|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Kristi brakuje Ci
a fryzury i owszem mozna kombinowac , tylko ile to sie utrzyma to juz inna sprawa ja sie ciesze ze Wiki akceptuje opaski bo zaloze i spokoj ![]() Wlasnie nie wiem czy na te anginy inhalacje cos pomoga Anisia , Piotrus taki anginowy.widzisz poprawe?
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Cytat:
Moje dzieciaki wczoraj już do 20 oba spały Antek dobranocki na tvp1 nie ogląda ogląda jedynie disneyjunior albo minimini lub bajki na plus2 bo tam lecą bolek i lolek wilk i zając więc wykorzystałam to że poszły dzieciaki tak ładnie spać i poprasowałam trochę bo szafy świecą pustkamiMiłego dzionka
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszak nawilzaja sluzowke Musze sprawdzic model jaki mam, to ci polece, ale dawalam za niego ok 200zl Moim zdaniem warto inhalowac zawsze przy katarze czy przy kaszlu bylam wczoraj na sztangach, 80% facetow bylo jedyna roznica byla, jak chlopcy robili pompki na miesnie klaty, a my w tym czasie brzuszki ![]() przyznam, ze od razu lepiej sie spalo i fajnie sie czuje uj z tym, ze zaczynam odczuwac zakwasiki
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Bry baby
My za chwilę wybywamy z Olą na spacer. Pościel sobie wietrzę i pranie suszę na zewnątrz Właśnie wpierdzieliłam paczkę sezamków w karmelu (gdzie moja dieta Biedna Olgierdziana chodzi z oczami jak sowa, jutro mamy okulistę. Miłego dnia laski!
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wciągnęłam grejpfruta a na obiad muszę sobie zaraz rybę wyjąć. będę starała się jeść wszystko włącznie z chelebm - tylko w małej ilości. słodycze muszę porzucić, a w szafce straszą krówki i pierniczki czekam na stepper ![]() edit. teściowa dzwoniła,że wysłała Idze paczkę na zajączka - u nich dzieci dostają jakieś drobiazgi więc możecie sobie wyobrazić ile tam będzie słodyczy. a męża nie ma, do pracy nie zabierze. będę musiała schować i dać mu przy okazji wizyty edit. dziś mam wizytę u ginekologa i muszę iść z Igą. po prostu uroczo Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-03-05 o 10:41 |
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
heeej!
wkurzona jestem na ciuchy h&m. Drugie spodnie przetarte na kolanach Jedne sztuksy potargały się po około miesiącu a wczoraj spodnie dresowe takie oczo.☠☠☠ne zielone. Drugie miał z c&a kupione w tym samym czasie, oglądałam je wczoraj i nic. Kurde te dresy miały z 3 miesiace... więcej od nich Tymkowi nic nie kupię, wyrzucone pieniądze. z h&m mam jeszcze dwie pary spodni z irlandii i jedne też po miesiącu padły na kolanach, drugie jeszcze nie używane więc nie wiem. Ciekawe że te z ciucholandów dalej zipią, żadnych przetarć, a nówki padają po miesiącu![]() Poza tym mam takie bóle kręgosłupa po 4-5 godzinach snu że nie mogę wytrzymnać nie wiem co będzie dalej... śpię już w poduszkami miedzy nogami, pod plecami, nic nie pomaga. Koszmar.Ziooooonęęę czosnkiem. Mam taką fazę na sos czosnkowy, że wstyd. Robię z jednego małego jogurtu naturalnego i trochę majonezu i 5 ząbków czosnku aleeee ostre Wczoraj jak Tymek spróbował, to kazał sobie dorobić kanapek na kolację on jest takim pasjonatem czonku jak i ja.słyszałyście? http://www.rynekzdrowia.pl/Po-godzin...118597,10.html ja będąc na pogotowiu w styczniu zobaczyłam taką plakietkę na polarze pielęgniarki która rejestrowała do lekarza. Zdzikłam, bo sama zwracałam się raczej "siostro" hehe pielęgniarko jakoś dziwnie brzmi, ale teraz nie pozostaje nic innego jak mówić per Pani, albo Pani pielęgniarko.
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2013-03-05 o 11:59 |
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Judi to nie chodzi o firmę , zauważyłam, że szybciej przecierają się spodnie 100% bawełniane, jeśli mają ciut dodatku elastanu czy cos sztucznego , to trzymają się dłużej, znaczy bez dziur na kolanach Miki też ma już ze 4 pary dziurawych spodni dresowych, kalesonków właśnie z h&m, ich skład 100% bawełna czasem w pasmanteriach mozna kupić naklejane, przyszywane łatki, nie wyglądają ordynarnie ewentualnie, może krawcowa coś przyszyć , niezbyt dużym nakładem finansowym ![]() i właśnie , ciuchlandowe trzymają się faktycznie nieźle, w porównaniu z nówkami na polskich sklepów ![]() ja jednak wolę Igusiową z grzywką nadal czekam, aż mojej damie coś tam dłużej w końcu urośnie na łepetynie ![]() co do grzywki u mnie, to fryzjerka mi nie poleca, bo musiałoby być jej dużo, żeby to jakoś wyglądało fajnie, tak jak kiedyś miałaś Jowiszku, prawie od czubka głowy Marti myślami i kciukami jestem z Tobą i Twoim brzuszkiem |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ale u nas dziś słonecznie W południe, w cieniu było 10 st. Byłam z dzieciakami przeszło godz. na placu zabaw, a potem przeszliśmy się jeszcze na targ. Jeszcze jutro ma być tak ciepło a potem znów zima ![]() Cytat:
Takuśna nie żeby brakowało, ale jak bym miała to bym się cieszyła. Zawsze mi się marzyło ( za młodszych czasów ) że będę córci kupować przepiękne sukienki, robiła przeróżne fryzurki, a tu dupa blada jedynie mogę poszaleć z krawatami i koszulami Takuśna na pocieszenie ci powiem że na kręconych włosach spineczki i gumeczki się dłużej trzymają niż na prostych marticia jestem myślami z tobą, będzie dobrze, ja w to wierzę. Przerąbane tylko że tak długo trzeba czekać na te wyniki Ja tam zawsze się zwracam do pielęgniarek - proszę pani lub pani pielęgniarka. Jakoś siostro mi nigdy nie pasowało mówić No chyba że pielęgniarką była by zakonnica - to wtedy siostro |
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
dzieki Anisia za odpowiedz czekam wiec az wkleisz jakie masz to cudo. 2 stowki moge dac ale wiecej nie chce, widzialam i takie po 500. Za Stowke juz tez sa, ale wiadomo wole cos sprawdzonego. Dziewczyny, ktora jeszcze ma ? i jaki? ja mam ciocie pielegniarke i wiem ze stradznie sie wkurzaja jak mowia do nich siostro js zawsze per pani mowiesliczne krecone wlosy to ma Ola Kasiulkowa. I jeszcze tempo wzrostu
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna taki mam:
http://allegro.pl/markowy-inhalator-...015139106.html ja też nigdy nie zwracałam się per siostro do pielęgniarki, tylko pani |
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Judi moj mlody tylko ejansy akceptuje i te z h&M sobie chwale
co do dresow nie pomoge, ale moj w zadnych spodniach nigdy dziury nie zrbil, bo i malo na kolanach posuwa chyba ![]() Anisia dalas czadu z ta sztanga ![]() choroba mnie rozbiera od wczoraj - pewnie grypa, bo panuje u nas od jakichs 2 tygodni boli glowa i cale cialo, bez Nurofenu ani roz
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna słońce moja Ola już ma proste włosiska, chociaż te krótsze w okolicach buzi czasem się jej zakręcą
Baby Olgierdziana z tatasiem w sklepie... o błoga ciszo! powinnam iść robić naleśniki, ale tak mi się nie chce Co do pielęgniarek ja zawsze mówiłam/mówię proszę pani Olgierdzianej również dwa dni temu wypadła wielka dziura na kolanie w takich fajnych ocieplanych flanelą spodniach ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Takuśna słońce moja Ola już ma proste włosiska, chociaż te krótsze w okolicach buzi czasem się jej zakręcą Baby Olgierdziana z tatasiem w sklepie... o błoga ciszo! powinnam iść robić naleśniki, ale tak mi się nie chce Co do pielęgniarek ja zawsze mówiłam/mówię proszę pani Olgierdzianej również dwa dni temu wypadła wielka dziura na kolanie w takich fajnych ocieplanych flanelą spodniach
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Kasiulka, oby czesciej TZ wychodzil z Olcia na zewnatrz ![]() zobaczysz jak nabierzesz wiatru w zagle ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Ja mam ten: http://www.olimed.pl/inhalatory-tlokowe/15-airbox.html ale na allegro sa tylko jego ubozsze wersje polowe tansze
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
prawda,że jej lepiej ?
![]() wybaczcie,że komórką. lenistwo. edit. po wakacjach może zaryzykuję grzywkę. teraz na lato rzeczywiście bez sensu. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-03-05 o 17:05 |
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
oo Igusiatko
Fryzurka lux!
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
moja mama pielęgniarka i u niej w pracy zawsze mówili"siostro" i temu ja też tak zawsze ale to jak w szpitalu leżałam, u lekarza czy w laboratorium nie.Jestem po gienku. Bobas ma 4,61, NT 1,15, jest kość nosowa. Przedstawiam bobasa i jego rozkoszne nogi
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------
[/COLOR]Judi super Ciekawe jak Marti ![]()
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzruszylam sie
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
rozwaliły mnie te nózie na usg...
![]() jesuuuniu jak mnie zżera ciekawość co tamu mnie pływa... rozsadza mnie ciekae kiedy się ujawni
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2013-03-05 o 17:38 |
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka kruszynka, jak sobie wyobrazam te pare centow, to te nozki to jak zapaleczki
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Judi no coz za odnoza
![]() Jowisz a Ty jestes zadowolona z tego inhalatora? on tez jest taki jak ten od Anisi na girne i dolne drogi oddechowe i migdalki? kurcze w telefonie ciezko sie robi rozeznanie w necie, musze wieczorem na neta siasc i przetrzepac Kasia no co Ty mowisz? Ola juz nie zakrecona? ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Kurcze nie ma tego inhalatora nigdzie Anisia gdzie kupowalas? Jowisz widze ze Igusiowa nosi opaski, masz jakies ulubione sklepy w ktorych kupujesz? ja jestem zadowolona z tych ze smyka, fajnie trzymaja wlosy, nie zjezdzaja. Te z h&m juz sa gorsze. A takie kupione w sklepie z akcesoriami do wlosow to juz w ogole beznadzieja
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Judi
oby tak dalej , Fasolinda, że ho ho , booooossssko ![]() do inhalowania od czasu do czasu polecam Microlife taki koło 100 zł Miki i Tymek go mają jest maseczka na nos i tuba do ust nie jest do pracy ciągłej , ale wystarcza na inhalacje amatorskie http://allegro.pl/microlife-neb100-i...052945677.html jedyny minus to , że nie ma schowka na te wszystkie akcesoria , tego nie mogę przeboleć Takuśna, ale zasadnicze pytanie, czy Wiki bywa mocno zaflegmiona?, nie umie odkasływać ? kaszle suchotniczo ?bo jeśli zwykle miewa tylko anginy, to ja bym jej nie inhalowała moje dzieciaki mają zazwyczaj infekcje wirusowe, mega katary, Olka czasem mega ilości wydzieliny w środku, rzęzi, że aż nieprzyjemnie, wiec zapodaję leki , inhaluję i ostukuję, żeby jej ta flegma szybciej schodziła ps. zamiast samej soli fizjologicznej , ja zapodaję dzieciakom inhalacje z mgiełki zabłockiej, bardziej wartościowe na moje oko ja jak bywałam w szpitalu, to wołałam "siostro" na pielęgniarki , nikt się nie burzył, do głowy mi nie przyszło, że tak nie wypada, ale do aptekarki nie mówię per pani magister ![]() swoją drogą myślę, że pielęgniarki przesadzają, wiadomo skąd to określenie się wywodzi, nic złego się raczej z nim nie kojarzy larum podniosły te z tytułem mgr, jak dla mnie i tak zawsze będą lekarskimi służącymi, bo tak ich lekarze traktują, w końcu zawsze lekarz jest "władcą" w szpitalu , niestety Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2013-03-05 o 18:42 |
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Judi śliczne te nóżki
![]() Takuśna ja mam taki inhalator http://www.sklepy24.pl/sklep/aquavit...y-ciaglej/7643 a taki kupowałam ostatnio dla małej Wikusi ( chrześniaczka tz ) http://www.agito.pl/philips-respiron....html?cid=4944 Jowisz ja bym nie ścinała w ogóle grzywki Igusi |
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Takusna, kiedy do kina idziemy?
![]() bo ja wieczorem w tygodniu tez moge jakby co ![]() np na jakis seans o 18 choc najlepszy bylby dla mnie piatek
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie pytalam mamy czy sie zajmie Wikula wieczorem w piatek
mozemy isc dzieki dziewczyny, musze cos wybrac. Wiki wlasnie czesto kaszle, odkrztusza, katary tez dosyc czesto. No i mysle ze mi samej i tz sie przydadza takie inhalacje. czyli lepsze sa takie do pracy ciaglej? Ciraz wiecej juz wiem a na cisnienie tez patrzec?
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój inhalator to taki zwykły, z jedną maseczką, bez tej doustnej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.

ja sie ciesze ze Wiki akceptuje opaski bo zaloze i spokoj
Anisia , Piotrus taki anginowy.widzisz poprawe?

Jedne sztuksy potargały się po około miesiącu a wczoraj spodnie dresowe takie oczo.☠☠☠ne zielone. Drugie miał z c&a kupione w tym samym czasie, oglądałam je wczoraj i nic. Kurde te dresy miały z 3 miesiace... więcej od nich Tymkowi nic nie kupię, wyrzucone pieniądze. z h&m mam jeszcze dwie pary spodni z irlandii i jedne też po miesiącu padły na kolanach, drugie jeszcze nie używane więc nie wiem. Ciekawe że te z ciucholandów dalej zipią, żadnych przetarć, a nówki padają po miesiącu
nie wiem co będzie dalej... śpię już w poduszkami miedzy nogami, pod plecami, nic nie pomaga. Koszmar.