|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Wpadłam tylko podziękować za kciuki i powiedzieć że ZDAŁAM !!!!
Ja wylosowałam takie w miarę przyzwoite i chyba powiedziałam wystarczająco dużo bo dostałam 4,75 chyba naprawdę jestem dzieckiem szczęścia jak to mówi moja kuzynka Także oficjalnie jestem licencjonowanym epidemiologiem i statystykiem. :P Jutro was nadrobię.
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
![]()
|
|
#2883 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2886 | |
|
Zadomowienie
|
Same dobre wieści - gratuluję wszystkim!
Dziękuję za głosy w sprawie lakierów - jesteście kochane Robię właśnie zawieszki na wódkę - projekt vel Wiktusiak nie umiejący obsługiwać photoshopa Jak jest poprawnie - 28 lipiec czy lipca?? Bo mi się miesza!! ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2887 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() TŻ ma taki basen nawet dziś się w nim chłodziłam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja właśnie zrobiłam projekt karteczek z podziękowaniami na opakowania na ciasto boziu jutro już tylko 10 dni
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Pani Magister
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Napiszę Wam tu coś, co mi nie daje spokoju i szlag mnie już trafia.... Ubiór mojej Mamusi Ma sukienkę pomarańczową z czarnymi wstawkami, do tego śliczne sandałki, ale dla mnie to zestaw na drugi dzień, więc szukamy czegoś ekstra na pierwszy dzień i na myśl o wyprawach do sklepu z Mamusią chce mi się rzygać a na usta ciśnie się słowo "kur*a"! Nie możemy nic znaleźć - bo albo ma zły fason, albo za mało odświętne, albo do |
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
przelecialam Was szybciutko Audrey masz piekna suknie (i buty ) Nena - ciekawa fryzura Ja dzisiaj mialam probna fryzure i... wyszla bosko ale pomysl zlapany i wykonany Mialam tez drugi probny makijaz i... Chyba wlasnie taki mam - w polaczeniu z bezem - jest idealny, naturalny, neutralny, zero koloru. Na fiolet nawet sie nie zdecydowalam, bo juz rano doszlam do wniosku, ze tez bedzie zbyt kolorowo. Tyle z dobrych nowin Poza tym: Wczoraj caly dzien ryczalam. Wieczorem juz mialam takie spuchniete oczy, ze ledwo widzialam. Rano tez obudzilam sie ze szparkami, ale juz dzisiaj mi lepiej. Wiesci sa takie, ze nie jest bardzo zle, rogowka jest do uratowania. Jutro bedziemy wiedziec czy jest jakas szansa na obecnosc brata na weselu. Ale jesli sie nie uda to bede to musiala jakos przezyc Mama krzyczala wczoraj na mnie, ze panna mloda nie moze byc smutna... I ze prawie 2 lata przygotowywalam to wesele, wiec nie moze mi teraz byc wszystko obojetne... Poza tym moj smutek sprawia tez smutek bratu, bo czuje sie winny, ze zepsul mi humor przed i na wesele (choc wiadomo ze to nie jego wina), wiec nabralam troche sily i wiary w to ze bedzie dobrze, ze bedzie co ma byc. Zrobimy wszystko, zeby byl w sobote, ale jednak zdrowie jest najwazniejsze wiec jesli nie bedzie takiej mozliwosci to trudno postaram sie nie byc smutna. Dla niego. Z kolejnych gorszych nowin - przyjechala na wesele rodzina z Norwegii i ich nie bedzie dzieci zlapaly ospe i przechodza ja bardzo ciezko wiec rodzice przyjda tylko na slub, a na weselu ich nie bedzie. Taki pech z tymi chorobami ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Zapomnialam o waznej rzeczy - przyszla fotoksiazka - jest boska!! Znam ja juz na pamiec, a za kazdym razem jak ja ogladam to sie wzruszam jestem nia zachwycona
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez z moją mamą nie lubię robić zakupów..... (tzn. jak ona ma coś sobie kupić). trzymam kciuki,żeby jak najszybciej coś znalazła.Cytat:
![]() Przykro mi Mam nadzieję, że brat będzie mógł być na weselu |
||
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje ze brat dojdzie do siebie, ale na prawde najwazniejsze jest zdrowie i moge sie tylko domyslac jak Ci jest przykro ale On tez na pewno przezywa to kiedy widzi jak przez niego jestes smutna... Takich rzeczy nie jestesmy w stanie przewidziec wiec trzeba wziasc to na klate i isc do przodu Tak czy inaczej w dalszym ciagu trzymam kciuki za brata i moze chociaz na chwile uda mu sie Ciebie odwiedzic na weselu lub slubie
|
|
#2894 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będziesz miała pipki zamiast oczu ![]() trzymam kciuki za brata
|
|
|
#2895 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oto moje ostatnie zakupy, których nie miałam wcześniej czasu obfocić. W poduszcze te kryształki są przyklejone, mnie chodziło o coś takiego jeszcze zobaczę jak rozwiążę tę kwestię.
|
|
#2896 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór.
Wybaczcie że zachowam się jak młokos na wiejskiej potupance i szybko Was przelecę, ale pęka mi łeb. Dziękuję Wam bardzo Miło mi ogromnie czytać że podoba się Wam moja suknia Gratuluje magisterom i licencjatkom Brawa dziewczyny ![]() Lady 3mam kciuki za brata Mam nadzieję że jednak uda mu się być na weselu. Pokaż się koniecznie w fryzurze i mejkapie.Po wizycie u lekarza całkiem ok zdjął gips i założył szyne, dał cichą nadzieję, że może na ślub szyna zniknie, oczywiście nie będzie mogła Mami latać na obcasach, a jedynie podpierać się na kulach, ale to już inna para kaloszy niż kilkukilogramowy gipsior. Także humor znacznie lepszy.Jutro o 13 mam próbną, zabieram swoje zdjęcia i pokażę jej o co mi chodzi. No i po południu przyjeżdża Nasza kuchnia niestety tylko korpusy i blat bo fronty będzie malował przyjaciel TŻta. Nie mogę się doczekać.. Idę spać bo ledwo patrzę na oczy... Dobrej nocy
|
#2897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeA będą jakieś fotki fotoksiążki ??
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie też dotarła. Jest super, b. dobra jakość druku, twarda okładka. Był to prezent od nas dla rodziców - bardzo im się podoba. Jak najbardziej polecam, szczególnie za te 34 zł. Jedyny minus to fakt że trzeba trochę czasu poświęcić na projekt ale warto.
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś wstałam i jakos tak nic mi się nie chce
![]() Może jak Was troche poczytam to humor mi się poprawi
|
#2900 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2901 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Rewelacja ![]() Cytat:
Jaka figurka- zazdroszczę . Pięknie wyglądasz ![]() Cytat:
Cytat:
Śmieszne My nie mamy w ogóle zawieszek na alkohol. Będziemy tylko wiązać złoto- brązowe kokardki na szyjkach butelek. Mamy Krupnik. Butelki są całkiem ładne (o ile wódka może mieć ładne opakowanie ), więc nie ma sensu nic tak jeszcze kleić dodatkowo. A kokardki dadzą wódce odświętności
|
||||
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z moją tak właśnie zrobie Bo nie mam zamiaru latać z nią po każdym sklepie
|
|
#2903 |
|
Zadomowienie
|
10 dni...
Dzisiaj jadę jeszcze kupić parę rzeczy które mi brakuję..Dobrze,że dzisiaj już nie jest duszno...tylko świeże powietrze
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie pogoda jest do
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-07-04 o 08:09 |
|
|
|
|
#2905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jesteś natomiast drugą ścianę chciałabym w jakimś kolorze wanilii lub mlecznej kawy i musowo zasłoneczki w kolorze czekoladowo-turkusowym bo mam okno w kuchni Cytat:
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 38 i juz swiruje ![]() :brzyda l:u mnie dalej parówa
|
|
#2907 |
|
Zadomowienie
|
Tragedia jakaś, mama wczoraj miała jechać na 2 tyg do turcji (wylot 3:00), godzina 20:00 telefon, że biuro podróży zbankrutowało
i wszystko odwołują.... pewnie słyszałyście... w tv i radiu ciągle o tym trąbią...
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
My byliśmy z tym biurem podróży w maju w Grecji - mieliśmy fuksa.
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Wczoraj cały dzień i wieczór grzmiało i co chwilę napitalało deszczem, że trzeba było okna zamykać, bo się woda do chaty lała. Dzisiaj dalej mokro, temperaturowo wprawdzie 24 stopnie, ale wszystko paruje i jest duchota straszna.... aż do ![]() Gratki dla obronionych dziewczynek ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

chyba naprawdę jestem dzieckiem szczęścia jak to mówi moja kuzynka 

by jednak Wam pogoda trochę odpuściła i żeby się chociaż ochłodziło o 5 stopni bo inaczej zajmę się masową sprzedażą przenośnych wiatraków na krewetę

Ma sukienkę pomarańczową z czarnymi wstawkami, do tego śliczne sandałki, ale dla mnie to zestaw na drugi dzień, więc szukamy czegoś ekstra na pierwszy dzień i na myśl o wyprawach do sklepu z Mamusią chce mi się rzygać a na usta ciśnie się słowo "kur*a"!
Mama krzyczala wczoraj na mnie, ze panna mloda nie moze byc smutna... I ze prawie 2 lata przygotowywalam to wesele, wiec nie moze mi teraz byc wszystko obojetne... Poza tym moj smutek sprawia tez smutek bratu, bo czuje sie winny, ze zepsul mi humor przed i na wesele (choc wiadomo ze to nie jego wina), wiec nabralam troche sily i wiary w to ze bedzie dobrze, ze bedzie co ma byc. Zrobimy wszystko, zeby byl w sobote, ale jednak zdrowie jest najwazniejsze wiec jesli nie bedzie takiej mozliwosci to trudno
jestem nia zachwycona 

jeszcze zobaczę jak rozwiążę tę kwestię.

natomiast drugą ścianę chciałabym w jakimś kolorze wanilii lub mlecznej kawy i musowo zasłoneczki w kolorze czekoladowo-turkusowym bo mam okno w kuchni