|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
Brąz? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
142 | 53,99% |
Bląd? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
123 | 46,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - WĄTEK ZBIORCZY
Witajcie Kobitki
![]() Jak można się domyślić chcę zrobić sobie jakiś kolorek ![]() I tu pojawia się pytanie rudy? może wrócić do czarnego? jakieś inne propozycje? ![]() Bo z tyłu głowy doczepiam sobie dready i chciałam aby jakoś to wyglądało ![]() pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc! ![]() P.S. Przy okazji postu może mi również doradzicie? Grzywka? jeśli tak - jaka? ![]() ![]() Myslalam o tej blond fryzurce, zeby sciagnac od niej grzywke ![]()
#2882 |
Przyczajenie
|
To szamponetka na 4- myć. Nałożyłam wczoraj, trzymałam 30 minut i...mam nieco mniej marchewkowe włosy ale odrosty nadal widać i mają czerwony połysk... Kolor nie jest ciemniejszy. Zastanawiam się czy można nałożyć na to wszystko zwykłą farbę, jasny brąz casting loreal (ostatnio wyszedł czarny, ale ładnie sie sprał) i wracać do swojego naturalnego po tych eksperymentach.Nie chcę straszliwie niszczyć włosów, ale z takimi prześwitami też nie chcę chodzić
![]() Znalazłam paloną kawę joanny. hm... Edytowane przez Shaitana Czas edycji: 2011-01-17 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Przyczajenie
|
Kolor włosów.
Witam.
Chciałabym się dowiedzieć w jakim kolorze włosów byłoby mi najlepiej. Jestem naturalną szatynką , a teraz jestem blondynką za pośrednictwem rozjaśniania włosów. Chciałabym wybrać jakiś inny kolor. Proszę o wszelkie porady. Wstawiam zdjęcia moich włosów. Naturalnych i rozjaśnianych. http://wd5.photoblog.pl/lvp3/201007/7E/69667364.jpg http://wd4.photoblog.pl/np2/201008/A5/73672483.jpg Mogę dodać więcej zdjęć. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-01-18 o 15:13 Powód: zalaczenie zdjec do zalacznika |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie. Czy sądzicie, że 40-letniej kobiecie pasują jeszcze długie włosy? Dodam,że jestem w miarę szczupła. Mam raczej drobne rysy twarzy trochę siwych włosów, które maluję na obecnie średni blond. Włosy nie są proste, raczej się puszą, trochę kręcą, taka już ich uroda. Wysokie czoło więc konieczna grzywka. Hodować czy już sobie darować?
#2885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolor włosów.
hmm.. mnie się bardziej podobasz w tym blondzie, delikatnie i ładnie
![]()
#2887 |
Zakorzenienie
|
blond zdecydowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Przyczajenie
|
Dzięki tagaa, otóż wczoraj pomalowałam moje włosy ostatecznie czyli trwałą farbą jasny brąz bo palonej kawy zabrakło w sklepach(to jedyny wyprzedany kolor joanny) i chociaż wyszły ciemne,nie są czarne jak poprzednim razem. wolę już ten kolorek niż marchewkę
![]() ![]() Hm, majreg... nie jestem pewna czy pasowałoby, zależy tez jaka grzywka. Żebyś nie wyglądała na pensjonarkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
te naturalne włosy są cudowne
![]()
![]() |
#2890 |
Zadomowienie
|
Wg mnie lepiej w naturalnych
![]()
#2891 |
Wtajemniczenie
|
w blondzie się taka zgaszona wydajesz, naturalny masz piękny, idealny jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Raczkowanie
|
Naturalny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Przyczajenie
|
Ten naturalny masz śliczny kolor, ale w blondzie uważam, że też ci dobrze. Trudno doradzić. Ja pozostałabym przy naturalnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Przyczajenie
|
A może jakiś inny byście mi zaproponowały kolor?
![]() Jestem otwarta na wszelkie propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Rozeznanie
|
Na jaki kolor przefarbować włosy?
Miałam bardzo krótkie włosy, teraz zapuszczam i mam obecnie taką nie lubianą długość ( za ucho). Wygląda to nie ciekawie, chciałabym zmienić kolor włosów, nigdy ich nie farbowałam, co najwyżej "odświeżałam" kolor szamponetką, ostatnio w czerwcu ubiegłego roku. Jaki kolor by mi pasował? I czy moje ciemne brwi nie będą problemem?
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Przyczajenie
|
Spinka nie zmieniałabym, masz przepiękny kolor naturalny. Jeśli koniecznie chcesz coś zmienić może kilka pasemek albo refleksy? Nie zmieniasz diametralnie i zawsze zostaje Ci Twój naturalny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczęta
![]() Jestem tutaj całkiem nowa , to mój pierwszy post ![]() ![]() Z góryy przepraszsm dziewczyny jeśli pytanie się powtarza , ale jeszcze nie do końca umiem działać w tej wyszukiwarce , poza tym prawdę mówiąc nie mam czasu przeglądać tych wszytskich wątków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Raczkowanie
|
Obiecane zdjęcie koloru jaki chce mieć osiągnąć
![]() 5.jpg ( mam nadzieje ze zdjecie sie pokaze ![]() Achh jeszcze jedno pytanko , przepraszam że tak was nimi zasypuje ![]() Czy do mojego typu urody w ogóle będzie pasował taki rudy ? Mam bladą cerę , ale nie jakoś wybitnie bladą , umiarkowana jest ![]() ![]() doradzcie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Przyczajenie
|
Witam!
Od prawie dwóch lat farbuję włosy na rudo. Kolor jednak już mi się znudził i chciałabym spróbować czegoś innego. Zależy mi przede wszystkim na tym, by kolor moich włosów podkreślał urodę, a nie na odwrót. Na jaki kolor powinnam zafarbować włosy? I czy jest w ogóle możliwe nałożenie innego kolor na włosy rude? Zamieszczam swoje zdjęcie, z góry dziękuję za odpowiedź kogoś, kto się na koloryzacji zna i jest w stanie mi doradzić : ) Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Przyczajenie
|
Hej. Zastanawiam się jaki kolor wosów wybrać... Mój natruralny kolor włosów to mysi blond. Ostatnio miałam pofarbowane szamponem koloryzującym palette czekoladowy brąz. Teraz chciałabym coś zmienić. Doradzicie? Dołaczam aktualne zdjęcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Rozeznanie
|
Też chciałabym zmienić kolor, ale nie mam pojęcia na jaki
![]()
Małymi krokami do dużych celów... - tym, co stymuluje człowieka najskuteczniej, jest egoizm. - a miłość? - miłość wynika z pragnienia, żeby ktoś nas kochał. A to znowu egoizm. Edytowane przez Mircalla Czas edycji: 2011-02-07 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Przyczajenie
|
kolor wl
czesc jestem nowa i mam nadzieje ze mi pomożecie mam czarne wlosy od 5 lat i chciałabym zmienic ale nie wiem na jaki kolor mam brazowe oczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Raczkowanie
|
Dot.: kolor wl
przede wszystkim musisz iść do fryzjera, tylko fachowiec Ci pomoże, bo z zejść z czarnego to nie lada wyzwanie. Przecież jednym czy dwoma zabiegami nie zrobisz z czarnych włosów blondu. Jest wiele wątków o farbowaniu, tam poszukaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kolor wl
ale ona wcale się nie pytała jak zejść z czerni i czy zrobi to sama tylko jaki kolor jej pasuje
swoją drogą ja rozjaśniałam czarny 2 razy w domu jeden po drugim i miałam blond więc nie mów że się nie da, bo to śmieszne, jedynie nie da się jak ktos ma suche włosy i się boi pauliska1990 1. tutaj masz wątek przeznaczony do doboru koloru https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=5086 ![]() 2. musisz wstawić tam zdjęcie, bo dopasowanie koloru włosów nie zależy tylko od koloru oczu ![]() to czy musisz to robić u fryzjera czy możesz sama zależy od stanu Twoich włosów oczywiście możesz iśc do fryzjera jeśli nie chcesz tego robić sama, nie ma problemu, ale ja nigdy u fryzjera z włosami na koloryzacji nie byłam i zawsze z efektu samodzielnie uzyskanego w domu byłam zadowolona i nie uważam żebym miała tracic pieniądze na fryzjera niepotrzebnie (nie doradzam wcale źle i do niczego nie zmuszam - żeby nie było - tylko piszę na swoim przykładzie) pozdrawiam. Edytowane przez Meadow Czas edycji: 2011-02-01 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Przyczajenie
|
i co myslicie jaki kolor bedzie mi pasowal chce cos zmienic mam dosc tego czarnego koloru ratujcie dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Przyczajenie
|
Mam pewną sprawę
![]() Chciałabym zafarbować włosy lub rozjaśnić, lecz kompletnie nie widzę siebie w jakimkolwiek kolorze... ;] Cerę mam jasną, o kolorze jasnym beżu z lekkimi zaczerwieniami od trądziku... Oczy mam kolorze niebiesko-szare z przebłyskami zielonego. Brwi mam ciemne, lecz popielate. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, lekko popielaty. Około dwa miesiące temu farbowałam włosy szamponem koloryzującym z Loreal (Średni Brąz - na 28 myc) Teraz włosy mam koloru.. chyba jest to taki spłowiały brąz. Proszę o pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Re: BLONDYNKI i PANI GRAZYNKO pOmÓżCiE!!!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 Czas edycji: 2011-02-07 o 20:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Rozeznanie
|
A to ja też zapytam a co mi tam
![]() Oczy- piwne; środek tęczówki miodowy, obramowanie ciemne. Brwi- ciemny blond, mysie. Rzęsy - długie brąz Cera- problematyczna, pergaminowa, blada. Włosy nauralne- mysie, dość ciemne. Teraz mam pofarbowane na średni brąz. Jak myślicie jaki kolor włosów by mi pasował...zastanawiam się nad miodowym średnim blondem?
#2910 |
Przyczajenie
|
Mam pewną sprawę
Chciałabym zafarbować włosy lub rozjaśnić, lecz kompletnie nie widzę siebie w jakimkolwiek kolorze... ;] Cerę mam jasną, w kolorze jasnym beżu z lekkimi zaczerwieniami od trądziku oraz przebarwieniami. Oczy mam kolorze niebiesko-szare z przebłyskami zielonego. Brwi mam ciemne, lecz popielate. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, lekko popielaty. Około dwa miesiące temu farbowałam włosy szamponem koloryzującym z Loreal (Średni Brąz - na 28 myc) Teraz włosy mam koloru.. chyba jest to taki spłowiały brąz. Proszę o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.