![]() |
#2881 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
puchatku zgadza sie to TED ale wybor filmu nalezy do niego z racji, ze jest dzien chlopaka to prezent ode mnie wlasnie na te okazje poza tymi czekoladkami w pudelku by mial co wspominac, bo czekoladki zje wiec prezent niebyt trwaly, a wspomnienia z kilna beda na wieki i z dnia ze mna
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Stwierdzilam, ze nie ide rano na wyklady tylko przyjde pod koniec by dac projekt, a sobie troche pospie, bo moge sobie na to pozwolic zwlaszcza, ze jak wiecie musze miec tylko 50% obecnosci ![]() ide sie umyc i pomyslec co bede jadla na kolacje, a takze jutro. ![]()
#2882 |
Raczkowanie
|
AHOJ
![]() Panienki ;> U mnie dietetycznie - DRAMAT ![]() (idę jutro na siłownie, więc narazie się z tego dramatu śmieję.. ale no, katastrofa) Tak, tak Puchatku - to do Ciebie. Imprezy urodzinowe dietetycznie się nie udają ![]() Niedietetycznie natomiast, mmmm, miód i orzeszki ![]() Jutro ruszam na siłownie, 1.10 zaczynają się mi już zajęcia, do tego dochodzi praca, więc tylko przez dobre rozplanowanie tygodnia jestem w stanie zorganizowac sobie aerobik - i w tym tygodniu wcisnęłam dwa aero plus po każdym siłownia, chociaż na trochę.. Ostatnimi czasy coś ciężko mi idzie trzymanie diety, więc zaczynam już od jutra na poważnie - prawie, że od nowa. Ale nie mam zamiaru się poddawac ![]() Soldus - ZAZDRASZCZAM! Szczególnie przeprowadzki ![]()
#2883 |
Raczkowanie
|
soldus super, że dostałaś pracę, nie mogło być inaczej. Za chwilę pewnie zostaniesz twarzą gdańskiego kina
![]() ![]() puchatku to faktycznie musisz zajadać czerwone mięso bo na jajkach długo się nie pociągnie też, cholesterol i te sprawy. Ja też nie przepadam za wieprzowiną, także wiem co czujesz ![]() Kurde dziewczyny pojechałam dzisiaj do CH z siostrą łaziłyśmy chyba z dwie godz. i jedyne co sobie kupiłam to lakier do paznokci :| No już mam dość!!! Dzisiaj tak ładnie diete trzymałam, ale jak pojechałam do tych sklepów i we wszystkim wyglądałam jak wieloryb - DOSŁOWNIE - i jak wszystko było mi za małe (przynajmniej takie odniosłam wrażenie) to już mi sie wszystkiego odechciało. I moja motywacja, którą próbowałam od wczoraj wskrzesić i nawet szło mi nieźle - tak dzisiaj wszystko z powrotem legło w gruzach ;/;/;/
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
karnet na 6 msc z góry, aero, fitness siłka + sauna bez ograniczen a normalnie jest 149 zł ![]() ![]() teraz do stycznia nie płacę nic, bo mi manager poszedł na reke ![]() możeci mnie zwyzywac ale jem sunbites ![]() soldus najważniejsze, że masz pracę dasz radę! i na pewno będziesz awansować, zobaczysz ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2012-09-29 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ... licze na baty od was ;\
Zjadałam dzisiaj WSZYSTKO co wpadło mi w ręce !! Dosłownie co sie dało to zjadałam . I tak zjadłam chyba 3 duże czekoladowe cukierki , paluszki z sezamem ( takie grube) sernik , podwójne śniadanie , obiad , a potem zajadałam jeszcze mielonego kotleta a przed chwilą ugryzłam jeszcze kawałek kotleta z piersi ... jak zwierze !
#2886 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Martusia ja płacę 152 zł (ze zniżką studencką, nie wiem ile jest normalnie) za karnet open . mam umowę na 12 miesięcy
![]() ![]() dziewczyny- u mnie dietetyczny DRAMAT w ogóle tego nie rozumiem. nie jestem głodna a jem i to niezbyt dobre rzeczy. w piątek zjadam pewnie z 500 kcal, ale to był wypadek przy pracy, a dzisiaj z 1500. w poniedziałek u mnie będzie masakra na wadze.
#2887 |
Wtajemniczenie
|
co to ma znaczyć, że co jedna to pisze o dramacie dietetycznym i moja chęć porannego zmotywowania poszła mimo uszu?
![]()
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny za podanie cen ;D zrobię tak jak Martuszka napisała najpierw pójdę na jedne zajęcia a potem się zastanowię czy warto ;D patrzyłam, że jedno wejście 10 zł czyli, że mnie stać ![]() turkusiku bo głodne są Twoje oczy xD długorzesista dobrze, że chociaz grzeszki jedzeniowe nadrabiasz siłownią xD jest plus ![]()
![]() |
#2889 | |
Zadomowienie
|
Żadna nie żywi nawet mentalnej chęci do wakacji ze mną
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Rozeznanie
|
Laski taki piękny księzyc a Wy jeszcze śpicie?
![]() ![]() ![]() ![]()
#2891 |
Wtajemniczenie
|
super, tylko Medziula Medziuchna ma 100% zmotywowana. CO Z WAMI DZIEWCZYNY? nowy rok nas zastanie zanim dupy pospadają!
*zezłościła się* wakacjowałabym z Tobą, Medziulanku, tylko to nie na moją kieszeń ![]() Este, gdzie ty o takiej potwornej godzinie wyśmigujesz? na giełdę?
![]() |
#2892 |
Wtajemniczenie
|
Nie no to ja wpierniczam naleśniki a mi waga spada
![]() ![]() ![]() Thenerd wybacz kochana, ale ja muszę trochę przystopować. Nie chcę być chuda z workiem na brzuchu ![]() Medzia z chęcią bym się wybrała, ale wiem że to niemożliwe ![]()
#2893 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Wrzucam wczorajsze menu:
1.20g płatków owsianych+100g mleka Ale 2% - 124 kcal 2.2 Wasy 7zbóż+100g twarogu Emilki 0%+58g żółtej papryki+pół sałaty lodowej - 159 kcal 3.Zupa kalafiorowa 4.2 bitki ze schabu wieprzowego (120g)+zaprawa (musztarda fr.kamis+oliwa z oliwek)+150g brokułow - 206 kcal 5.1/4 bułki białej+50g płatków Nesquik+200g jog.pit.kawa-guarana Mlekovita - 370 kcal 6.1/2 bułki białej+7g masła light Mlekovita+1 pomidor+1 pieczone jabłko - 330 kcal W sumie wyszło 1311 kcal, w tym 1192g warzyw. Dziś na wadze tylko mikro-spadek -0,1kg ![]() ![]() ![]() WyrafinowanySmak, no te zbijanie nadwyżki jest najgorsze ![]() ![]() Soldus, ja marzę o mocnych, gęstych włosach, ale coś nie mam serca, by na serio się do tego zabrać ![]() ![]() ![]() Turkus, jeśli chodzi o pracę w sklepie (odzieżowym), to ja bym jej nie nazwała ciężką, choć to jest kwestia gdzie trafisz, wiadomo - im większy przemiał, tym większy zap..prz. W knajpie chyba jest ciężej, choć tam nigdy nie pracowałam, ale tak wnioskuję po relacjach Medzi. No i pewnie i tak będziesz musiała pracować w każdym tygodniu tyle samo godzin, mimo, że co 2 tyg masz kilka dni wolnych. A do tego chcesz jeszcze praktyki robić, no cięzko jest, ale niestety, żeby w Polsce zapewnić sobie sensowny byt, trzeba najlepiej być w kilku miejscach naraz ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Raczkowanie
|
kruszi co ja Ci tu będę batować, ja ostatnio robię tak samo
![]() este Ty ranny ptaszku ![]() ja zmykam stąd, pojawię się pewnie wieczorem, oby było dzisiaj mniej żarcia :|
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Konto usunięte
|
Puchatku- W takim razie napalaj się na maszynę dalej i do dzieła
![]() Medzia- Co jeden Twój avatar to lepszy ![]() Domówka była super, ale dzisiaj to ja nawet o alkoholu nie mogę myśleć. Baleronowa- Będę miała kino całkowicie za darmo i na dodatek mogę brać nawet osoby towarzyszące na darmowe seanse. Romantyczna historia? Zostanie w tajemnicy ![]() Na razie nie będę wrzucać zdjęć w bieliźnie. Medzia- Ja bym chętnie się z Tobą wybrała, ale fundusze przycinają mi skrzydła. Darialex- Wiem, że początki będą ciężkie. Mam nadzieję, że jakoś to przeżyję. Moje dzisiejsze samopoczucie po wczorajszej imprezie jest kiepskie ;/ Na 16 idę na szkolenie. Dziś dostanę też grafik na przyszły tydzień. Mam nadzieję, że dostanę jak największą ilość zmian, bo muszę zacząć zarabiać ![]() Boli mnie głowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Przeczytałam część Waszych wpisów i bardzo mi się spodobało, że wspieracie się nawzajem we wspólnym celu. Postanowiłam się dołączyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Rozeznanie
|
meluduje, ze zyje, @ sie konczy i jest ok. Znikl mi apetety wiec puchatku pytanie czy znowu nie poszedl do ciebie? Na zajeciach ok, wczesniej skonczylismy, zjadlam tylko 4pierogi, mase zabralam do domu, kolega podwiozl mnie dluzszy kawalek kolo domu, jestem gotowa i czekam az J. przyjedzie. Bielety zarezerwowane, piergi spakowane i prezent naszykowany.
do potem ![]() ![]() Soldus to fajnie, dalam rade wpasc do was jednak dzieki koledze, ktory mnie podwiozl inaczej bym nie dala rady ![]()
#2898 |
|
dziewczyny- co proponujecie do jedzenia w szkole?
do zabrania w plastikowych pojemniczkach. zastanawiam się co ja będę jeść w szkole. co prawda u mnie w barku są zupy (takie no powiedzmy domowe), jest zawsze sałatka grecka czy np kanapka z ciemnego chleba, z łososiem, pomidorem i sałatą ale myślę o tym w kryzysowych sytuacjach, ale wolałabym sobie szykować jakieś przekąski czy coś. jakieś propozycje? pokrojone owoce- nektarynki, banan, jabłko, winogrona warzywka- może marcheweczka pokrojona w krążki a coś innego? ![]()
#2899 |
Konto usunięte
|
wpadam podać wagę 69,5 ... : /
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Wtajemniczenie
|
Turkusia Ja bym do tych warzywek pokrojonych dorzuciła coś bardziej treściwego, np makrela wędzona, ugotowane jajo na twardo. Jak idziesz do szkoły na 3-4 godziny, to nie ma problemu, ale jak masz w jakiś dzień więcej zajęć, to same warzywa i owoce to chyba mało. Za dużo zjesz wtedy wieczorem jak wrócisz z zajęć. No i te domowe zupy to zapewne zabielane, podbijane mąką, z zasmażkami
![]() Czasami piekę sobie rano pałeczki z kuraka, są całkiem dobre nawet na zimno, a z nimi jest o tyle dobrze, że wstawiam i idę się szykować, nic nie trzeba przy nich stać. Tylko jem bez skóry bo jest tłusta.
#2901 |
Rozeznanie
|
Hej Laseczki
![]() U mnie szaaaaalony weekend ![]() ![]() Przyznaję się bez bicia dietetycznie idealnie nie było - porażką też nazwać tego nie mogę ![]() ![]() Wątek nadrobię jak zwykle niebawem... ![]() Coś mi tylko w oczy wpadło - ustawka... Darialex trzymam Cię za słowo po powrocie W-wa i później razem śmigamy do Wrocławia ![]() ![]() Ja tylko na chwilkę więc buziaczki ![]() Aaaa bym zapomniała do mojego albumu wrzuciłam 2 fotki ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
my bylismy dzisiaj we Wrocku w ZOO
ale córcia miała radochę ![]() dietetycznie - katastrofa, ŻADEN posiłek nie był dzisiaj dietetyczny ![]() dostałam @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Konto usunięte
|
Byłam na szkoleniu. Miało trwać jakieś 3 godziny. jednak trwało 8,5 h. Jeden chłopak nie stawił się na swoją zmianę i pracowałam za niego. Było w porządku. Jutro też mam szkolenie, ale na innym dziale niż dziś.
Jestem zmęczona strasznie. Padam. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
Puk, puk??? Dziewczyny nie zostawiajcie mnie tutaj samej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
|
fajnie było cały dzień. dietetycznie, godzinka na orbitreku a na koniec dnia... prażynki
![]() jestem taka wściekła... od razu zaczęłam robić brzuszki... swoją drogą od jutra zaczynam 10 tygodniowy plan na bieganie http://www.odchudzamsie.pl/odchudzan...pta-na-sukcess ale jestem wściekła na siebie... w tym tygodniu miałam jakieś załamanie dietkowe... od kiedy osiągnęłam swój cel, który już na bank straciłam. jestem WŚCIEKŁA naprawde ![]() był i kebab, i spory kawałek ciasta, pizza, prażynki, nawet pączek!!! sukcesem jest to że w mieszkaniu była duża butelka coli i nie rzuciłam się na nią ![]() pomyślałam, że będę codziennie wieczorem wam pisać o planach ćwiczeniowych bo tutaj też nawalam straszliwie!!! muszę być o 19:20 w fitness klubie i w kolejności- 30 min bieżnia, super brzuch (30 min), godzinka orbitrek może przeżyje ![]() ach dziewczyny- jutro tabelka wieczorem, późnym. bo mam zajęcia do 16, potem pewnie jakieś piwo integracyjne (w moim przypadku chyba soczek ![]() missmanhattan no cześć ![]()
#2906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej ![]() ![]() Co to za dieta , którą polecił Ci dietetyk ? Na czym konkretnie polega , może podasz jakieś dzienne menu ? ![]() Dziewczyny , jestem już w łodzi i brak wagi ![]() ![]() ![]() za 7 godzin zaczynam zajęcia więc spadam ![]()
![]() |
#2907 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
wpadłam podać wagę - 68,7 kg ![]() I znowu cały tydzień do pracy ![]()
#2908 |
Wtajemniczenie
|
Missmanhattan: co powinnaś jeszcze napisać? przeczytaj pierwszą stronę, bo odnoszę wrażenie, że nie zrobiłaś tego.
Puchatek: gdzie ty mieścisz w sobie te warzywa, Maluszku? ![]() ![]() Soldus: łoł, zazdroszka z darmowym kinem. ![]() Baleronowa: wredziochu, nie zrzucaj na Puchatka objadania ![]() Tur: ja sobie robię sałatki, do tego jabłko i jogurt jovi 0% i daję radę ![]() Aguś: ![]() NIECH NO MI KTÓRAŚ WAGI NIE PODA DZISIAJ, TO UKRĘCĘ ŁEB! wniosek: co wy na to, żeby ukrywać ze spisu te, które wagi nie podały trzeci raz? poza tym wnoszę swą kandydaturę na robienie tabeli, gdyby się obecna Szanowna Kochanieńka rozmyśliła ![]() trzeba bata na was wprowadzić, baby, bo tym gadaniem, że ta ma kryzys, tamta ma kryzys, ta ma diete w dupie i pałowanie nie pomoże wcale nie pomagacie ani sobie ani nikomu innemu, ani mi ( ![]() także powtarzam. NIECH NO KTÓRAŚ WAGI NIE PODA! i jadłospisy, do cholery! nie musicie przecież pisać DOKŁADNIE która ile czego zjadła, tylko chociaż zarys jaki macie plan / jak wam minął dzień. Bez tego dietetyczność tego wątku i główny temat, czyli "razem SCHUDNIEMY" nie ma sensu. Szczurek odmeldowuje się na poranną kawę. Waga będzie jak włosy wysuszę, bo wypadło mi z tej małej mózgownicy, że dziś jest TEN DZIEŃ. DZIEŃ SĄDU! ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- kapitalnie. wprost cudnie. kajam się i głowę popiołem posypuję, wszak na dobrej drodze do bycia wielorybem jestem. sromotna porażka. w ciągu miesiąca pięknie mi dupa urosła. 74,7. tym pięknym sposobem cel zdobyty zaprzepaściłam. ![]()
![]() |
#2909 |
|
szczurku kochany
![]() co do tabelki, zgłoszę się do Ciebie jak zacznę pracę ![]() ![]() co do podawania dietki- wiem, że generalnie tak powinno być, ale wierz mi na słowo, że gdybyście zobaczyły moj jadłospis to baciki by poleciały, a ja mimo wszytko chudnę ![]() ![]() u mnie nadwyżki tylko 0,4 kg. nie jest tak źle... spodziewałam się 2 kg
#2910 |
Konto usunięte
|
Melduję się: 69,5kg
Szczurasku- jesteś kozak człowiek. Bierzesz nas na wycieczkę na 10 piętro i zrzucasz na ziemię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.