|
|
#2881 | ||
|
sissy that walk
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym część III :D
Cytat:
3 tygodnie zlecą migiem!My się widzimy na początku czerwca, akurat 5 miesięcy będzie. Jeszcze 2 tygodnie
|
|
|
#2882 |
|
Konto usunięte
|
syklamen 3 tygodnie zlecą nim się zorientujesz
mary_poppins 5 miesięcy to sporo czasu... ale już niedługo i będziecie razem
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Wytrwała jesteś, 5 miesięcy bez Tż-ta, podziwiam. ![]() Kto przyjeżdza, Ty czy Tż? Ile czasu będziecie blisko siebie? ![]() Najgorzej jest w dzień rozstanie i dzień po, bo wtedy najbardziej odczuwam tęsknotę, jakimś dziwnym trafem. Po jakimś czasie jakoś wpadam w rutynę. A teraz przyzwyczaiłam się do dobrego, to trudno tak przejść do porządku dziennego nad tym, znowu do szarej codzienności.
|
|
#2884 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Najpierw przyjeżdża TŻ na trochę ponad tydzień, potem czekam 4 dni i wsiadam w busa i ja jadę. I jestem tak długo aż nas ze sobą szlag trafi Sądzę że wrócę w sierpniu.
|
|
|
#2885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2886 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Super! To masz na co czekać. ![]() Cytat:
![]() U mnie też prawdopodobnie będzie koniec za jakiś miesiąc, na razie na jakies 90%.
|
|
#2887 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Już koniec?! Ale zazdroszczę!!! ![]() Nie wątpię
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-05-22 o 12:33 |
||
|
|
|
#2888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Początkowo plan był taki, że TŻ jedzie na 2 lata, także zostałby jeszcze rok. Ale to nie jest niezbędne, nie mamy dzieci do wykarmienia żeby musiał koniecznie pracować za granicą . Jeśli będziemy chcieli wyjechać to wyjedziemy razem po moich studiach. Wiadomo, że wtedy byłoby łatwiej gdyby on miał tam już jakieś fundamenty. No ale naprawdę ta rozłąka to dla nas męczarnia. Nigdy więcejAle widzę, że jakieś słonko zajrzało nam na wątek . Cieszę się, że układa się Wam dziewczyny.
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Konto usunięte
|
syklamen wiadomo, jak się ma ukochaną osobę przy sobie to potem ciężko przywyknąć, że znów jej nie ma.
marry_poppins po 5 miesiącach rozłąki należą Ci się wakacje z TŻ oby się Wam dobrze układało!Rareza już bliżej końca niż dalej i będziesz miała TŻ dla siebie codziennie ![]() A u mnie znów się wszystko pozmieniało. W Hiszpanii jest kiepska pogoda i szef stwierdził, że nie ma sensu żebyśmy przyjeżdżali teraz do pracy, bo jej nie ma po prostu. Wyjazd się przesunie i będzie dopiero za jakiś miesiąc Jedyny plus tej sytuacji jest taki, że pojadę razem z moją przyjaciółką i nie będę się musiała martwić o to czy będziemy mieszkać razem czy nie.
|
|
|
|
#2890 | |
|
sissy that walk
|
Frumoasa widzisz - na spokojnie się obronisz i będziesz na luzie się przygotowywać, no i będziesz miała towarzystwo
|
|
|
#2891 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2892 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio przez chwilę żałowałam że jadę, bo znalazłam fajną ofertę blisko mnie, w sklepie z kosmetykami, ze szkoleniami i zniżkami A moze nie tyle żałowalam ze jadę, co żałowałam że ogłoszenie nie ukazało się po wakacjach. No ale nic, wrócę i będę na spokojnie czegoś szukać żeby dorobić, nie ucieknie
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-05-22 o 15:01 |
||
|
|
|
#2893 | |
|
Konto usunięte
|
Tak, dokładnie
Co jak co, ale jak szukali chętnych, którzy zostaną w pracy do 2 w nocy to ja naiwna się zgłosiłam A tak serio to daję radę W tamtym roku nie wzięłam ani jednego (ani nawet pół) wolnego dnia przez 4 miesiące ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2894 | |||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Wcale Ci się nie dziwię, ale podziwiam samozaparcie, bo na pewno nie jest lekko ![]() Cytat:
Ale myślę, że taki długi pobyt to fajny wstęp do wspólnej przyszłości, poza tym potrzebuję takiego czasu pt. "nie ma spiny, macie mnóstwo czasu, nie wyjeżdżasz za tydzień". Ale mam bilet otwarty, więc czuję że trudno mi się będzie zebrać żeby w końcu wyjechać
|
|
|
#2895 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lekko nie jest głównie z powodu braku snu, całą reszte da się znieść ![]() Na pewno nie zwariujecie A jak przedstawia się kwestia Waszego wspólnego zamieszkania i życia w przyszłości? Kiedy to może nastąpić?
|
|
|
|
|
#2896 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Na razie wstępnie o tym rozmawiamy i robimy plany, całkiem realnie to zaczyna wyglądać TŻ za rok kończy szkołę i chce zrobić rok przerwy między studiami, żeby zarobić i zaoszczędzić kasę na studia i start dla nas. Ja mam jeszcze 2 lata szkoły i od września tego roku chciałabym zacząć uczyć się już na poważnie języka, żeby móc szukać jakiejś pracy od razu po przyjeździe. Także we wstępnych planach jeszcze 2 lata rozłąki, a potem pewnie już nie będzie żadnych przeszkód Chcę się dobrze przygotować, i TŻ też. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem.
|
|
|
#2897 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Was |
|
|
|
|
#2898 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
A jak się zapatrujesz na obecną sytuację w Hiszpanii? Jest opcja spokojnego życia?Dziękuję
|
|
|
#2899 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niemcy to podobno fajny kraj do życia Ale nie dla mnie, nie cierpię niemieckiego, ten język mnie odrzuca po prostu, według mnie jest strasznie "kanciasty" Uczyłam się go tylko 3 lata i to i tak o 3 lata za długo, w ogóle do mnie nie trafia i nie podoba mi się.
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny moge do was dolaczyc?
Zawsze omijalam ten watek, bo z moim Tz bylismy caly czas razem, a teraz niestety ![]() Moj Tz musial wyjechac do pracy do Niemiec, dzisiaj mija tydzien jak sie nie widzimy i tesknie strasznie... Plan jest taki, ze zobaczymy sie dopiero za dwa miesiace, kontakt mamy niewielki ale codzienny ze wzgledu na kase, oszczednosci i brak internetu u Tz smutno mi strasznie....
|
#2901 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
Rareza, dzieki za wsparcie
![]() U nas sytuacja jest troche skomplikowana bo moj Tz jest Lotyszem i w Polsce nie ma dla nas kolorowej przyszlosci, dlatego musimy myslec o zagranicy Do tej pory pracowalismy w Holandii niestety duzo sytuacji poszlo nie po naszej mysli i musielismy sie rozdzielic
|
#2903 |
|
Konto usunięte
|
marles86 witaj
Jeśli masz jakieś zajęcie to te dwa miesiące szybko Ci zlecą. A co do przyszłości w Polsce to niestety dla wielu osób jej nie ma, taka jest smutna prawda.
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Moja rozłąka ma trwać ponad 6 tygodni. Minęły już prawie 3
a faktycznie, w Polsce nie ma przyszłości i z TŻ również myślimy o wyjeździe w przyszłości za granicę
|
|
|
|
#2905 |
|
Konto usunięte
|
Jak zwykle, noce są najgorsze. Nocami wracają wszystkie wspomnienia, a to co było wydaje się być tak blisko i tak daleko zarazem. Niemal czuję jego dotyk, choć wiem, że to już nie wróci...
|
|
|
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
wiem, wiem z ta przyszloscia w Polsce nie jest dobrze, szczegolnie dla mlodych ludzi ktorzy dopiero wchodza w doroslosc...Wczoraj przeplakalam caly wieczor
|
#2907 |
|
Raczkowanie
|
Znow wieczor i znowu kryzys , mam nadzieje, ze tak nie bedzie caly czas
lampka wina troche pomaga, ale przeciez nie bede tak robic co wieczor...
|
#2908 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2909 | |
|
sissy that walk
|
Zgadzam się, warto znaleźć ciekawe zajęcie na wieczory. Jeśli coś wciąga, to czas mija bardzo szybko
|
|
|
#2910 |
|
Wtajemniczenie
|
WITAJCIE Kochane ;* przyłącze się do was
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

3 tygodnie zlecą migiem!
Już koniec?! Ale zazdroszczę!!! 

Jedyny plus tej sytuacji jest taki, że pojadę razem z moją przyjaciółką i nie będę się musiała martwić o to czy będziemy mieszkać razem czy nie.

14.08.2015
lampka wina troche pomaga, ale przeciez nie bede tak robic co wieczor...