|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
dziewczyny, pomóżcie
biorę udział w konkursie i chętnie przygarnę każą pozytywną ocenkę https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=797368 oczywiście, mogę się odpłacić może nie w naturze albo moge komuś coś ugotować pysznego |
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
kliknięte
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- jutro też będę mogła, czy to jednorazowe?
|
#2883 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
O Wy cholery, ile Wy napisałyście ...
CZYTAM, nie przeszkadzać, nie pisać zbyt wiele nowego :P . ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- Eej, bez przesady, już możecie mówić! Z wszystkiego tak konkretnie to zapamiętałam tego faceta Pyshe uwalonego smarem hahaha .
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę iść spać
znowu nie zamówiłam olejków do włosów Winyl gdzie Ty się szlajasz widiziałam Cię na style diary, nie udawaj że nie masz czasu!dziewczyny, chodzicie do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy? i jak często
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Już mam czas, już mam, teraz Wam będę tu nudzić całymi dniami!
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko zdane, zdrowie dopisuje?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
namaluj mnie, proszę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobra to teraz moge pisać co u mnie.... Mama wstawiła się za bratem i powiedziała że nie mam na niego wrzeszczeć, że jestem starsza i powinnam byc mądrzejsza, a jak tylko spróbuję go uderzyć to możemy się wyprowadzać ![]() A poza tym nudy.... Skończyła się kasa i z dietetycznych rzeczy mam już tylko platki owsiane, więc zostaje mi do soboty jedzenie wszystkiego tylko w normalnych ilościach.... I Mlody właśnie przyszedł i powiedział "ej, dobra sory ja Was przepraszam" ![]() Co za patologia.... Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-07-07 o 08:51 |
|||||||||
|
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Następnym razem nagraj i pokaż mamusi ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Idę na ogród po maliny... Ale to za jakieś 20min. bo teraz to mi się nie chce
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj, ale gonicie z tymi postami, nie nadążam czytać, gaduły
![]() W Krakowie wreszcie piękna pogoda I nie chce zejść.Ania, nie pochowałaś jeszcze Macieja? Nie gnije jeszcze? Ja dzisiaj jak zwykle ten sam jadłospis (brak funduszy itp.) Śn: Musli O: zupa pieczarkowa W pracy: 2 bułki razowe z czymś tam, jeszcze zobaczę Mama tżta wysłała nam pakę z jedzeniem, także trochę zaoszczędzimy na wydatkach Tylko jakieś biezące typu wędlina, pieczywo, woda itp.Dzisiaj mija mi i Tżtowi 11 miesięcy, z tej okazji nawet nie świętujemy, bo będziemy w pracy W weekend, jak bedzie pogoda, to juz zapowiedzialam mojemu P. ze caly dzien nie bedzie nas w domu, bo bedziemy sie szlajac po miescie...
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-07-07 o 11:19 |
|
|
|
#2891 |
|
amor vincit omnia
|
uff, pomalowałam wreszcie paznokcie
|
|
|
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laski ![]() mam za✂✂✂isty humor pogoda cudna, odchudzanie idzie pięknie no żyć i nie umierać ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- na jaki jaki? ![]() Eldo_rado klikłam najwyższą ocenę powodzenia **********
Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-07-07 o 12:09 |
|
|
|
|
#2893 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu jaki to jest koralowy fiolet?
![]() kurcze szkoda, ale dziękuje słońce za fatygę jeśli będziesz miała problem z zakupem u siebie dawaj do mnie pomogę![]() edit dziewczyny od kiedy i dlaczego widać na allegro przy wygranej licytacji lub kup teraz kto kupił daną rzecz na allegro? nie było tego.....(tzn było kiedyś, ale zmienili) ehh ale robią zamieszania
Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-07-07 o 12:16 |
|
|
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
nastepnego razu nie będzie bo chcę się stąd szyyyyybko wyprowadzić!!
![]() Nie widzę mojej karykatury, Psyhe.... U mnie chmury, chmury i chmury.... A do tego napięcie przed @ |
|
|
|
#2896 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2898 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj tż mnie odwiózł po pracy do domu i przebił oponę, drugi raz na tej samej ulicy
Poczułam się winna :PNiedawno zjadłam śniadanie,a teraz relaks z mlecznym waxem na włosach ![]() Cytat:
Cytat:
Można ja też wczoraj po 22:00 jadłam arbuza i jedna śliwkę w ramach kolacji ![]() Cytat:
Dam znać co chcę w zamian ![]() Cytat:
Moja by mnie chyba wyśmiała jakbym była kilkaset kilometrów obok i poprosiła,żeby mi wysłała żywniościówkę Uwielbiam Kraków, mają pyszne kebaby i droga kawę na wynos Tylko zawsze jak byliśmy to padał deszcz
|
||||
|
|
|
#2899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w Krakowie nigdy nie byłam
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Michel jest boooski! Mam w piwnicy całą zgrzewkę na zapas, haha!
Zazdroszczę wam czasu z rana <3 Ja morduję te porzeczki, prasuję, pranie ściągam z całego domu - bo po wczasach wszystko schnie.. Pies wynosi mi w mordzie zółwie do ogrodu... NO DOM WARIATÓW!!! Grunt, że kupiłam kieckę w H&M w rozmiarze 34, HAHAHAHAHAHAH
|
#2901 | |
|
Wtajemniczenie
|
haha a się zastanawiałam jaki to może być kolor oj Eldo
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2902 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2903 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
bo z tego co pamiętam w tamtym roku jeszcze nie były dosyć słodkie....a jakie mas? czerwone, białe czy czarne? i na co to idzie kompot? dżem? z H&M mam tylko dwie rzeczy spódnicę skórzaną carmel i bluzeczkę z koronką, jakoś nie umiem się przekonać do tego sklepu zdjęcia na internecie są przekłamywane i ta rozmiarówka dziwna S było na mnie za duże
Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-07-07 o 12:43 |
||
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sensualangel Kraków jest cudny! Mam w sobie krakowska krew, zaciągam czasami jak krakowiacy, a za rok zaczynam tam studia! *____* Zapraszam!
|
|
#2905 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), 30 min na rowerku i do domu sprzatać po dzieciach. Potem wraca TŻ, obiad, znów sprzatanie, kapiel małej, TŻ w między czasie spi na fotelu Mała do spania, ja do wanny i aśku ale mam urokliwy dzień, i tak codziennie Ale jak sie wyprowadzimy to będzie inaczej.... Mala do opiekunki (albo przedszkola), ja do pracy i ZERO wpier****nia się "życzliwej" rodzinki ![]() Ja z H&M mam tylko czarna bluzkę z krótkim rekawem.... W sobote chyba jadę na zakupy ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- pokazuj, pokazuj.... Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-07-07 o 12:48 |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam TŻowi zrobić zdjęcia na iPhone, bo mówi, że mu nie dostarczam materiałów, haha. Więc cyknę Ci zdjęcie tej kiecki i wrzucę
)Cytat:
A mamą się nie przejmuj, te kobiety są chyba tak zaprogramowane.. Ja na młodego też nie mogę krzyknać, bo to ja jestem ta zła - skoro budzi mnie o 6 rano i pyta czy wieczorem będzie mógł siedzieć przy laptopie to ON MA W TYM JAKIŚ CEL!
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2909 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój brat wczoraj powiedział mamie że ja go pobilam a on sie bronił!! Qwa... Myślałam że sie na niego rzucę ![]() Nie demotywuje Cię to tylko tak wygląda bo mieszkam na wsi i tu nie ma cywilizacji ale uwierz mi że jak Mała przychodzi i mnie tuli albo mówi "i love you" - wychodzi jej a-jo-ju, skutek zabawek z napisem "naciśnij tu" - to wymiekam na maxa ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- ja też!! ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Laski dodałam zdjęcie mojej córci - z wczorajszym kitkiem, a włosów ma ogrom ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=14804 Loriette i dla takich chwil ze szkrabami zakładanie rodziny jest suuuuper!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

może nie w naturze 

znowu nie zamówiłam olejków do włosów
gdzie Ty się szlajasz

BLOGUJĘ 
Tylko jakieś biezące typu wędlina, pieczywo, woda itp.
Piekarnik Laury
co mnie bardzo zdziwiło... krój idelany dla mnie, i kosztowała 40 zl, ale rękaw mi nie pasował, nie podobał mi się...

to tylko tak wygląda bo mieszkam na wsi i tu nie ma cywilizacji