Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-06, 21:05   #2881
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
madzia mieliśmy 6w1 i jeszcze ostatnia dawka na pneumo nas w grudniu czeka ... Marci co chwilę się budzi i stęka więc nie czuje się chyba najlepiej ale gorączki nie ma. Masz możliwość pokazać buty??
oczywiście jak kupię , ale to nie prędzej niż w przyszłym tyg. Co do zimowych butów to mają być teraz w Lidlu takie wysokie zimowe, oddychające chyba za 49 zł

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 21:34   #2882
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
madzia mieliśmy 6w1 i jeszcze ostatnia dawka na pneumo nas w grudniu czeka ... Marci co chwilę się budzi i stęka więc nie czuje się chyba najlepiej ale gorączki nie ma. Masz możliwość pokazać buty??

ania p
Ty się nie chwal że masz 4 pary tylko doradź jakie ja mam buty młodemu kupić

Ja tam mam swój sklep gdzie mam emela , mrugałe korneckiego własnie . zawsze tam jadę i jakoś nigdy nie wyszłam bez butów ew możesz mu jakieś sportowe kupić .

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
oczywiście jak kupię , ale to nie prędzej niż w przyszłym tyg. Co do zimowych butów to mają być teraz w Lidlu takie wysokie zimowe, oddychające chyba za 49 zł
te lidlowe zimówki w tamtym roku to bardzo fajne były .
ja mam dla Oli z ecco
http://allegro.pl/ecco-kozaczki-25-g...791827581.html
coś takiego

Gmyrelka zobacz coś może z emela
http://allegro.pl/listing.php/search...category=25960
choć oni cały czas to samo mają
a tu masz mrugałe
http://allegro.pl/listing.php/search...1b45ce82fe39d8

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2011-09-06 o 21:36
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 21:44   #2883
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
iza to mówisz że kurtki na jesień ok ... nawet fajne więc chyba na którąś się zdecyduję. Kombinezon mam po Hance niebieski więc jak znalazł tylko czapę dokupię i wsio
Tak mi się wydaje. Wszystkie są fajne choć bardziej bym się skłaniała ku tej 3-ciej bo ma ciekawy fason

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
bo nie był ,ale coś mu się odwidziało i teraz jest tragedia zganiam na wychodzące piątki ,pewnie mu dokuczają bo pcha paluchy na boki.
Nie dawno nie było problemu jadł wszystko a teraz jest katastrofa

też mi się wydaje ,że lepiej 2 bluzy i cieńsza kurtka niż gruba kurtka , wszędzie trąbią ,że na cebulkę lepiej ubierać, zresztą jak sobie przypomnę jak uprawiałam jogging(jakas prehistoria) to wychodziłam w zimie w dresie i po chwili było mi gorąco , tak samo nasze biegające dzieci też się zgrzeją.
Ja nie planuję kombinezonu w ogóle , kupię ewentualnie tylko kurtkę , w tamtym roku nie mieliśmy kombinezonu to i w tym roku tym bardziej, nie jestem zwolenniczką opatulania

Butków na zimę to chyba jeszcze tak nie ma w sklepach za bardzo i nie wiem czy jest sens kupować teraz , ja kupiłam adidaski niby większe z myślą ,że będą później na jesień a się okazuje ,że one teraz są dobre.
Z tego co widzę to u nas będzie to co najmniej 26 numer gdzie wiosła do tej tratfy
Tak mi się zdawało. Mam nadzieję że mi się Zosinek nie popsuje.
Oby te zębiska szybko wyszły.

Ja w ubiegłym roku miałam dwuczęściowy kombinezon ale w całości założyłam tylko raz. W pozostałych razach zakładałam kurtkę i spodnie ocieplone flanelką. Później cała reszta ...

Butów zimowych jeszcze nie widziałam a jesienne to narazie nic specjalnego. Mam dostane od koleżanki - prawie nie chodzone bo jej córa szybko wyrosła.
Stary 2011-09-06, 21:53   #2884
ania p
Zakorzenienie

U mnie zawsze się kombinezony przydają . dzieciaki w przedszkolu ganiają po placyku i jest nawet zalecone że mają spodnie mieć ciepłe nieprzemakalne . także SZymek codziennie nosił w tamtym roku . To i w tym Oli też się przyda . Ale mam po SZymku więc z głowy a na szymka jest dobry zestaw z tamtego roku .

JUż myślałam że wygramy z niemiaszkami a tu dupa 2:2 jest no ale czego się można było spodziewać
Stary 2011-09-06, 22:08   #2885
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
U mnie zawsze się kombinezony przydają . dzieciaki w przedszkolu ganiają po placyku i jest nawet zalecone że mają spodnie mieć ciepłe nieprzemakalne . także SZymek codziennie nosił w tamtym roku . To i w tym Oli też się przyda . Ale mam po SZymku więc z głowy a na szymka jest dobry zestaw z tamtego roku .

JUż myślałam że wygramy z niemiaszkami a tu dupa 2:2 jest no ale czego się można było spodziewać
Też ogladałam albo właściwie słuchałam po drugiej stronie ściany. Patałachy nawet przez 3 min nie potrafią się obronić, już pewnie myśleli ze wygrali a tu dupa. Chcieli dobrze a wyszło jak zwykle
Stary 2011-09-07, 04:51   #2886
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
zacytowałam tyle postów, a wszystko mi się skasowało

madziwnia jeszcze zyskałaś 1zł
aneczkaaa trzymam kciuki
u nas też kryzys finansowy
pop ja zawsze jak myślę o Twojej Oliwce to mam dwa zdjęcia w głowie, które najbardziej zapamiętałam: w inkubatorze z pampersem po pachy, i jak wspina się po komodzie podziwiam Twoją małą

dodaję kilka zdjęć. robione telefonem, więc słaba jakość. i nie zmniejszone

1 - nasza budowa, właściwie to nasza i moich rodziców, jeszcze okna i koniec w tym roku chyba a powód to brak pieniędzy...
2 - u mamy na kolanach najlepiej
3 - pokazujemy ząbki
4 - uśmiech
5 - pobudka
6,7,8 -
ależ ona jest radosna

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Witam
Dusiaka znam ten ból, ja też kupiłam koszulki i dresy co prawda w sierpniu i na oko i się okazało ,że są na styk i zaraz trzeba nowe kupić a o ksiązkach to nawet nic nie mów, masakrycznie drogie szczególnie do języków
Bao to na pewno od czekolady , bidulek się męczy , może spróbuj dać mu coś na rozluxnienie , może właśnie jabłko , albo parę orzechów , albo np. płatki owsiane , ja dawałam zmielone(w młynku do kawy) bo zwykłymi się dławił i super przeczyszczają , gotowałam na mleku
Sidorcia wszystkie tu trzymamy kciuki za Natalke ,będzie dobrze zobaczysz, ślicznie wygląda

Podziwiam was za te budowy dziewczyny , nie wiem jakbym zniosła widmo kredytu przez kilkadziesiąt lat , chyba że bym miała za gotówkę(np wygraną w totka) stawiać

mój w ogóle ,zresztą po żadnej szczepionce nigdy nie było skutków ubocznych , może u was się nałożyło jedno z drugim

bo nie był ,ale coś mu się odwidziało i teraz jest tragedia zganiam na wychodzące piątki ,pewnie mu dokuczają bo pcha paluchy na boki.
Nie dawno nie było problemu jadł wszystko a teraz jest katastrofa

też mi się wydaje ,że lepiej 2 bluzy i cieńsza kurtka niż gruba kurtka , wszędzie trąbią ,że na cebulkę lepiej ubierać, zresztą jak sobie przypomnę jak uprawiałam jogging(jakas prehistoria) to wychodziłam w zimie w dresie i po chwili było mi gorąco , tak samo nasze biegające dzieci też się zgrzeją.
Ja nie planuję kombinezonu w ogóle , kupię ewentualnie tylko kurtkę , w tamtym roku nie mieliśmy kombinezonu to i w tym roku tym bardziej, nie jestem zwolenniczką opatulania

Butków na zimę to chyba jeszcze tak nie ma w sklepach za bardzo i nie wiem czy jest sens kupować teraz , ja kupiłam adidaski niby większe z myślą ,że będą później na jesień a się okazuje ,że one teraz są dobre.
Z tego co widzę to u nas będzie to co najmniej 26 numer gdzie wiosła do tej tratfy

Ja dzisiaj po zebraniu w gimnazjum 2,5 godziny , no mało tam nie usnęłam , jak sobie pomyślę ,że później drugi raz to będę przerabiać za kilka lat to
Mój syn wraca do domu o 16 a wychodzi o 7 i oni jeszcze proponują zajęcia pozalekcyjne po południu , po jakim popołudniu, do wieczora się z książek nie wygrzebie a gdzie jakiś odpoczynek , dzisiaj miał 8 lekcji , współczuję mu jakoś jak ja chodziłam do szkoły nie byliśmy tak obwaleni tą nauką
wczoraj zrobil dwie bryły - twarde jak pieron, a przed kąpielą takiego boba już chyba końcówka tych twardychale się umęczył, upocił...a mój ojciec zabrał go do sklepu i pani go lentylkami poczęstowała - oczywiście moje dziecko złapało dwie garści i tyleż samo zjadło no ale to szczęście w jego oczach i własnie w ten sposób mój ojciec siedząc z małym go napycha czekoladą, a nawet i czekoladopochodnymi świństwami
Co do butów na jesień, ja mam te 2 pary co wam pisałam i każdego dnia myślę i nich, oby nie były za małe na zimę jeszcze nie mam (za to mam kombinezon - ahhh oglądam go codzień - nawet w mojej szafie go powiesiłam hehehehe). No nic spadam

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 07:27   #2887
P0P70
Zakorzenienie

Witam,

JA dla małej na zimę jeszcze butów nie mam i jak na razie nie planuję kupić bo nie wiem jaką nogę będzie miała.
Oczywiście nie mam takiego problemu jak Libra z wielkością. Mika 26 jednak robi duże wrażenie.
Moja aktualnie chodzi w 20 i 21. W 22 to jeszcze pływa. Ale zimowe to i tak cieplejsza skarpeta czy rajtuzki.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 07:41   #2888
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Dzień dobry

Ja już Eryka zaprowadzilam do szkoły, i do 12 mam jednego z głowy
Chodzimy go prowadzić z Erwim, tak w ramach spaceru i małych zakupów, zeby mały się wybiegał.
Wczoraj po bardzo długim wieczornym spacerze, był zmeczony, że po czytaniu bajek zasnął, i normalnie szok, obudził się tylko raz i to na moment, a nie jak wcześniejWięc od dzisiaj do stałego repertuaru dnia wpisuje spacery przynajmiej godzinne, żeby nogi mu się zmęczyły

Ja jeszcze nie myśle o butach na zime, jesień mam zaplanowana, ale jeszcze nie zakupione.

A zapomniałam wczoraj napisać, że mój synuś wczoraj łazanki wcinał aż mu się uszy trzęsłyoczywiście tylko grzyby omijałam zeby mu nie dać.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Eryk miał wczoraj w szkole religie, i z niej prace domowa zadaną. Zobrazować opowiadanie pani katechetki Opowiadanie było o diable który Jasiowi wydziubał oczyi przyszedł potem Bóg i mu te oczy otworzyłNo ja nie wiem czy dziecko zrozumie że to o grzech chodziło i wogle

Stary 2011-09-07, 07:45   #2889
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Darusiaa... Wszystkiego Najlepwszego!!!!
Spełnienia marzeń i oczywiście lekkiego rozwiązania!!
:win ko:

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 07:48   #2890
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dzien dobry.

A ja sie obudzilam, tzn tz mnie obudzil, wzial juz mala na zakupy rano, byli w kwiaciarnii kupili mi bukiet roz plus czekoladki ( nie lubie takich ale to sie akurat nie liczy) i przyszli z zyczeniami i sniadankiem do lozka

ja buty dla mlodej na jesien tez juz mam, wiec z glowy, ostatnio jej kupowalam wiec juz mam ja z glowy.
Dla siebie bede musiala czegos poszukac....

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

dziekuje!!!!!!!!!!!!!

ale fajne zdanie napisalam, cos w stylu mam ja z glowy wiec mam ja z glowy
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 07:48   #2891
blistex
Rozeznanie

Darusia najlepszego

a ja dzisiaj przeżyłam koszmar w nocy moje dziecko przez całą noc się darło ale to tak przeraźliwie jakby jej coś było o 4 rano juz nie wytrzymałam
pytam Jula kochanie boli Cię coś
NIE
Juleczko zjedz mleczko
NIE
Jula zjedz chlebek
NIE
Jula czekoladke chcesz
NIE < tu mnie zadziwiła bo zawsze chce >
Niunia piciu mamusia daje
NIE
i wciąż się darła wreszcie mówię do niej
cholera jasna czego Ty ryczysz co chcesz
a ta z błogim uśmiechem na buzi mówi
DAMI TO i pokazuje na motylka doczepionego do firanki uśmiechneła się powiedziała MAM uf i zasnęła

czy nie mogła tego zrobić o 20.00 lub nawet 22.00 ja bym się wyspała a nie wyglądała tak jak zombie
dobrze, że do 30 mam niedaleko to jest szansa, że nie osiwieję przed

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 07:52   #2892
megi-megi
Zakorzenienie

Darusia - Wszystkiego naj, naj - dużo szczęścia, więcej cierpliwości do tż, tylko uśmiechniętej Oliwki, szybkiego porodu i zdrowej i niepłaczącej dzidzi

Drcron - Julka mnie rozbroiła :brzyda l:
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 07:58   #2893
Darusiaaaa
Zakorzenienie

hahahahahahahahahahahahha ha

DRCRON az sie poplakalam i poplulam!!!!!!!!
A.Camus
Stary 2011-09-07, 08:17   #2894
anakazar
Zakorzenienie

Gmyrelka jak noszę płaskie buty to na te z obcasem nawet nie patrzę.

Dziewczyny po szczepieniu na odre,różeczkę,świnkę jakie jest kolejne obowiązkowe szczepinie?na co?bo wy już po,a ja dopiero.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 08:17   #2895
P0P70
Zakorzenienie

Darusia - jak Ty juz stara jesteś

Wszystkiego naj

Drcron- Julka jest świetna

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 08:25   #2896
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Witam,

JA dla małej na zimę jeszcze butów nie mam i jak na razie nie planuję kupić bo nie wiem jaką nogę będzie miała.
Oczywiście nie mam takiego problemu jak Libra z wielkością. Mika 26 jednak robi duże wrażenie.
Moja aktualnie chodzi w 20 i 21. W 22 to jeszcze pływa. Ale zimowe to i tak cieplejsza skarpeta czy rajtuzki.
Co???OMG

Ja też butów na zimę nie mam-jadę w przyszłym tygodniu do CH to może coś już kupię,baa ja nawet na jesień nie mam.Chciałam kupić jej emu z nexta,ale jak takie do dupy to sobie darowałam.
Nina w adikach lata,ale lada moment coś ciepłego muszę kupić,tylko co?

Wystawiłam nexta,h&m na all i się ludzie zabijają.Już zarobiłam 150 i dzisiaj kolejna taka kaska mi wpadnie.I dobrze,tak by na strychu leżało,a tak mniejsze wyrzuty sumienia mam jak kupuje jej kolejne rzeczy

Ale mnie dzisiaj łeb boli

Darusia ja to Ci życzę przespanych nocych,dni bez kolek i innych świństw.Porodu takiego,że nic nawet nie poczujesz a już będzie po.Wszystkiego najlepszego

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-09-07, 08:27   #2897
Darusiaaaa
Zakorzenienie

oliwia to w sandalkach jeszcze zapierdziela
Adidasy jak pada, albo kalosze.
A.Camus
Stary 2011-09-07, 08:39   #2898
blistex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Darusia - Wszystkiego naj, naj - dużo szczęścia, więcej cierpliwości do tż, tylko uśmiechniętej Oliwki, szybkiego porodu i zdrowej i niepłaczącej dzidzi

Drcron - Julka mnie rozbroiła :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
hahahahahahahahahahahahha ha

DRCRON az sie poplakalam i poplulam!!!!!!!!
cieszę się, że wam humorek z rana poprawiłam mi jednak nie jest do śmiechu wczoraj spałam 3 godziny dzisiaj godzinę jeszcze jedna taka noc i zamkną mnie w wariatkowie
w dodatku nie zdążyłam zrobic sobie kanapek do pracy a jedynego batona skitranego w torebce zjadłam na samym wejściu jak nic dzisiaj umrę z głodu

no ale jestem dumna z mojego dziecka bo, o 6.00 rano zjadła śniadanko aż całe 4 łyżeczki płatków na mleku oczywiście samych płatków bo mleko wypluwała zwarjuję z jej nie jedzeniem

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Gmyrelka jak noszę płaskie buty to na te z obcasem nawet nie patrzę.

Dziewczyny po szczepieniu na odre,różeczkę,świnkę jakie jest kolejne obowiązkowe szczepinie?na co?bo wy już po,a ja dopiero.
my teraz będziemy mielil 6w1 i pneumo

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Darusia - jak Ty juz stara jesteś

Wszystkiego naj

Drcron- Julka jest świetna
wiem ma to po mamusi

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

a my mamy już 2 pary kozaczków na zimę jedne z Sorela a drugie Adidasa mamy też Emu UGG na jesień mamy takie kozaczki ni brazowe ni fioletowe z H&M i wysokie adidaski za kostkę, a narazie biega w baletkach albo w takich zaopinanych za kostką z kwiatkami z BOTI ja dla siebie nie mam nic na zimę a chciałabym coś fajnego do sukienek
Stary 2011-09-07, 08:44   #2899
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ana my w piatek na 6 w 1 idziemy.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

ja musze na zime cos na prawde anty poslizgowego sobie kupic, juz w dupe z tym niech paskudne bedzie ale zebym sie nie wywalila.
A.Camus
Stary 2011-09-07, 08:51   #2900
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
a my mamy już 2 pary kozaczków na zimę jedne z Sorela a drugie Adidasa mamy też Emu UGG na jesień mamy takie kozaczki ni brazowe ni fioletowe z H&M i wysokie adidaski za kostkę, a narazie biega w baletkach albo w takich zaopinanych za kostką z kwiatkami z BOTI ja dla siebie nie mam nic na zimę a chciałabym coś fajnego do sukienek
Aaa to już wiem,ale ja dobita jestemTo my też teraz mamy 6w1
A jakie masz emu dla Julci?

Stary 2011-09-07, 09:00   #2901
blistex
Rozeznanie

zapomniałąm was o cos zapytać na rączce Julki wyskocyzł taki wypukły pryszczyk jakby w środku wypełniony krwią czy któreś z waszych dzieci miało coś takiego?! powinnam się martwić i pędzić do lekarza czy czekać i obserwować ? W ogóle ta nasza lekarka jest jakaś dziwna teraz po ostatnim szczepieniu ją zmienię, bo ona uważa, że wszystko jest normalne

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

takie
http://www.emu-shop.pl/bushranger-lo...06001,a78.html
Stary 2011-09-07, 09:18   #2902
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moze ja cos ugryzlo?
A.Camus
Stary 2011-09-07, 09:39   #2903
blistex
Rozeznanie

Darusia nie to nie jest ugryzienie to wygląda tak jak krwiaczek czy cuś podobnego poszłabym do lekarza tylko nie wiem jakiego ? do naszej pediatry nie chcę iść bo zaś powie, że wymyslam

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

to jest cos takiego jak na zdjęciu u tego dziecka
http://sekretyzdrowia.blogspot.com/2...-swedzace.html
tylko bardziej krwisto czerwone

a może to ospa ?
Stary 2011-09-07, 09:42   #2904
Darusiaaaa
Zakorzenienie

to ja bym do dermatologa poszla .

Wiecie, ze mojej mamie na przeswietleniu wyszlo, ze najprawdopodobniej po operacji woreczka ktora miala 3 lata temu , troche tego woreczka jej zostawili !!!!!!!!!
i najprawdopodobniej bedzie miala operacje 2 raz niedlugo. Jutro ma isc do chirurga
A.Camus
Stary 2011-09-07, 09:52   #2905
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
dodaję kilka zdjęć. robione telefonem, więc słaba jakość. i nie zmniejszone
Natalka jak zwykle słodka sam miód

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Padam, jakie to banalne - żel na dziąsła ten dentocośtam pomógł trochę - Igor zjadł trochę obiadu - ukochane kotlety mielone. Lepsze to niż nic.
no jasne oby zaczął ci normalnie jesc
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 10:05   #2906
blistex
Rozeznanie

Darusia a co na to lekarze, którzy ja wcześniej operowali?

Evitka ja nie dawałam znać, bo nie miałam ze sobą tego drugiego telefonu, szukałam was na placyku ale nie było was byłam też na tej ulicy co pokazywałaś, że mieszkasz ale też was nie spotkałam może następnym razem sie uda spotkać od października będę tam 2 razy w miesiącu
więc szanse na spotkanie bedą większe
Stary 2011-09-07, 10:16   #2907
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

drcornku a co z ksiązką???

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 10:31   #2908
anakazar
Zakorzenienie

Drcron fajne te emu,ale piekielnie drogie,a za 360zł to ja małej butów póki stópka tak szybko rośnie nie kupię

Evitka a kurtke kupiłam w "normalnym"sklepie to muszę najpierw fote strzelić i Ci wyślę.

Doszła moja kamizelka i na foto wydaję się być bardziej ubita(więcej futra)a w realu jest cieńsza,ale i tak mimo to jest fajna.

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2011-09-07 o 10:33
Stary 2011-09-07, 11:03   #2909
aneczkkaa
Zakorzenienie

drcron Julka powaliła mnie na łopatki uśmiałam się do łez

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
to ja bym do dermatologa poszla .

Wiecie, ze mojej mamie na przeswietleniu wyszlo, ze najprawdopodobniej po operacji woreczka ktora miala 3 lata temu , troche tego woreczka jej zostawili !!!!!!!!!
i najprawdopodobniej bedzie miala operacje 2 raz niedlugo. Jutro ma isc do chirurga
ja pikole nasza kochana służba zdrowia

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Drcron fajne te emu,ale piekielnie drogie,a za 360zł to ja małej butów póki stópka tak szybko rośnie nie kupię
fajne te emu ale cena uż mniej mi się podoba, ja muszę zacząć szukac już jakiś zimowych butów i ciuchów na Maćka
mam nadzieje ze wyjazd zakupowo ciuchowy wypali w tym tygodniu

tż był wczoraj na rozmowie w sprawie pracy pracowałby jako przedstawiciel u producenta (nie w hurtowni tak jak teraz) w dosyć znanej fimie z chemią budowlaną oczywiście jak go wybiora będziemy coś więcej wiedzieli za około 2 tyg bo dyrektor jedzie na urlop
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 11:17   #2910
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Darusia Wszystkie Naj, a najbardziej duzo zdrowia dla Ciebie i córeczek

Aneczka no to tylko trzymać kciuki za tż

No a my po Eryka lecimy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości