|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III
Ubolewam, że Panną Młodą jest się tylko jeden dzień w życiu
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja też, bo chyba w życiu nie czułam się tak piękna, jak w dniu ślubu
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeszła bym się jeszcze raz na swoje wesele...
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja też To był naprawdę magiczny dzień Teraz trzeba czekać na jakąś fajną rocznicę i wyprawić ją z wielką pompą ![]() Nie wiem dziewczyny, czy też tak macie, ale jak idziemy teraz na ślub to sobie komentujemy, co było fajne, a co nie bardzo i na końcu zawsze stwierdzamy, że jednak nasz ślub był lepszy
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
My z mężem troch e inaczej do swojego ślubu podchodziliśmy. Dal ans to był po prostu kolejny dzień tyle tylko, ze się trzeba było wystroić
![]() Na weselu mało nas było na parkiecie, więcej gadaliśmy ze znajomymi i rodziną. O wiele fajniejsze były przygotowania. Także ja mogłabym wyprawiać sobie wesele ale w nim nie uczestniczyć hehe ![]() A po każdym weselu niestety mam takie zboczenie oceniać wszystko w szczegółach
|
|
#2886 | |
|
Raczkowanie
|
Nam się znów wydaje ze nasze było magiczne, najpiękniejsze....i w ogóle naj
Najfajniejszy zespół, cudowna sala, piękne dadatki, pyszne jedzenie, dodatkowe atrakcje.... nawet chwilowy desz był w odpowiednim momencie... Chcielibyśmy to przeżyć jeszcze raz..... zostało nam tylko oglądanie płyty. Ostatnio zabraliśmy ją do znajomych, leciała sobie w tle a my całą noc przy niej przebalowaliśmy :P ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Teraz kolejny etap życia... oczekiwanie na dzidziusia Ciekawe kiedy nasza rodzinka się powiekszy
|
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tak samo Zresztą zauważyliśmy, że obojętnie jaka impreza, to ludzie pewne rzeczy od nas odpatrują i robią tak samo, jak my Już planujecie maleństwo? Nam się cała rodzina wypytuje, teściowie nawet stwierdzili, że prawdopodobnie nie możemy, bo przecież rok po ślubie to powinniśmy już mieć My jednak jeszcze nie chcemy
|
|
#2888 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też bym poszła na nasze wesele jeszcze raz. Ale podzielę się z wami taką refleksją że jednak na czyichś weselach więcej się bawiłam niż u siebie. Tu jednak wypadało z kimś pogadać a po 2 jak już goście się zbierali to trzeba bylo też pożegnać, dać ciasto, latać do kuchni... W trakcie wesela dawali koperty więc też człowiek o tym myślał żeby sie nie pogubiły. I w ogóle ja się martwiłam o wszystko żeby było na tip top.
|
|
#2889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam podobne odczucia. W ogóle żałuję, że czas zleciał nam tak szybko i nie zdążyłam z wszystkimi zatańczyć i zamienić choć kilka słów..
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
We wtorek - miesiąc po ślubie mieliśmy sesję, na razie dostałam na zachętę parę fotek od fotografa, wybrane na szybko na chybił trafił) na resztę przyjdzie mi poczekać do 2 m-cy
Super było na sesji, bawiliśmy się rewelacyjnie, a efekty nawet nawet.. ![]() Mieliśmy maski weneckie, jeździliśmy na rolkach.. było naprawdę fajnie
|
#2891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ekstra ![]() Ja właśnie też szukam jakiś ciekawych pomysłów na plener Pewnie będzie w ten weekend. A ja jak na złość pewnie okresu dostanę .
|
|
|
#2892 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję...
|
|
|
|
#2893 |
|
Rozeznanie
|
witam po przerwie
muszę się pochwalić że sprzedałam sukienke w tydzień po weselu dziewczyna po nią aż 200km przyjechała była na nią dużo za mała ale tak się jej spodobała że i tak wzieła sprzedałam też welon bolerko i buty jestem mega zadowolona a za odzyskane pieniądze kupie sobie coś ekstra bo to niespodziewany przypływ gotówki nie sądziłam że ją sprzedam
|
|
|
|
#2894 |
|
Rozeznanie
|
Ja swoją wyprałam i chciałabym ją sprzedać. Muszę się w końcu za to zabrać i dać ogłoszenia bo też biedaczka wisi na meblach (no i w sumie trochę zawadza).
|
|
|
|
#2895 |
|
Rozeznanie
|
podobno ciężko jest sprzedać bo każdy chce nową szytą na miarę
koleżanki mnie uświadamiały że już próbowałi sprzedać bez rezultatu widocznie mi się fuksło, 1 ogłoszenie 1 telefon z zapytaniem i już ale muszę przyznać że za niską cenę wystawiłam |
|
|
|
#2896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też bym chciała już to mieć z głowy. No niby troszkę mi szkoda mojej sukienki ale z drugiej strony po co ją zostawiać...---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- A wystawiałaś na All. czy gdzie indziej? Za ile sprzedałaś (a za ile ją kupiłaś - tak dla porównania)? |
|
|
|
|
#2897 |
|
Rozeznanie
|
wystawiłam na lokalnej stronie ogłoszeniowej
kupiłam za 700 sprzedałam za 500 ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- a dziewczyna od której z kolei ja ją kupiłam zapłaciła 2200zł tak że sukienka ma trzecią właścicielkę i nadal jest w stanie idealnym może dlatego że szyta w hameryce ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- jej zdjęcie jest na 82 stronie |
|
|
|
#2898 |
|
Wtajemniczenie
|
Super, gratulacje
Ciekawe czy innym się uda sprzedać. Ja póki co nawet nie myślę o sprzedaniu swojej bo jaki pisałam jest trochę podarta. Bolerko mogę sprzedać, buty w kiepskim są stanie wiec też raczej nici- a welon oddałam nowej Pannie Młodej
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Minimini super, że Ci się tak szybko udało sprzedać suknię
![]() Ale ja wiem czy za niską cenę skoro kupiłaś ją za 700zł? I tak Ci się większość zwróciła. Mało kiedy suknie są sprzedawane za 70% ceny. Moja cały czas wisi w szafie. Sprzedać jej pewnie nie sprzedam, bo dziewczyny plus size bardzo rzadko kupują suknie używane.
Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2011-07-14 o 22:17 |
|
|
|
#2900 |
|
Rozeznanie
|
za samą suknie dałam 700
bolerko 100 buty 170 welon 200 a wszystko to oddałam za 500 więc wg mnie bardzo korzystnie dla obu stron |
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
To ja zrozumiałam, że nie jesteś zadowolona bo cena, którą wystawiłaś była za niska.
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
Ja jakoś nawet nie umiem się zabrać za wystawienie tej sukni, ostatnio chciałam bolerko wystawić, nowe, nieużywane, ale jakoś do tego głowy nie mam.
A ślub chciałabym przeżyć jeszcze raz obawiałam się jak to będzie, ale z biegiem czasu nic bym nie zmieniła![]() Wogóle wkońcu na sali dostaliśmy w gratisie białe ubranka na krzesła, sala wyglądała super ![]() Wczoraj zjedliśmy ostatnie dwie roladki z kurczaka nadziewane, heh teraz będzie trzeba zacząć gotować ![]() Mój mężulek ma urodziny w przyszłym tygodniu, macie jakieś sprawdzone ciasto które można by upiec na taką okazję?
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepiękne zdjęcia
|
|
#2904 |
|
Wtajemniczenie
|
My cały czas jemy rzeczy z wesela
i wcale mi się nie tęskni to kupnych szynek i kiełbas . Jeszcze chyba z pół roku będziemy jeść ![]() Jeśli chodzi o wypiek na urodziny. Ja kiedyś zrobiłam swojemu babeczki z jakiegoś przepisu w necie. I dokupiłam jakieś czekoladowe literki. Nie bardzo pamiętam jakie słowa na tych babeczkach umieściłam ale Tż był zadowolony
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Cynowa możesz mu upiec tort - biszkopt chyba najszybciej się piecze
![]() Jak chcesz coś bardziej skomplikowanego to polecam tiramisu. Tłuścioch jak nie wiem co ale jaki dobry
|
|
#2906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziewczynki idę dzisiaj na wieczór panieński do kuzynki mojego męża
Już powoli się szykuję Miłego wieczorku
|
|
|
|
#2908 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jutro nareszcie mamy plener
Jakoże to już ponad miesiąc po ślubie zrobiłam sobie dziś kolejny bukiecik tym razem, mam nadzieję że nic się nie stanie i jutro w końcu zrobimy te zdjęcia... super że jeszcze raz będę mogła włożyć moją sukienkę
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
no niestety
dobrze że zostaje tyle pięknych wspomnień nie pisalam jeszcze od ślubu bo jakos nie mialam weny zreszta teraz mam mniej czasu na wizaż ale to chyba dobrze ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
my mielismy plener w srode po ślubie ![]() amandi świetne te fotki
|
|
#2910 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
![]() Jakos malo tu ostatnio zagladamy jako zonki ![]() Wiecie chciala bym jeszcze raz przezyc ten dzien slubu ale o 10 razy w zwolnionym tepie :=) Kochane teraz codziennosc , praca dom , praca dom ...Wsumie jak i wczesciej ale wczesniej czekalam na ten jeden dzien , zylam nim ...A teraz mam go juz za soba. Rodzinki powiekszenia narazie nie planujemy chyba ze Pan Bog stwierdzi zo ten ten moment ...Tu i teraz he to bedziemy sie zapewne cieszyc- Obojetnie kiedy bym nie miala yajsc w ciaze ..A jak tam wasze dziewczynki plany powiekszenia rodzinki co? uziaki kochane jak mi sie uda dodam zdjecia od fotografa O to link...tylko niestety jest pare zdjec i to tylko ze pleneru![]() http://dagdagmara.blogspot.com/2011/...nia-ukasz.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

19.02.2016 r.

Teraz trzeba czekać na jakąś fajną rocznicę i wyprawić ją z wielką pompą
My jednak jeszcze nie chcemy 

.

Też bym chciała już to mieć z głowy. No niby troszkę mi szkoda mojej sukienki ale z drugiej strony po co ją zostawiać...