30,40 plus od A do Z cz.2 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-17, 14:12   #2881
Soso
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
po prostu oszczedzanie, Krop Ale facetowi lepiej tego nie tlumaczyc...
Postanowiłam zostac...kawoszem Przeczytałam fajny artykuł o kawie, bardzo przystepnie wykładajacy, co kupic i co robic - czyli wersja dla poczatkujacych Kupilam juz aeropress i kawe ziarnista, niedawno palona Jeszcze mlynek zarnowy - i wreszcie sprobuje, jak smakuje dobra kawa...Moze mi nawet zasmakuje...? oczywiscie z mlekiem i slodzikiem Wiem nawet, jakie mleko mam do niej kupic
Mogłabym prosić o link do artykułu?
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 17:35   #2882
LAPIEL
Zakorzenienie

Miszka , gdzie kupiłaś te kapsułki AMB ??? na allegro ich nie widzę ...no chyba ,że bywają a akurat nie ma ...

noo my już mamy hoteki zamówiony na week
jutro jedziemy...bedziemy sobie w oczka patrzeć hihi....

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-08-17 o 17:37
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:27   #2883
Kamlisa
Zakorzenienie

kusił mnie ten tusz givenchy, widzialam tanio miniature, ale nie kupilam...i juz nie ma
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:31   #2884
Michell72
Zakorzenienie

Lapi kupiłam AMB w Matique wraz z kremami dwoma z tej serii-ale masz je np w Douglasie w promocji http://www.douglas.pl/douglas/Piel%2...000009241.html

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

albo tu sa do wyboru http://www.skapiec.pl/site/cat/115/comp/363989
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:33   #2885
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Mogłabym prosić o link do artykułu?
Gazeta realna, nie wirtualna, dodatek do newsweeka, przedostatniego...? albo jeszcze jeden w plecy...? Dodatek kawa i herbata, bardzo fajny - o kawie, przechowywaniu, zaparzaniu, prawidłowym mieleniu...Takie kawowe abc w pigułce, tak mnie zaciekawilo, ze zrobilam zakupy na all Nawet kupilam kawe z podanym terminem palenia
Miszus, to jest mezoterapia biomimetyczna Dermaheal HSR. wzielam ulotke, podesle Ci, jak przyjdzie lierac. oprocz typowego antyageing - jest tez wersja dermaheal SB, na przebarwienia. Moze to cos dla was, Miszka, Lapi...? Zamiast cosmelanu...?
Dzis miałam sculptre...Jedna ampułka, nastepna za 1,5 miesiaca. zabieg raczej nieprzyjemny, niz bolesny, w kategoriach blizej botoksu, niz tej paskudnej ( acz skutecznej!) mezo. babka mi powiedziala, ze po tej mezo faktycznie wszyscy widza rezultaty Zobaczymy, jak po sculptrze, choc tu efekty sa raczej długofalowe, niz efektowne. teraz jestem obolała, sklute zwacze i mm skroniowe - trudno otwierac usta, jesc...Wyglad normalny, zadnych krwiaków Konieczny jest masaz, aktualnie dosc nieprzyjemny, z racji obolałych tkanek...
Poza skłuciem - połazilam po galeriach Kupiłam zielone dzinsy w C&A i fajny błyszczyk z nowej kolekcji lauder. oczywiscie błyszczykow mam dosc, ale szukałam własnie takiego koloru - w lekkim jagodowym...W douglasie kosmetyki słoneczne na włosy ( na przyszły rok, bo jest przecena), kosmetyki wyszczuplajace w promocji, probki roznych kremow tonujacych. tego podkladu YSL jeszcze nie ma, jak mowiłam - we wrzesniu sie spodziewaja nowosci...Wszystko by bylo super, ale a - zamkneli moj ulubiony sklep z biustonoszami b - buty mnie obtarły, co wybitnie zmniejszyło moj zapał do łazenia. i sprobowałam mrozony jogurt - takie lekki lody,mniam

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-08-17 o 19:46
Stary 2012-08-17, 21:04   #2886
Michell72
Zakorzenienie

Juz poczytałam Kam o mezo..znalazłam we wrocku tez gabinet..Ile płaciłas?tak porownuje cenniki..http://www.estetic-med.eu/mezoterapia.php

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Musze pojechac,umówie sie na wizyte,moze mozna połaczyc oba HSR +SB....zobaczymy co doradząSzkoda ze tak daleko mam do Ciebie..poszłybysmy razem sie upiekszacDiora dostałam juz dzis!!!!!
Stary 2012-08-17, 21:14   #2887
Kamlisa
Zakorzenienie

wrocław jest chyba tanszy od szczecina Ja placilam 290 ze znizka. a czy do mnie cos doszło - nie wiem - bladym switem wsiadałam w pociag . moze jutro spojrze na poczte...ale tez nie wiem, czy zdaze - rano basen, a potem...coz...zarabianie na te wszystkie cuda...
Dzis w douglasie dostałam probke tego absurdalnie drogiego kremu sisley mała probke, ale lepsze to, niz placenie na all 30 za saszetke 1,5 ml albo 70 za 5 ml No sorry, ale tak na głowe nie upadłam! uwazam, ze 15 ml wystarczy, by zapoznac sie z kremem, ale 1,5 czy 5 ml...? zatem wydawanie takich pieniedzy na taka ilosc - mija sie z celem. i tak drogi firmy sisley i moja sie rozmijaja
i jak zawsze, gdy wydam wieksza kase na siebie - sprawdzam w centaurusie, czy jest jakis kon do ratowania Jest - to cos wpłacam. to zmniejsza wyrzuty sumienia z racji mojej rozrzutnosci...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-08-17 o 21:16
Stary 2012-08-17, 22:37   #2888
Michell72
Zakorzenienie

o jakaś Ty słodka i kochana..we wrocku ,w cenniku ,300zł za mezo ta własnie..Wrocław nie taki tani...Te kremy sisleya to cenę mają z kosmosu..ale jak pape posamrujesz takim za 2 tys to piękniejesz z przerazenia nie

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

krem
Shiseido Bio Performance Revitalizing bogata konsystencja..miałas go Kama???Gdzie reszta dziewic naszych????
Stary 2012-08-18, 09:43   #2889
LAPIEL
Zakorzenienie

Dziewic hahaha .... dzień doberek

ja się szykuję randkę , ok 13 wyjeżdżamy ....

Wam też życzę miłego weekendu

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-08-18 o 09:46
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 10:12   #2890
uklika
Zadomowienie

Udanego weekendu Lepi, baw sie dobrze I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy (bo to wyjazd w celu uczczenia rocznicy, nic nie pomylilam?)
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 11:03   #2891
Michell72
Zakorzenienie

Hej...My tez dzis imprezujemy..party u znajomych..Narazie pracuję..Lapi owocnego patrzenia w oczy
Stary 2012-08-18, 12:18   #2892
Kamlisa
Zakorzenienie

Miszka miałam shiseido bio performance stara wersje - 2 opakowania nawet, lubie. i chyba nawet 3 jest jeszcze w lodówce
Lapi, jak powiedziałam mezowi o Twojej rocznicy ( hotelu) - to sie tylko skrzywił. nie jest skapy...ale nie lubi wydawac bez potrzeby pieniedzy Idealny facet dla rozrzutnej dziewczyny
Dzis sobota, najpierw pacjenci, teraz sprzatanie dobiega konca. jak juz wielokrotnie wspominałam - tygrysy nie lubia sprzatania Widze w nim jeden jedyny plus - na jakis czas zmniejsza sie moje poczucie winy, ze tak daleko mi do perfekcyjnej pani domu
serum w dobrej cenie ( same chciałyscie, bym wskazywała okazje )
http://allegro.pl/show_item.php?item=2567881139
wlasnie widzialam zabawny filmik reklamowy
Noc, na rogu ulicy panienka krazy, czekajac na klienta. tapir, mini, intensywnie zuta guma, parasol. podchodzi mlody, niesmiały facet.
-pada - zauwaza odkrywczo po chwili
Panienka patrzy na niego jak na kretyna i mowi
-Pada
facet medytuje chwile
-Wczoraj tez padalo... - podtrzymuje rozmowe
Panienka po chwili
-No...
Facet sie rozkreca:
-Ciekawe, jaka pogoda bedzie jutro...?
Panienka traci cierpliwosc:
-Panie, ja k....a jestem, nie barometr!!!

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-08-18 o 12:54
Stary 2012-08-18, 17:25   #2893
Michell72
Zakorzenienie

dobre Kama ,znam podobny z Jasiem i Małgosia -za kazdy pocałunek snickers,az Malgosia oponuje ze zanim dojdzie do sedna -ona sie cukrzycy nabawiShiseido Bio-Performance

Advanced Super Revitalizing cream to stara czy nowa wersja bo nie wiem???a rozswietlacze Kam?ten rózowy i perłowy..Murad żel--jak Ci podeszły?ja tym bezowym daje na kosci policzkowe ciut...rózowy czeka na ...no czekakolejka długa hi hi..Spa to mnie nudzi..owszem relax nic nie robienia i jak mi kelnerzy dogadzaja a Panie sprzatają-to i owszem,ale maseczka na pół godziny w samotnosci przy cwierkaniu ptaszków..o nie..masaz to ewentualnie szybki i konkretny nie tam mizianie na uspanieza żywotna jestem ...Jadę..wyrychtowałam siecos mi w szyję wlazło i mam jakby ograniczone ruchy i drętwą postawębede zgrywac damębuziaczkam,do pózniej
JOASIA dołącz do nas
Stary 2012-08-19, 09:28   #2894
Kamlisa
Zakorzenienie

no tak, wszystkie imprezuja, odnawiaja wiezy małzenskie, buduja dom, ja jedna przy kompie...? to wychodze z piaskownicy
Stary 2012-08-19, 10:02   #2895
Michell72
Zakorzenienie

dalej wracajprzyniosłam nowe foremeczki i żółte wiaderko..jakies mięsko pełza obokWitajcie..jak dobrze tak pospac!!!
Stary 2012-08-19, 12:13   #2896
Michell72
Zakorzenienie

Wybudowałam zamek,fortecę ,dałam Antkowi łopatką po łbie..nudy..nie ma kolezanek.. ide zmienic pampersa
Stary 2012-08-19, 14:21   #2897
Joanna Karolina
Raczkowanie

Cześć, Miszka i koleżanki, Joasia to ja. Jestem z Was najstarsza, ale za to najgrubsza . Zagadałam do Miszki w kontekście jej all kreacji, ona mnie zaprasza i stąd ośmielam się przyłączyć. Jestem Waszą kosmetyczną ubogą krewną, mam fazy na kosmetyki eko albo na apteczne albo na juvit albo nivea w blaszanym pudełku (ilekroć poznaję piękną 60-tkę czy 70-tkę, która nic innego nie używała- a znam takie już 3), w pielęgnacji salonowej nie wyszłam poza mikrodermabrazję oraz jakieś cholerne elektrowstrząsy, które miały zrobić ze mnie istną rzeźbę antyczną...Nie pamiętam, jak się to nazywało, ale było bolesne i nieskuteczne. Za to drogie. No, kiedyś też spędziłam kilka weekendów w spa oddając się przyjemnościom, które następnie niweczyłyśmy z koleżankami wieczorami w miejscowej jaskini rozpusty typu "Zdrojowa". Wyglądałyśmy wracając łącznie na 150 lat i chyba nie powinnyśmy prowadzić.
Mieszkam w Wwie, pracuję, mam męża, 3 dzieci, psa i kota. Czytam Was od dawna i jest to bardzo, bardzo miłe, coś między serialem komediowym a czytaniem ulubionej gazety. Wznoszę więc powitalny toast kubłem kawy- gotowanej 5 minut, z kardamonem, cynamonem, kminkiem (tak, wiem, ale malutko), miodem i mlekiem. Wytrzymam po niej zakupy szkolne a może i sprzątanie kuchni, czego i Wam życzę
Joanna Karolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 15:11   #2898
201608151053
Konto usunięte

Cześć, Asia
Kawa z kminkiem?!?
Ojej, to ja jednak zapraszam na kawę z koglem-moglem
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 15:27   #2899
uklika
Zadomowienie

Witaj Joanno Ja tez tu niedawno dolaczylam. Dziewczyny sa swietne, chetnie doradzaja, znaja sie na wielu rzeczach. Zawsze latwiej wydac kase na cos co ktos wyprobowal i poleca, wiec bardzo cenie sobie ich rady odnosnie kosmetykow, ktore testowaly. Porazmawiac mozna oczywiscie nie tylko o kosmetykach, ale niemalze o wszystkim
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:25   #2900
Michell72
Zakorzenienie

Kiedys zaprosiłam Kamę..i to był strzał w 10-kępo jednym pv,wiedziałam ,ze to osoba która wniesie wiele pozytywnego w nasze babskie pogaduchy i nie pomyliłam sie..jest wartościową,świetna babką..to samo odczucie miałam czytając Askę.chłonełam Jej dar pisania i dziękowałam bogu za poczucie humoru..Takze jeszcze raz WITAJmiło Cię miecZ kminkiem???musze sie zdziwicjezeli on pomaga przy fochach 17 latki to moze i sobie dosypięBeti co Ciebie tak małoKama w jakiej piaskownicy zginełas?CopacabanaUlij ka nie teskinisz za polską?zadomowilas sie?od dawna jestes ?
Stary 2012-08-19, 16:33   #2901
Kamlisa
Zakorzenienie

czesc, Joanna Kosmetyki to jedno, a praca nad soba i geny to drugie i trzecie Moja mama ma bardzo przyzwoita cere i zdecydowanie nie wyglada na swoje, zaawansowane juz lata. tak z 15 mniej To i ja mam nadzieje, ze mnie czas za mocno nie bedzie nadgryzał...A przeciez ona latami myła wlosy szarym mydłem i uzywała jakies tam kremy -bez ser, zabiegów ,szalenstw, dla nas normalnych. o filtrach juz nie wspomne, ale ona jest sniada brunetka...I iles lat palila. to, ze nie wyglada na swoja metryke nie oznacza jeszcze, ze i ja odrzuce pielegnacje, zaczne palic i wystawiac sie z luboscia na słonce Po prostu na pewne rzeczy nie mamy wpływu...
Ja mam dzis dzien dziecka, sprzatanie było wczoraj. dzieci nie ma, to i całe szalenstwo poczatku roku mnie omija...W sumie przebablowałam cały dzien, ogladajac zalegle filmy. miałam zamiar sprzatac w garderobie, zachecajaco wywalilam nawet cos na ziemie...ale nie wiem...jakos mi nie pilno...
Joj, jutro upal i pojutrze tez Wiecie, co to oznacza...? Praca to jeszcze, bo rano nie ma u mnie slonca...ale juz widze, jak uda mi sie zagnac sama siebie na siłownie jak na dworze bedzie 33...
Dla poprawy swoich włosów - ostatnio mam intensywne kuracje. wcieram serum w ampulkach z farmony, pije gelastat ( czy jakos tak) i smaruje sie kremem na siwe włosy. coz...tego ostaniego efektu raczej nie widze...przynajmniej do teraz...Teoria - po 10 dniach, ale po 5 chyba cos powinno byc...? mam wrazenie poki co, ze te pojedyncze siwe włosy zrobily sie pojedyncze blond , co wcale nie wyglada lepiej. Tak czy tak - myje włosy co drugi dzien, a codziennie mam mokro-tlusty koltun po tych wszytskich cudach...No i masuje sie intensywnie, wiec wszystkie kremy mi sie w koncu roluja
Lapi, ten samoopalacz faktycznie jakis srednio udany...
Miszus, kupiłam miniature maskary givenchy, specjalnie zapolowałam po Twoich zachwytach. choc ta potrojna szczotka wyglada dziwnie...Givenchy miałam ta maskare, co wyglada, jak miotełka do kurzu - i nie umialam sie nia malowac
Dzis upieklam placek z jabłkami i sliwkami. moje odchudzanie...no nedznie ostatnio wyglada. jak jem wiecej - tyje, jak nie jem - nic si enie dzieje...
Miszus, nie kadz mi I tak jestem irytujaca chwalipieta i besserwiesser ( moze inne s...? juz nie pamietam...i chyba nie mam w klawiaturze). staram sie to hamowac...ale wady natury zawsze wyłaza na wierzch

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-08-19 o 16:48
Stary 2012-08-19, 16:49   #2902
Michell72
Zakorzenienie

Kama kupiłas miniature dzis?chciałam ją capnąc a przy okazji jakis balsam do ciała babka miała..ale oko mi sie przymkneło i jak juz otwarło-tuszu nie byłonie żałuj,zobaczysz,mał e to-to,a szczoteczka dziwna ...bedziesz zachwycona efektem!!!dla mnie nr 1
Stary 2012-08-19, 18:46   #2903
Kamlisa
Zakorzenienie

no przeciez miałas ten tusz, sprzedawałas miniature ...Tak sie zdziwilam, ze chwalisz, a sprzedajesz, ale Ty zawsze jestes strus Pedziwiatr, wiec uznałam to za Miszkowa norme
Stary 2012-08-19, 19:42   #2904
Michell72
Zakorzenienie

Dla Ciebie chciałam wziąśc kobieto!!! a przy okazji kupic sobie balsamy u tej sprzedajacej!!!Mam pełnowymiarowy ten tusz..poczekaj zrobię zdjecie tej szczoteczki,zobaczysz jaka smieszna..ale maluje przednio
Stary 2012-08-19, 19:53   #2905
Michell72
Zakorzenienie

4 gr mam..popatrz na ta ulotkę Kama dał mi lekarz..med estet,jak byłysmy z Tig..
RADIESSE
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3203.jpg (78,6 KB, 11 załadowań)
Stary 2012-08-19, 19:58   #2906
Kamlisa
Zakorzenienie

moja babka tez robi radiesse i inne cuda, ale dla mnie wybrała sculptre, a wczesniej dermaheal. ufam jej, nie wyciaga kasy, tylko uczciwie mowi, co mysli
a szczoteczke ogladalam w sephorze, dlatego mowie, ze smieszna Byłam przed sculptra, nie chcialam sobie robic make upu, wiec nie testowałam...Natomiast z nowego blyszczyka lauder jestem zadowolona, bardzo podoba mi sie kolor Tusz tak chwaliłas, ze go sobie zapisywałam w allegro w wyszukiwarke, wiec wiedziałam, kiedy sie pojawił. babka mial rozne balsamy, ale chyba perfumowane z linii wod...? takich nie lubie, najczesciej tylko pachna, a pielegnacja marniutka...Podkładów tez miała duzo, ale ja mam takie zapasy probek, ze na razie niczego nie potrzebuje

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-08-19 o 20:02
Stary 2012-08-19, 20:36   #2907
Michell72
Zakorzenienie

miała moze któras robione cos tym preparatem?głowa mnie boli.. Jutro ma byc 35 stopni..żarty jakies

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Waham sie ..ale moze faktycznie zrobie we wrocku tą mezo co nazwę ostatnio podałas....i zobacze co tam zaoferuja ,po przeglądzie mojej papy...Jutro zadzwonie,umówię sie na wizytę!ABI Ty czasem tego Radiesse nie robiłas??

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

chciałam przetestowac ten Viktor & Rolf Flowerbomb Body lotion..Znowu siedze w butach..podobaja mi sie dwie pary..jedne będa wygodne,drugie bedą z pazurem..na co postawic..opcja dwoch wersji podoba mi sie bardzo..tylko ceny..nie!!!! po sexie w ielkim mkiescie,stwierdzilam,ze mam stanowczo ,ale to stanowczo za mało butówhttp://allegro.pl/kozaki-krimen-1260...520680331.html i dwie pary -wygodnych.. http://allegro.pl/kozaki-piechur-408-braz-1515-quo-vadis-r37-nowosc-i2550959566.html

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

http://allegro.pl/venezia-nowa-kolek...560084047.html

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

http://allegro.pl/kozaki-piechur-408...550959566.html

Edytowane przez Michell72
Czas edycji: 2012-08-19 o 20:36
Stary 2012-08-19, 20:44   #2908
Tigerr
Zadomowienie

Witam , moje kochane laseczki , po weekendzie

Weekend ze znajomymi , u mnie na działce , w lesie ...
Ekipa duża i zabawa przednia Był śpiewy , tańce, nawet skoki przez ognisko, do białego rana ...I pyszne jedzonko serwowaliśmy i jeszcze pyszniejsze drinki
Dziś mięśnie żuchwy i mięśnie brzucha mnie bolały rano ...
Dawno się tak nie uśmiałam ....

Tyle piszecie o tej pielęgnacji , że aż mi wstyd .Ja wakacje zaniedbałam się okrutnie ...Ani nie dbam o włosy , ani o buzię , ani o ciało ...
Zużywam jakieś kremiki po kolei , nakładając to samo rano i wieczorem , w pośpiechu ......Nic nie kupuję , bo wciąż gdzieś wyjeżdżamy , a wyjazdy też sporo kosztują ...

Jem , piję , palę ....i tyję ....

Nawet , kurcze Rapid Lasha nie stosuję regularnie , tylko co kilka dni - kilkudniowa przerwa ...

Ale .......oczywiście od września ....

W sobotę jadę jeszcze na kilka dni nad nasze polskie morze ...Też z grupką znajomych ... Podobno pogoda ma być ...
Mamy wynajęte fajne domki w Jastrzębiej ...

Ale po powrocie od razu zapisuję się na siłownię , odstawiam alkohol , odżywiam się dietetycznie i dbam o siebie ...

Witam też serdecznie nową koleżankę !!

Ta szczoteczka od tuszu Givenchy , który tak zachwala Miszka , średnio mi się podoba ... nie wiem co ma dać podzielenie jej na te trzy "kulki"....
Ja zużywam resztki miniaturek Sumptous EL (?) i mojego wiernego Art Deco - Lash Designer ...

O książkach do szkoły nawet jeszcze nie myślę , zostawiam to na wrzesień .....Aż boję się myśleć ile będą kosztować , bo przecież wszystkie anglojęzyczne , oprócz do j. polskiego , rzecz jasna
Kaś wraca 25 sierpnia , a my 25 wyjeżdżamy , więc nawet się nie zobaczymy

Czy używałyscie kiedyś kosmetyków ROC ? Moja koleżanka używa kremu pod oczy i twierdzi , że długo go nie zamieni na żaden inny ...
W tubce , ale nie pamiętam nazwy - zaraz go poszukam na KWC ...
To są chyba kosmetyki apteczne ? Konsystecję ma masełkową ...

Idę go poszukać ....

Miszka , napisz , czy Ty już widzisz efekty na swoich rzęsach , bo chyba już miesiąc stosujesz Revital Lash'a ?
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 20:59   #2909
Kamlisa
Zakorzenienie

Tig, Ty masz elaboraty, jak ja, az miło czytac Zalatana jestes, ze hej, w ogole, jak Was, dziewczyny, czytam - to stwierdzam, ze my straszni domatorzy i to jeszcze nietowarzyscy jestesmy Imprezki baaaaaaaaaaardzo rzadko i minimalne, zero tancow, dyskotek, sylwestrow. dobrze, ze na studiach sie wybawiłam ( ale z innymi adoratorami ), bo bym nie wiedziała, ze tanczyc lubie i umiem Teraz cnota i powaga
Tig, mialam kremy ROC a, bardzo przyzwoite Dosc dawno, lecz moje recenzje pewnie sa...
Z butow patrzyłam raczej na riekera, ale dla mamy, nie dla siebie. niestety, stopy tez po niej odziedziczyłam, co mi zle wrozy na przyszlosc. szerokie, sklonnosc do haluksów...Dlatego na ładne buty patrze obojetnie, wygoda i jeszcze raz wygoda...Niestety, nawet te pozornie wygodne moga zawiesc, pamietam croksowy horror na teneryfie...Bazuje na klapkach i drewniakach, byle szerokich i wygodnych. japonki to zamkniety rozdział.

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-08-19 o 21:03
Stary 2012-08-19, 21:20   #2910
Michell72
Zakorzenienie

Tig szczoteczka mnie zadziwiła,ciekawa jestem odczuc Kamy..3 kulki .pociagaja Twoje rzesy,grzecznie rozczesane!!!! do nieba..tak jakby grzebienie..mnie sie podoba..nie odczuwam róznicy ,bo sa wypułosci ,za te 3 kulki po łapach bym dała gdyby mi ktoś-zabrał!!!! Kam my tez mało sie bawimy..teren nie znany nam,znajomych garstka i brak czasu na te swawole..Revitalash oto moje odczucie-..https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-673583
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości