|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
faktycznie, ten fiolet podobny do zeszłorocznej wersji lakierów arabian glow ![]() Cytat:
no ale może ja już za stara jestem na takie odcienie dolałam do niego granatowego Classic Fit i jako tako, ujdzie, pod pękacza będzie dobry
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2883 |
|
Zadomowienie
|
oj tam, oj tam, siedź spokojnie i się przyglądaj paznokciom, nie zmywaj, nie sprzątaj, nie dotykaj to płatami nie będzie schodził
|
|
#2884 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też sie zastanawiam czy nie wydrukować. Cytat:
Ponawiam pytanie na temat podkładu z demo 04, jaki wart kasy?
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięki za wyjaśnienie, świetny pomysł |
|
|
|
|
#2886 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze nakładam tyle warstw, aby kolor nie przyświtywał. A potem zawsze jadę bezbarwnym z R*****a lub K****S i jest git
|
#2887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Wizytówki naprawdę dobra inwestycja , polecam je
|
|
#2888 |
|
Zadomowienie
|
Witam koleżanki. Niedługo będę składała pierwsze zamówienie jako konsultanka i mam takie głupie pytanie: czy produkty z oferty demo i netto wliczaja sie do tej kwoty zamowienia 150zł. Nie chodzi mi o upust tylko o to, żeby reszta kosmetykow go miala i by nie płacić za przesyłke. Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zbieram tylko i wyłącznie zamówienia od rodziny i znajomych(no Ci czasami zbierają dla mnie w pracy itp.).
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś to w strefie konsultantki jest to wyjaśnione chyba w dziele pytania i odpowiedzi. ![]() Powodzenia.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
W sumie ja nie traktuję tego jako super biznes i nie szukam klientów na siłę na ulicy. Sama nie chciałabym zamawiać u kogoś obcego(chyba, że za pośrednictwem znajomych).
|
||
|
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
Co do działalności w Ori i Avon, to ja w Ori jestem od 2005 roku, mój największy zarobek w katalogu wynosił tam chyba 150 zł w ciągu całej mojej kariery tam
Od września jestem w Avonie i póki co sobie chwalę, 150 zł to tak średnio co katalog zarabiam, no i fajne programy motywacyjne na moje potrzeby wystarcza, bo mam tyle innych zajęć, że nie mam czasu się tym zajmować na większą skalę, a nawet nie chcę - przyszłość wiążę z kierunkami moich studiów, dlatego nie chcę teraz przesadnie Avonem zawracać sobie głowy ![]() z Oriflame katalog daję tylko na wyraźne życzenie, że ktoś akurat Ori chce obejrzeć właśnie... i tam raz kiedyś sobie coś zamówię owszem jest punkt w regulaminie, ale przecież oni się nie wymieniają informacjami raczej, musiałby ktoś donieść ![]() w ogóle parę dni temu miałam zamówienie na 100 zł tylko, a teraz jest już prawie 500, fajnie bo myślałam że będzie klapa w tym katalogu
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodzi o słowo, a oto, że klientka wcale nie musi wiedzieć, że to nieaktualny katalog. Szczególnie ktoś z ulicy kto nie ma z tym do czynienia na codzień(u mnie mają popisane daty, a i tak często pytają czy może jednak mogą jeszcze ze starego).
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie :/
Dziewczyny ja mam pytanie właśnie odnośnie wizytówek. Kiedyś na katalog naklejałam dodatkową "naklejkę" z moimi danymi, jakimiś ofertami specjalnymi itp. Ale chciałabym właśnie dane zamieścić na wizytówkach. I tu moje pytanie, czy ktoś się orientuje, czy możemy używać logo avonu na wizytówkach? Bo jak byłam kiedyś agentem TU Avivy to nie mogłam użyć ich logo w momencie zamawiania wizytówek na własną rękę, tylko w tedy musiałam u nich je zamówić. Może niektórym wyda się dziwne moje pytanie, ale pytam dlatego, że wiadomo jak jest z prawem w Polsce, nie chciałabym później mieć problemów.
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
jak zostałam konsultantką to pierwsze co zrobiłam, to zamówiłam wizytówki - 500szt. na all
); teraz nowym klientkom daję 2-3 sztuki jakby ewentualnie chciały komuś dać ![]() i tak leżą w avonowej szufladzie i czasami po nie sięgnę ... moje klientki to: mama ona czasami też jakieś zamówienie od kogoś z pracy przyniesie, ale to żadko, bo tam, gdzie ona pracuje, to 80% kobiet, więc konsultantek też w bród poza tym kobietki ode mnie z pracy, ale też tak nieregularnie zamawiają potem moja szwagierka i jej koleżanka (one w sumie co katalog na ponad 100zł zamawiają), koleżanki i klientka, która mnie znalazła w necie i co katalog zamawia - czasami na 30zł a czasami na 130zł teraz kolejna mnie znalazła w necie i na dzien dobry zamówienie na 90zł ![]() no i ja - moja najlepsza klientka w 05 u mnie chyba słabo będzie ale to nie istotne, bo nie mam długiej swojej listy zakupów, więc niech teraz się troszkę wstrzymają, zeby w 06 poszaleć
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-22 o 20:19 |
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko boska każdy ma inny pogląd inne sposoby , u każdego inaczej cos przynosi korzyść i polemizowanie na ten temat jest dość bez sensowne .
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego nie ryzykowałam i na wuzytówkach inną czcionką i w innej oprawie mam napisane "avon"
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Weź sobie wyobraź, że mam taką samą klientkę, która też się nazywa "no i ja"
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a one zazwyczaj ponad stówkę zamawiały, więc katalog naprawdę musi być lipny skoro nic a nic nie wybrały ![]() mojej mamie też się nie podoba w czwartek przebiegnę się po pokojach w pracy, żeby chociaż te 250zł nazbierać ![]() dżizus już nie pamiętam, kiedy taki marny katalog miałam ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blado coś to widzę. Ale też miałam dość duże zamówienie z K4 więc się nie dziwię.
|
|
|
|
|
#2908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Konsultantka jest uprawniona do używania nazwy "Konsultantka Avon" oraz do wykorzystywania w związku z wykonywaniem obowiązków wynikających z umowy dostarczonych przez Avon publikacji, katalogów, cenników i produktów promocyjnych opatrzonych nazwą Avon. Jakiś czas temu dostałam od OMS list zachęcający do zostania LS i oczywiście był on opatrzony logo Avon. |
|
|
|
|
#2909 |
|
Rozeznanie
|
U mnie 4 była okropna,a z 5 mam 650 zł,a zwykle dobijam jak jest mega udany do 500
Więc jestem zachwycona.Ale moja koleżanka,która jest konsultantką mówiła,że nie może dobić nawet do 250zł.
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

no ale może ja już za stara jestem na takie odcienie
dolałam do niego granatowego Classic Fit i jako tako, ujdzie, pod pękacza będzie dobry 

ja już bym nie chciała mieć takiej klientki , podziękowałabym jej za współpracę i niech szuka innej KK 

. Ja jej na to, że oczywiscie, i że JA skorzystam z tej oferty, ale czułam sie taka zarzenowana, normalnie mi koparka opadła. Do tej pory czuje niesmak....