Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-24, 00:06   #2881
Krusiak
BAN stały

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V

Gorillaz 4 purplaki? O Chryste Czy tylko mi sie ten zapach sie nie podoba? Ja czekam na mojego cocona ech mam nadzieje ze sie polubimy ;-)

Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-11-24 o 00:07
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 00:43   #2882
Limonatka
Zakorzenienie

Gorillaz, jeśli było już to pytanie to wybacz, ale mnie to nurtuje od paru dni Jak to jest, że facet jest tak strasznie zaangażowany w zakupy kosmetyków YR? Co Ty z nimi wszystkimi robisz, takie zapasy masz czy rozdejesz po ludziach? Bo nie dość, że dziwi mnie takie zainteresowanie kosmetykami przez faceta to jeszcze w takich ilościach

Moje zamówienie podobno wysłane hm..

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 00:55   #2883
seledine
Zakorzenienie

kojarzycie może jakąś korzystną ofertę z Comme Une Evidence Homme?

mam w planach prezent mikołajkowy dla TŻ, a podoba mu się ten zapach
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 01:08   #2884
etnografka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Gorillaz, jeśli było już to pytanie to wybacz, ale mnie to nurtuje od paru dni Jak to jest, że facet jest tak strasznie zaangażowany w zakupy kosmetyków YR? Co Ty z nimi wszystkimi robisz, takie zapasy masz czy rozdejesz po ludziach? Bo nie dość, że dziwi mnie takie zainteresowanie kosmetykami przez faceta to jeszcze w takich ilościach
A mnie wcale nie dziwi, przecież faceci też używają kremów, szamponów, perfum itp. Może kolorowki używają mniej niż kobiety, ale też to nie znaczy, ze wcale

A YR wciąga, wiele rzeczy jest fajnych i w dobrych cenach, więc...
Stary 2012-11-24, 07:57   #2885
rybkaa90
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie prezent Dziękuję wszystkim, którzy podzielili się kodami.
Skusiłam się na wodę RA, mam nadzieję że przypadnie mi do gustu. Domówiłam jeszcze korektor, o którym zapomniałam w pierwszym zamówieniu, żel do rąk lawendowy i 2x płyn dwufazowy I jeszcze gratisy!

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 08:10   #2886
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Ode au Rêve - rozumiem, że ten zapach został już wycofany?
Jest możliwość zdobycia go jeszcze gdziekolwiek?
Na Alle znalazłam tylko jedną aukcję :/
Bardzo lubiłam go od czasu do czasu właśnie na zimę...
niestety, zapach wycofany juz ok roku temu
nigdzie go nie kupisz, zostaja aukcje all i ebay, gdzie woda osiaga juz wysokie ceny

to byl jeden z moich ulubionych zapachow

poszaleliscie z kodami
az dziwne, sama zrobilam tylko jedno zamowienie, ktore juz czeka na poczcie
niestety odbiore dopiero w tygodniu...

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 08:37   #2887
gorillaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość

Moje zamówienie podobno wysłane hm..
Dlaczego dziwne? Jestem maniakiem promocji Jakbyś zapytała u mnie w domu, to hasło promocja mnie przyciąga, wczytuję się w nią i oceniam czy jest warta zachodu

Co do kosmetyków YR, to zanim poznałem to wspaniałe forum, to kupowałem grzecznie z YR kiedy przysłali mi ulotkę do stacjonarnego, bądź ofertę wysyłkową.
Jeśli kupuję kosmetyki damskie to dla:
-mamy i jej koleżanki (na tę chwilę 3)
-koleżanki z pracy
-babci
Jeśli zamawiam serię PN i JDM to dla wyżej wymienionych i mojego przyjaciela.
Perfumy damskie to oczywista oczywistość zamawiam dla mamy i jej koleżanek, wszystkie pachną tak samo
Przed poznaniem forum kupowały Evidence, Naturelle, So Elixir w stacjonarnych!
Po poznaniu forum, które mnie mega wciągnęło, kupują tylko przeze mnie bo dużo taniej można te perfumy wyhaczyć

Kolorówek nie używam
Z rzeczy które zamawiam dla siebie to głównie JDM Kawa, Evidence Green, PN balsam Jeżyna, BdM krem do rąk 85927.
To by była większość produktów, które zamawiam z YR, które sobie na szybko przypomniałem.

Aha, uwielbiam dostawać coś GRATIS, i to mnie też przyciąga
Mama dostała już dwa serum Riche 369, przyjedzie trzecie. Mam już kubeczki, czekam na TdH gratisowe, które przyjedzie z zamówieniem KROK1 \

PS. So Elixir Purple to właśnie ukochany zapach mamy i jej koleżanek Mama kupiła sobie go z ostatniego -50%, ale ja jej schowam na święta jeszcze jeden

Edytowane przez gorillaz
Czas edycji: 2012-12-04 o 10:57
gorillaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 09:24   #2888
SummertimeSadness
Zadomowienie

Czy mógłby ktoś wstawić zdjęcie kosmetyczki i kuferka? Nie wiem czy klilkać czy nie To przez Was!
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 09:43   #2889
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

10095 Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry 1 29.90 zł 31859 Mgiełka samoopalajaca 2 42.00 zł 36768 Szampon do włosów siwych 1 9.90 zł 64245 Żel pod prysznic Ziarna Kakao 1 7.90 zł 65293 Odżywcze mleczko do ciała 3 w 1 1 25.90 zł 87300 Żel do mycia twarzy 1 19.90 zł 88427 Żel pod prysznic Pomarańcza 1 8.90 zł S1629 Zestaw z olejkiem arganowym 1
Popełniłam zamówienie... Działa mi jeszcze kod -50%, więc za całość zapłaciłam 72,20.
Tłumaczę sobie, że to kosmetyki codziennego użytku, więc nie powiększam zapasów...

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 10:03   #2890
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Witajcie

Strasnie bardzo mocno dziękuję osobie, która wpadła na pomysł, żeby wypróbować wcześniejsze kody -50% . Ja swojego nie zrealizowałam - przez cały weekend nie miałam kiedy sprawdzić poczty. Teraz zamówiłam sobie 2 flakony moich ukochanych iris noir (swoją drogą pytałam w stacjonare, czy prawdą jest, że mają wycofywać ten zapach. Pani popatrzyła na mnie ze zdziwieniem i powiedziała, że one nic o tym nie wiedzą). Poza tym
2x mleczko kokosowe i 2x żel pod prysznic kokos, zestaw do paznokci i serum omega w gratisie.

A orientujecie się może, czy coś z zamówionych przeze mnie rzeczy jest w brakach?? Nie wiem czy dzwonić do boku, czy może pomożecie...
Z góry dziękuję
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 10:16   #2891
katarzyna_szy
Wtajemniczenie

a czy ktoś wie jak się ma sprawa zamówienia opłaconego i następnie anulowanego? albo zwrotu za produkt którego już nie mają z oferty -50% (powinni mi oddać 6zł za szampon)

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

w obydwu przypadkach chodzi mi o zwrot kasy
katarzyna_szy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 10:23   #2892
joot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
10095 Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry 1 29.90 zł 31859 Mgiełka samoopalajaca 2 42.00 zł 36768 Szampon do włosów siwych 1 9.90 zł 64245 Żel pod prysznic Ziarna Kakao 1 7.90 zł 65293 Odżywcze mleczko do ciała 3 w 1 1 25.90 zł 87300 Żel do mycia twarzy 1 19.90 zł 88427 Żel pod prysznic Pomarańcza 1 8.90 zł S1629 Zestaw z olejkiem arganowym 1
Popełniłam zamówienie... Działa mi jeszcze kod -50%, więc za całość zapłaciłam 72,20.
Tłumaczę sobie, że to kosmetyki codziennego użytku, więc nie powiększam zapasów...
daj znać jak działa ta mgiełka samoopalająca, też mam na nią ochotkę )

panie i panowie jak to jest z zaproszeniami dla przyjaciółki? jednej mojej przyjaciółce już wręczyłam zaproszenie do klubu stalego klienta YR, mam za to otrzymać pieczątki. teraz przyszedł do mnie list że za zaproszenie przyjaciółki dostanę płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat 200ml i teraz pytanie - opłaca się to wykorzystywać, warto podarować komuś ten kupon czy czekać na jakieś lepsze oferty gratisów?
trochę dobrej, trochę złej..."
/Jacek Janczarski/
joot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 10:36   #2893
Limonatka
Zakorzenienie

gorillaz, no to teraz się już nie dziwię i fajnie, gdyby każdy TŻ był taki chętny do zakupu kosmetyków bo niestety ja na takich nie trafiam, tylko na takich, którzy przewracają oczami jak ja się cieszę na jakąś promocję ehehe

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 10:44   #2894
gorillaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzyna_szy Pokaż wiadomość
a czy ktoś wie jak się ma sprawa zamówienia opłaconego i następnie anulowanego? albo zwrotu za produkt którego już nie mają z oferty -50% (powinni mi oddać 6zł za szampon)

w obydwu przypadkach chodzi mi o zwrot kasy
Ja wycofałem zamówienie z KROK3 opłacone z góry i pani Natala napisała mi:

"Uprzejmie informuję, iż w zamówieniu znajduje się woda 7,5 ml. . Bardzo proszę o informację, czy anulować zamówienie i zwrócić pieniądze, jeśli tak to w jakiej formie."

odpisałem że anulować i czy może być jako wpłata na konto, to mi odpisała:

"Uprzejmie informuję, iż kwota 42,70 zł została przygotowana do zwrotu. Informuję również, iż zwrot nastąpi na konto bankowe, z którego dokonała Pani wpłaty."

Napisała PANI ponieważ zamówienie robiłem z konta mamy.
Stary 2012-11-24, 11:04   #2895
seledine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie prezent Dziękuję wszystkim, którzy podzielili się kodami.
Skusiłam się na wodę RA, mam nadzieję że przypadnie mi do gustu. Domówiłam jeszcze korektor, o którym zapomniałam w pierwszym zamówieniu, żel do rąk lawendowy i 2x płyn dwufazowy I jeszcze gratisy!
jak Ty to zrobiłaś że wszedł Ci kod? mi w dalszym ciągu nie działa...
tydzień temu zamawiałam, może to dlatego? ale Gorilaz na przykład zamówił znowu i przeszło, mi się ciągle nie udaje
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-24, 11:17   #2896
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
jak Ty to zrobiłaś że wszedł Ci kod? mi w dalszym ciągu nie działa...
tydzień temu zamawiałam, może to dlatego? ale Gorilaz na przykład zamówił znowu i przeszło, mi się ciągle nie udaje
Normalnie, bez żadnych kombinacji,byłam zalogowana, zrobiłam zakupy za ponad 129, następnie wypisałam kod i odjęło 50%.
Tydzień temu nie korzystałam z kody, więc może dlatego.

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 11:22   #2897
201604131205
Konto usunięte

Przez to forum mało co nie złożyłam dziś trzeciego zamówienia ze zniżką (był już w koszyku iris i oda- znowu) ale się ocknęłam Promocje jeszcze będą, zapachy nie powinny zniknąć jeszcze tak szybko, a może prezenty będą lepsze.

Wąchałam dziś znowu balsam hammam i teraz wiem już co w nim czuję oprócz róży - olejek z neroli, czyli kwiatu gorzkiej pomarańczy. Miałam kiedyś hydrolat o tym zapachu. Udał im się ten balsam, szkoda, że cena przesadzona

Dostałam wczoraj do zamówienia Zieloną ksiegę urody 2012- a w niej wycofane juz produkty np seria Cb i hydra specific.
Po co tyle papieru marnować na grube katalogi z nieaktualnymi już ofertami kosmetyków- gdzie tu troska o ekologie? A można było dać próbki zamiast sterty papieru.

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2012-11-24 o 11:24
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 11:30   #2898
joawoj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gorillaz Pokaż wiadomość
Ja wycofałem zamówienie z KROK3 opłacone z góry i pani Natala napisała mi:

"Uprzejmie informuję, iż w zamówieniu znajduje się woda 7,5 ml. . Bardzo proszę o informację, czy anulować zamówienie i zwrócić pieniądze, jeśli tak to w jakiej formie."

odpisałem że anulować i czy może być jako wpłata na konto, to mi odpisała:

"Uprzejmie informuję, iż kwota 42,70 zł została przygotowana do zwrotu. Informuję również, iż zwrot nastąpi na konto bankowe, z którego dokonała Pani wpłaty."

Napisała PANI ponieważ zamówienie robiłem z konta mamy.
Ja napisałam do boku-u żeby anulować opłacone z góry zamówienie z promocja mBanku -50zł. Dostałam odpowiedź od pani Natalii bardzo podobną do Twojej, że zamówienie zostało anulowane i zwrócą mi pieniądze na podany nr konta... a wczoraj paczka z zamówieniem przyszła . Oczywiście pieniędzy na konto nie zwrócili .
joawoj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 11:36   #2899
gorillaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joawoj Pokaż wiadomość
Ja napisałam do boku-u żeby anulować opłacone z góry zamówienie z promocja mBanku -50zł. Dostałam odpowiedź od pani Natalii bardzo podobną do Twojej, że zamówienie zostało anulowane i zwrócą mi pieniądze na podany nr konta... a wczoraj paczka z zamówieniem przyszła . Oczywiście pieniędzy na konto nie zwrócili .
No to nie ciekawie, jeśli wysyłają paczki mimo to... Będę się kłócił na infolinii, oj będę... I paczkę bym im odesłał na twoim miejscu...
A miałaś to zamówienie w historii zamówień? Bo ja mojego nie mam i nie miałem...

Umbro kochana mogłabyś wrzucić to pierwszych tematów te numerki do śledzenia paczuszek?
nr do paczek opłaconych: 00159007733
nr do pobraniowych: 00359007735

Edytowane przez gorillaz
Czas edycji: 2012-11-24 o 11:42
Stary 2012-11-24, 11:40   #2900
joawoj
Raczkowanie

Cytat:
No to nie ciekawie, jeśli wysyłają paczki mimo to... Będę się kłócił na infolinii, oj będę... I paczkę bym im odesłał na twoim miejscu...
Eh, machnęłam ręką. Nie chcę płacić jeszcze za koszty wysyłki teraz, więc zostawiam sobie kosmetyki, ale zachowali się nieładnie .
joawoj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 11:46   #2901
nieznana4
Raczkowanie

Zastanawiam się nad wodą rose absolue- przeczytałam opis, że jest tam nuta cynamonu którego szczerze niecierpię, stąd pytanie- czy ona jest wyczuwalna?
I czy jest to zapach słodki czy bardziej rześki?
nieznana4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 11:59   #2902
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez joawoj Pokaż wiadomość
Eh, machnęłam ręką. Nie chcę płacić jeszcze za koszty wysyłki teraz, więc zostawiam sobie kosmetyki, ale zachowali się nieładnie .

No coś Ty, walcz o swoje! Opisz sytuację w majlu do BOK albo na fb i może nawet nie będą kazali Ci zwracać paczki. A skoro obiecali zwrócić pieniądze to na pewno to zrobią, tylko musisz się upomnieć. Trzymam kciuki!

A z innej beczki - wypróbowałam dziś podkład pure light w odcieniu jasny beż i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki daje, dokładnie tego szukałam. Jest bardzo delikatny i naturalny, krycie rzeczywiście jest niewielki, ale z moimi naczynkowymi policzkami daje radę - nie widać zaczerwienienia, cera jest jednolita i wygląda bardzo zdrowo, nie widać żeby była pokryta fluidem. To mój pierwszy podkład od czasów LO i cieszę się ze tak trafiłam, opinie z forum bardzo mi się przydały. I w dodatku zapłaciłam za niego 21zł
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 12:06   #2903
kasdol
Raczkowanie

Kochani mam wolny kod -50% i działający, ma ktoś ochotę, na PW
kasdol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 12:06   #2904
gorillaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
No coś Ty, walcz o swoje! Opisz sytuację w majlu do BOK albo na fb i może nawet nie będą kazali Ci zwracać paczki. A skoro obiecali zwrócić pieniądze to na pewno to zrobią, tylko musisz się upomnieć. Trzymam kciuki!
Ja też bym nie odpuścił, śmiało do nich pisz, dzwoń!
Stary 2012-11-24, 12:10   #2905
joot
Raczkowanie

Cytat:
A miałaś to zamówienie w historii zamówień? Bo ja mojego nie mam i nie miałem...

Umbro kochana mogłabyś wrzucić to pierwszych tematów te numerki do śledzenia paczuszek?
nr do paczek opłaconych: 00159007733
nr do pobraniowych: 00359007735
a gdzie należy wpisać te numery do śledzenia paczki?
trochę dobrej, trochę złej..."
/Jacek Janczarski/
joot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 12:10   #2906
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieznana4 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad wodą rose absolue- przeczytałam opis, że jest tam nuta cynamonu którego szczerze niecierpię, stąd pytanie- czy ona jest wyczuwalna?
I czy jest to zapach słodki czy bardziej rześki?
Jest wyczuwalna i zapach raczej z tych ciezszych, slodkich

5269
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 12:10   #2907
kasdol
Raczkowanie

Moja mamuśka też nie wykorzystała i działa -50% D93TSJ48, miłych zakupów
kasdol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 12:19   #2908
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MJay Pokaż wiadomość
Lakierów już używałaś czy takie do ciebie przyszły? bo się zastanawiałam czy to moich jest tak mało czy one po prostu takie są?
takie przyszły. Zdjęcia robione zaraz po otworzeniu paczki .
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 12:38   #2909
stellla
Rozeznanie

A mnie ostatecznie skusiły gratisy - serum Omega z oferty światecznej i serum Cure z jakiejś wcześniejszej. Złżyłam więc 2 zamówienia, łącznie na 122 zł. I tak sporo zamówiłam nowości światecznych, więc 50% by mi nie weszło plus przy 50% w sklepie nie ma fajnego gratisu jak dla mnie (chyba kuferki, kosmetyczki itp.).

PS Poprawka - widzę, że też serum Omega, no ale, żeby kod wchodził, trzeba do koszyka wsadzić za 129 zł, bez serii świątecznych, więc pewnie i tak musiałabym wydać ze 100 zł...

Edytowane przez stellla
Czas edycji: 2012-11-24 o 12:44
stellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 13:15   #2910
baska224
Raczkowanie

Cytat:
Już doszło zamówienie? Jeśli brakuje evidence i błyszczyka to pisz lub dzwoń do BOK, bo wyraźnie są one ujęte w kodzie promocyjnym.

sory, mialo byc KROK1, poprawione
baska224 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości