Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który weekend wakacyjny najbardziej Ci pasuje?
23-24.07 5 29,41%
30-31.07 4 23,53%
6-7.08 3 17,65%
13-14.08 1 5,88%
20-21.08 3 17,65%
27-28.08 1 5,88%
Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 20:30   #2881
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.Wlasnie dopadla mnie mega dolina (i nie wiem jak sie pozbyc tego nastroju )bo juz jutro do pracy i boje sie tego wszystkiego strasznie musze Was nadrobic (na boczku tez ).
bedzie dobrze
Kornelcia sto lat

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 21:31   #2882
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

martysku ja też bym chętnie pojechała na taki urlop jak dziewczyny planują ale odpada, bo mamy teraz wydatki zw. z remontem i kasy brak a po wakacjach będziemy chcieli jeszcze samochod wymienić... także nie jesteś sama
papi nie martw się będzie dobrze... ja wracam za 2 tygodnie, damy radę
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 21:58   #2883
jaszczka
Zadomowienie

Papi - silna kobieta jesteś, dasz radę ale wyobrażam sobie co przeżywasz, biedactwo
Nokardia - gratki dla Kornelci!

a ja tak kaszlę, że co chwila budzę Patryka i on się wtedy na mnie patrzy z takim wyrzutem i zasypia spowrotem
no ale chyba już mi trochę lepiej zaczyna być może wreszcie się pozbędę tego wstrętnego choróbska, bo już mnie dobija

coś ostatnio Itakasi nie ma? i Aneciaslonko nam zniknęła?
Stary 2011-02-14, 05:43   #2884
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Hej kochane mam totalny brak czasu. po weekendzie czuje się bardziej zmęczona niż po całym tyg. pracy. Jestem dopiero 2 tyg. w pracy a już chcę na urlop!!!! W pracy multum roboty, nie mam czasu zaglądać na wizaż, chyba musze sobie jakoś inaczej pracę zorganizować albo byc bardzie asertywna wobec mojego kierownika!!! Bo inaczej to zwali całą swoją pracę na mnie!!!
jaszczuś - dużo zdrówka
papi - nie dołuj się pracą będzie dobrze trzymam kciuki

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 08:06   #2885
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

Witamy.
Dziękujemy za życzenia
Wojtuś właśnie śpi, a ja was nadrobiłam (nie było to trudne :P )

Kurde, z tymi chorobami to można dostać... Małemu przeszło, to teraz znowu mnie wzieło (2raz w przeciągu miesiąca).

Po za tym też mam nerwy, ale na pracę mojego męża. 1,5 roku pracował tylko na rano, więc zawsze koło 15 był w domu, a od dzisiaj pracuje na 3 zmiany. Dziś pojedzie pierwszy dzień na 14 i wróci koło 23.
A było tak dobrze ...

U nas dzisiaj nocka super Mały obudził się ok.1 i potem o 4,30 na cycusia. Ale za to pobudka już o 6,30 To już u nas norma.
Teraz sobie śpi. Strasznie marudny jest, a może mu kolejne ząbki idą ? ;/

A ja wam życzę MIŁEGO DNIA z okazji dzisiejszych WALENTYNEK Dużo miłości :p i tego też dużo
Stary 2011-02-14, 08:40   #2886
agravka
Wtajemniczenie

witam!my juz w domku! mala bardzo sie cieszy i poznaje nasze mieszkanko, ale obnizylismy lozeczko i jej nie pasuje...spala dzis z nami...

dostalam juz prezent na walentynki!!! kochany moj tz dostalam bizuterie z apartu pieknamalutka spi a ja pije kawusie
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 09:05   #2887
martysek
Zadomowienie

Olakola, ja też słyszałam, że jeśli dziecko samo ma siłę usiąść czy siedzieć, to jak najbardziej można mu na to pozwolić. Bezsensem jest obkładanie gibająego się i wygiętego maluszka poduszkami.

Kasienka, Anuszka, Gloria - sto lat dla waszych "maluszków"

Misiulka, nie daj się w pracy! Też raczej nie jestem asertywna i bardzo to wykorzystywali w poprzedniej pracy. Do czasu, bo jak raz wybuchłam, to byli w takim szoku, że szczęki z ziemi zbierali.

ola_k11, u nas jest trochę inna sytuacja, bo wy zamiast urlopu inwestujecie w coś innego, a my najzwyczajniej nie bylibyśmy w stanie pozwolić sobie na taki wydatek

Agravka, pochwal się prezentem! My chcieliśmy dziś gdzieś wyjść tylko we dwoje, ale jak na złość moja mama pracuje i nie mamy z kim Natalki zostawić

Natalka robi się coraz bardziej kontaktowa. Minął jej ten okres, kiedy płakała na każego poza mną, Pitu i moją mamą. W sobotę byliśmy u znajomych, to siedziała, gadała, uśmiechała się. Aż miło było patrzeć. Była też koleżanka z pracy z ponad 3-miesięcznym synkiem (waży 5 kg i jest malusi) i powiem wam, że byłam w szoku. On jeszcze nie trzyma główki jak się go weźmie na rączki! I tak dziwnie patrzy - nie zawiesza na czymś na dłużej wzroku i ogólnie mi się wydaje, że jeszcze taki noworodkowy jest. Odwraca się za to z brzuszka na plecy, a nasz Klopsik tego jeszcze nie potrafi

Wrzucam zdjęcia siedzącej Natalki i tego, jak zasnęła na imprezie

EDIT:
przestały mi tak strasznie wypadać włosy i na całej głowie pojawił się jeżyk Najbardziej widać na zakolach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0002.jpg (14,0 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0055.jpg (24,2 KB, 70 załadowań)

Edytowane przez martysek
Czas edycji: 2011-02-14 o 09:28
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 09:52   #2888
itakasia
Zakorzenienie

witam
no i koniec ferii
Marysia byla na koniec 2 dni u przyjaciolki, Agatka u babci a my troche odpoczelismy z Zosia. romantycznie nie bylo ale chociaz zlapalam troche oddechu.
wszystkim swietujacym maluszkom
Stary 2011-02-14, 10:32   #2889
agravka
Wtajemniczenie

martysek-dostalam kolczyki i zawieszke http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kole...rno-Biala,4839
Stary 2011-02-14, 10:53   #2890
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za życzenia.. siedem miesięcy skończone.
Mały siedzi sam, trzyma rzeczy kciukiem i wskazującym i z uporem maniaka nazywa mnie "łała" zamiast mama
Mówisz "powiedz babcia" - baba / babu / babuba
a powiedz mama - łała i koniec
To tak z nowości.
Aaaah i beee jest picie kaszki na noc z butli.. połowę wypije a drugą połowę muszę wybierać łyżeczką
a przy karmieniu łyżeczką zawsze wymusza na mnie trzymanie "gara" - czy to kubeczek czy butelka czy cokolwiek.. on musi trzymać i już... a ja go tak troszkę oszukuję bo by mi tam łapy pakował i rozchlapał wszystko dookoła więc zawsze ów "garnek" trzymam ja a on za rancik lub boczek i klepie jak dziki
Aaah i walenie łyżeczką w puszkę po kaszce.. i w ogóle rąbanie we wszystko z całą siłą by zobaczyć jaki co dźwięk wydaje... łącznie z głową mamy

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 11:11   #2891
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
martysek-dostalam kolczyki i zawieszke http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kole...rno-Biala,4839
śliczne, proszę ale tż miał gest

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość

ale z Was śliczne laseczki

Ale mam dzisiaj lenia w robocie

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 12:03   #2892
itakasia
Zakorzenienie

wlasnie moje starsze dziecie obwiescilo ze jutro obie maja bal karnawalowy w szkole, a ja myslalam ze za tydzien yyy, czeka mnie intensywne popoludnie i wieczor
Stary 2011-02-14, 12:43   #2893
agravka
Wtajemniczenie

w momencie, jak wysylalam do Was posta, uslyszalam BUM i okazalo sie, ze Ada mi spadla z lozka...mimo tego, ze oblozylam ja poduszkami. na szczescie w sypialni mamy gabke pod wykladzina, wiec raczej nic jej nie jest...ugh...tylko gdzie ona teraz bedzie spac? lozeczko nie wchodzi w gre...chyba na podlodze bede ja kladla...
Stary 2011-02-14, 12:53   #2894
hd2005
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny,
jestem dzisiaj rozkojarzona. Byliśmy rano złożyć papiery dot. paszportu Szymka. Zapomniałam jego pesel Potem się okazało, że zapomniałam swojego paszportu a wymieniam tez swój (przy okazji). Porażka Czułam się jak niepełnosprawna umysłowo

Szymek nie daje mi spać w nocy. Budzi się 2-3 razy.Wiem, że u niektórych z Was jest dużo gorzej ale dla mnie, po tych wszystkich miesiącach spokoju, przespanych nocach takie akcje rozwalają mnie całkowicie. Jestem nieprzytomna.
Musze zastosować Wasze rady dot. budzenia go w nocy.

papeteria- wiem co czujesz... Wracam do pracy od maja a juz się martwię jak to będzie.
Agravka - dobry pomysł z podłogą. Zorganizuj "super łóżko" na parterze Szymek czasem zasypia na macie w pokoju.Przykrywam go kocykiem i już.
niezawsze - Maja szaleje na całego

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 13:15   #2895
hd2005
Zakorzenienie

Nawiązując do sukcesów nocnikowych - zdjęcie
P1050371.jpg

Stary 2011-02-14, 13:25   #2896
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.Wlasnie dopadla mnie mega dolina (i nie wiem jak sie pozbyc tego nastroju )bo juz jutro do pracy i boje sie tego wszystkiego strasznie musze Was nadrobic (na boczku tez ).
teraz w pracy pewnie jesteś , trzymaj się

Cytat:
Napisane przez glooria Pokaż wiadomość
moja córcia na szczęście jeszcze sie nie podciąga a myslalam ze przez chodzik bedę miała więcej kłopotu z utrzymaniem jej w p ozycji leżącej a tu wcale tak nie jest uwielbia brykac w chodziku a jak leży na dywanie to cieszy się że może sie turlać
zresztą Milena uwielbia leżeć na plecach moge ja setki razy położyc na brzuchu leży na nim dopóki ja jestem obok jak sie odwrócę to ona juz na plecach albo na boku
my dziś pierwszy raz użyliśmy chodzika , ale ma radochę i jak szybko skumała o co biega
Cytat:
Napisane przez nokardia Pokaż wiadomość
a i jeszcze sie pochwalę moja Kornelcia zaczęła raczkować, na początku tylko do tyłu jej to wychodziło a od wczoraj załapała jak to sie robi do przodu tak więc już wszędzie jej pełno czyli otwiera szuflady w komodzie wlazi pod łóżko no i jak Maja Niezawsze również się wszędzie wspina tak więc pozostaje mieć oczy dookoła głowy
dla Kornelci sprytna dziewczynka

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
a ja tak kaszlę, że co chwila budzę Patryka i on się wtedy na mnie patrzy z takim wyrzutem i zasypia spowrotem
no ale chyba już mi trochę lepiej zaczyna być może wreszcie się pozbędę tego wstrętnego choróbska, bo już mnie dobija
zdrowiej kochana i oby Patryczka obeszło
Cytat:
Napisane przez kasienka2607 Pokaż wiadomość
Witamy.

Po za tym też mam nerwy, ale na pracę mojego męża. 1,5 roku pracował tylko na rano, więc zawsze koło 15 był w domu, a od dzisiaj pracuje na 3 zmiany. Dziś pojedzie pierwszy dzień na 14 i wróci koło 23.
A było tak dobrze ...
Mój M też ma 3 zmiany najgorsze są 2 trzecie też są do bani bo pół dnia śpi a wdzień to wiadomo inaczej się śpi niż w nocy i cały tydzień chodzi zmęczony, pierwsze są najlepsze.

[QUOTE=martysek;25076454

EDIT:
przestały mi tak strasznie wypadać włosy i na całej głowie pojawił się jeżyk Najbardziej widać na zakolach.[/QUOTE]Śliczna heh i fryzurka słodka a drugie zdjęcie wypasione jak się dobiera do cyców

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za życzenia.. siedem miesięcy skończone.
Mały siedzi sam, trzyma rzeczy kciukiem i wskazującym i z uporem maniaka nazywa mnie "łała" zamiast mama
To tak z nowości.
Aaaah i beee jest picie kaszki na noc z butli.. połowę wypije a drugą połowę muszę wybierać łyżeczką
a przy karmieniu łyżeczką zawsze wymusza na mnie trzymanie "gara" - czy to kubeczek czy butelka czy cokolwiek.. on musi trzymać i już... a ja go tak troszkę oszukuję bo by mi tam łapy pakował i rozchlapał wszystko dookoła więc zawsze ów "garnek" trzymam ja a on za rancik lub boczek i klepie jak dziki
Aaah i walenie łyżeczką w puszkę po kaszce.. i w ogóle rąbanie we wszystko z całą siłą by zobaczyć jaki co dźwięk wydaje... łącznie z głową mamy
No to wesoło masz z tym karmieniem

Cytat:
w momencie, jak wysylalam do Was posta, uslyszalam BUM i okazalo sie, ze Ada mi spadla z lozka...mimo tego, ze oblozylam ja poduszkami. na szczescie w sypialni mamy gabke pod wykladzina, wiec raczej nic jej nie jest...ugh...tylko gdzie ona teraz bedzie spac? lozeczko nie wchodzi w gre...chyba na podlodze bede ja kladla...
o kurcze, teraz w sumie jak już dzieciaczki takie mobilne stają się to podłoga najbezpieczniejsza jest.

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Załącznik 3745642
jak słodko wygląda na nocniczku
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 13:50   #2897
alutka78
Rozeznanie

Na pewno jest Wam ciężko wrócić do pracy, będzie dobrze.
Ja mam zamiar otworzyć swój biznes, ale na razie muszę małą troche odchowac.

Co do wakacji to planujemy Bułgarie - Sloneczne Piaski. Juz nie moge się doczekać. Ostatni raz bylismy 11 lat temu....aż wstyd sie przyznać.

Cytat:
Dobrze, że nic się nie stalo. Daguśka też mi spadła z łożka i dlatego kupilam kojec.

Cytat:
Załącznik 3745642
Bomba!!!
Siedzi tak długo dopoki się nie załatwi?
Stary 2011-02-14, 15:10   #2898
anoxa
Zakorzenienie

papi

niezawsze ale z MAji silna babka kurcze szybko chodzic sama bedzie

agravka sliczne maz sie spisal

hd no to faktycznie wyrabianie paszportu z przebojami a Szymus jak wazniak na nocniczku siedzi

siala
moj mlody tez pakuje raczki do miski tzn chce mi ja zabrac i w niej miziac reka ale go oszukuje i dostaje pusta miseczke hehe no i nie zle z ta łała u nas jest mama ale chcialam go na tate namowic bo by mezowi przykro nie bylo ale sie nie daje

my bylismy w berlinie w ikei po meble do Hubcia pokoju w koncu i kupilismy nareszcie stol i krzesla mlody sie tak wyglupial i chichral na glos a do tego gadal ze az mi w uszach trzeszczalo pol ikei go chyba slyszalo
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:46   #2899
hd2005
Zakorzenienie

eleonoremio dziekujemy

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Bomba!!!
Siedzi tak długo dopoki się nie załatwi?
nie, nie
musze przy nim czuwać i za długo tak nie posiedzi. Jak widzę, że zbiera się na akcje "jestem pan powazny i załatwię powazne sprawy" (zazwyczaj rano) to sadzam go szybciutko na nocnik.
Na poczatku było strasznie, płakał i koniec ... Ale mamy juz za soba pierwszy sukces

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

anoxa - tak, poważny. Byłzajęty ważną sprawą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 15:47   #2900
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
[B]
Na poczatku było strasznie, płakał i koniec ... Ale mamy juz za soba pierwszy sukces
wazne, ze sie udalo!!!
anoxa-maly cieszyl sie poprostu z tego, ze dostanie nowe meble
Stary 2011-02-14, 16:18   #2901
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Na pewno jest Wam ciężko wrócić do pracy, będzie dobrze.
Ja mam zamiar otworzyć swój biznes, ale na razie muszę małą troche odchowac.
A masz już jakiś pomysł?? też myślę nad takim rozwiązaniem ale pomysłów mi już brak bo co chwilę ktoś coś u mnie otwiera to o czym pomyslę np

Cytat:
eleonoremio dziekujemy

nie, nie
musze przy nim czuwać i za długo tak nie posiedzi. Jak widzę, że zbiera się na akcje "jestem pan powazny i załatwię powazne sprawy" (zazwyczaj rano) to sadzam go szybciutko na nocnik.

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

anoxa - tak, poważny. Byłzajęty ważną sprawą
super , nam Bastka udało się nauczyc dopiero na 2 latka podobno niemowlęta właśnie około 6 tego miesiąca można nauczyć później coś im się blokuje dopiero po roczku znowu można zaczynać uczyć "tych spraw"
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:30   #2902
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

ale super i jaka poza do spania hehe, sliczna mama i coreczka

Cytat:
no no ma gest

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
fajnie to musi byc, Maja nic nie gada

Cytat:
ja wlasnie sie ciesze, ze oduczylam spac Maje w naszym lozku, bo sobie nie wyobrazam teraz jakby mialo to wygladac, aczkolwiek obudzil mnie juz ze dwa razy huk, pozniej placz jak wyrznela glowa w szczebeki, wiec tam tez nie jest bezpiecznie

Cytat:

Szymek nie daje mi spać w nocy. Budzi się 2-3 razy.Wiem, że u niektórych z Was jest dużo gorzej ale dla mnie, po tych wszystkich miesiącach spokoju, przespanych nocach takie akcje rozwalają mnie całkowicie. Jestem nieprzytomna.
Musze zastosować Wasze rady dot. budzenia go w nocy.
no rozumiem Cie, bo ja jestem niewyspana kiedy Maja sie nie obudzi i jak spie ciurkiem zbyt duzo godzin
Cytat:
Załącznik 3745642
no no swietnie sobie radzi Szymcio, musze i ja wrocic do nocnika

Anoxa tez dzisiaj bylam w ikei z koleznka i dzieciakami

Kaupilam dzis Mai na walentynki o takie o http://allegro.pl/tiny-love-dwustron...440416955.html , ale ze sklep sie likwidowal to kosztowalo o wiele mniej, kupilam jeszcze Mai przesliczny kostium kapielowy a tz dostal na walentynki koszulke i saszetke taka do pasa przyczepiana

Maciuś
Stary 2011-02-14, 16:38   #2903
anoxa
Zakorzenienie

nezawsze widze ze szalalas z prezentami u nas prezentow brak za to meble sa no i bylismy na romantycznych hot dogach w ikei

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

marta 100 lat dla Frania
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 17:37   #2904
chomiczek00000
Raczkowanie

Witam
Nadrobiłam co naskrobałyście, ale i tak nie paamiętam co miałam napisać
w każdym razie najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów

My wczoraj wybraliśmy się z dziewczynkami na małą wycieczkę. Między innymi byliśmy w bajkolandzie i Gabrysia się wyszalała za wszystkie czasy
Byliśmy też w naszej super fantastycznej galerii(nie cierpię w niedzielę ale co zrobić) i tż kupił mi w ramach walentynek spódniczkę w reserved(bo on woli mnie na zakupy zabrać niż sam coś wymyślić)

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
wlasnie moje starsze dziecie obwiescilo ze jutro obie maja bal karnawalowy w szkole, a ja myslalam ze za tydzien yyy, czeka mnie intensywne popoludnie i wieczor
I co wymyśliłaś?

Cytat:
Załącznik 3745642
super sobie siedzi

Cytat:
dobrze że się nie potłukła za bardzo
chomiczek00000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:18   #2905
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
bylismy na romantycznych hot dogach w ikei [COLOR="Silver"]
hehehmy kupilismy winko, zamowilismy sushi, zapalilismy swieczki, muzyczka gra i jak wzielismy pierwszy lyk winka-ADA zaczela wrzeszczec...tak to jest miec dzieckoteraz tz usypia a ja czekam, ale chyba umre z glodu)
Stary 2011-02-14, 19:38   #2906
kociamborek
Raczkowanie

Cytat:
ale fajnie sobie siedzi no i widać, że Natalka ostro imprezowała

Cytat:
śliczne, ale sie wykosztował mężuś
a do mnie przyjechał kurier z poczty kwiatowej z pięknym bukietem róż
Cytat:
o rety, no to faktycznie jak łóżeczko nie wchodzi w grę to musisz jej chyba jakieś posłanie na podłodze przygotować, może jakiś materacyk położyć na wykładzinę

Cytat:
Załącznik 3745642
super u nas też nocnik się super sprawuje, a raczej Oluś na nocniczku

Cytat:
Co do wakacji to planujemy Bułgarie - Sloneczne Piaski. Juz nie moge się doczekać. Ostatni raz bylismy 11 lat temu....aż wstyd sie przyznać.
no kochana widać, ze 11 lat minęło jest Słoneczny Brzeg a Piaski Złote My byliśmy na Słonecznym Brzegu w podróży poślubnej 2 lata temu

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Kaupilam dzis Mai na walentynki o takie o http://allegro.pl/tiny-love-dwustron...440416955.html , ale ze sklep sie likwidowal to kosztowalo o wiele mniej, kupilam jeszcze Mai przesliczny kostium kapielowy a tz dostal na walentynki koszulke i saszetke taka do pasa przyczepiana
no to zakupki udane i fajnie ze akurat taka okazja się trafiła

My byliśmy dzisiaj u dermatologa bo wokoło naczyniaczka na główce cały czas robiła sie sucha, łuszcząca skórka i dostaliśmy recepte na maść robioną z witaminami. Trzeba odżywić tą skórkę bo naczyniak sobie podjada z okolicy i tak wysusza dookoła
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:03   #2907
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Mam kopa Troche nadrobiłam!!

Sto lat dla solenizantów!

anoxa nasze chłopaki maja juz 7 miesięcy, ale to zleciało,aż sie nie chce wierzyc!

Moje dziecię właśnie usnął, po godzinnej walce. Już miałam dość. Nie wiem co mu było. Chyba był tak zmęczony, że nie mógł usnąć.

agravka piekny komplet dostałaś

niezawsze Maja jest niesamowita z tym chodzeniem, pełzaniem i staniem. Dobrze, że Ci jeszcze nie lata

papi powodzenia w pracy. Ja chyba zaczynam od marca. Zobaczymy jak z ruchem będzie.

itakasiu pochwal sie jakie kostiumy wyszykowałaś. Dobrze, że sie ferie skończyły to sobie dychniesz
Stary 2011-02-14, 21:33   #2908
olakola
Zadomowienie

fajnie macie z tym mówieniem, u nas ostatnio troszkę Kuba zaczął bleblac i jest blebleble ble ble albo geeeeeeeee i gu i samogłoski i koniec
ale za to chodzi przy stole i przy kanapie
i wywraca się bo zamiast się trzymac, to się puszcza i bum

u mnie na walę-tynki bukiet róż, ucieszyłam się, ale jakaś taka jestem zmęczona, że nie mam siły na nic
najbardziej przydałby mi się porządny masaż plecków i pół dnia bez dzieciaków
ostatni raz byłam sama (czyli bez Kuby) 2 tygodnie temu - u ortodonty z dużym, przez 1h 20min
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:47   #2909
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Jeśli chodzi o Walentynki to my obchodzimy je zawsze 13 lutego. Taka mamy tradycje. W tym roku mąz kupił mi takie buciki, tylko w pięknym ganacie:http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/produ.../3572200000007
Stary 2011-02-14, 22:24   #2910
niezawsze
Zakorzenienie

a ja dostalam torebke z roxy na walentynki, ktora sobie sam kupilam i jeszcze negocjowac bede zaraz okulary o takie http://www.ray-ban.com/poland/produc...139?var=741/8G

Marta nie wyswietlaja mi sie buty tylko budzik

Ola moja Maja jak chodzi wzdluz mebli to nie puscza sie sama, ale zeslizguja jej sie raczki i bach, czasem zdazy jeszcze raz szybko zlapac, czasem ja ja zdaze, ale dzis znow 3 upadki byly

z okazji 7 miesiecy dziewczyny

Maciuś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości