|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13
miałam dzisiaj jazdę i to była kulminacja ... normalnie nic mi nie wychodziło
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tż jeździ samochodem od 15 roku życia
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd...
dostał chyba 2 razy mandat za brak prawa jazdy, czyli 500 zł. Jednak ogarnął się po moich lamentach i zrobił to prawko :P
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo, bo mój
|
#2888 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Szaleństwo
ja we wtorek mam wewnętrzny i może zacznę w tym tygodniu. |
|
|
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
Frutti
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dzisiaj na 18 i mi się kompletnie nie chce. Byłam kilka dni temu - padało, ale chociaż we własnym domu chłopaka i miał zabudowaną altankę. Byłam wcześniej w wynajmowanym domu kilka km za miastem - lało
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero we wrześniu, ale mam więcej czasu, żeby wiedzieć, kogo zapraszać
Mój najlepszy kolega z gimnazjum ostatnio robił i zaprosił masę znajomych, a mnie nie, więc pewnie wyrzucę go z listy itd., więc spoko mieć tak przy końcu roku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ufXgB...hannel&list=UL Słyszałyście? Haha Po co autostrady, bansujmy na dziurach !
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2012-05-12 o 13:11 |
|
|
|
#2897 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja będę mieć osiemnastkę na bagatela... 3 osoby
może 4, ale zastanawiam się, czy zaprosić pewną koleżankę, ktora średnio lubią te 3 pozostałe, a nie chcę dziwnej atmosfery.---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- a co do filmiku to
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaproszę chyba 5 dziewczyn z klasy, przyjaciółkę, chyba byłą przyjaciółkę, dobrego kolegę i 2 kolegów TŻ, nie wiem, czy będą sami czy z dziewczynami
Więc jakieś 14 osób? A imrpeza na bogato, bo w połowie wykończonym domu, który teraz budujemy XD Ale tata obiecał, że zamontuje tam jakiś kibelek i będzie prąd ^^
|
|
#2899 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakie lato, byłam wczoraj na ognisku, po paru godzinach nikomu nie przszkadzał deszcz i siedzieliśmy pod gołym niebem Ale było fajnie Cytat:
Cytat:
![]() burżua
|
|||
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem co chwile na jakiejs 8nastce, przez co stałam się bankrutem
tym bardziej, że dla osób klasowych składamy się po 50 zł, przyjaciółce dałam do koperty 100 i jakoś tak to idzie. Mam nadzieje, ze coś mi się zwróci też nie mam zamiaru zrobić bóg wie jakiej imprezy, tyle że robię z kolegą, więc część gości mamy wspólnych
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
![]() W przyszłym roku też zdaje maturę, planuje pisać matematykę R, polski P, geografię R i angielski oczywiście, wciąż jednak nie wiem co konkretnie chcę studiować. Frutti po 50zł ?! Ja bym była kompletnie spłukana, gdyby u mnie były takie składki na prezenty osiemnastkowe
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już z 400 zł wydałam na to. Z jednej strony lepiej, tak bym wydała na jakieś pierdoły, a tu mi się w grudniu wszystko zwróci (dopiero ) i będę miała na jakiś większy cel, wpłace na konto i będzie
|
|
#2903 |
|
Zadomowienie
|
tak sobie czytam co piszesz Frutti i mam takie pytanie, to wśród Twoich znajomych normalne że dajecie sobie pieniadze w kopertach
dla mnie to jest dziwne , bo u mnie jest tak ze daje się tylko i wyłącznie prezenty, pieniądze zazwyczaj od rodziny. Ja miałam na swojej 18stce ok 25 osób i wszyscy świetnie się wybawili , w zeszłym roku miałam szał na 18stki, ogólem wyszło mi z 10 nie licząc tych na których nie byłam a miałąm zaproszenie , więc jakby nie było sporo kasy mi na to poszło ja chce wakacje!A przy okazji macie już pomysły na nie?Pracujecie czy odpoczywacie ?
|
|
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
na 100% ja w lipcu odpoczywam
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
a ja całe wakacje.
![]() jeszcze się w życiu napracuję.
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Frutti my ogólnie to zrzucamy się po 10zł i wspólnie kupujemy jeden prezent od kilku osób, większe prezenty robię tylko dla osób, które są mi naprawdę bliskie
Ja już chyba bym wolała wydać te 400zł na pierdoły dla siebie Co do zwrócenia się to wydaje mi się, że nie jest to takie pewne.Ja na wakacje mam zamiar podszkolić angielski (na pewno pójdę znów na miesięczny kurs i prawdopodobnie pojadę jeszcze do Anglii do ciotki), mam zamiar jeszcze skończyć kurs na prawo jazdy, a jeśli chodzi o pracę to jeśli będzie taka możliwość to oczywiście nie pogardzę
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. karton, scinki, mnieszy karton, scinki, jeszcze mniejszy karton itd. w srodku jakis dobry trunek i pare drobiazgów. Są też ludzie, którzy zbieraja np. na prawko czy samochod więc lepiej dac kase niz jakies tandetne rzeczy : > jeden kolega robił osiemnastke w fajnej, nowej restauracji, placil od osoby 70 zł, wiec chcielismy dac mu lepszy prezent, zeby cos mu sie zwrociło Jednemu koledze tez sie rzucalismy po 10 zł większą grupą i miał za to krate browarów i sziszę Co do wakacji to odpoczywam. Jeszcze się w życiu napracujemy
|
|
#2910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Mój najlepszy kolega z gimnazjum ostatnio robił i zaprosił masę znajomych, a mnie nie, więc pewnie wyrzucę go z listy itd., więc spoko mieć tak przy końcu roku