Nimfomanki .... część IX - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 10:16   #2881
FallenAnn
Rozeznanie

Dot.: Nimfomanki .... część IX

no co??!! :P
to jest straszne, postanowiłam do Was wrócić, gdyż NIE MAM ŻYCIA EROTYCZNEGO i z chęcią poczytam o Waszym xD
Stary 2012-12-18, 10:26   #2882
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
to jest straszne, postanowiłam do Was wrócić, gdyż NIE MAM ŻYCIA EROTYCZNEGO i z chęcią poczytam o Waszym xD
No to mów gdzie byłaś jak Cię nie było, co się działo, co robiłaś i czemu nie masz życia erotycznego:p
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-18, 10:38   #2883
FallenAnn
Rozeznanie

ahhh długa historia. Mieszkałam z BSem. Wpadła monotonia, brak seksu, brak czasu dla siebie, brak motywacji i chęci na cokolwiek. On postanowił to zmienić, ja też. On kupił pierścionek, ja go zostawiłam
w sumie to że go zostawiłam było wynikiem tego, że zdradziłam go (tylko się całując, ale to nadal zdrada) z moim dobrym kumplem na którego mam nadal smaki... ;-) w ogóle jeżeli o niego chodzi to też skomplikowana sytuacja

zabrałam się teraz ostro za siebie, będąc od maja singlem wróciłam do sportu, bo po części exBS mnie ograniczał. Dużo teraz trenuje, sporo schudłam i wyrzeźbiłam ciało.

za to z nikim się nie spotykam, nosi mnie, mam chcice niesamowitą z którą już treningi sobie nie radzą i co jakiś czas po imprezach wpadam sobie w objęcia z tym moim kolegą, człowiekiem który nie chce się wiązać żeby nikt go nie ograniczał, mega niezależnym typem sportowca, alpinisty i w ogóle. Szkoda, bo właśnie dla mnie to jest mega pociągające i najchętniej razem z nim ZDOBYŁABYM JAKIEŚ SZCZYTY

strasznie się stęskniłam za taką fascynacją drugą osobą, seksem i chęcią uwodzenia w łóżku i odkrywania tego co jeszcze nie znane :-(
Stary 2012-12-18, 10:44   #2884
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
ahhh długa historia. Mieszkałam z BSem. Wpadła monotonia, brak seksu, brak czasu dla siebie, brak motywacji i chęci na cokolwiek. On postanowił to zmienić, ja też. On kupił pierścionek, ja go zostawiłam
w sumie to że go zostawiłam było wynikiem tego, że zdradziłam go (tylko się całując, ale to nadal zdrada) z moim dobrym kumplem na którego mam nadal smaki... ;-) w ogóle jeżeli o niego chodzi to też skomplikowana sytuacja

zabrałam się teraz ostro za siebie, będąc od maja singlem wróciłam do sportu, bo po części exBS mnie ograniczał. Dużo teraz trenuje, sporo schudłam i wyrzeźbiłam ciało.

za to z nikim się nie spotykam, nosi mnie, mam chcice niesamowitą z którą już treningi sobie nie radzą i co jakiś czas po imprezach wpadam sobie w objęcia z tym moim kolegą, człowiekiem który nie chce się wiązać żeby nikt go nie ograniczał, mega niezależnym typem sportowca, alpinisty i w ogóle. Szkoda, bo właśnie dla mnie to jest mega pociągające i najchętniej razem z nim ZDOBYŁABYM JAKIEŚ SZCZYTY

strasznie się stęskniłam za taką fascynacją drugą osobą, seksem i chęcią uwodzenia w łóżku i odkrywania tego co jeszcze nie znane :-(

oo to ciekawie się działo..przyjęłaś oświadczyny, a później je zerwałaś, czy on padł z pierścionek na kolana, a Ty powiedziałaś, że odchodzisz? rzeczywiście nie najlepszy sposób wybrał na ratowanie związku. Tylko nie zagalopuj się z tym kolegą, żebyś się nie zakochała i nie została skrzywdzona
Stary 2012-12-18, 10:51   #2885
FallenAnn
Rozeznanie

nie no ja zerwałam a ten mi na to, że ma pierścionek i chciał się oświadczać

z kolegą to właśnie próbuje zrobić tak, że albo w jedną stronę albo w drugą, bo szczerze powiem, że mnie już ten układ męczy... szkoda, że przy tym wszystkim jest okropnie nieśmiały, nie można go wziąć na rozmowę i wszystko wyjaśnić bo się płoszy

stęskniłam się za Wami, nie jestem w stanie ogarnąć co u Was, bo tyle napisałyście, że zanim bym to wszystko przeczytała to minąłby kolejny rok... może na bieżąco się będę orientować
Stary 2012-12-18, 10:55   #2886
madzia2306
Zakorzenienie

a nasze pożycie z mężem leży bo mam okresaaa :@

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-18, 10:58   #2887
FallenAnn
Rozeznanie

Madzia gratuluję! znaczy męża a nie okresu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-18, 11:08   #2888
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
w takim razie witaj w naszym gronie - ponownie

Pożycie tutaj też różnie się przedstawia, bo niektórym z nas życie się poprzewracało do góry nogami. Ale wspólnymi siłami wychodzimy na prostą/ Trzymaj się i uważaj na kolegę... Friend with benefits to nie wszystko, ale najważniejsze żeby nikt nie ucierpiał.

I bardzo dobrze rozumiem Twoją tęsknotę za.... seksem i czułością w jednym
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-18, 11:23   #2889
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia gratuluję! znaczy męża a nie okresu
a dziękuję dziękuję hehe, szczęśliwa zaobrączkowana

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-18, 12:04   #2890
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Moje też leży, też z tego powodu, a tyle zaległości do nadrobienia po ostatnich naszych przejściach
Cytat:
a dziękuję dziękuję hehe, szczęśliwa zaobrączkowana
Stary 2012-12-18, 16:38   #2891
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Ale jak sobie przypomnę jak wyglądałam na sywestrze rok temu to mam ochotę się gdzieś ukryć chciałabym w tym roku wygldać tak pięknie, żeby tż pękał z dumy, że ma taką laskę
Nie wierzę, że było tak źle! Niemożliwe

Na pewno będzie

Cytat:
Moje też leży, też z tego powodu, a tyle zaległości do nadrobienia po ostatnich naszych przejściach

Najważniejsze, że jest chęć do nadrabiania
Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
Sama, do tego chłopaka o którym już tutaj pisałam
To Ci się fajny Sylwek szykuje

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
ja sylwester w piżamce z rodzicami przed tv
Padam na twarz... -.- taki hardcore ostatnio i zamotki, ze ledwo daje rady.
Jeszcze do sb. i mam nadzieje, ze odpoczne... i kupie jakieś prezenty.
U mnie się szykuje podobnie

Cytat:
Pożycie tutaj też różnie się przedstawia, bo niektórym z nas życie się poprzewracało do góry nogami. Ale wspólnymi siłami wychodzimy na prostą/ Trzymaj się i uważaj na kolegę... Friend with benefits to nie wszystko, ale najważniejsze żeby nikt nie ucierpiał.

I bardzo dobrze rozumiem Twoją tęsknotę za.... seksem i czułością w jednym
Ja także...

Hej, FallenAnn Fajnie, że jesteś znowu z nami
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-18, 17:44   #2892
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Nie wierzę, że było tak źle! Niemożliwe

Na pewno będzie

Najważniejsze, że jest chęć do nadrabiania

To Ci się fajny Sylwek szykuje

U mnie się szykuje podobnie

Ja także...

Hej, FallenAnn Fajnie, że jesteś znowu z nami
Uwierz szykowalam się z przyjaciólk a kilka godzin, a to był później dramat zwaszcza na zdjęciach
Stary 2012-12-18, 19:01   #2893
FallenAnn
Rozeznanie

a ja mam sylwestra w górach <3 już nie mogę się doczekać! kilka dni wycieczek a potem góralska potańcówka w remizie
Stary 2012-12-18, 22:54   #2894
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
nie no ja zerwałam a ten mi na to, że ma pierścionek i chciał się oświadczać

z kolegą to właśnie próbuje zrobić tak, że albo w jedną stronę albo w drugą, bo szczerze powiem, że mnie już ten układ męczy... szkoda, że przy tym wszystkim jest okropnie nieśmiały, nie można go wziąć na rozmowę i wszystko wyjaśnić bo się płoszy

stęskniłam się za Wami, nie jestem w stanie ogarnąć co u Was, bo tyle napisałyście, że zanim bym to wszystko przeczytała to minąłby kolejny rok... może na bieżąco się będę orientować
co się dzieje z facetami... bzykać się mogą, ale porozmawiać nie mają odwagi

hej ponownie!
Cytat:
tabsa i do dzieła mi @ nie przeszkadzała, no ale fakt, musiałam się ładnie czasem lekami napchać, bo inaczej z życia wgl jakiegokolwiek.
Stary 2012-12-19, 07:21   #2895
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
a ja mam sylwestra w górach <3 już nie mogę się doczekać! kilka dni wycieczek a potem góralska potańcówka w remizie
suuuper)
Cytat:
wczoraj widziałam się z ex ex. Kiedyś tutaj o nim wspominałam,że skrzywdził mnie swego czasu. Oczywiście bardziej chyba ex dokonał mojej destrukcji, ale z exem ostatnim nie mam w ogóle kontaktu. Faceci są naprawdę prości. Inaczej nie da się tego ująć. Rozmowa - po co? za duży wysiłek.

Polecam książkę:"Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki".

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 09:26   #2896
FallenAnn
Rozeznanie

Cytat:
nie no... bzykania nie było...

Cytat:
Polecam książkę:"Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki".
przeczytałam opis zapowiada się ciekawie
Stary 2012-12-19, 15:53   #2897
kiika
Zadomowienie

Cytat:
Ja się postanowiłam przyłączyć, jeśli oczywiście mogę . Moje życie erotyczne wręcz kwitnie . Zmieniłam partnera życiowego kilka miesięcy temu i odkryłam sex na nowo. Wcześniej z ex było dobrze, ale teraz jest bosko. Nie sądziłam, że może być aż tak wspaniale. Dopiero teraz widzę jak ważne jest dopasowanie w tej dziedzinie życia. Mój obecny TŻ podobnie jak ja ma ogromny temperament dlatego jest nam razem tak dobrze .
kiika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 17:29   #2898
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiika Pokaż wiadomość
Ja się postanowiłam przyłączyć, jeśli oczywiście mogę . Moje życie erotyczne wręcz kwitnie . Zmieniłam partnera życiowego kilka miesięcy temu i odkryłam sex na nowo. Wcześniej z ex było dobrze, ale teraz jest bosko. Nie sądziłam, że może być aż tak wspaniale. Dopiero teraz widzę jak ważne jest dopasowanie w tej dziedzinie życia. Mój obecny TŻ podobnie jak ja ma ogromny temperament dlatego jest nam razem tak dobrze .
Znam to tylko, że ja zmieniłam partnera 2.5 roku temu
A ile masz lat jeśli mogę spytać?
Stary 2012-12-19, 20:20   #2899
kiika
Zadomowienie

22 lata, a TŻ o dwa więcej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-20, 09:00   #2900
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
22 lata, a TŻ o dwa więcej
To może opowiesz nam coś jeszcze Jak się poznaliście na przykład
Stary 2012-12-20, 16:30   #2901
FallenAnn
Rozeznanie

Cytat:
To może opowiesz nam coś jeszcze Jak się poznaliście na przykład
aaa tam, lepiej niech nam opowie coś o harcach
Stary 2012-12-22, 11:48   #2902
kiika
Zadomowienie

Już Wam wszystko mówię . Poznaliśmy się przez naszą koleżankę. Oboje wtedy byliśmy w związkach. Od razu urzekły mnie jego błękitne oczy . Od tamtej pory minęło kilka miesięcy, nasze związki się zakończyły, a drogi ponownie zeszły i umówiliśmy się na randkę . Po pierwszym spotkaniu na którym go zagadałam na śmierć przez jakiś czas się nie odzywał (przestraszył się ). Spotkaliśmy się raz jeszcze kilka tygodni później, ale oboje nie kryliśmy się z tym, że nic z tego nie będzie, bo do siebie nie pasujemy . Spotykaliśmy się na stopie koleżeńskiej i zaskakujące było to jak fantastycznie spędza się nam razem czas. Mnóstwo wspaniałych, spontanicznych akcji, kąpiel w jeziorze w środku nocy, jazda na motorze z zawrotna prędkością (ucieszył się kiedy się dowiedział, że bardzo mi się to podoba, bo zwykle kobiety panikują) itp. Ponadto mnóstwo imprez i wypadów z naszą wspólna koleżanką dzięki której się wszystko zaczęło i jej facetem, bardzo dużo pozytywnych emocji. Z czasem przekonaliśmy się, że bardzo dużo nas łączy, przede wszystkim temperament, podejście do życia, upodobania, ale i doświadczenia z przeszłości. Nie wiedząc kiedy nasze koleżeńskie relacje przerodziły się w coś zupełnie innego . Oboje twierdzimy, że w końcu jest tak jak powinno i jesteśmy bardzo szczęśliwi, a związek daje nam mnóstwo radości i satysfakcji Natomiast jeśli chodzi o igraszki.. Nasz pierwszy raz był cudowny, TŻ czuły i delikatny, wszystko w magicznej scenerii, ale oboje byliśmy chyba jeszcze trochę niepewni, nie wiedzieliśmy na ile możemy sobie pozwolić, nie znaliśmy swoich sexualnych upodobań. Okazało się jednak, że w tej kwestii również bardzo dobrze jesteśmy dopasowani. Istne szaleństwo. Tańce, przebieranki, nowe pozycje, nowe miejsca, mnóstwo przyjemności i satysfakcji. Nie spodziewałam się, że może być mi aż tak dobrze .
Stary 2012-12-22, 11:53   #2903
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Już Wam wszystko mówię . Poznaliśmy się przez naszą koleżankę. Oboje wtedy byliśmy w związkach. Od razu urzekły mnie jego błękitne oczy . Od tamtej pory minęło kilka miesięcy, nasze związki się zakończyły, a drogi ponownie zeszły i umówiliśmy się na randkę . Po pierwszym spotkaniu na którym go zagadałam na śmierć przez jakiś czas się nie odzywał (przestraszył się ). Spotkaliśmy się raz jeszcze kilka tygodni później, ale oboje nie kryliśmy się z tym, że nic z tego nie będzie, bo do siebie nie pasujemy . Spotykaliśmy się na stopie koleżeńskiej i zaskakujące było to jak fantastycznie spędza się nam razem czas. Mnóstwo wspaniałych, spontanicznych akcji, kąpiel w jeziorze w środku nocy, jazda na motorze z zawrotna prędkością (ucieszył się kiedy się dowiedział, że bardzo mi się to podoba, bo zwykle kobiety panikują) itp. Ponadto mnóstwo imprez i wypadów z naszą wspólna koleżanką dzięki której się wszystko zaczęło i jej facetem, bardzo dużo pozytywnych emocji. Z czasem przekonaliśmy się, że bardzo dużo nas łączy, przede wszystkim temperament, podejście do życia, upodobania, ale i doświadczenia z przeszłości. Nie wiedząc kiedy nasze koleżeńskie relacje przerodziły się w coś zupełnie innego . Oboje twierdzimy, że w końcu jest tak jak powinno i jesteśmy bardzo szczęśliwi, a związek daje nam mnóstwo radości i satysfakcji Natomiast jeśli chodzi o igraszki.. Nasz pierwszy raz był cudowny, TŻ czuły i delikatny, wszystko w magicznej scenerii, ale oboje byliśmy chyba jeszcze trochę niepewni, nie wiedzieliśmy na ile możemy sobie pozwolić, nie znaliśmy swoich sexualnych upodobań. Okazało się jednak, że w tej kwestii również bardzo dobrze jesteśmy dopasowani. Istne szaleństwo. Tańce, przebieranki, nowe pozycje, nowe miejsca, mnóstwo przyjemności i satysfakcji. Nie spodziewałam się, że może być mi aż tak dobrze .
My też się z tż poznaliśmy jak byliśmy w poprzednich związkach, tylko my od razu jak tylko się zobaczyliśy to bylo: ale dopiero 2 lata później zaczęliśmy być razem. Ale oboje wiemy, że to nie mogło sie inaczej skończyć mimo, że ja się długo broniłam przed nim, ale jak tylko go widziałam to mi serce przyspieszało aż w końcu odeszłam od eks kiedy zrozumiałam, że jest dupkiem i tracę czas
Stary 2012-12-22, 12:02   #2904
kiika
Zadomowienie

Bardzo dobrze zrobiłaś. Trzeba brać życie w swoje ręce. Chodzi o to abyśmy były szczęśliwe. Nie ma sensu tkwić w toksycznych związkach czy takich, które przynoszą same kłótnie i zmartwienia. Ja się bałam nowego związku. Z ex byliśmy razem 4 lata i to nie był łatwy związek. Po rozstaniu nie wyobrażałam sobie nowej relacji, obawiałam się zranienia, tego że ktoś zawiedzie moje zaufanie, nie chciałam znowu przez to przechodzić. Kiedy zaczęłam się spotykać z TŻ i znajomość tak wspaniale się rozwijała nawet o tym nie myślałam, nie próbowałam się bronić, bo wiedziałam, że to jest to i nie ma sensu patrzeć w przeszłość.
Stary 2012-12-22, 12:12   #2905
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dobrze zrobiłaś. Trzeba brać życie w swoje ręce. Chodzi o to abyśmy były szczęśliwe. Nie ma sensu tkwić w toksycznych związkach czy takich, które przynoszą same kłótnie i zmartwienia. Ja się bałam nowego związku. Z ex byliśmy razem 4 lata i to nie był łatwy związek. Po rozstaniu nie wyobrażałam sobie nowej relacji, obawiałam się zranienia, tego że ktoś zawiedzie moje zaufanie, nie chciałam znowu przez to przechodzić. Kiedy zaczęłam się spotykać z TŻ i znajomość tak wspaniale się rozwijała nawet o tym nie myślałam, nie próbowałam się bronić, bo wiedziałam, że to jest to i nie ma sensu patrzeć w przeszłość.
Za to ja praktycznie od razu wskoczyłam w ramiona obecnego tżta ale też sie obawiałam, przyjaciółki mnie namówiły, żebym spróbowała, bo zasługuję na szczęście, a nie na rozpamiętywanie tego co mi tamten dupek zrobił.
Stary 2012-12-23, 20:40   #2906
Chaigata
Zakorzenienie

Ja widać nie ma na to reguły.

witam nową nimfę

Wesołych Świąt!!!
Stary 2012-12-23, 21:25   #2907
Mocny Akcent
Dolce vita

Wesołych Świąt!!!

a ja spotykam się teraz z kilkoma. Bez zobowiązań i deklaracji
Stary 2012-12-23, 22:04   #2908
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Wesołych Świąt!!!

a ja spotykam się teraz z kilkoma. Bez zobowiązań i deklaracji

I dopszzzzzzz

Wesolych!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-26, 20:18   #2909
Ketamina
Wtajemniczenie

Rzutem na taśmę zdążyłam -

Wesołych Świąt!

a raczej mam nadzieję, że takie były

Witam nową Nimfę
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-27, 07:45   #2910
Mocny Akcent
Dolce vita

Oj jaka szkoda, że już po Ja w pracy, ale jutro czeka mnie podróż.

Działo się
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości