|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Ale psychoterapia ma jedną złą cechę - etykietuje. Mi się to nie podoba właśnie za bardzo. Uważam, że można pracować nad problemem niekoniecznie od razu rzucać jednostkami chorobowymi. Dla niektórych pacjentów to powód do jeszcze większego nakręcania się. Poczytają sobie,dorobią ideologię, dorzucą coś od siebie.... ![]() Ok, uciekam do pracy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Wtajemniczenie
|
Asiuk, kupie sobie ten magazyn
![]() ![]() ![]() A ile płacisz za jedna sesje jeśli moge zapytać? ![]() ![]() Kocie, o matko, ja to myślałam, ze złamanie to boli bardzo nie to co zapalenie ![]() ![]() Emilko, ten masaż to nie głupi pomysł ![]() ![]() ![]() Butter, kiedy skończysz studia? Ja może do Ciebie przyjdę na terpie ![]() Ja dziś ostatni dzień kursu, o 20 bede w domu a jutro o 7 muszę być w pracy, nie opaca mi się stad wyjeżdżać ![]()
#2883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle myślę, że dla wielu osób korzystniej byłoby traktować terapię lub doradztwo psychologiczne w kategoriach rozwoju osobistego zamiast leczenia - po to właśnie, by nie wikłać się autodiagnostykę z jej negatywnymi skutkami. Cytat:
![]() Album to też fajna sprawa - TŻtowi kupiłam ostatnio ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kilku osób dowiedziałam się, że raczej bardziej polecana jest terapia psychodynamiczna, ale jak widać, pewnie zależy od skali problemów. Cytat:
![]() Jeśli mam być szczera - nie za bardzo orientuję się w konkretnych typach terapii, ich opisy np. na Wikipedii to dla mnie czarna magia ![]() Cytat:
Jedyne, co wielokrotnie usłyszałam na terapii, to stwierdzenie niedojrzałości. Nic nowego, tylko zasadnicze pytanie brzmi: co z tym robić? ![]() Cytat:
Teraz płacę 80 zł za godzinę (czasem dłużej). Wcześniej, w innym miejscu, ale u tej samej babki, płaciłam 100 zł. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
A propos rozwoju osobistego i technik NLP - trochę się tym zainteresowałam, ale to też nie robi na mnie wrażenia na dłuższą metę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Wtajemniczenie
|
Niewiele wiem o psychologii i psychoterapii. Tylko tyle co miałam zajęcia na studiach, ale to takie ogólne pojecie
![]() ![]() ![]()
#2886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To zależy od tego, z czym przychodzisz, co chcesz osiągnąć... To skąd się wzięła ta dystymia? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Pytałam miłą panią kilkakrotnie o jakieś konkrety, zasugerowała zaburzenia dystymiczne, ale podkreśliła, że to są pewne elementy tylko, problem jest bardziej złożony i nie można go określić jednym stwierdzeniem - diagnozą.
Ona nigdy mi nie powiedziała: pani dolega to i to, to ja ją bardziej prosiłam, żeby to jakoś określiła. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli Ty jesteś takim przypadkiem, o jakim pisałam wyżej ![]() ![]() Asiuk, ja trzymam za Ciebie kciuki bez względu na to, czy będziesz zmieniać terapeutę, czy nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
O, psychologicznie się zrobiło:P
Kiepski dzień mam dzisiaj, to się odniosę później do Waszych wypowiedzi, bo też mam swoje spostrzeżenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |||
Zakorzenienie
|
i to bardzo dziwne bo nie takiego bolu spodziewalam sie przy zlamaniu reki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w tym tygodniu jestem sama z Maja bo Tz ma na 14sta do pracy a moja mama wyjechala na tygodniowe wakacje ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wczoraj byłam na fajnej pracowej imprezce we włoskiej restauracji. Dziś nuda, praca w domu ![]() Cytat:
Nie wiem też, czy jest sens ogarniać całość zagadnienia, może poszukaj czegoś bardziej odpowiadającego Twoim problemom? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | ||
Zakorzenienie
|
helo
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ----------- Ja siedze cicho bo ostatnio żyję tylko pracą i dzieckiem. W głowie same nudne tematy ![]() Zastanawiałam się też nad sylwestrem..jakoś nie mam ochoty ani na domówkę, ani na klub ani na wyjazd ( tzn na wyjazd to może i mam ochotę ale Mania nas ogranicza) w związku z tym chyba zostaniemy w domu z dzieckiem. ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Po raz kolejny założenie, że koniecznie położę się wcześniej spać, zostało jedynie w sferze planów. Do łóżka wskoczyłam o północy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przez 2 tygodnie bez kapieli to nic tylko z klamerka na nosie mozna chodzic ![]() ![]() ja dostalam zadanie zrobic liste prezentowq dla siebie i Mai a to nielada wyzwanie bo zawsze mam z tym problem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
roku zostaniemy w domu... Miałam ochotę na jakiś wyjazd, ale cóż... Za późno się za to wzięłam, a jak ja czegoś nie zorganizuje to nikt tego nie zrobi ze znajomych, lenie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu, macie w swojej ofercie fly and drive w Hiszpanii? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja budzi się od kilku dni ok. 2, biorę ja do łóżka i śpimy razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |||
Zakorzenienie
|
No niestety moje noce tak wyglądają odkąd skończyła 3 miesiące..to będzie już 6 miesiąc takiego hardcoru. Na palcach jednej reki mogę policzyć noce kiedy przespałam ciągiem 3 godz.
najgorsze to że w nocy tylko ja umiem ja okiełznać ..jak mąż przejmuje stery włącza histeryczny płacz..tudzież postanawia się z nim bawić..i np od 2 do 4 są śmiechy i hihy..a później cały dzień rozwalony. Cytat:
Moja właśnie weszła w okres intensywnego faflunienia. ![]() A jak je banana to ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wygląda jak aniołek -ale jest diabłem wcielonym ![]() ![]() Jest uparta, ambitna, niecierpliwa ...i będzie jajcarą ![]()
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie kiedyś widywałam takie oferty, a teraz ciężko znaleźć. No cóż, nie ma jesieniozimy bez myślenia o wakacjach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() dawno nic nie pisałam, ale podczytuję was w miarę regularnie. mam dzieciowe pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja żyję wakacjami bo przez 7 godz dziennie robię oferty wyjazdowe ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2012-11-21 o 13:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to ma być prezent dla chłopca. jak mówisz, że ze wszystkiego się dzieci cieszą. to spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszym planem na przyszłe wakacje był Izrael i Jordania, no ale teraz sytuacja tam bardzo zła, więc odpada. Na tapetę wróciła Hiszpania... Hotele to mnie zupełnie nie kręcą, tylko to, co jest poza nimi ![]() A co Ci wpadło w oko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/geomag-gbaby-farma...790307774.html dzieci się jarają ![]() Dla chłopca to możesz taką dużą wywrote kupić http://allegro.pl/wader-gigant-truck...782372385.html Hit. Wszyscy znani mi chłopcy ją mają. Jako chodzik robi, dzieci do niej włażą i mają frajdę jak rodzice je w niej wożą , dzieci wożą w niej misie i inne auta. Generalnie sa w użyciu do 4 roku życia minimum ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() Dla mnie najważniejsze żeby był przy plaży z widokiem na morze. Wpadły mi w oko wszystkie 5 gwiazdkowe przy plaży ![]()
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
wszędzie
![]() Ale szczególnie chciałabym...Chorwację, Portugalię, Sycylię, Kalabrię, Sardynię. Z tym że to jest tak że hotel mi się podoba, ja bym chciała dany kierunek ale jak przyjdzie co do czego to nic mi nie bedzie pasowało ![]() Póki co myślę o http://www.rainbowtours.pl/chorwacja...ral#2013-09-05 albo http://www.rainbowtours.pl/portugali...aia#2013-08-30 albo http://www.rainbowtours.pl/sycylia-w...ach#2013-08-03
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2012-11-21 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Ta Portugalia wydaje mi się szczególnie interesująca
![]() Ja bym chciała jakoś tak zorganizować sobie wakacje, żeby polecieć na miejsce, a potem pojeździć i na koniec ze 4 dni poleżeć na plaży. Tylko nie bardzo mi się to kalkuluje na razie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.