A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-22, 20:41   #2881
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Heh gosza to była bardzo popularna piosenka w latach 90 tych haha
Bo rodzice karmili mnie inną muzyką w tym czasie...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 21:43   #2882
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

ale tu cisza tak przed świątecznie

ja uciekam spać

Jutro lecę rano ze święconką a potem w drogę do mojej babuni 2h jazdy samochodem o matko kiedy ja ostatnio tyle czasu w aucie spędziłam. ale się cieszę na te święta bo przynajmniej mam wymówkę żeby spać w ramionach TŻ caaaałą nockę a nawet trzy wiem wiem dla większości z was to takie nic bo macie tak na co dzień a ja cieszę się z każdej takiej okazji bo ostatnio jakoś nie często to się zdarza
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 21:49   #2883
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ale tu cisza tak przed świątecznie

ja uciekam spać

Jutro lecę rano ze święconką a potem w drogę do mojej babuni 2h jazdy samochodem o matko kiedy ja ostatnio tyle czasu w aucie spędziłam. ale się cieszę na te święta bo przynajmniej mam wymówkę żeby spać w ramionach TŻ caaaałą nockę a nawet trzy wiem wiem dla większości z was to takie nic bo macie tak na co dzień a ja cieszę się z każdej takiej okazji bo ostatnio jakoś nie często to się zdarza
hihi, znam to
staramy się korzystać z każdej takiej okazji
Stary 2011-04-22, 21:51   #2884
jagodzia133
Zakorzenienie

Dziewczynki jeszcze będę na wizażu ale złoże wcześniej życzenia bo nie wszystkie będziemy tu zaglądać podczas świąt :P
Także zdrowych wesołych kolorowych świąt życzę i oby nasze wszystkie marzenia się ziściły te mniejsze i te większe Mniej trosk na codzień a za to mnóstwo radości
a teraz pozwólcie idę spać bo normalnie chyba to świeże powietrze na wsi mnie rozbroiło i zasypiam normalnie :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 21:56   #2885
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

A moja suknia. Wczoraj doszłam do wniosku że to jest ta ale w salonie wydaje mi się że jak jest ten materiał wychodzący od kwiatka pod ukosem to tu się kończy tak wysoko a w tej co mierzyłam kończył się na dole sukni albo coś mi się przyśniło

http://www.salondana.pl/?kolekcja-2011,20 ostatnia od góry
duużo ładniejsza niż ta poprzednia
dół pięknie się układa, naprawdę śliczna

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
U mnie jak zwykle brak czasu na siedzenie przed kompem Pogoda za oknem prześliczna ,więc korzystam z niej na całego w wolnych chwilach(których niestety nie mam za wiele) spaceruje albo wypoczywam z kawą i książką w ogrodzie lub na tarasie.

Swięta również mam zamiar spędzić aktywnie,spacerując, spędzając czas z Tż-em,rodziną i znajomymi Na pewno nie w domu za stołem

A Wy jakie macie plany świąteczne?
Oj zazdroszczę takiego leniwego popołudnia. Ja cały dzień spędziłam w pracy i jutro też . Całe szczęście, że tylko do 15...
Jeśli chodzi o plany świąteczne to w pierwszy dzień Świąt jedziemy do mojej rodzinki w na drugi jeszcze nie mamy planów, może pójdziemy do rodziców TŻta.

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
A co się działo z Wizażem wczoraj? Nie było mnie i nie w temacie .
Kicia, suknia ładna, bardzo mi się podobają ozdoby .
Nena, sukienka śliczna, ale buty w podobnym kolorze i takim zgaszonym to chyba jednak za mdło będzie. Chyba, że jakimiś dodatkami byś ten zestaw ożywiła.
Fablous, ja trochę odkopałam wątek, ale druga suknia jest przepiękna.
dziękuję za opinię

Cytat:
wiesz jak moja mama dzis rozmawiała z tą babcia tego kuzyna to ona nawet nie pamiętała dokładnej daty tylko tyle że w październiku a kobieta taka stara nie jest żeby zapominać czy coś co dowodzi że ludzie tak na prawdę pamiętają ale nie pamiętają. Ja dostałam ostatnio 1,5 msc przed i nie pojechaliśmy bo mój tata nie dostał urlopu bo to był sierpień więc sezon urlopowy. No jak ty masz w lutym to łatwiej o urlop. Także ja uważam że lepiej wcześnie niż za późno. Ja dostaje standardowo około pół roku przed. To też zależy od tego jak blisko jest ta rodzina. Im dalsza tym gorzej pamięta o tym że ktoś tam ma wesele. Ogólnie ja chcę dać osobiście a niestety ciężko nam się by było zgrać zTZ bo on ma trochę przekichane w pracy zbytnio nie może brać urlopów albo na 2 tyg albo wcale głupie więc tak przy okazji spotkania rodzinnego albo damy zaproszenai albo właśnie może "save the date" to przynajmniej zapiszą sobie w kalendarzu
Ja póki co o dacie mojego ślubu powiadomiłam najbliższą rodzinę. Nie jakimiś specjalnymi zawiadomieniami, ale jakoś przy okazji. Głównie z tego względu, żeby jakaś kuzynka nie wyskoczyła ze swoim ślubem tego samego dnia. Rodzina się przecież nie rozdwoi
A zapraszać to myślę tak 3-4 miesiące przed ślubem. 5 miesięcy to chyba za wcześnie a 1,5 to na pewno za późno. Chociaż my dostaliśmy kiedyś 1,5 tygodnia przed ślubem

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Aaaa no i zapomniałabym, Wesołych Świąt Kochane!

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 22:25   #2886
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
A co się działo z Wizażem wczoraj? Nie było mnie i nie w temacie .
A zrobili jakieś przemodelowanie całej grafiki, paskudnie to wyglądało. No i wykasowali przy okazji 2 strony wątku

Cytat:
wiesz jak moja mama dzis rozmawiała z tą babcia tego kuzyna to ona nawet nie pamiętała dokładnej daty tylko tyle że w październiku a kobieta taka stara nie jest żeby zapominać czy coś co dowodzi że ludzie tak na prawdę pamiętają ale nie pamiętają. Ja dostałam ostatnio 1,5 msc przed i nie pojechaliśmy bo mój tata nie dostał urlopu bo to był sierpień więc sezon urlopowy. No jak ty masz w lutym to łatwiej o urlop. Także ja uważam że lepiej wcześnie niż za późno. Ja dostaje standardowo około pół roku przed. To też zależy od tego jak blisko jest ta rodzina. Im dalsza tym gorzej pamięta o tym że ktoś tam ma wesele. Ogólnie ja chcę dać osobiście a niestety ciężko nam się by było zgrać zTZ bo on ma trochę przekichane w pracy zbytnio nie może brać urlopów albo na 2 tyg albo wcale głupie więc tak przy okazji spotkania rodzinnego albo damy zaproszenai albo właśnie może "save the date" to przynajmniej zapiszą sobie w kalendarzu
U mnie w rodzinie już wszyscy wiedzą, u TŻta też przy okazji każdemu mówimy... Ja uważam, że lepiej, żeby ludzie wiedzieli wcześniej, niż później

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
i jednocześnie proszę Was o kciuki dla mnie, bo zmieniam pracę zaczynam poszukiwania od wtorku

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=YeBEGeDrX0s to może ta?

mam TOP TEN takich piosenek i dziś mnie naszło na wybieranie spośród nich
Myślę, że ta spokojnie może być na przytulańca

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Kurcze a ja nie mam pojecia co zatańczymy na pierwszy taniec.

A pamiętacie tą piosenkę?
http://www.youtube.com/watch?v=mwzeE...eature=related
ooo, pewnie, że pamiętam Eh, od razu się wakacje z dawnych czasów przypominają, jak włączyłam

No Kochane, to i ja się przyłączam do ogólnego chóru życzeniowego. Chociaż tych świąt jakoś jeszcze nie czuję, ale może to przez zatkany nos
W każdym razie zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy, no i oczywiście grzecznych Waszych Baranków kochanych Alleluja!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 08:06   #2887
melod_y
Zakorzenienie

ooo Stary wizaż
W końcu czuje się jak u siebie

Ja zaraz wstaje, bo jak padłam wczoraj o 19stej to teraz dopiero otworzyłam oczy i mam nadzieje że nie poszli beze mnie święcic jajesk

z racji tego że pewnie bede tutaj dopiero w poniedziałek życzę wszystkich

PRZEMIŁYCH, RADOSNYCH ŚWIAT Z RODZINĄ, TŻ-tami, SMACZNEGO NIEDZIELNEGO ŚNIADANIA, i aby po świętach Wam klawiaturą miłą była na stronach wizażu!
I aby 2012 rok był Piękny jak dzisiejszy bezchmurny dzień!
BUZIAKI!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 08:37   #2888
nena1984
Zakorzenienie

ode mnie też wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
Smacznego jajeczka i mokrego podkoszulka !!!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 08:39   #2889
dosia_90
Raczkowanie

Hej

nena-śliczna sukienka, jak najbardziej na wesele i buty moim zdaniem też pasują

(kicia)-bardzo mi się ta Twoja suknia podoba, na Tobie na pewno jeszcze lepiej wygląda! nie jest ani za skromna ani za bogata. Taka akurat

Wszystkiego co najlepsze Wam życzę Dziewczyny w te święta! Przede wszystkim dużo, duuużo miłości

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

a co do piosenek na pierwszy taniec, to ja też nie wiem za bardzo co wybierzemy, ale mi się ta podoba http://www.piosenkinawesele.pl/piose...-piosenka.html
dosia_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 09:36   #2890
D0tk4
Zadomowienie

Wesołych Świat dziewczyny! Smacznego jajka i mokrego dyngusa!

Ja dzis jeszcze uciekam do pracy, ale na Wielkanoc jestem gotowa Wczoraj zrobilam żurek, salatke jazynowa, makowca i sernik Kielbasa zakupiona, sledzie sa, koszyczek gotowy, jajka zrobia sie jutro Tak wiec - jeszcze raz wesolych swiat

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
i jednocześnie proszę Was o kciuki dla mnie, bo zmieniam pracę zaczynam poszukiwania od wtorku [/COLOR]
Kciuki sie trzymaja

ps. a do slubu rowne 14 miesiecy
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 10:20   #2891
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez dosia_90 Pokaż wiadomość

[/COLOR]a co do piosenek na pierwszy taniec, to ja też nie wiem za bardzo co wybierzemy, ale mi się ta podoba http://www.piosenkinawesele.pl/piose...-piosenka.html
Tekst jest piękny. Ksiądz nam to na rekolekcjach dla młodych śpiewał

U nas już też koszyczek ze święconką na stole stoi. I ten zapach świeżo wędzonej szynki i kiełbaski- bajka (tatuś sam wędził). Nawet baranek do koszyczka się zmieścił

No i tak jak wszystkie chciałabym Wam łożyć wielkanocne życzenia. Pogodnych i miłych świąt Wielkanocnych, u boku najbliższych i kochanych osób. Samych smaczności na stole i udanego Dyngusa!!!!
Tym,które wyjeżdżają życzę udanej podróży i miłych wrażeń!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 11:10   #2892
(kicia)
Zakorzenienie

Hej a ja właśnie sobie jadę do babuni dotarłam do pierwszego dużego punktu odniesienia czyli Chełma. A ja jak zwykłe pakowałam się, wsiadłam do samochodu z przeczucien że czegoś zapomniałam. No i wzięłam suszarke prostownice ale o szamponie zapomniałam ja i moja pamięć.

Stary 2011-04-23, 11:15   #2893
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie dziewuszki ja też dołączam się z życzeniami

Pełnych ciepła, radości Świąt Wielkanocnych, mokrego dyngusa, smacznego jajka, dużo zapału i odwagi w podejmowaniu nowych zadań owocujących sukcesami
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 12:43   #2894
vesna84
Zakorzenienie

wskakuję na moment, żeby Wam wszystkim żłożyć najszczersze życzenia świąteczne!!

żebyście spędziły ten czas z najbliższymi Was osobami w radosnej atmosferze!! alleluja!!

(kicia) Twoja sukienka, jest śliczna

jak cudownie, że wizaż wrócił do starej postaci
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 13:05   #2895
tenebrosa
Wtajemniczenie

Kochane PMki 2012!

Na te Święta Wielkanocne życzę Wam atmosfery pełnej ciepła i miłości. Oby te dni spędzone w gronie najbliższych obudziły w nas to, co najpiękniejsze i najszlachetniejsze.
Wesołego Alleluja!

PS. Rzadko piszę, ale ciągle Was czytam Cieszę się, że niektóre z Was (a zwłaszcza lubelskie PM ) już śmigają po salonach - w razie czego będę się mogła Was poradzić, gdzie warto iść Ale ja dopiero w okolicach sierpnia/września idę na salony, bo wcześniej nie będę mieć zupełnie czasu na to. Poza tym wtedy można się już spodziewać wyprzedaży.
U nas zostało niecałe 15 miesięcy do ślubu Mój TŻ śmieje się, że to odliczanie jest chyba po to, żebym wiedziała ile jeszcze mam czasu, żeby się ewentualnie wycofać... W ogóle to śniło mi się dzisiaj nasze wesele i wyszło na to, że prawie o niczym nie pomyśleliśmy - byliśmy już na sali, a tu dekoracji za naszymi krzesłami nie ma (bo mam zmieniać tą, co jest w lokalu), winietek na stołach nie ma, pierwszego tańca nie mamy wymyślonego... masakra! Ale to na pewno oznacza, że wszystko dopniemy na ostatni guzik
Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze napisać coś w tej części wątku, chociaż z Wami to nigdy nie wiadomo, hehe... ale dopóki nie skończę magisterki, to nie będę nic pisać. Planuję skończyć ją do majowego
Stary 2011-04-23, 13:38   #2896
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dziewczynki ja też dołączam się do życzeń! Także zdrowych, spokojnych i wesołych świąt!
Ja dziś siedzę w pracy... dobrze, że święta mam wolne...
Stary 2011-04-23, 14:04   #2897
jagodzia133
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
a ja weszłam żeby was nakrzyczeć że zamiast się na święta szykować to plotkujecie tutaj a tu proszę niespodzianka cisza i tak powinno być w święta
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 14:08   #2898
Nattiv
Zakorzenienie

Witam kochane PMki
Oznajmiam, że wracam do Was na dobre miałam problemy z internetem, ale na szczęście się już skończyły. Nadrobić wszystkiego nie mam szans w związku z tym prosiłabym o linki/numery stron na których są relacje i zdjęcia sukien tych szczęściar które już mają tą jedyną

A tak przy okazji
Oby zdrówko dopisało,
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by zajączek uśmiechnięty
przyniósł radość w ten dzień święty!!!

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 14:20   #2899
(kicia)
Zakorzenienie

U rzeczywiście tu cisza ja dojechałam do babci i się raczę słoneczkiem

Stary 2011-04-23, 15:12   #2900
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Wesołych Świąt!

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 15:13   #2901
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Witam kochane PMki
Oznajmiam, że wracam do Was na dobre miałam problemy z internetem, ale na szczęście się już skończyły. Nadrobić wszystkiego nie mam szans w związku z tym prosiłabym o linki/numery stron na których są relacje i zdjęcia sukien tych szczęściar które już mają tą jedyną
No w końcu jesteś Jak się mieszka w nowym mieście?
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 15:32   #2902
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
No w końcu jesteś Jak się mieszka w nowym mieście?
Bardzo mi się tam podoba Czuję się jakbym mieszkała tam kilka lat. Myślę, że to była bardzo dobra decyzja. Przy okazji będę miała większy dostęp do sukien ślubnych
Wy tu tyle piszecie a u mnie już zapał ślubny całkowicie minął Jak tak mieszkam już z Tż to sobie myślę czasem, że mi ślub do szczęścia już niepotrzebny, ale to chwilowe tylko

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 15:33   #2903
(kicia)
Zakorzenienie

A jak tam u was pogoda? U mnie pięknie
Wszyscy wynieśli się do kościoła TŻ śpi a ja czytam wizaż

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 15:59   #2904
Madziuniusia
Zakorzenienie

u mnie też ładniutka pogoda... chętnie bym pospacerowała, a tu dosłownie jak w złotej klatce...
Stary 2011-04-23, 19:05   #2905
malinkowo88
Raczkowanie

Drogie PMki

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.
Smacznego jajeczka

malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 20:42   #2906
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cześć
Ale mam do nadrabiani tępo macie niesamowite

Wesołych świąt, smacznego jajeczka i mokrego dyngusa

beat@ pokazywałaś już swoją księgę gości? Bo strasznie jestem jej ciekawa
Stary 2011-04-23, 22:57   #2907
__Paulinka__
Zakorzenienie

kurcze malo ostatnio tutaj zagladam, ale skoro jestem w PL tylko 2 tygodnie to chyba mnie rozumiecie Piekna pogoda, ze az sie w domu nie chce siedziec i ciągle gdzies wybywamy

Z tego co tutaj cytalam byly jakies problemy z wizazem, o ktorych nie mialam pojecia, ale dobrze ze juz wszystko jest oki

Temat dentysty i ginekologa mam juz na ten wyjazd zamkniety- wszystko jest ze mna OK jedno szczescie

i ja ZYCZE wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA pewnie wiekszosc z Nas nie bedzie wchodzila za czesto na wizaz w czasie swiat wiec jestem spokojna ze nie bede miala za duzo do nadrabiania ale od 2 maja bede juz z Wami na bieząco

(kicia)
wogole to bym zapomniala! piekna suknia! naprawde rewelacja

a! podpisalismy umowe z fotografem a sali jeszcze nie wybralismy, ale wlasnie w maju tego roku otwieraja nową sale 200 metrow od kosciola, wiec po swietach kołujemy namiar na wlasciciela i obgadamy wszystko i do ksiedza jeszcze trzeba isc.. ah duzo jeszcze spraw

teraz ide spac niestety dzisiaj sama... dobranoc!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 07:35   #2908
Brydzia_
Zakorzenienie

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każda z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 08:07   #2909
karolinka85
Rozeznanie

Zdrowych, Wesołych, Radosnych ŚwiątWielkiej Nocy, smacznego jajka oraz mokrego dyngusa!
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 08:31   #2910
(kicia)
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
A u mnie pogoda się popsuła pada wieje br i wszyscy tacy jacyś zaspani . Ja chce słońce

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości