|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D
trochę szamponu plus więcej wody. jak nalewasz na skalp to po trochu i od razu rozmasowywujesz i piania w uj
![]() ja olejk nakłądam poprzez rozczesywanie włosów palcami po prostu. rozcieram olej w dłoniach i przeczesuje. co do zmywania to normalnie moczę je wodą, później myję szamponem i spłukuję.odzywki d/s nigdy po myciu nie nakładam. chyba, że raz na tydzień walnę sobie ją na 2-3 minuty i od razu spłukuję. przy układaniu włosów sobie nakładam odżywkę b/s. Edytowane przez TwojaKokaina Czas edycji: 2012-09-28 o 17:17 |
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D
yhm, dzieki za odpowiedz. bo moze ja cos zle robie. myje leb, pozniej odzywka d/s i po splukaniu w wilgotne wcieram Jantara.
ale dawno nie olejowalam, wiec dzis to zrobilam. umylam leb, na mokre nalozylam olej pozniej splukalam, walnelam szampon i w wilgotne Jantara, a konce mam tak kur.wa tluste, ze szok. jak nie u nasady tluste to kuzwa na dole !
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2012-09-28 o 17:28 |
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Mogę? Siedzę i nadrobiłam chyba z 25 stron. ![]() Mam ogórki kiszone na wkupienie się w łaski
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
o prosze, kto tu do nas zawital !
![]() ogorki kiszone na wdanie sie w nasze laski hmm... przyjmuje co u Ciebie, opowiadaj
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, ogórki zawsze spoko u mnie nic nowego w sumie, żyje sobie z Tżtem, już prawie 4 miechy. poszłam do liceum w którym zajoba niedługo dostanę no i myślę coby się do zawodówki nie przenieść, ale jestem w kropce, do tego od 3 dni wagaruje bo tak myśle o tym intensywnie za nieco ponad miesiąc 1 sprawa rozwodowa rodziców
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj źle zmyłam i dziś miałam tłuste, że fu. a odzywki d/s ogólnie dociążają włosy, więc jak masz z natury cienkie to nie trzymaj za długo albo nakładaj niewielką ilość ![]() ja jantar sobie przelalam do butelki z atomizerem. jak zdejmę turban to robię sobie przedziałki na głowie i psikam, potem masuję skalp, żeby lepiej wniknął i zostawiam do wyschnięcia
|
|
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tak mam jak umyje raz , muszę dwa razy zmywać zawsze olej i to dobrze czyścić , bo inaczej tłuściochy![]() Cytat:
zawsze potem możesz sobie zrobić maturę wiczorowo czy coś![]() Ja byłam na zakupach i paaadaaaam na ryja
|
||
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
w sumie ja jestem po liceum i jakbym miala teraz cofnac sie w czasie to poszlabym do technikum albo do zawodowki bo po liceum gowno masz. a po zawodowce zawod.
poki wczesnie, to warto to zrobic jak najszybciej a co Ci sie nie podoba w liceum, jakis konkretny powod? ![]() o, i widze nawet zmiany w rodzinie i dobrze, mysle ze wszystkim to wyjdzie na zdrowie, po tym co pisalam tutaj. a jak z mieszkaniem, ojciec sie wyprowadza czy jak? ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;36810759]Wiesz, po zawodówce zawsze masz zawód, a po lo za przeproszeniem g*wno, jak nie chcesz iść na studia, to przenieś się
zawsze potem możesz sobie zrobić maturę wiczorowo czy coś [/QUOTE]no właśnie wiem, ja z maturą z matmy bym się pewnie męczyła tak jak Agata, moja siostra też się męczyła a wiem, że mój mózg nigdy nie będzie na trybie matematycznym ![]() Cytat:
).. ![]() a nie podoba mi sie, wychowawczyni, która sama mówi, a raczej drze sie, że jak mamy siedzieć u niej na lekcji i odliczać do dzwonka bo nasza mina to -> - to mamy spie.dalac z tej szkoły, o. jest straszna. inni nauczyciele, niektórzy fajni, a niektórzy straszni. poza tym CO JA ROBIE NA POZIOMIE ROZSZERZONYM Z MATMY???bo nie wiem!!! nie chce a na inny profil moge sie przeniesc moze w marcu, wtf..![]() a stary hmm.. nie mieszka z nami juz i tak od czerwca.. ale musimy sprzedac to mieszkanie i podzielic sie na pół, tzn mama i ja, ze starym, po 150 tysięcy.. albo 140.. albo go spłacic te 150 tysięcy i mamy mieszkanie dla siebie dalej to samo, ale skąd my wytrzaśniemy 150 tysięcy jak mamy tyle długów przez niego że ja się za głowę łapie jak widze faktury mamy na biurku u niej.. ![]() apropo. przeglądam Intymny i padłam. -> KLIK ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- uciekam, bo stopa mi zdrętwiała i booolii do później
|
|
|
|
#2890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a wątek.. brak mi słów
|
||
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes na rozszerzeniu z matmy? masakra ! zmora ! co Ty tam robisz, uciekaj hahah chyba, ze w jakis liceach daja wlasnie rozszerzenie by lepiej przygotowac do matury. poza tym wasza matura i tak ma sie zmienic, maja byc obowiazkowe chyba dwa przedmioty rozszerzone. tragedia, cale szczescie ze w koncu zdalam ![]() idz do zawodowki i miej spokoj ![]() co do splacania to u mnie bylo to samo, moja mama musiala splacic ojca po polowie wlasnie. ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- a ten watek to prowokacja pewnie, jakas pindzia sie nudzi ;P
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
nasz najlepszy
![]() dzisiaj mam K. na nockę i jutro też
|
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
mrrr
moze bedzie krok w przod, w kolejny etap? ![]() mnie czeka dzis juz zapowiedziany masaz. tam na dole oczywiscie. ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- a dzis mamy 7 miesiecy
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
zaczęłam wyć na głoś i K. z D. się pytają, co się stało no może będzie, bo dyskutowalismy o tym trochu ![]() kurde, ale ten czas leci tej! pamiętam jak niedawno jechałaś tam dopiero a już tyle
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Asia no 3 pokoje mamy. ehh
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no czas leci, z jednej strony fajnie z drugiej nie, bo sie starzejemy wszyscy. tak se mysle, ze za czasow dzieciaka to czas tak sie fajnie ciagnal, wakacje trwaly baaardzo dlugo a teraz... lato raz, dwa i go nie ma. chociaz fakt faktem, pogoda byla taka se. takze tego. upojnych nocek zycze ja jak zwykle przegladam strony z przepisami
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Pati - my też własnie i chyba cos mniejszego kupimy jak będziemy się przeprowadzać.
Cytat:
![]() i dzięki, zobaczymy jak to będzie, bo zaraz jedziemy do jego bliźniaka
|
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry wieczór wam
![]() tyle się u was dzieje, a ja nie mam czasu tu pisać, bo odkąd poszłam do szkoły to na du.pie nie mam czasu usiąść ![]() Agata gratuluje zdania matury z matmy, bo to nie lada wyczyn (przynajmniej dla mnie, nie rozumiejącej tego głupiego przedmiotu) ![]() Asia czymam kciuki żebyś zdała w końcu ta poprawkę ![]() Kamiszka a ty to się nie przejmuj Ja 15 września byłam na weselu sama, bo w sumie nie chcialam nikogo zapraszać i się świetnie bawiłam Madzia witam w gronie aparatek chociaż mi to niedługo zdejmują ja to kocham moje druciki, jakbym musiała to bym i cale życie chodziła w aparacie
|
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do Niemczech to szybko powinno iść, bo już nie raz tak robiłam ![]() dziękuję
|
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, a dobry adres wpisalas?
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- jak nie dojdzie, to sie wku.rwie ! ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- je.bana poczta.
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze sprawdzam adres zanim wyślę tej
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję. ale jeśli gdziekolwiek nawalili to w Polsce na pewno
jakby nie przyszło do nastepnego tygodnia to daj znać, najwyżej wyślę once again |
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziwie Ci sie. ja juz nigdy nie zamierzam uczyc sie cokolwiek co zwiazanego z matma. co najwyzej przydatna mi wiedza na temat przyrostu naturalnego - przyda sie na przyszlosc, 1+1= 3 hahahh
![]() a no juz, juz czas leci ![]() w ogole znowu mi jakies wypryski powylazily, normalnie masakra mam nadzieje, ze to tylko przedokresowe bo inaczej sie zachlastam !
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe u nas niebawem 4 miesiące też
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

co do zmywania to normalnie moczę je wodą, później myję szamponem i spłukuję.

Mogę? 

no i myślę coby się do zawodówki nie przenieść, ale jestem w kropce, do tego od 3 dni wagaruje bo tak myśle o tym intensywnie
ja tak mam jak umyje raz , muszę dwa razy zmywać zawsze olej i to dobrze czyścić , bo inaczej tłuściochy

).. 
a na inny profil moge sie przeniesc moze w marcu, wtf..

ja to kocham moje druciki, jakbym musiała to bym i cale życie chodziła w aparacie