|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
No i mi przypomniałyście, że jak urzędował w naszym domu czarny kocurek zwany pieszczotliwie Cipkiem, to drasnął sakwę na klejnoty małżowe znienacka, jak ten po kąpieli nagusieńki usiadł na fotelu
Jakby co to od jutra będę bez łącza netowego więc bawcie się dobrze
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dlatego : |
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ze szmat to ostatnio potrzebowałam butów i torebki na wesele: buty stykły dopiero za trzecim razem, a torebka za drugim... Tymeno skarbca trzeba pilnować nie odsłaniać i czuwać
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2011-04-30 o 00:22 |
|
|
|
|
#2884 |
|
Zadomowienie
|
I oto nadszedł ten Dzień Wyjątkowy, w którym
Urodziny obchodzą nasze Bliźniaczki Lu i Li!!! Lu'bo zdrowia, szczęścia, pomyślności, rybek bez ości i wiary, że jeśli chcecie to nawet tygrysem stać się możecie tak jako i ja ![]() |
|
|
|
#2885 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Lubo,któraś wybyła i Aniu ze z Lipca - wszystkiego najlepszego Wam
Wszystko mnie boli,poczynając od stóp a na gardle kończąc ![]() A a propos OPI, Justynko,kcesz I pink I love you?
|
#2886 |
|
Zadomowienie
|
Lo, lo ! Dzię dobry bardzo!
![]() Jape drem srana, a co ! ![]() I z niom lecem od razu do Tigrisa - bo mię się zachciało natentychmiast Ciem Tigrisu ucaować ![]() Aneczko i Lubciu ! Wszystkiego najlepszego - w dosłownym rozumieniu tych słów! - Wam życzę, Maleństwa Spokoju, radości, spełnień! Mammo - Potfornoś Tfom staraam sie zobaczyć i nie zdoaam ![]() Naszła mie konstatacja poranna, nieczensta, delikatna myśl taka, nie żeby zaras jakaś s tak zwanom głembiom (bo głembi wszelkiej, zwłaszcza myśli, mie sie wydaje stosownym i zdrowym unikać porankami tak pienknemi ), isz czasem, niekiedy tak, jes wokół człoeka tak poukładane, harmonia jakowaś otoczenia i pszyrody jes sprezentowana, że sie i wewśrodku cuś porzondkuje. I jedne, co trza człoeku zrobić, to sie unej harmoni poddać. Jom poczuć i dać pszewalić siem sile optymistycznej, co drzwiamy i oknamy sie pcha. Ja siem tam dam pszewalić dzisiej, co mi tam Wyściskujem Was wewlongłikendowo
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2011-04-30 o 08:58 Powód: Łurodzinowa! |
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Lubo i Aliu Lipcowa Wszystkiego co najlepsze dużo zdrowia, szczęścia, samych radosnych chwil i kochających ludzi wokół Wróbelku macham do Cię Duszko Margot zdrowia Miłego dnia |
|
|
|
#2888 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dla Lubci i Ani L. najlepsze życzenia
Ja też chora,gardło mi siadło,krzyczeć nie mogę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i dla Ciebie Winterko, również zdrówka. a tak w ogóle to witam
|
|
#2890 |
|
Piers do przodu
|
Wiedziałam, że jeszcze tu muszę wpaść
![]() Lucy Liu i Anio ode Lipca - kochane moje zdrowia, spokoju, pachnideł, mamony, wirujących jajek, słońca i uśmiechu (w kolejności dowolnej) No to wpadłam i
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Lubo i Aniu Lipcowa wszystkiego naj naj naj!
Ale fajowo na zewnątrz! A miało (odpukać) cały dzień lać. |
|
|
|
#2892 |
|
rude jest piękne:)
|
Lubo ,Aniu z Lipca najserdeczniejsze ,najradosniejsze zyczonka spełnienia wszystkiego czego sobie zamarzycie
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
piwonie_.jpg |
|
|
|
#2894 |
|
Rozeznanie
|
dzyń, dzyń Narodzie!
![]() Luba niech Ci się wiedzie i szczęści i spełniają marzenia i końskie zdrowie dopisuje i niech same proste ścieżki, z wiatrem i z prądem i pan mąż niech na rękach nosi a dziatki będą dalszym powodem do dumy o Ludzie! jak mnie się mnientko w żywocie zrobiło i jakby ślepia zrosiały nawet ![]() gnę się w podzięce i z pyskiem lecę za pamięć wielkie dzięki! Wróblu, mój Ty dzwoneczku Margotko Dusiu Ty Tygrysie Winterio AgooAnuśko Kasieńko Rawito i Ty Tesso, coś mi ranek piękny zrobiła dziękuję Wam z całego serducha ![]() to jak już tu siedzę, to Wam się przyznam, że mnie rzyć rwie na tej banicji to mi najbardziej marzyło wsiąść na rower mój własny osobisty i zapaść w lasy i nadrzeczne łoziny co też dzisiaj poczyniłam i jadę se, jadę, ptaszków słucham, w chmurki spoglądam i takie tam pierdoły ![]() i chwała Bogu, żem się do końca w tym zazielenionym świecie fest nie zatraciła, bo mi drogę zasieki z drutu kolczastego zagrodziły w szczerym lasie! zarzuciłam więc grabarkę na plecy, no bo przecież nie będę zawracać ![]() i w rozwarciu krocznym będąc cudem utrzymując równowagę i portki w całości, coś mi z nagła nad uchem się drze: dzie lezie! czego przełazi! nie widzi, że zagrodzone? szparę se chce powiększyć? zmełłam w ustach Dusi quchwę, bo w tem wieku głośno już chyba nie przystoi i mówię: niech nie gardłuje kiedy druty porozciągał, tylko tu przydepnie, bo mi się drut gaci uczepił kmiot się wyszczerzył jednym zębem i przydepnął w jasyr nie wziął i luzem puszczając pożyczył miłego dnia i niech mi ktoś teraz powie, że życie nie jest piękne
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę, mogę? On jest taki cudny
|
|
|
|
#2896 |
|
Rozeznanie
|
ano właśnie Tymciu, chciałabym się odnieść do Twojego nowego członka rodziny
uwaga jest boski! ![]() i dziękuję ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- proszę wycieczki, proszę zwrócić uwagę na drugie ujęcie Chrupka na wysunięty koniuszek różowego ozorka dobra, chceta kawy? ciasta? jakiej krwistej cieczy? a może lufkę i śledzika?
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Ten jęzorek mu wypada bo ząbków nie ma z przodu, tzn ma ale małe bo rosną mu nowe.
Ja kcę kawy A potem wódeczki jakiej |
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Tymenko, śliczny
![]() Lipcowej i Lubej całuski ślę |
|
|
|
#2899 |
|
|
Anuuula dawaj kawki i ciacha ino chyżo
![]() Tymciu nie dziwota ,ze Chrupek ,bo jest taki do schrupania widze,ze zakochana jestes w Chrupku i wcale sie nie dziwie ![]() ja chyba dzisiaj nie mchałam ,to mchne
|
#2900 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry i piękny
![]() Lubo i Anno Co Wcale Z Lipca Nie Jest -życzę Wam wszystkiego co się szczęściem zwie, zdrowia, miłości i spokoju świętego Ania, wódki dawaj ![]() Dobrze, że Ty sobie tego kroku nie powiększyłaś... Jak Ty byś to chuopowi wytłumaczyła. Jeździłam po lesie, rozkrok wzięłam, coby drut ominąć i stało się Tymeno, kocię przecudnej urody jest Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2011-04-30 o 16:53 |
|
|
|
#2901 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Upiekłam gofry z nowego przepisu,mniam mniam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robię racuchy drożdżowe na orkiszowej mące. Chce mi się coś i nie wiem co
|
|
|
|
#2903 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No mnie się właśnie coś chciało słodkiego i mało pracochłonnego
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Poczęstujesz?
Aniu Lipcowa, Lubo, wszystkiego dobrego dla Was - radości, spokoju, pogody ducha, miłości wszelakiej Tymeniu, Chrupek bossski jest Szczególnie na tym drugim zdjęciu. Słodziak. Życzę Ci bardzo bardzo, żeby mógl z Wami zostać i żeby i Tymek i klejnoty męzowskie przetrwały godnie spotkanie z kotem ![]() Witajcie Wywątkowicze, stęsknionam Doczytałam 5 stron wstecz, więc generalnie jak widzę panuje poświąteczne rozprzężenie i przytycie ![]() Wracam właśnie za chwilę do siebie po tygodniu spędzonym u rodziców. Urlopu wcale nie poczułam, bo latam i załatwiam wstępnie sprawy związane z kredytem na mieszkanie, który postanowiłam wziąć A teraz spać nie mogę ze strachu, że sprzedający mnie okantuje, a na myśl o tej masie formalności odechciewa mi się wszystkiego
|
#2905 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Co do kredytu-też byłam kiedyś przerażona formalnościami,ale generalnie tak źle nie było To za to
|
|
|
|
#2906 |
|
Rozeznanie
|
jest tak, ślycnie poproszę o uruchomienie głębokich pokładów wyobraźni i zwizualizowanie sobie tych wszystkich tiramisów, espressów, słodkościów a trunków...
zdążyłam strawę obiednią uwarzyć mało tego, zjeść ją i letko nadtrawić a pikczersy poczęstunkowe nawet w połowie mi się nie załadowały ale wieś ![]() Krissa Jewonko na szycie bym musiała może nawet na sygnale ![]() to za zdrowie Lubej i za powroty
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu
|
|
|
|
#2908 |
|
|
Anuska tak se uruchomiłam głębokie pokłady wyobrażni ,ze polazłam do sklepiku po ptasie mleczko ufff,poziarłam...musze miec sile ,chyba pojde umyć samochód
chyba ![]() Joasiu tez trzymam
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
andziu z lipca
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
a chrupek do schrupania
joasiu trzymam kciuki za własne lokum u mnie w piekarniku tarta z buraczkami dochodzi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

:

A teraz spać nie mogę ze strachu, że sprzedający mnie okantuje, a na myśl o tej masie formalności odechciewa mi się wszystkiego