|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
![]()
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz na przetrwanie na miesiąc niech bierze co może ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Snow prosze
![]() ![]() http://swiat-wypiekow.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
Hej SPD
![]() My znów na weekend wybyliśmy do rodziców. Teraz weekendy wolne to co tydzień jeżdzimy, tam dużo znajomych i jeziorka, więc nie chcę nam się w wawie zostawać. Teraz wyglądam jak różowy pomidor, bo nad jeziorkiem byczyliśmy się w niedziele, niby słońca nie było a cała zaróżowiona jestem, niech szybciej brązowieje. Za tydzień też jedziemy, bo mama mi załatwiła recepte na tabsy, więc i tak nam się kalkuluje, bo za wizyte tu u gina 100 zl, a paliwo 70 zl w diwe strony plus zawsze od rodziców jakieś jedzonko wpadnie. Teraz od teściowej dostałam cukinie, z 2kg fasolki i woszczyzne, wszystko z własnego ogródka, a mama moja mi jajka swojskie załatwiła. Effie my mamy wspólne konto w mbanku, dwie karty, nic nie płacimy dodatkowo. Plus mamy 2 oszczednosciowe do tego, oprocentowane kolo 3%. Więc polecam, wcześniej miałam w pko i jakby policzyć z przelewami to 5 zl minimum miesięcznie opłat miałam. A co do wbk się nie orientuje. Gratulacje dla TZ ![]() Snow gratulacje i życzę dalszych naukowych sukcesów. Teraz strasznie jestem zadowolona z polibudy. Teacherka my z TZ jedynie w zartach tak o tesciach mówimy. Chyba nie będę miała problemów z przejściem po ślubie, bo lubimy nawzajem naszych rodziców. Gorzej będzie przyzwyczaić się do nowego nazwiska. Lili dzia za propozycje, miałam podobne pomysły. Tylko krzesełko do karmienia ma, a moi rodzice kupują jej mini kanapę, a zabawka, którą dostała ode mnie na chrzciny da się przerobić na stoliczek do rysowania i zabawy plus siedzisko. A co myślisz o koniku na biegunach lub opcji wózek dla lalki plus jakaś lalka fajna?? Ubezpieczam się gdyby chrzesny chciał kupić roweryk. Myślę, żeby tez gdzieś jeszcze dorobić póki wakacje mam. Ale znow weekendy zawalać, bo w tyg dopiero po 17.30 bym mogła. A kawiarnie, restauracje i hostessowanie trochę odpada. I nie mam pomysłu gdzie. Dziewczyny wklejajcie zakupy ![]() Ooo i była któraś z Was na wakacjach w łebie i ma namiary na niedrogą a fajną kwaterę? Nadia pojechała i się spóźniłam z pytaniem, ale jak wroci już za późno będzie.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-07-18 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Copyraptor
|
Nurek, dodałam do obserwowanych
![]() I właśnie kończę kleić autka ![]() Ech, nie mogę się wczuć w bycie z wątkami na bieżąco, ten rozpad mi jednak popsuł rutynę nadrabiania... |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- chyba tak bo niczego nie placiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Wtajemniczenie
|
Przyjaciolka bedzie na 19.30 a ja sie wlasnie ogarnelam ze nie mam w domu nic slodkiego - zaraz polece do sklepu po jakies ciasteczka i cos do pochrupania
![]() Lili - no wlasnie spinke kwiat kupilam, ale czarna, za to bokserka granatowa ![]() ![]() ![]() Haniula - ja tez nie lubie dlugo chodzic po sklepach, dzis bylam 1,5 godziny i dluzej bym nie pociagnela ![]() Effie - tak jak Lili mowi, dobre cokolwiek na taki przejsciowy czas ![]() Nurek - super ze masz bloga, na pewno bede zagladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnóstwo dziewczynek małych chodzi z wózeczkami i lalami ![]() konik też fajny, nawet nie wiem co lepsze ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() ja na nią poluję i wiem, ze kosztuje 13 zł w Świecie Spinek ![]() miałam ją już w ręce w zeszłym miesiącu, ale przegrała z kolczykami ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() możesz pisać na bieżąco ![]() ![]() rozpad był niestety/stety konieczny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
moje zakupce
![]() a biala koszula wygnieciona bo z lumpa i jeszcze nie wyprana ![]() spodeny za duże, ale podejrzewam ze sie rozrosne i beda w sam raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spodnie ciążowe też fajne, ja głównie w dresie chodziłam w ciąży a na wyjścia to normalne czarne spodnie miałam ![]() niekoniecznie się rozrośniesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |||
Rozeznanie
|
Byłam na grillu z przyjaciółką, ale zaczął padać jakis przelotny deszczyk i wróciłam.
Strasznie boli mnie ząb. zażyłam Ibuprom i czekam aż przestanie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |||
Zakorzenienie
|
Lili ja juz sobie odbije w czwartek bo wyplaty beda
![]() juz mi i tak wczoraj powiedzial ze da wiecej niz zwykle bo juz te zeby z glowy Cytat:
pamietaj o tym ah no i niewiem jak maja teraz ale mi pani jak zakladalam doradzila sama zeby mi faktur nie wysylali tylko zebym sobie sama patrzala na necie bo to dodatkowe 2pln czy jakos tak teraz wprowadzaja od sierpnia oplaty za karte debetowa 2pln ale to tez idzie ominac jak placisz karta 100pln w miesiacu albo jak aktywujesz inna usluge ktora kosztuje 5pln ale wtedy masz wyplaty ze wszystkich bankomatow za darmo bym sie wiecej rozpisala ale nie bede smiecic wiec jak masz pytania to smialo na gg albo pw ![]() Cytat:
zawsze to cos jakby te 2 tyg mial jakies zajecie Cytat:
swietne spodnie i ta biala bluzka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Copyraptor
|
No tak, głupio mi być tak nie na bieżąco
![]() Nuruś, bardzo Cię przepraszam, że to tak długo trwało - kompletnie się ostatnio nie mogłam zmobilizować do pracy. Co do rozpadu - wiem, że był konieczny, ale i tak szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() rozwodów nie było, dzieci się nikomu nie urodziły ![]() ale ludzi na placu zabaw ![]() ![]() jem makaron i byłoby super, jakby to była moja kolacja ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-18 o 18:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Serdeczne gratulacje !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Konto usunięte
|
dobry wieczór SPD
![]() ja znowu z braku czasu tylko na chwilkę, zamieściłam dla Was kilka zdjęć z wieczoru panieńskiego w albumie ![]() teraz biorę się za nadrabianie i jak starczy czasu to napiszę Wam jeszcze relację z tego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | ||
Zakorzenienie
|
jaki będzie to się okaze
![]() Cytat:
![]() a możecie mi wytłumaczyc jak mam was dodac ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja dieta trwa już prawie 2 tygodnie. Troszkę straciłam z brzuszka, nie ważę się i nie zamierzam. Ważniejszy jest dla mnie efekt wizualny, lepsze samopoczucie i luźniejsze ubrania ![]() Dzisiaj miałam taką ochotę na słodycze (a ku mojemu nieszczęściu w domu jest Merci) i wciągnęłam niestety parę sztuk, prawie się na nie rzucajać ... ![]() Coraz bardziej zastanawiam się czy nie sięgnąć po ten test ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
tez bym zjadła coś dobrego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pamietaj o tym koncie oszczednosciowym bo na zwyklym ekoncie juz % niema jak kiedys niniona super foty ![]() widzisz w moim podpisie irenkagotuje? klikasz masz moj blog a na nim bedziesz miala po prawej pod reklama powinno byc obserwuj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiadomo, ze to żaden wyznacznik, ale jednak często tak w ciąży jest ![]() jak masz odwagę to zrób test ![]() ![]() ![]() fajne macie te blogi, wchodzę regularnie ![]() też bym chciała mieć, ale nie wiem czy bym się w tym odnalazła i czy by mi starczyło motywacji do prowadzenia. Poza tym nie umiem zakładać bloga, ale moze za jakis czas.... ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() debet to mi niepotrzebny, bo ja chcę odłozyc, a nie się zadłuzac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- CIebie to chociaż ciąża usprawiedliwia, a mnie nic ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-18 o 19:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Rozeznanie
|
Bry Siostry
![]() bardzo miło spędziłam weekend, byłam nad jeziorkiem pływałam i się wylegiwałam ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia, Dodaja, udanego wypoczynku ![]() ![]() Kelpie, zazdraszczam mieszkanka ![]() Cytat:
![]() ![]() Niniona, fotki super, dołącz jeszcze koniecznie relację ![]() Effie, super, że TŻ znalazł robote ![]() Ssnow, gratuluje obrony ![]() co do kont ja mam ING i sobie chwalę, nie płacę za nic, za kartę owszem jest opłata, ale tylko jak się z niej nie korzysta, a ja bardzo rzadko płacę gotówką, głównie w biedrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moi Rodzice (ku mojemu zdziwieniu) bardzo szybko zaakceptowali nasze wspólne zamieszkanie. Miałam wtedy 19 lat, tż był rok starszy. Ale ten czas szybko leci, a tak niedawno był 2007 rok i żyłam stresem mauralnym ![]() Nikt z rodziny nie robił nam absolutnie żadnych wyrzutów. Może dlatego, że poznaliśmy się w 2003 r. i dobrze się znaliśmy. Uważam, że to był doby krok. Na obecną chwilę cieszę się, że nie mieszkamy razem. Po części obarczam siebie samą za zaistniałą sytuację ... Przyzwyczaiłam tż-ta do maksymalnej wygody. Mam nadzieję, że tyle lat wspólnego życia nie pójdzie w niepamięć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Martita, rozstaliście się? Tak to brzmi jakby....
Ja już powoli czekam na TŻa. Zostało jeszcze kilka talerzy do umycia. I chyba sałatkę greckę zrobię. Choć trochę, będzie do karkówki z grilla, którą dostalismy od rodziców. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cóż za torcik ![]() Dzisiaj niestety mam mega zachcianki na słodkie ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Rozeznanie
|
Aleee mnie boli ząb
![]() ![]() Po za tym to pogoda u mnie się pogorszyła, jest chłodno i pochmurno. Dziwny ten lipiec w tym roku. ![]() niniona fotki super ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.