Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 19:24   #2881
ziarnko piasku
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
babole, na katalogowym lakiery neonowe.. jak dla mnie
Musialam malowac po 3 warstwy... Ten fioletowy jest identyczny jak w zeszłe lato był taki fioletowy z serii bronzess.. lakier na paznokciach 2 godz i już widac jak sie starły..
nam w UK napisali notkę w literaturze, że te lakiery są słabiutkie i trzeba malować więcej warstw żeby był efekt jak w katalogu
faktycznie, ten fiolet podobny do zeszłorocznej wersji lakierów arabian glow

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
śliczne są te lakiery neonowe już nie mogę się doczekać kiedy zamówię ten niebieski
jak dla kogo, ja mam ten niebieski i się czułam jak ostatnia idiotka z tym dyskotekowym błękitem na paznokciach no ale może ja już za stara jestem na takie odcienie dolałam do niego granatowego Classic Fit i jako tako, ujdzie, pod pękacza będzie dobry
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:28   #2882
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
nam w UK napisali notkę w literaturze, że te lakiery są słabiutkie i trzeba malować więcej warstw żeby był efekt jak w katalogu
faktycznie, ten fiolet podobny do zeszłorocznej wersji lakierów arabian glow

jak dla kogo, ja mam ten niebieski i się czułam jak ostatnia idiotka z tym dyskotekowym błękitem na paznokciach no ale może ja już za stara jestem na takie odcienie dolałam do niego granatowego Classic Fit i jako tako, ujdzie, pod pękacza będzie dobry
jak nałoze 3 warstwy to schodzi mi płatami

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:30   #2883
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
jak nałoze 3 warstwy to schodzi mi płatami
oj tam, oj tam, siedź spokojnie i się przyglądaj paznokciom, nie zmywaj, nie sprzątaj, nie dotykaj to płatami nie będzie schodził
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:30   #2884
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
Co do torebek to podoba mi się ta z oferty netto za 31,90, tylko kurcze dlaczego ona musi być taka żółta
No własnie tez sie czaje, ale może na lato sie będzie nadawać. Ma ktoś ja zakupioną? Jakie opinie?

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
ja teakie osoby nazywam piczonyhehe zreszta jest taki portal gdzie sie nasmiewaja z takich ludzi
O nie moge

Cytat:
Napisane przez wallesowa Pokaż wiadomość
HeyJa czasem zamaiam w avonie kosmetyki...i musze powiedzec ze bylam zadowolona. Chcialam nawet zostac konsultantka...ale obawiam sie o klientów. a wy co sadzicie?
Nie odpowiemy ci dokładnie na to pytanie, bo nie wiemy w jakim środowisku sie obracasz... Czy masz dużo znajomych( przykładowych klientów), ile czasu możesz poświecić na avon itp

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
to ciekawa jestem czy zamawia na 250zł zapytaj niech na tyle zamowi wtedy zobaczymy co powie!tez mi sie to nie podoba, ale kazdy ma wglad na net;(!

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
ale bezczelna..! powiedz jej że jak taka mądra niech sama zostanie KK.. i zobaczy czy to tak łatwo ja już bym nie chciała mieć takiej klientki , podziękowałabym jej za współpracę i niech szuka innej KK Tobie może trochę wartość zamówień spadnie czy coś ale będziesz miała problem z głowy

powiem Wam że od dawna , zanim nie byłam KK czytałam poprzednie części forum i dużo rzeczy wiedziałam więc nasze klientki owszem czytają to co piszemy i mają wgląd niestety do wszystkiego oprócz strefy

Cytat:
hmmm przyszły mi te perfumy po wstępnym zapoznaniu się mogę stwierdzić iż Secret fantasy może jest i ładny ale dopiero po pewnym czasie , zapach zaczął mi się podobać dopiero po jakiś 2 godzinach od psiknięcia . dodając daremna "zakrętka " jak to w ogóle można nakrętką nazwać . nie wiem co to ma być .

Jet femme holiday pachnie mi jak świeczka na komary nie wiem czy kojarzycie zazwyczaj jest taka żółta i pachnie ohydnie cytrynowo
Tyle w nim wyczuwam , jak dla mnie jest za świezy zapachowo . I pachnie tandetnie . czekam na resse i HL .
Ogólnie jestem zawiedziona .
Pryśnij Jet i poczekaj pare godzin, a potem ponownie napisz opinie... Myślę, ze zmienisz zdanie

Cytat:
mam swoje wizytówki .
też sie zastanawiam czy nie wydrukować.

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
co za tupet!
Ja na całe szczęście nie miałam jeszcze takiej klientki.

Niektóre klientki są strasznie uszczypliwe, myślą, że nie wiadomo jakie kokosy na tym zarabiamy
No niestety, a najgorsze, że to my potem czujemy sie zażenowane.

Ponawiam pytanie na temat podkładu z demo 04, jaki wart kasy?

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:31   #2885
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
nie róbmy już z ludzi takich idiotów widzą ze są stare , piszą do mnie prosząc o katalog aktualny , umawiam się z nimi daje czekam maks tydzień i ślą mi zamówienie
Do tych nowych klientów zawsze daje jakąś próbkę czy coś do zamówienia na zachętę aby wrócili
u mnie się zdażyło kilka razy, że ktoś chciał kupić coś ze starego katalogu
ale dzięki za wyjaśnienie, świetny pomysł

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:32   #2886
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Zawsze nakładam tyle warstw, aby kolor nie przyświtywał. A potem zawsze jadę bezbarwnym z R*****a lub K****S i jest git

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:35   #2887
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
oj tam, oj tam, siedź spokojnie i się przyglądaj paznokciom, nie zmywaj, nie sprzątaj, nie dotykaj to płatami nie będzie schodził
spoko , tez na taką opcją myslałam

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
u mnie się zdażyło kilka razy, że ktoś chciał kupić coś ze starego katalogu
ale dzięki za wyjaśnienie, świetny pomysł
proszę Cię bardzo

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość

Pryśnij Jet i poczekaj pare godzin, a potem ponownie napisz opinie... Myślę, ze zmienisz zdanie

skoro tak mówisz , to tak zrobie , moze się coś zmieni

Wizytówki naprawdę dobra inwestycja , polecam je

Maleństwo moje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 19:37   #2888
mlodziudka85
Zadomowienie

Witam koleżanki. Niedługo będę składała pierwsze zamówienie jako konsultanka i mam takie głupie pytanie: czy produkty z oferty demo i netto wliczaja sie do tej kwoty zamowienia 150zł. Nie chodzi mi o upust tylko o to, żeby reszta kosmetykow go miala i by nie płacić za przesyłke. Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam
mlodziudka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:40   #2889
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
a niech se każdy myśli jak chce , ważne że mam z tego chajs .
sory ale metoda " przez znajomych " jest mało dochodowa , jakbym miała sie tylko tego trzymać to co kat bym miała z 40 zł dla siebie
Pozatym raczej nie jestem osobą co przejmuje się tym co inni myślą czy mówią
To masz złych znajomych po prostu Ja zbieram tylko i wyłącznie zamówienia od rodziny i znajomych(no Ci czasami zbierają dla mnie w pracy itp.).
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:41   #2890
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlodziudka85 Pokaż wiadomość
Witam koleżanki. Niedługo będę składała pierwsze zamówienie jako konsultanka i mam takie głupie pytanie: czy produkty z oferty demo i netto wliczaja sie do tej kwoty zamowienia 150zł. Nie chodzi mi o upust tylko o to, żeby reszta kosmetykow go miala i by nie płacić za przesyłke. Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam
Tak. wliczają ale opustowi nie podlegają.
jak coś to w strefie konsultantki jest to wyjaśnione chyba w dziele pytania i odpowiedzi.
Powodzenia.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:45   #2891
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
To masz złych znajomych po prostu Ja zbieram tylko i wyłącznie zamówienia od rodziny i znajomych(no Ci czasami zbierają dla mnie w pracy itp.).
nie mam złych , tylko nie umie na nich zbić troszkę wiecej kasy , wiec nie ograniczam się tylko do nich

Maleństwo moje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 19:50   #2892
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
spoko mnie też nie rozumiem Cię bo kiedyś sama się tak zestresowałam.. zmienić trzeba katalogi wyświetlania, na od 4 do 5 i będzie wszystko widać ... czasem nie wysyłaj tylko go jeszcze raz
Ale to była mowa o tym, że nie mam zamówień z katalogu 5

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
nie róbmy już z ludzi takich idiotów widzą ze są stare , piszą do mnie prosząc o katalog aktualny , umawiam się z nimi daje czekam maks tydzień i ślą mi zamówienie
Do tych nowych klientów zawsze daje jakąś próbkę czy coś do zamówienia na zachętę aby wrócili
U mnie klientki bardzo często coś chcą z już nieaktualnego i jakoś tego nie zauważają. I nie nazwałabym ich od razu idiotami
Stary 2011-03-22, 19:54   #2893
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem, Wam też, że czasami ten nasz kochany Wizaż, nie wychodzi nam konsultantkom na dobre, chodzi mi o wątek katalogowy. Do czego pije? Otóż, właśnie przed chwila dzwoniłam do klientki powiedzieć jej właśnie, ze nie ma próbek Golda, a ona na to, że nie szkodzi... To ona będzie chciała całą wode za 4,90zł, którą bede miała w ofercie. Ja jej tłumacze, że to oferta tylko dla konsultantek i to po spełnieniu kilku wymogów (o czym dobrze wiedziała), a ona mi na to, że wie, ale przecież ja mam tyle wód, ze po co mi jeszcze jedna?! A poza tym, bedzie jeszcze przecież biżu... Bo ona własnie sprawdzała na necie . Ja jej na to, że oczywiscie, i że JA skorzystam z tej oferty, ale czułam sie taka zarzenowana, normalnie mi koparka opadła. Do tej pory czuje niesmak....
OMG...

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:54   #2894
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ale to była mowa o tym, że nie mam zamówień z katalogu 5

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

U mnie klientki bardzo często coś chcą z już nieaktualnego i jakoś tego nie zauważają. I nie nazwałabym ich od razu idiotami
nie czepiajmy się jednego mojego słowa

Maleństwo moje
Stary 2011-03-22, 19:57   #2895
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
coś tu nie tak... Albo ja źle rozumiem, albo Dokia... ja myslałam, że musisz w czwartek wysłać zamówienie, a jeszcze zadnych nie masz... więc, ze wysyłasz nic.. teraz już nie wiem
Tak, tak, Ty masz rację. Jutro powysyłam smsy do klientek, ale coś czuję, że nie będzie i tak zamówień.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
nie mam złych , tylko nie umie na nich zbić troszkę wiecej kasy , wiec nie ograniczam się tylko do nich
Ja miałam ostatnio zamówienie na 1000zł więc nie uważam, że to mało(no a do tego 500zł przeważnie dobijam). A jakoś nie chce mi się obcym ludziom zamawiać W sumie ja nie traktuję tego jako super biznes i nie szukam klientów na siłę na ulicy. Sama nie chciałabym zamawiać u kogoś obcego(chyba, że za pośrednictwem znajomych).
Stary 2011-03-22, 19:58   #2896
mistress88
Zadomowienie

Co do działalności w Ori i Avon, to ja w Ori jestem od 2005 roku, mój największy zarobek w katalogu wynosił tam chyba 150 zł w ciągu całej mojej kariery tama tak to duuużo poniżej 100 zazwyczaj... pewnie przez to, że tam mniejszy opust no i kosmetyki droższe więc mniej zamówień.
Od września jestem w Avonie i póki co sobie chwalę, 150 zł to tak średnio co katalog zarabiam, no i fajne programy motywacyjne na moje potrzeby wystarcza, bo mam tyle innych zajęć, że nie mam czasu się tym zajmować na większą skalę, a nawet nie chcę - przyszłość wiążę z kierunkami moich studiów, dlatego nie chcę teraz przesadnie Avonem zawracać sobie głowy
z Oriflame katalog daję tylko na wyraźne życzenie, że ktoś akurat Ori chce obejrzeć właśnie... i tam raz kiedyś sobie coś zamówię
owszem jest punkt w regulaminie, ale przecież oni się nie wymieniają informacjami raczej, musiałby ktoś donieść

w ogóle parę dni temu miałam zamówienie na 100 zł tylko, a teraz jest już prawie 500, fajnie bo myślałam że będzie klapa w tym katalogu

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:58   #2897
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
nie czepiajmy się jednego mojego słowa
Nie chodzi o słowo, a oto, że klientka wcale nie musi wiedzieć, że to nieaktualny katalog. Szczególnie ktoś z ulicy kto nie ma z tym do czynienia na codzień(u mnie mają popisane daty, a i tak często pytają czy może jednak mogą jeszcze ze starego).
Stary 2011-03-22, 20:04   #2898
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

No niestety, a najgorsze, że to my potem czujemy sie zażenowane.
No właśnie :/

Dziewczyny ja mam pytanie właśnie odnośnie wizytówek. Kiedyś na katalog naklejałam dodatkową "naklejkę" z moimi danymi, jakimiś ofertami specjalnymi itp. Ale chciałabym właśnie dane zamieścić na wizytówkach. I tu moje pytanie, czy ktoś się orientuje, czy możemy używać logo avonu na wizytówkach? Bo jak byłam kiedyś agentem TU Avivy to nie mogłam użyć ich logo w momencie zamawiania wizytówek na własną rękę, tylko w tedy musiałam u nich je zamówić. Może niektórym wyda się dziwne moje pytanie, ale pytam dlatego, że wiadomo jak jest z prawem w Polsce, nie chciałabym później mieć problemów.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 20:07   #2899
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
jak zostałam konsultantką to pierwsze co zrobiłam, to zamówiłam wizytówki - 500szt. na all na poczatku podczepiałam wszystkim; mąż trochę rozdał w pracy (ale już tam nie pracuje, więc zamówienia z tego źródła się urwały ); teraz nowym klientkom daję 2-3 sztuki jakby ewentualnie chciały komuś dać
i tak leżą w avonowej szufladzie i czasami po nie sięgnę ...

moje klientki to: mama ona czasami też jakieś zamówienie od kogoś z pracy przyniesie, ale to żadko, bo tam, gdzie ona pracuje, to 80% kobiet, więc konsultantek też w bród poza tym kobietki ode mnie z pracy, ale też tak nieregularnie zamawiają potem moja szwagierka i jej koleżanka (one w sumie co katalog na ponad 100zł zamawiają), koleżanki i klientka, która mnie znalazła w necie i co katalog zamawia - czasami na 30zł a czasami na 130zł teraz kolejna mnie znalazła w necie i na dzien dobry zamówienie na 90zł no i jakoś się kręci ... raz lepiej raz gorzej
no i ja - moja najlepsza klientka

w 05 u mnie chyba słabo będzie ale to nie istotne, bo nie mam długiej swojej listy zakupów, więc niech teraz się troszkę wstrzymają, zeby w 06 poszaleć

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-03-22 o 20:19
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 20:11   #2900
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Tak, tak, Ty masz rację. Jutro powysyłam smsy do klientek, ale coś czuję, że nie będzie i tak zamówień.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Ja miałam ostatnio zamówienie na 1000zł więc nie uważam, że to mało(no a do tego 500zł przeważnie dobijam). A jakoś nie chce mi się obcym ludziom zamawiać W sumie ja nie traktuję tego jako super biznes i nie szukam klientów na siłę na ulicy. Sama nie chciałabym zamawiać u kogoś obcego(chyba, że za pośrednictwem znajomych).

matko boska każdy ma inny pogląd inne sposoby , u każdego inaczej cos przynosi korzyść i polemizowanie na ten temat jest dość bez sensowne .

Maleństwo moje
Stary 2011-03-22, 20:11   #2901
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:

Dziewczyny ja mam pytanie właśnie odnośnie wizytówek. Kiedyś na katalog naklejałam dodatkową "naklejkę" z moimi danymi, jakimiś ofertami specjalnymi itp. Ale chciałabym właśnie dane zamieścić na wizytówkach. I tu moje pytanie, czy ktoś się orientuje, czy możemy używać logo avonu na wizytówkach? Bo jak byłam kiedyś agentem TU Avivy to nie mogłam użyć ich logo w momencie zamawiania wizytówek na własną rękę, tylko w tedy musiałam u nich je zamówić. Może niektórym wyda się dziwne moje pytanie, ale pytam dlatego, że wiadomo jak jest z prawem w Polsce, nie chciałabym później mieć problemów.
mi się kiedyś obilo o uszy, że nie można ich oryginalnego logo
dlatego nie ryzykowałam i na wuzytówkach inną czcionką i w innej oprawie mam napisane "avon"

Stary 2011-03-22, 20:11   #2902
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
no i ja - moja najlepsza klientka
Weź sobie wyobraź, że mam taką samą klientkę, która też się nazywa "no i ja"

Stary 2011-03-22, 20:15   #2903
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba każdy taką ma Choć moja mama jest chyba lepszą I ciocia.
Stary 2011-03-22, 20:15   #2904
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
No własnie tez sie czaje, ale może na lato sie będzie nadawać. Ma ktoś ja zakupioną? Jakie opinie?
ja ją mam , jest zajefajna może wezmę jeszcze jeden egzemplarz na zapas
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 20:18   #2905
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
w 05 u mnie chyba słabo będzie ale to nie istotne, bo nie mam długiej swojej listy zakupów, więc niech teraz się troszkę wstrzymają, zeby w 06 poszaleć
jakby na potwierdzenie swoich słów właśnie dostałam e-maila od szwagierki, że ona wraz z koleżanką w tym katalogu nic nie zamawiają
a one zazwyczaj ponad stówkę zamawiały, więc katalog naprawdę musi być lipny skoro nic a nic nie wybrały

mojej mamie też się nie podoba mi też nie, więc będzie lipa po całości w czwartek przebiegnę się po pokojach w pracy, żeby chociaż te 250zł nazbierać

dżizus już nie pamiętam, kiedy taki marny katalog miałam

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:

Stary 2011-03-22, 20:21   #2906
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
mi się kiedyś obilo o uszy, że nie można ich oryginalnego logo
dlatego nie ryzykowałam i na wuzytówkach inną czcionką i w innej oprawie mam napisane "avon"
to może nie będę ryzykować

Stary 2011-03-22, 20:24   #2907
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
jakby na potwierdzenie swoich słów właśnie dostałam e-maila od szwagierki, że ona wraz z koleżanką w tym katalogu nic nie zamawiają
a one zazwyczaj ponad stówkę zamawiały, więc katalog naprawdę musi być lipny skoro nic a nic nie wybrały

mojej mamie też się nie podoba mi też nie, więc będzie lipa po całości w czwartek przebiegnę się po pokojach w pracy, żeby chociaż te 250zł nazbierać

dżizus już nie pamiętam, kiedy taki marny katalog miałam
No ja niestety mam to samo. Może kupię na razie tylko katalogi w COKu, choć to nie do końca mi odpowiada bo je muszę potem wieźć, a lekkie nie są Blado coś to widzę. Ale też miałam dość duże zamówienie z K4 więc się nie dziwię.
Stary 2011-03-22, 20:28   #2908
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:

Wydaje mi się, że możesz. W pierwszym punkcie umowy jest napisane:
Konsultantka jest uprawniona do używania nazwy "Konsultantka Avon" oraz do wykorzystywania w związku z wykonywaniem obowiązków wynikających z umowy dostarczonych przez Avon publikacji, katalogów, cenników i produktów promocyjnych opatrzonych nazwą Avon.
Jakiś czas temu dostałam od OMS list zachęcający do zostania LS i oczywiście był on opatrzony logo Avon.
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 20:29   #2909
kenio26
Rozeznanie

U mnie 4 była okropna,a z 5 mam 650 zł,a zwykle dobijam jak jest mega udany do 500 Więc jestem zachwycona.Ale moja koleżanka,która jest konsultantką mówiła,że nie może dobić nawet do 250zł.

Odwyk kosmetyczny od jutra
kenio26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 20:30   #2910
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że możesz. W pierwszym punkcie umowy jest napisane:
Konsultantka jest uprawniona do używania nazwy "Konsultantka Avon" oraz do wykorzystywania w związku z wykonywaniem obowiązków wynikających z umowy dostarczonych przez Avon publikacji, katalogów, cenników i produktów promocyjnych opatrzonych nazwą Avon.
Jakiś czas temu dostałam od OMS list zachęcający do zostania LS i oczywiście był on opatrzony logo Avon.
DOSTARCZONYCH PRZEZ AVON , wizytówki na własną rękę nie są przez nich dostarczone .

Maleństwo moje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości