|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
ja tam jestem od fejsa uzależniona jak od wizażu ale 80% nie rozkminiam;p
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
tam chyba jest jakaś taka funkcja
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam kliknąć "anuluj" a to dziadostwo powysyłało mi zaproszenia do tych ludzi |
|
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
fejs wygryzł nk, ale coś w tym jest;p
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już pratycznie nie wchodzę na fejsa
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
mnie on wciągnął jakos 1,5 miesiące tamu, bo na poczatku wchodziłam na 3 minuty raz na tydzien;p
|
|
|
|
|
#2887 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Tyle wydałaś, a nic się nie pochwaliłaś
![]() Poka poka to gdzie, co? ![]() Cytat:
Cytat:
Oni mają taką opcję, że konfigurują sobie podstępnie Twoje dane, listy mailingowe i w ogóle wszystko, bobrują Ci w danych, przetwarzają to i dopasowują. Np. patrzą, jakie adresy z Twojej skrzynki mają konta porejestrowane na serwisie i na tej podstawie podrzucają sugestie. Albo poprzez znajomych znajomych dopasowują, kto i co... Do mnie na konto emailowe czasami przychodzą zaproszenia tylko dlatego, że jakaś osoba kiedyś maila do mnie napisała... Po nazwisku dobiera... Matrix. Dzięki raz jeszcze. No to czekamy
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...en.html&next=1 rajstopy, koszule (różowoniebieską) to bd 2 rzecz w mojej szafie, która jest różowa, miałam wielkie opory przed kupieniem xD reszta rozeszła się na duperele typu maska gloria, zmywacz do paznokci, farbka venita, lakier do paznokci, krem do stóp i taki deuperele nie wspominając, ze przed samymi świętami zainwestowałam w krem iwostin, leki od derma, i duperele ![]() najgorsze są wlasnie te "duperele" no i ogólnie sporo mi idzie kasy jak gdzies idę ![]() w ogóle podobają mi się w reservedzie koszulki z marilyn, ale kurcze 50zł za koszulke brzmi gorzej niż 40 i mi trochę szkoda ![]() w croppie wypatrzyłam sobie fajne spodenki, ale znowu 80zł, kurde... olej migdałówy akurat mam, żelu aloesowego nie mam, więc wypróbuję olej
|
|
|
|
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
.Jakiś "psikacz" przydałby się . Mnie też. W temacie "Walka o zdrowe włosy" coś tam dziewczyny piszą o jakiś schwarzkopfowych. Ja na te kosmetyki z niejaką dozą nieufności patrzę : jakieś takie "ciężkie". Trzeba by rady u Asi zasięgnąć. Ona używa. Asiu, zasięgamy. Pisałaś już o psikaczch, ale ... miej wzgląd na demencję starczą {przynajmniej u mnie}. A wymyślili parę lat temu takie ustrojstwa, jako antidotum na problemy z paznokciami u stóp, np. wrastanie. Mnie nie wrastają, ale Max, cham, prostak i bydle rogate, przepychając się przede mnie przy np. wyjściu z domu, staje mi swoim łapiskiem na stopę i paznokieć trach w połowie. Do tego, jakieś trzy lata temu pani specjalistka { }. zanim się zorientowałam, wycięła mi boki w płytce paznokciowej. Do dzisiaj nie daję rady tego wyprowadzić, a przy swoim choróbsku nie mogę pozwolić, aby paznokieć drażnił mi ciało, bo mi noga zgnije. Miałam już te z drutu, miałam rurki, a teraz mam plastikowe. Działają one {podobno} swoją sprężystością. Dziwne jak dla mnie, bo pani od pedicure pomalowała je z wierzchu żelem, żeby się w jednym miejscu trzymały. To jak mają sprężynować, pracować, jeśli są na stałe przytwierdzone do podłoża ?! No cóż, zobaczymy.Cytat:
Mnie w tej serii "nie leży" aloes. Podrażnia. A poza tym - szampony i odżywki jakieś takie, mimo składu, ciężkie. Dziewczyny są zachwycone. No tak, ale czym one nie są zachwycone ... Mogę z czystym sumieniem polecić Supreme - jedwabny balsam do ciała { silk lotion} z DOVE, z taką złotą łezką na opakowaniu. Doskonale radzi sobie z moją suchą skórą. Dawaj ! Dawno się z nikim nie kłóciłam. Na wsi po wyborach . Marazm i zastój . Chętnie pokłócę się troszeczkę. To KGB, Stasi i Mosad razem wzięci . Cholercia, miałam zamiar dzisiaj trochę kosiarkę pociągać, a tu Miłego dnia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...yu.html&next=1 - to ten "psikacz". Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-04-28 o 05:37 |
||
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=1318 tu jest ta "wojna"
Właśnie chciałam zainwestować w te nowości schwarzkopfowe szampony lubię, to może i psikacze, maski, maseczki pomogą
|
|
#2891 | ||
|
|
Wiem, wiem... znam ten ból.
Tu błyszczyk, tam lakier, niby 5 zł, a w portfelu brakuje już 20 ![]() Byłam w Naturze, są u mnie puderki, ale Aga już mi kupiła, to od niej wezmę, coś tam jeszcze domówię z Douglaska [a masz dwie szafy?] i będzie git .Bo mimo coraz większej ilości rozświetlaczy kwiatuszkowy puder też chcę A co tam Mogłam być złośliwa i wykupić wszystkie puderki a potem opylić na All ale nie będę wiśnia Cytat:
To magiczne serum podoba mi się składowo i na pewno je kupię, ma sporo substancji odżywczych, bogatsze od ekspresowej odżywki, ale... no właśnie, wciąż silikony tam siedzą i tu leży pies pogrzebany , bo Twoje włosy, Kasiu, nie bardzo się z nimi lubią .---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja myslałam, ze Ty masz coś ze stopami ![]() mnie raczej kosmetyki do włosów nie podrazniają )problem jest taki, że potrzbuję czegos co nawilża a nie zapycha, a balsamy mają to do siebie, że mają średnie składy jesli chodzi o zapychacze ![]() Cytat:
specjalnie poleciałam do natury znowu po ten lakier a tu pusta szafa... babka do mnie żebym jutro przyszła, bo niewypakowane... jakies kpiny... to po cholere ta gazetka;/ ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- aa i jakbyscie chciały EDM, to ten sklep ma przyzwoite ceny tylko oferta uboga ![]() http://www.alledrogeria.pl/ |
||
|
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dostałam zaproszenie od "koleżanki" z podstawówki, z którą nie miałam kontaktu z 10 lat i to nie przez przypadek, że tak powiem ![]() Cytat:
A szafy w Douglasie mam dwie ![]() Mam 2 Natury z 2 szafami + Douglas też z 2
|
||
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak kombinują coś z oprogramowaniem bo właśnie zauważyłam, że pasek bocznego menu jest taki sam jak w tym nowym
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Aga Twój filmik z księdzem podbija facebooka xD
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co rusz ktos wrzuca urywki i się ludzie nabijają![]() najczęściej jest fragment o lakierach, muzyce i kolczykach
|
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
ja bd miała tydzien wolnego a dziewczyny matury bd pisać i się stresowac
|
|
|
|
|
#2902 | |||
|
|
Cytat:
A sklep fajny, mają Complexion Perfection taniej niż na All Ale nie ma cienia, na który choruję już od dawna ![]() Cytat:
...Cytat:
Podobał i się sposób wyświetlania załączników o kliknięciu ![]() Dobre und mocne
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć ![]() bo jak sie nie ucze to mnie w domu praktycznie nie ma
|
|
|
#2904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Przeczytałam. To żadna "wojna", to takie typowe dla Wizażu pseudo akademickie dysputy. Szczególnie są one modne na wiZOOż-u. Pamiętam "dyskusję" na temat jaki pies/kot ma prawo używać określenia "rasowy". Płakałam ze śmiechu . Zresztą, prawie w każdym wątku jest taka jedna lub parę, które pozjadały wszystkie rozumy, znają się na wszystkim i ich wiedza jest godna osoby z paroma doktoratami i jedną profesurą , a możliwość napisania złośliwości, doprowadza je do orgazmicznej ekstazy.Tak ostatnio narzekam, ale pamiętam jeszcze ten okres, kiedy na Wizażu było miło i przyjemnie. Nagle zaczęła się atmosfera psuć. Same pewnie zauważyłyście ile "starych" odeszło. Nie wydaje mi się, że to tylko z powodu znudzenia. Cytat:
Żałuję, że tu u mnie nie ma Body Shopu . O ile pamiętam, gdzieś tam słyszałam / czytałam, że ktoś trafił tam na "psikacz" bez silikonów. "Bananowa seria" - , czy jakoś tak.Ciekawa jestem jak jest w końcu z tą serią z JOICO. Jak zauważyłam, kosmetyki te przeżywają renesans na Wizażu. Chyba już ze dwa lata temu była tutaj na nie moda. Cytat:
Cytat:
To nie ona . To system Cię znalazł. Cześć ! Bardzo nieładnie z Twojej strony, że tak rzadko do nas zaglądasz. A ja dzisiaj "ląduję" w papierach. Jutro ostatni dzień składania PIT-ów do fiskusa. Jak zdążę, to może chociaż za 2010 odsetek i kar nie będę płacić. Ostatnie materiały mam otrzymać około 18-tej. Może dam radę. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2905 | |||
|
|
Cytat:
![]() Szkoda, że mało do nas zaglądasz, no ale... powiedzmy, że jesteś usprawiedliwiona ![]() Ucz się, ucz ![]() Cytat:
![]() A na Joico to od dawna mam ochotę, ale poczekam jeszcze, aż mi włosy podrosną ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swojego pita oddalam, bede miala 40zł zwrotu ![]() Cytat:
tzn jak mi sie chce
|
|
|
#2907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzisiaj juz kupiłam lakierek ![]() ponoc jak napiszesz e-maila czego potrzebujesz to zamówią w nast zamówieniu ![]() Cytat:
![]() ![]() po maturach widzimy Cię tutaj regularnie Cytat:
![]() jakos ciężko mi uwierzyc, ze balsam moze byc niekomodogenny, nawilżający i łagodzący... toć go tylko do buzki stosować ja sie nie znam na składach
|
|||
|
|
|
|
#2908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kolejni ludzie się odzywają, masakra
Nawet tam nie wchodzę, nie czytam, od razu kasuje wiadomości i zaczynam się zastanawiać czy można usunąć konto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Długi weekend! ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Zobaczyłam w necie zdjęcia księcia Williama i taka myśl - rany, jak on zbrzydł ![]() Powiedziałam TŻ'owi, że jeżeli martwi się o przerzedzanie włosów to niech spojrzy na niego bo książe jest od niego 3 lata młodszy a już mu się łysinka robi ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-04-29 o 17:55 |
||
|
|
|
|
#2909 | ||
|
|
Cytat:
a nie chcę nadprogramowo zamawiać .Cytat:
![]() Jak już się zarejestrowałaś, to Cię przywłaszczyli na amen Nie oglądałam ślubu A że zbrzydł, to zauważyłam już dawno... Minęły te czasy, kiedy w Bravo pokazywali go jako obiekt westchnień
|
|
|
|
#2910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak William był nastolatkiem to był podobny bardziej do Diany ale teraz dużo bardziej przypomina ojca a Karol zbyt przystojny to nie jest W zakola mu idzie ale łysinka też się robi Byłam w Douglasie i pani wykładała nowości do drugiej szafy - aż mnie kusiło, żeby drapnąć fioletowy eyeliner ale nie było jeszcze pędzelków to przyjdę sobie jutro albo w poniedziałek na spokojnie, tym bardziej, że z TŻ'em byłam więc nawet nacieszyć oczu nie mogłam ![]() |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

) i dzisiaj dostaję wiadomość, że mogę dodać jakichś znajomych, wchodzę na tę ichniejszą pocztę a tam 6 osób, które znam - skąd oni się tam wzięli??
Na pewno nie szukali mnie specjalnie bo wiedzą, że ja nie mam tam konta

}. zanim się zorientowałam, wycięła mi boki w płytce paznokciowej. Do dzisiaj nie daję rady tego wyprowadzić, a przy swoim choróbsku nie mogę pozwolić, aby paznokieć drażnił mi ciało, bo mi noga zgnije. Miałam już te z drutu, miałam rurki, a teraz mam plastikowe. Działają one {podobno} swoją sprężystością. Dziwne jak dla mnie, bo pani od pedicure pomalowała je z wierzchu żelem, żeby się w jednym miejscu trzymały. To jak mają sprężynować, pracować, jeśli są na stałe przytwierdzone do podłoża ?! No cóż, zobaczymy.
, bo Twoje włosy, Kasiu, nie bardzo się z nimi lubią 
)