|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
muszę sobie tega Sheape kupić może jutro mi tato kupi
|
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie tak, ale chyba się do niej dochodzi jak w życiu dzieje się nieciekawie i żeby nie zwariować po prostu trzeba myśleć pozytywnie
![]() Mam to samo Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mimo wszystko się staram a dzisiaj już zaliczyłam potok łez nawet przy walce Darcy'ego z Cleaver'em na Bridget Jones prawdziwy hardcore zawsze fajniej się ćwiczy z kimś, np zawsze lepiej zbierało mi się do jazdy rowerem z mam a czy TŻ, ale do takich zwyklych cwiczen wystarczy mi tylko TV, wtedy mija jak z bicza strzelił. Chociaz fajnym motywatorem byłyby jakieś zajecia grupowe, ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co się ma
|
|
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się też wziąć, mam nadzieje, że jeszcze w tym tygodniu ! Przydałby mi się ktoś z bacikiem
|
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co tak przekładac z dnia na dzień ;D im szybciej zaczniesz tym szybciej się w to wkręcisz ![]() ---- ja zaczynam spamowanie, jutro mam wigilię grupową już nałożyłam odżywczą maseczkę z planet spa avonu, na głowie meiszanka kokosowej maseczki balea i maski alterra, a manicure zrobiłam przed obiadem. Sa kroociutkie, skorki odciagniete , odzywka nalozona i kolor rowniez. Padlo na brzoskiwnie 121 z safari. czeka mnie ejszcze depi, scrub ciała, balsamowanie, benzacne punktowo na wypryski i regulacja brwi a i serum na zniszczone koncowki avon.
|
|
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki miałam plan, ale mam gorączkę i wymiękam. Idę się położyć. To się wypieknisz na jutro
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, co do tego wypieknienia - ostatnio spotkalam na meiscie kolege z grupy, bardzo milego Portugalczyka - a oczywiscie bylam wtedy na moje nieszczescie bez grama makijazu chłopaczyna chyba na poczatku mnie nie poznał, bo ostatnio mówił, ze nie był pewny czy ja to na pewno ja ![]() także drugi etap 'pieknienia' zaliczam zawsze w trakcie makijażu
|
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Postanowiłam, że zacznę bardziej dbać o twarz i włosy ![]() Działam już od rana ![]() Twarz : - przetarcie tonikiem - krem pod oczy - krem na twarz Włosy : - wtarcie w skalp wodę brzozową - na długość odżywka b/s joanna len i rumianek - odżywka na rzęsy - wazelina na usta - regenerum na paznokcie Później zrobię jakąś płukankę ziołową ![]() Jakie macie plany na dziś? Miłego dnia
|
|
|
#2890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pozytywne myślenie przede wszystkim
![]() Cytat:
z tuszami to mam problem od zawsze ja się już przyzwyczaiłam do podbitych oczu ale jak spotykam kogoś "nowego" to zawsze to samo "jesteś cała czarna pod oczami co sie się stało? " Cytat:
Ja na aereobik grupowy mogłam chodzić ale samej nigdy nie maiłąm mobilizacji ćwiczyć, jedynie brzuszki moge robić w samotności ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam dzis w planach isc zamowic 2 dodatkowe polki do szafek, bo wczoraj przyszly wieczorem meble lazienkowe moje wymarzone a i tak sie obawiam ze moze sie nie zmiescic chyba mam syndrom: pelne polki a "nie mam sie czym pomalowac, brakuje mi kremu pod oczy, toniku, kremu na noc" musze troche stopnac teraz z zakupami, tym bardzej ze w trakcie remontu lazienki nie wiem gdzie to poukladam wszystko
|
|
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak już się urządzicie, to chętnie pooglądamy zdjęcia
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
)
|
||
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
my sie bedziemy jeszcze urzadzali kilka dobrych lat, bo na calosc tak od razu nie ma ani kasy ani mozliwosci wiec robimy bardziej pomieszczeniami, a przed nami wlasnie lazienka
![]() ale jak zrobie lazienke to sie pochwale juz sie nie moge doczekac
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
bede miala czas na porzadki itp ![]() marta 85 supcio zdjęcia wklejasz, piekne makijaze ![]() jestem pod wrazeniem szminki manattana 57D, co rpawda przerazaja mnie te swatche w necie, gdzie szminka wyglada na rażąco na róż perłę, chociaz w rzeczywistosci zero żadnego błysku ale ta pomadka + brazowe smoky i czuje sie naprawde dobrze
|
|
|
|
|
#2896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Jaki polecacie drogeryjny szampon do włosów suchych/zniszczonych? Miłego dnia
|
|
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
.
|
|
#2898 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać efektu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Hihi zdziwił się chłopak ![]() U mnie już ze zdrowiem lepiej, także dziś planuje poćwiczyć. Boże daj mi siłę, bo wieczorem często padam ze zmęczenie ![]() A teraz praca
|
||
|
|
|
|
#2900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za napływ energii
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ledwo weszłam na wizaż, nadrobiłam trochę i już kliknęłam 3 maseczki do twarzy ze sklepu choisee, bo żal nie skorzystać z takiej promocji kusicielki nie mogę się doczekać, aż je dostanę ![]() ja z DDD kupiłam 2 maski do włosów i serum kolagenowe do mycia twarzy z Bingo Spa, z rosyjskich masek drożdżową i łopianową i woski YC ![]() też lecę na antybiotykach, teoretycznie mam zwolnienie, ale i tak chodzę na wszystkie laborki, bo potem problem by był z odrabianiem. chociaż nie narzekam, bo lubię je dzisiaj się nawet na dwa wykłady wybieram. generalnie nie daję rady leżeć cały czas w łóżku, bo po czasie dostaję szajby z samotności i nudy
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-12-13 o 10:01 |
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja idę poćwiczyć w planach znowu 3x set z Karoliną Malinowską na mięśnie brzucha i pleców ![]() Idę dzisiaj z mami na miasto, po prezenty na świeta i tu mam problem , co moge kupic mojemu TŻ'towi? on skubany mówi, że nic nie potrzebuje i prezentu nie chce, no a ja nie mam zielonego pojęcia. Ksiązki on kupuje w wersji e-book, wiec taka papierowa forma odpada, pasek chcialam mu kupic, to mnie wyprzedzil i sam sobie kupil, ciuchy odpadaja, perfumy tez, bo rowniez sobie ostatnio kupil, chcialam maszynke do golenia te elektryczna, ale on mowi, ze nie lubi takich uzywac. No i już mi pomysłów brak
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-12-13 o 12:09 |
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To może kup mu jakiś zestaw z golarką nieelektryczną, pełno jest teraz tego ![]() samaraNW zdrówka
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana ciężki orzech masz do zgryzienia
![]() Ja w tym roku chciałam zrobić tż niespodziankę, ale zgadł co mu chcę kupić Piernik jeden. Jako, że paczka już przyszła i jej użytkuje, to chcę dokupić jakiś alkohol dobry i zapakować żeby miał coś pod choinką ![]() Z kolei mi kazał zrobić listę dosłownie wszystkiego co chcę i on sobie wybierze Najlepsze jest to, że jak pisałam o kosmetykach to oczywiście musiało być dokładnie opisane. Na jednej stronie napisałam, że tak powiem rzeczy, a na drugiej dokładne kosmetyki. I jak czytał tą listę, to stwierdził, że chyba faktycznie przeszczep włosów (który był na 1 stronie) lepiej się opłaca, bo wszystkie kosmetyki były do włosów
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2012-12-13 o 13:12 |
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
zostały mi jeszcze 4 dni antybiotyku, ale już czuję się dużo lepiej, dziś wybrałam się na uczelnię napisać koło ![]() zamówiłam prostownicę Remingtona Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny troche mnie nie było ale wracam
ghana ja kupiłam mojemu TZtowi słuchawki bezprzewodowe z wbudowaną pamięcią 32 giga o takie http://allegro.pl/sluchawki-bezprzew...846855049.htmljeśli twój lubi słuchać muzyki jak biega czy cokolwiek innego robi no to myśle że to fajny prezent Ja mykam na prawko Miłego dzionka
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mojemu powiedzialam wprost ze potrzebuje pudru transparentnego i eyeliner'a wiec siostra mu pewnie pomoze wybrac ![]() Cytat:
fajnie ze wrocilas ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
Zrobiłam sobie przerwę w nauce i ponadrabiałam was trochę Jak tam przygotowania przedświąteczne i przedsylwestrowe? U mnie pełną parą Drugi dzień lepienia pierogów i uszek za mną :P Poza tym dałam do przerobienia sukienkę do krawcowej, bo potrzebuję na sylwestra a na nową szkoda mi pieniędzy ![]() Moja pielęgnacja ostatnio cały czas na kiepskim poziomie chociaż staram się wyrabiać chociaż podstawy. Buzię nadal oczyszczam za pomocą OCM, w ostatnim czasie moje czoło niestety nie wygląda njlepiej, dużo na nim podskórnych wyprysków, stawiam że powodem mogą być tabletki anty, które zaczęłam brać lub być może moja mieszanka olejów straciła datę ważności Ile można trzymać taką mieszankę do OCM? Poza tym zdecydowałam się na małe ombre. Zastanawiałam się nad zafarbowaniem włosów na całości, bo wciąż przebijające refleksy przyprawiały mnie już o ból głowy. Ale walczę z wypadaniem włosów i nie chciałam ich dodatkowo osłabiać. No i padło na refleksy w stylu ombre. Nie chcę typowo rozjaśnionych końców, ale delikatne przejście o ton w jaśniejsze końce. Wydrukowałam sobie zdjęcie jak ma to wyglądać i mam zamiar z tym iść do fryzjera, choć przyznam że jestem pełna obaw bo zawsze przyciemniałam. Mój naturalny to jasny brąz więc mam nadzieje że wyjdzie to fajnie. W załączniku zdjęcie z którym idę do fryzjera ![]() Co do prezentów gwiazdkowych, ghana mam podobny pomysł jak Ty, dotyczącej torby dla Tż na uczelnie I pewnie jakiś sweterek albo koszula Dla taty kupiłam zestaw Playboya caate jestem ciekawa efektów końcowych, karmel wyszedł bardzo łądnie A jak się czujesz w rozjaśnionych? Tallu tonik wzięłam kwiatowo - owocowy, do tego żywa woda z jabłek więc te dwie rzeczy powinny w sumie pachnieć A serum wit C, jogurt żurawina i borówka bez dodatkowej nuty zapachowej. Nie wiem czy Wam wspominałam ale kończę opakowanie tabletek Revalid, które miały pomóc mi zwalczyć wypadanie włosów. Efekt jest bardzo widoczny, włosów wypada mi zaaaaacznie mniej, więc szczerze polecam
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do torby dla TŻ - masz już jakiś typ? jeśli tak, to podzielisz się, to może się zainspiruję ![]() co do sukienki na sylwka, pochwalisz sie juz po przeróbce? ja chyba wybiorę się na poszukiwania juz jak beda wyprze w stradim i bershce bo tam miałam kilka typow i licze ze beda pozniej na wyprzedazach. Chciałabym jakis klasyczny, standardowy model, zebym pozniej w jakiejs skromniejszej wersji mogła chodzic w niej na codzien ![]() pochwal się też ombre ja zaluje ze mam krotkie włosy, w innym wypadku juz dawno bym smigala z omre poza tym wiecie , czemu dzisiaj za kazdy produkt w superpharm zapłaciłam 23% mniej? nawet za tusz maybelline collosal volume, ktory był za dyszke porzy zakupach powyzej 30 zł zapłaciłam 8.42 xD poza tym w koncu kupilam farbe do wlosow i jakos po niedzieli jak mami znajdzie czas to odswieze kolor
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

fajny 
muszę sobie tega Sheape kupić może jutro mi tato kupi

juz sie nie moge doczekac

za napływ energii
nie mogę się doczekać, aż je dostanę
fajnie ze wrocilas