![]() |
#2881 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
Jestem pierwsza! niemożliwe! Dzień dobry wszystkim!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Heloł panienki
![]() Jak się macie ? Ja całkiem nieźle, biorąc pod uwagę mój humor pomimo fatalnego szaleństwa w pracy. Właśnie dzwoniłąm do biura rachunkowego i mi wyliczyli ile dostanę zwrotu za remont ![]() Słowem - jak zwrócą, to pojadę do IKEI !!!!!!!!!!! hahahahaha ![]() A mój przedpokój dzisiaj wygląda tak - to zasługa Niebieskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
To dobrze Madziu,że macie podobny gust z Niebieskim. My natomiast lubimy kolor drewna i pierwsze co było do wymiany w kupionym domku
to zakrycie białych kafli na podłogi drewniane. Aguniu kocham dorsze a takie świeże to dla nas senne marzenie. Po grecku to też nasz przysmak. Rano robiłam specjalistyczne badania i wynik dobry ani jednej podejrzanej komórki, hura! Katrinko jak wykorzystujesz te upite alkoholem wiórki kokosowe? Z gotowego ciasta z Biedrony croissant zrobiłam rogaliczki i dodalam trochę tych wiorków. |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam....
Padnięta jestem okrutnie, jakbym nie spała 4 noce, chociaż od co najmniej 2 śpię i to całkiem przyzwoicie, jednak... padnięta jestem. Całe szczęście nie mam dużo do nadrobienia ![]() to odniosę się do kilku najważniejszych spraw: Madziu- metamorfoza CZAAAAAD!!!! ![]() Elu.... Jaśku... nareszcie jesteś! Bardzo dużo pozytywnych myśli wysyłałyśmy do ciebie no i sama wiesz... buziaki też ![]() ![]() Basiu- z okazji Barbórki, wszystkiego naj naj ![]() Tereniu- bardzo się cieszę, że jest wszystko ok ![]() a ja od ponad doby jestem bez komórki... na wyjeździe padła mi bateria i nie mam ładowarki. Zaaplikowałam sobie sim do starej komórki.. więc można dzwonić... jakby co ![]() Wojaże, wojaże , wojaże... ledwo uszłam z życiem... mój szef jeździ jak wariat... w jednej ręce komórki, w drugiej frytki z McDonaldsa a kierownica? A kto by tam dbał o kierownicę!!!! ZA to.... bylam w absolutnie uroczym miejscu w Polsce, którym jest Inowrocław ![]() ![]() Jest od nas ktoś z Inowrocławia? Zazdroszczę.... A jutro... do pracy ![]() Widzicie uśmieszek po słowie "do pracy"? Stoi tam nie bez powodu. Napatrzyłam się przez te 2 dni na inne firmy, inne zakłady pracy.... i muszę powiedzieć, że mam totalny Wersal w porównaniu do innych ludzi. Ciepłe, przyjemne nowoczesne biuro... nie żaden barak pamiętający Gomułkę. Wrrrr, jak sobie pomyślę, jak ci ludzie pracują, w jakich warunkach, to zimno mi się robi ![]() Także, jutro do ciepłej, miłej, przytulnej pracy w moim sympatycznym biurze ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Elu kochana
![]() Tereniu, fajnie, ze wyniki Ok ![]() Madzia7 - przedpokój rewelacyjny MadziaZ - fajnie, ze jesteś ciała i zdrowa po takiej szalonej podróży, no i w Twoim przypadku sprawdza się powiedzenie "Cudze chwalicie .... ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
#2886 |
Zakorzenienie
|
M7 no teraz to jest siódemkowo, że ho ho, a nawet HO, HO, HO bo jutro Mikolajki
![]() zielona z podobnym panem jechałam kiedyś na stację pkp w inowrocławiu właśnie, a nigdy więcej! Ale w samym inowrocławiu nie byłam poza stacją, która jest jak większość, brzydka. Ale za to w Kruszwicy nad jeziorkiem, ślicznie! A to tuż pod Inowrocławiem leży ![]() Tereniu ja muffinki robię kokosowo-alkoholowo-czekoladowe, albo "pijane rafaello" jak ja to nazywam ![]()
#2887 |
Osiołek z zakątka :)
|
Zieloniutk wróciła
![]() ![]() ![]() ![]() Ela niestety wrociła na parę dni do szpitala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Znów w tym roku mialam milion planów co to ja nie zrobię na święta, a nic nie wyszło, za dużo mam czasu, więc zawsze mam jeszcze "czas" i tak mi dnie mijają
![]() Kolczyki sobie chciałam na święta zrobić, takie duże i ozdobne i do tego jakąś skromniejszą bransoletę/wisior/naszyjnik, bombek miał być stos i frywolnych śnieżynek i dlugo by jescze wymieniać, ale powolutku swiąteczne akcenty do domku też wprowadzam. Lampeczki śnieżynkowe takie ikeowe jak u Siódemki też już wiszą, ale wplecione między zieloną girlandę ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Elu zdrówka dużo i ciepła, coby gorączka poszła precz! ![]() Bo jak nie to przyjadę i przetrzepię tym złym rzeczom co to się dzieją skórę i uciekną! ![]()
#2889 |
|
Inowrocław ma piękny park i tężnie, a właściwie kompleks tężni. Ładnie tam jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Ja też znam Inowrocław Zdrój. Tak tylko tą część miasta i tez się nam podobał.
Oj smutno było bez naszego Madziolka. Dobranoc plotusie jutro mam dyżur przy moich milusińskich. Książka już przeczytana ,polecam . |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Wtajemniczenie
|
No co jest??? Zero ploteczek? Coś ostatnio się tu obijamy
![]() Siódemkowy przedpokój taki...siódemkowy ![]() ![]() Nawet nie wiecie, jak strasznie mi się nie chce pracować dzisiaj...Ale Mikołaj już u mnie w sekretariacie z rana był i przyniósł śliczny, cudowny, uroczy kubek z kotem ![]() ![]() Uciekam, coby nie było, że za darmo pensję pobieram ![]() Zielonko - proszę o Twój nowy adres na priv. Elu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
![]() Coś się nawet plotkować nie chce, a jak pomyślę, że zaraz muszę z ciepło domku wyjść i iść do pracy, to jeszcze mniej mi się chce, no ale cóż .... Nie narzekać, głowa do góry i do dzieła ![]() Eluniu kochana duuuużżżżooo zdrówka i nie daj się gorączce, jesteśmy myślami z Tobą i wspieramy Cię ![]() ![]() ![]() MIŁEGO DNIA ![]() Figa zapomniałam napisać, że bardzo podoba mi się Twoja nowa fryzura ![]()
#2893 |
|
Taaaak leń coś ogarnął nasze forum
![]() U mnie za oknem biało, naprószyło troszkę śniegu, tak tylko od oka. Nie chce mi się nawet autka odśnieżać, profilaktycznie zabrałam wieczorem wszystkie dokumenty do domku i dzisiaj pracuję w domu, a co ![]() ![]() Miłego dnia babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie absolutnie wypraszam posądzanie mnie o lenistwo, o nie nie!
Od rana jestem jak mały motorek- próbuję jakoś ogarnąć tę spiętrzoną stertę celulozy i cieszę się, że klienci zrobili sobie dzisiaj Mikołaja i nie dzwonią i nie piszą, juhu!!! Ale... powiem wam... wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ![]() ![]() A i ogłoszenie. dziś z okazji mikołajek dostałam newsletter od Craftstudio. Na wszystko jest 25 % rabatu. Chyba się skuszę ![]() A dziś, zapomniałam obu telefonów do pracy ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam szefów w pracy dziś i lakieruję bombki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=zielona but.
A dziś, zapomniałam obu telefonów do pracy ![]() buziaki ![]() No jak to dobrze Madzia się nam nic nie zmienia. Musiałam wyjść na to zimno by naprawić karmnik dla ptaszków. Nowe klejenia z gorącego pistoletu. Już ptaki potrafiły narozrabiać. Madziolku dzisiaj kleiłam szybę kominka klejem od Ciebie, powiedz po jakim czasie można zapalić pierwszy ogień?Moją kopertę wysłałam w poniedziałek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, to od ciebie to awizo? Już zachodziłam w głowę, kto to znowu do mnie co śle
![]() Tereniu, twardnieje po 24 godzinach. Czyli jutro wieczorem możesz próbować rozpalać, choć najbezpieczniej by było w sobotę rano. Ja się nie zmieniłam? Zmieniłam i to bardzo? Niczego nie zapomniałam ze sobą zabrać z delegacji... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Ale dostałam cudny wierszyk !
Dziś widziałam Mikołaja Który miał golutkie jaja Mówił, że go worek swędzi I do Ciebie szybko pędzi Będzie tam za pół godziny Chłopa wyślij do rodziny ! hahahahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i jak tu się nie lenić w takie zimno, śnieg pada bez przerwy..... czy już tak będzie do wiosny ![]() ![]() ![]() Madziu wierszyk rewelacyjny muszę swojego TŻ-ta wysłać na spacerek z psowatą ![]()
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Madziolku załatw sobie na poczcie taki druczek by listonosz mógł zostawiać
polecone listy w skrzynce. NA pocztę będziesz maszerować tylko wtedy gdy to cóś nie zmieści się do skrzynki. Już jestem po dyżurze u moich małych. śmiechu było co niemiara. Tylko krzyże zaczęły boleć od podnoszenia Paulinki. Oj babcia, babcia.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Wtajemniczenie
|
j
Cytat:
![]() Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-12-06 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
Ha ha ha
Super wierszyk M7 ![]() Ja Was podglądam tylko z telefonu bo ostatnio czasu brak na wszystko :-( Ale zaglądam i podczytuję i widzę ze ostatnio mało na plotkoym Kath i Figusi (fajna marchewka Figuś) i Osiołka było mało, ale juz jest i nas pilnuje :-D Mamcia moja nadal w szpitalu, zrobił się zator i dostała wysokiej gorączki i ręka spspuchła i zsiniała :-( no i nie wiadomo ile to jeszcze potrwa bo zator zatrzymany ale sie nie cofa |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Aguś bo jakoś mi takoś, no nie chce mnie się gadać, nic ciekawego u mnie się nie dzieje, to i nawet nie ma o czym
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- w ogóle przegapiłam termin wysłania do Was paczuszki na Wasze aukcje ![]()
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Kath buziaki słodziaki kochana, glowa do góry! Życzę miłego i spokojnego piątku. Jupi dziś już piątek i tylko 8 godzin w pracy :-D i weekend :-D JAk się ciesze może w końcu się wyspie ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- O z domu ja i z pracy znowu ja ![]() Ale tym razem chciałam Wam miłe moje pokazać coś co Was uraduje. Piszą o Was w naszej lokalnej gazecie - bo przecież ARTYSTKI Z CAŁEJ POLSKI to przede wszystkim Wy To Wy słałyscie te piękne gadżety: http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/art...UPSK/121209808 A teraz uciekam bo mnie nasz administrator sieci w szkole namierzy i zablokuje :P ![]() ![]() Buziam jeszcze raz gorąco |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Aga, przecież wiadomo nie od dziś, że z nas niezłe... artystki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Też podpisuję się pod sloganem, że "my niezłe artystki."
Ale tak na poważnie jaka szkoda, że Słupsk jest tak daaleko bo na koncert napewno bym poszła. A nasza biedna Elunia tez nie będzie mogła bo uwięziona jest w szpitalu ![]() ![]() Edytowane przez Terenia18 Czas edycji: 2012-12-07 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Witam moje Drogie!!!
Ja mam dzisiaj wolny dzionek i "łaziłam" po sąsiadkach. Troszkę na kawkę, trodszkę na plotki. ![]() Eluni Przesyłam buziaki i dużo siły do walki z choróbskiem życzę. ![]() Aguni Dzięki za wstawienie artykułu. ![]() Madziu7 Przedpokój bardzo ładnie wygląda. Metamorfoza drzwi super. Nie ma to jak facet w domu a jeszcze iak zdolny to już komfort. ![]() ![]() Kathinnko Lepszego humorku życzę, trzymaj się. ![]() Terenia Raczy nas fajnymi zdjęciami. Chciałam Ci Tereniu powiedzieć, że nawet czekam na te śmieszne fotki z ciekawością. Pozdrawiam wszystkie serdecznie, miłego weekendu życzę. Śpijcie, wypoczywajcie ale onas nie zapominajcie. Chociaż jeden raz w ciągu dnia dajcie znać co u Was. ![]() Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Bożenko mówił Ci ktoś, że z Ciebie jest kochana Kobitka. Wciąż miła
i pogodna i dla każdej ma piękną odpowiedz. ![]() ![]() A ja wciąż pamiętam, że to Ty mnie nauczyłaś ściągać te obrazki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
|
Haaaa tą panienkę z lokówkami mam jako tapetę w komórce chyba od 8 lat.
Kiedyś niewidziany od 20 lat kolega prosił, żebym wysłała mu swoje aktualne zdjęcie przed spotkaniem klasowym...i co ja wysłałam? Zdjęcie tej psiny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
|
Rozmawiałam z Elą, przesyła pozdrowienia i ucałowania dla naszych artystek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.