|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
BAN stały
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V
Gorillaz 4 purplaki? O Chryste Czy tylko mi sie ten zapach sie nie podoba? Ja czekam na mojego cocona ech mam nadzieje ze sie polubimy ;-)
Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-11-24 o 00:07 |
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Gorillaz, jeśli było już to pytanie to wybacz, ale mnie to nurtuje od paru dni
Jak to jest, że facet jest tak strasznie zaangażowany w zakupy kosmetyków YR? Co Ty z nimi wszystkimi robisz, takie zapasy masz czy rozdejesz po ludziach? Bo nie dość, że dziwi mnie takie zainteresowanie kosmetykami przez faceta to jeszcze w takich ilościach ![]() Moje zamówienie podobno wysłane hm..
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
kojarzycie może jakąś korzystną ofertę z Comme Une Evidence Homme?
mam w planach prezent mikołajkowy dla TŻ, a podoba mu się ten zapach
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A YR wciąga, wiele rzeczy jest fajnych i w dobrych cenach, więc...
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie prezent
Dziękuję wszystkim, którzy podzielili się kodami. Skusiłam się na wodę RA, mam nadzieję że przypadnie mi do gustu. Domówiłam jeszcze korektor, o którym zapomniałam w pierwszym zamówieniu, żel do rąk lawendowy i 2x płyn dwufazowy
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nigdzie go nie kupisz, zostaja aukcje all i ebay, gdzie woda osiaga juz wysokie ceny ![]() to byl jeden z moich ulubionych zapachow ![]() poszaleliscie z kodami ![]() az dziwne, sama zrobilam tylko jedno zamowienie, ktore juz czeka na poczcie niestety odbiore dopiero w tygodniu...
|
|
#2887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem maniakiem promocji Jakbyś zapytała u mnie w domu, to hasło promocja mnie przyciąga, wczytuję się w nią i oceniam czy jest warta zachodu ![]() Co do kosmetyków YR, to zanim poznałem to wspaniałe forum, to kupowałem grzecznie z YR kiedy przysłali mi ulotkę do stacjonarnego, bądź ofertę wysyłkową. Jeśli kupuję kosmetyki damskie to dla: -mamy i jej koleżanki (na tę chwilę 3) -koleżanki z pracy -babci Jeśli zamawiam serię PN i JDM to dla wyżej wymienionych i mojego przyjaciela. Perfumy damskie to oczywista oczywistość zamawiam dla mamy i jej koleżanek, wszystkie pachną tak samo ![]() Przed poznaniem forum kupowały Evidence, Naturelle, So Elixir w stacjonarnych! ![]() Po poznaniu forum, które mnie mega wciągnęło, kupują tylko przeze mnie bo dużo taniej można te perfumy wyhaczyć ![]() Kolorówek nie używam ![]() Z rzeczy które zamawiam dla siebie to głównie JDM Kawa, Evidence Green, PN balsam Jeżyna, BdM krem do rąk 85927. To by była większość produktów, które zamawiam z YR, które sobie na szybko przypomniałem. Aha, uwielbiam dostawać coś GRATIS, i to mnie też przyciąga ![]() Mama dostała już dwa serum Riche 369, przyjedzie trzecie. Mam już kubeczki, czekam na TdH gratisowe, które przyjedzie z zamówieniem KROK1 \PS. So Elixir Purple to właśnie ukochany zapach mamy i jej koleżanek Mama kupiła sobie go z ostatniego -50%, ale ja jej schowam na święta jeszcze jeden
Edytowane przez gorillaz Czas edycji: 2012-12-04 o 10:57 |
|
|
|
|
#2888 |
|
Zadomowienie
|
Czy mógłby ktoś wstawić zdjęcie kosmetyczki i kuferka? Nie wiem czy klilkać czy nie
|
|
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
10095 Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry 1 29.90 zł 31859 Mgiełka samoopalajaca 2 42.00 zł 36768 Szampon do włosów siwych 1 9.90 zł 64245 Żel pod prysznic Ziarna Kakao 1 7.90 zł 65293 Odżywcze mleczko do ciała 3 w 1 1 25.90 zł 87300 Żel do mycia twarzy 1 19.90 zł 88427 Żel pod prysznic Pomarańcza 1 8.90 zł S1629 Zestaw z olejkiem arganowym 1
Popełniłam zamówienie... Działa mi jeszcze kod -50%, więc za całość zapłaciłam 72,20. Tłumaczę sobie, że to kosmetyki codziennego użytku, więc nie powiększam zapasów...
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Strasnie bardzo mocno dziękuję osobie, która wpadła na pomysł, żeby wypróbować wcześniejsze kody -50% . Ja swojego nie zrealizowałam - przez cały weekend nie miałam kiedy sprawdzić poczty 2x mleczko kokosowe i 2x żel pod prysznic kokos, zestaw do paznokci i serum omega w gratisie. A orientujecie się może, czy coś z zamówionych przeze mnie rzeczy jest w brakach?? Nie wiem czy dzwonić do boku, czy może pomożecie... Z góry dziękuję |
|
|
|
#2891 |
|
Wtajemniczenie
|
a czy ktoś wie jak się ma sprawa zamówienia opłaconego i następnie anulowanego? albo zwrotu za produkt którego już nie mają z oferty -50% (powinni mi oddać 6zł za szampon)
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- w obydwu przypadkach chodzi mi o zwrot kasy |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) panie i panowie jak to jest z zaproszeniami dla przyjaciółki? jednej mojej przyjaciółce już wręczyłam zaproszenie do klubu stalego klienta YR, mam za to otrzymać pieczątki. teraz przyszedł do mnie list że za zaproszenie przyjaciółki dostanę płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat 200ml i teraz pytanie - opłaca się to wykorzystywać, warto podarować komuś ten kupon czy czekać na jakieś lepsze oferty gratisów?
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
gorillaz, no to teraz się już nie dziwię
i fajnie, gdyby każdy TŻ był taki chętny do zakupu kosmetyków bo niestety ja na takich nie trafiam, tylko na takich, którzy przewracają oczami jak ja się cieszę na jakąś promocję ehehe
|
#2894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Uprzejmie informuję, iż w zamówieniu znajduje się woda 7,5 ml. . Bardzo proszę o informację, czy anulować zamówienie i zwrócić pieniądze, jeśli tak to w jakiej formie." odpisałem że anulować i czy może być jako wpłata na konto, to mi odpisała: "Uprzejmie informuję, iż kwota 42,70 zł została przygotowana do zwrotu. Informuję również, iż zwrot nastąpi na konto bankowe, z którego dokonała Pani wpłaty." Napisała PANI ponieważ zamówienie robiłem z konta mamy. |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tydzień temu zamawiałam, może to dlatego? ale Gorilaz na przykład zamówił znowu i przeszło, mi się ciągle nie udaje |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tydzień temu nie korzystałam z kody, więc może dlatego.
|
|
#2897 |
|
Konto usunięte
|
Przez to forum mało co nie złożyłam dziś trzeciego zamówienia ze zniżką (był już w koszyku iris i oda- znowu) ale się ocknęłam
Promocje jeszcze będą, zapachy nie powinny zniknąć jeszcze tak szybko, a może prezenty będą lepsze.Wąchałam dziś znowu balsam hammam i teraz wiem już co w nim czuję oprócz róży - olejek z neroli, czyli kwiatu gorzkiej pomarańczy. Miałam kiedyś hydrolat o tym zapachu. Udał im się ten balsam, szkoda, że cena przesadzona Dostałam wczoraj do zamówienia Zieloną ksiegę urody 2012- a w niej wycofane juz produkty np seria Cb i hydra specific. Po co tyle papieru marnować na grube katalogi z nieaktualnymi już ofertami kosmetyków- gdzie tu troska o ekologie? A można było dać próbki zamiast sterty papieru. Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2012-11-24 o 11:24 |
|
|
|
#2898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Oczywiście pieniędzy na konto nie zwrócili .
|
|
|
|
|
#2899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A miałaś to zamówienie w historii zamówień? Bo ja mojego nie mam i nie miałem... Umbro kochana mogłabyś wrzucić to pierwszych tematów te numerki do śledzenia paczuszek? nr do paczek opłaconych: 00159007733 nr do pobraniowych: 00359007735 Edytowane przez gorillaz Czas edycji: 2012-11-24 o 11:42 |
|
|
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad wodą rose absolue- przeczytałam opis, że jest tam nuta cynamonu którego szczerze niecierpię, stąd pytanie- czy ona jest wyczuwalna?
I czy jest to zapach słodki czy bardziej rześki? |
|
|
|
#2902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No coś Ty, walcz o swoje! Opisz sytuację w majlu do BOK albo na fb i może nawet nie będą kazali Ci zwracać paczki. A skoro obiecali zwrócić pieniądze to na pewno to zrobią, tylko musisz się upomnieć. Trzymam kciuki! ![]() A z innej beczki - wypróbowałam dziś podkład pure light w odcieniu jasny beż i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki daje, dokładnie tego szukałam. Jest bardzo delikatny i naturalny, krycie rzeczywiście jest niewielki, ale z moimi naczynkowymi policzkami daje radę - nie widać zaczerwienienia, cera jest jednolita i wygląda bardzo zdrowo, nie widać żeby była pokryta fluidem. To mój pierwszy podkład od czasów LO i cieszę się ze tak trafiłam, opinie z forum bardzo mi się przydały. I w dodatku zapłaciłam za niego 21zł |
|
|
|
|
#2903 |
|
Raczkowanie
|
Kochani mam wolny kod -50% i działający, ma ktoś ochotę, na PW
|
|
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Raczkowanie
|
Moja mamuśka też nie wykorzystała i działa -50%
D93TSJ48, miłych zakupów
|
|
|
|
#2908 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Rozeznanie
|
A mnie ostatecznie skusiły gratisy - serum Omega z oferty światecznej i serum Cure z jakiejś wcześniejszej. Złżyłam więc 2 zamówienia, łącznie na 122 zł. I tak sporo zamówiłam nowości światecznych, więc 50% by mi nie weszło plus przy 50% w sklepie nie ma fajnego gratisu jak dla mnie (chyba kuferki, kosmetyczki itp.).
PS Poprawka - widzę, że też serum Omega, no ale, żeby kod wchodził, trzeba do koszyka wsadzić za 129 zł, bez serii świątecznych, więc pewnie i tak musiałabym wydać ze 100 zł... Edytowane przez stellla Czas edycji: 2012-11-24 o 12:44 |
|
|
|
#2910 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Jak to jest, że facet jest tak strasznie zaangażowany w zakupy kosmetyków YR? Co Ty z nimi wszystkimi robisz, takie zapasy masz czy rozdejesz po ludziach?

06.09.2014 
Jestem maniakiem promocji

. Oczywiście pieniędzy na konto nie zwrócili