![]() |
#2882 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
dłuugaśne cudne
![]()
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cudowne
![]() Ja później może wstawie zdjęcie moich paznokci ale no wstyd, naprawde wstyd ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2884 |
Rozeznanie
|
gf
za granicą - konto nieaktywne. Edytowane przez Morena_ Czas edycji: 2012-01-16 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||||||
Zakorzenienie
|
Aleeeee spam!!
![]() ![]() Dziękuję ślicznie za wszystkie komplementy moich arbuzowych pazurków ![]() Może krycie tego lakieru to nie jest jak Bella z Twinsów ale jak na taki jasny kolor to byłam mega zaskoczona ![]() ![]() Kupuję jeszcze zapas zmywacza i krem do twarzy i juz nic a nic ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no no pochwalisz się co kupiłaś ![]() Cytat:
![]() Wiesz co ja po bokach i dookoła czyszczę takim pen'em z Donegala jest mega świetny, życie mi ratuje ![]() o jał jakie rzęsiska ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
I zdjęcia dzienne Watermelona z Fruit Cocktaili. dwa pierwsze w słońcu następne w cieniu, starałam się jak mogłam ![]() Hmmm wizaż zeżarł im kolor trochę i jakość..
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-06-14 o 14:56 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Orchidku
śliczne piżameczki ![]() pewnie, chętnie zobaczę esęsa przez to gadanie o robalach wszystkie czereśnie które jadłam sprawdziłam i w żadnej nie było, tylko się napracowałam na darmo ![]() Aga boskie rzęsy i piękne oczy i brwi ![]() Karola no rzęsy świetne, ale brewki za cieniutkie dla mnie, domalowałabym tu i tam (próbowałaś rycynę na brwi stosować?) ja rzęs jak nie pomaluję to jakby ich nie było, jasne końcówki bardzo i rosną w dół, a jak pomaluję to i tak dalej są zwykłe ![]() ![]() ale zawsze maluję delikatnie, bo takie przesadzone graficzne brwi też mi nie odpowiadają ![]() Mgieła masz opr@$%^@$^$%&$%&%!!!!! wszystkie ładne virtuale wykupiłaś! nic prawie nie zostało w Tomaszu ![]() ![]() muszę ich jeszcze poszukać... jak wiesz gdzie, to pisz ![]() i gdzie kupiłaś tego donegala? (zdjęcie ![]() demka cudne włosy, och piękne, kolor i skręt (to naturalny skręt? tak Ci się poprawiły od grudnia? ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-14 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też dzisiaj pół miasta zjechałam za nimi heheh. A najwięcej zostało w Łukaszu, cały komplet był dzisiaj jak byłam. Zależy czego szukasz. W Carrefourze są (były wczoraj ![]() ja kupiłam w Leclerku za 10 zł tylko ja mam czarnobiały, a reszta jak ze zdjęcia http://donegal.com.pl/1948-1686-thic...o-paznokci.jpg autentycznie najlepsze co w życiu kupiłam ![]() ![]() p.s az sprawdziłam u siebie i u mnie ta buteleczka to też rozcieńczalnik ![]() ![]() ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-06-14 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Śliczne masz pazurki ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() Też bym brwi poszerzyła u Karoli ![]() Moje naturalne po myciu ![]() ![]() ![]() Malina, powiedz mi...baking soda to soda oczyszczona, prawda? Zgłupłam ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() Świetny ten zestaw, będę szukać aż znajdę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
No błaaaagam, jeżeli będe dzieliła moje oceny przez 12 to mi wyjdzie 4,41 a jak przez 10 to 4,53 a od 4,50 jest paseeeek, błagam
![]()
#2890 |
Zakorzenienie
|
Mgiełko
dziękuję za foto ![]() ![]() to poszukam jeszcze...a wiesz, że jak kupowałam pierwszy raz, to zapłaciłam 7 zł, a dzisiaj już 8? :x cwaniaki Demka tak, soda oczyszczona ![]() to boski skręt masz i ładnie ścięte, że się tak układają (na pewno poczytam historię potem ![]() ![]() Nikki no 12 a 10 to trochę różnica jest ![]() dziewczyny weźcie kliknijcie pierwszy link u mnie w podpisie, czy ja wyglądam dziwnie? bo 160 osób prawie obejrzało i nikt nic nie mówi ![]() ku@%&(&$wy chyba ten odcień za bardzo ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-14 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No my to się w święto pazurkowe musimy gdzieś wybrać w Zamościu ![]() a co do wlosów... to umarłam... sama mam takie pseudo kręcone ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Malinko niebieski mi się podoba bardzo ten następny jakoś mniej, jakby cię spoważnił za bardzo ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-06-14 o 15:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | ||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Dziękuję, dbam dalej, to naprawdę pomaga ![]() A kleczkowska mi się podoba, ładnie Ci w niebieskim ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-06-14 o 15:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy dam radę z drugim pochłaniaczem czasu
![]() ![]()
#2894 | |||||||
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i kolejna z firanami, jakby je tak fajnie wytuszować to ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że nie wszytko mi zacytowało Ala u nas są całopaznokciowe z Essence!
Pilar zdziwiłabyś się jak ja walczę ze skórkami, nie umiem o nie zadbać. A w lakierze usterki hmmm ja mam wiecznie jakieś bombelki, albo mi odżywka oddycha albo jakiś brudek mi się złapie. Ale tego na zdjeciach nie widać. A czaem poprawiam 5 razy jednego paznokcia bo mi nie wychodzi tu mi się za grubo pomaluje potem jakiś prześwit się zrobi i o klawiaturę zahaczę itd ![]()
#2896 |
Zakorzenienie
|
wcięło mi posta...co ja pisałam...coś mi wizaż zacina, daję odpowiedz i się nie ładuje
![]() Mgieła zlot zrobim jak będzie pora, (jak pazury odrosną) ja właśnie się wybiorę do natury zaraz chyba... muszę zobaczyć co tam w tym esęsie ![]() wrzucam marne zdjęcia na których nic nie widać, ani efektu, ani koloru, ale jestem zauroczona tym złotym pyłkiem chinkowym (za 7zł ![]() ![]() efekt bardzo podobny do holo-mgiełki GR, ale złoty, równomiernie się nakłada w słońcu jest pięknie ![]() ![]() kolor bardziej jak na drugim zdjęciu
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-14 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A lakier nadal będzie mój urzekła mnie ten kolor ![]() No właśnie czasem się ładnie wytuszują, ale nieraz jakoś nie bardzo... ale też od tuszu sporo zależy ![]() Maliś dziękować ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
albo może jutro pójdę...nie chce mi się nigdzie ruszać...najadłam się
![]()
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o to że dzieliłam przez te główne przedmioty, czyli matematyka, fizyka, chemia, niemiecki itd. bez informatyki i techniki i na odwrót, czyli bez tych dwóch dzieliłam przez 10 a z nimi przez 12 i szczerze mówiąc bardziej pasuje mi układ przez 10
![]()
#2900 |
Zakorzenienie
|
Nikki systemu nie obejdziesz
![]() może spróbuj pogadać, zeby ktoś Ci jeszcze poprawił ocenę? może odpowiesz z czegoś?
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Wiem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Nie cytujcie: moja chemiczka to jest porypana... ciągle mnie opierdziela że nic nie robie i sie nie ucze ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze mi po radzie pedagogicznej zapowiedziała kartkówke na następny rok o.O ona jest nienormalna ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Przerwy w wyrazach są celowe, otagowało mi posta.
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikki - nie przejmuj się , przede mną jeszcze dwa egzaminy w ten weekend, jakoś zabrać się nie mogę ![]() Edytowane przez antii Czas edycji: 2011-06-14 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
a ja okropnie nalozylam pekacz, ble :P chyba musialam miec oczy zamkniete jak go kladlam :P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
o tutaj:
http://allegro.pl/china-glaze-wyprze...657946070.html do tego ma 18,5ml ![]() ale to starocie są, wzięłam jeszcze Sangrię, bo reszta jakoś mi się na swatchach nie podobała za bardzo jak szukałam ![]() i Second-Hand Silk (tylko ten był pojedyńczy, powycierany w buteleczce 9,6) ale złotko i sangria są właściwie nie powycierane ![]()
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze byc powycierany, w niczym mi to nieprzeszkadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
![]() chce tylko zaliczyć,bo nie mam weny do nauki ![]() zapraszam na rozdanie na blogu jeśli macie ochotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Mgiełka : tak sonda z essence. a moglabys wstawic zdjecie tego specyfiku z donegala? gdzie i za ile mozna takie cudo dostac?
![]() Maliniak dzieki ![]() ![]() Pilar ![]() jesli jest ktos zainteresowany to wrzucilam swoje porownanie wlosow z okresu kwiecien czerwiec, jest w podpisie ![]()
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ja jestem taka niezdara, że ni hu hu nie umiem odbijać wzorków z płytek ![]() ![]() W ogóle, to zostawić Was na 3 dni, to jak strzelić sobie samobója ![]() ![]() Nie chce mi się szukać kabla od telefonu, żeby wrzucić fotki tego co mam teraz ![]() ![]() Nie będę cytować, więc napiszę co zapamiętałam ![]() Orli - ciąża instant wymiata ![]() Zwierzaczki u Sabb ![]() ![]() ![]() Nikki - wiem co to znaczy mieć wredną chemiczkę, w technikum miałam jedną jedyną dwóję na świadectwie właśnie z jej powodu ![]() Wszystkie pazurki cudne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.