|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() sama jestem ciekawa ![]() I w ogole kiedy i gdzie bedzie można to dotac ![]() Juz wiem : http://altamodacosmetics.pl/sklepy.htm aczkolwiek nie znam takiej drogerii ![]() 4 drogerie w moim wojewodztwie i to jeszcze w takich miejscowościach ,że idz pan w h... ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-14 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://belezaincondicional.blogspot....a-pintura.html Ciekawe ile kosztują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Kylie
To fakt, to przekraczanie swoich granic jest przecudownym uczuciem, szczególnie jeśli chodziło o pływanie w tym lodowatym jeziorze. Najgorzej było podczas silnego deszczu w pierwszym dniu, myśleliśmy że nam odpuszczą, a tu dupa... Płyniemy. Na myśl o jeziorze ręce mi się trzęsły, bo facet na nas darł jeszcze mordę, że za wolno, źle technicznie i najlepiej to NA POLIBUDĘ! ![]() A ten, ja byłam w Chycinie, to jest koło Bledzewa w lubuskim, gdzieś blisko Ciebie? ![]()
#2884 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
hej
kochane pozdrawiam was z PL bo jestem na wakacjach ![]()
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Cascada
Hej ![]() A ja się zastanawiam, bo już z miesiąc włosów nie farbowałam i w środę wyjeżdżam dalej w świat (stopem do Francji, błagam by to się udało!) i nie wiem, czy odpuścić, bo i tak totalnie już zmenelowacieje, czy farbować jednak. W sumie lusterka tam nie będę miała. ![]()
#2887 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem załamana po tej pracy... ;/
Wczoraj byłam 12h w tym sklepie....na początku super za☠☠☠ista, lajtowa praca, ale po jakis 10h stania zaczęły mi się mięśnie same trząść, kręgosłup mnie bolał i od niego mialam taki ból głowy, że aż prawie tam zwymiotowałam.... po 12h okazało sie że jeszzcze dochodzi sprzątanie plus zrobienie raportu więc sie przedłużyło no i dojazd mi zajął prawie godzinę więc bylam o 23 w domu. I jak wróciłam do domu zrobiło mi się raz ciepło, raz zimno zaczęłam sie trząść i wymiotować.... ![]() ![]() ![]() zostane chyba przy tych przedszkolach i przy prowadzeniu angielskiego przynajmniej przyjemna jak dla mnie praca, po moim kierunku i dobry zarobek...
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Lavia
To olej tę pracę, jak masz coś w zanadrzu, a międzyczasie szukaj czegoś innego. Nie ma, co się zmuszać, bo do bólu nóg przywykniesz, ale po co, skoro i tak z niechęcią będziesz tam chodzić i każdy dzień będzie teksańską masakrą, bo pobudka->praca->sen i tak w kółko, bo na nic więcej sił nie będzie. ![]()
#2889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie sa realia pracy w Polsce. Wykorzystywanie człowieka gorzej niż murzyna. Mój facet robi za najniższa krajowa 12h dniówki lub nocki wychodzi po 6 rano z domu a przychodzi o 20 30 bo tak mu dojazd pasuje. Ja od jutra zaczynam prace na umowe zlecenie 4 godziny od 9-13 za połowe najniższej krajowej. Jak młodzi , wykształceni ludzie moga sie czegoś dorobic w tym chol...ym kraju!!! Mam nadzieje ,że sie potem jakoś na etat wkrece bo ide pracowac do apteki jako pomoc apteczna a z wykształcenia jestem technikiem farmacji.
![]() |
#2890 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ej ja za to pobiłam moj rekord dzis mija póltora miesiaca od niefarbowania włosów - a odrost mi sie tak rozjasnil od slonka i szamponu fioletowego, że wszyscy mi mówią, że nie widać prakrtycznie róznicy ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- oo pozdrawiamy równiez i udanego odpoczynku życzymy ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mój też juz ponad rok czasu pracuje jako mechanik i dopiero teraz dostał umowę....a czasem tez sie zdarza że tyra fizycznie po 12h i jak wraca do domu to odrazu idzie spać bo i tak nie ma siły na nic.... ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2893 |
Zadomowienie
|
kuj-pom
#2894 | |||
Zakorzenienie
|
boshhheeee jakie szalenstwa w Galerii
![]() ale..mierzyłam bluzkie w Monnari i obok mnie w kabinie była Ewa Minge ![]() ![]() Cytat:
![]() Bledzew to blizej Princesski, do mnie to jeszcze kawałeczek ![]() Buziole ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja pracowałam rowniez po12h z tym ze wypadały nam w tyg dni wolne. No pracowałam pon, to wt miałam wolne, czasem 2x12 sie robilo i dzien wolny. Wychodzilo tak,że polowe m-ca miałyśmy wolne praktycznie i 2 weekendy takze całe wolne, wiec nie bylo i dalej nie ma tragedii. Ze staniem, ostrzegałam,że na poczatku jest ciezko, ale na prawde mozna sie przywyczaic. ![]() A przerwy nie mialas wiecej tylko jedna? Czy tylko tyle sobie do jedzenia wzielas, bo myslalas, że wytrzymasz cały dzien o jedej byłce i jogurcie ![]() Ja czasem narzekam na swoja prace ale gdyby nie ona siedzialabym na garnuszku taty i babci, a to dla mnie jest strasznie upokarzajce ![]() Nie wyobrazam soebie,że chce sobie cos kupic i musze taty prosic...never ![]() ![]() Dzis pół nocy Tż spał na swoim łózku do masazu, bo ja miałam nerwa, bo pęste zgubiłam i troszke mnie nie poniosło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
Nove zazdroszczę wypadu tego co byłaś i tego stopa, korzystaj póki jesteś młoda
![]() Lavia niestety tak wygląda praca teraz w galeriach...może poszukaj w jakichś małych butikach na mieście, knajpkach? jako dorobienie sobie a nie zarobienie ![]() ![]() Dziwna ta farba z alfy co pokazujecie... Ja się zastanawiam jak uzyskać farbą kolor jaki miałam na ślubie(wtedy rozjaśniaczem+farba), chyba najjaśniejsza alfa 11.11 by tylko dała radę?? Bunny?? dziewczyny?? 408233_317748068323150_1711449094_n.jpg
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
shizaxaU mnie wychodzą podobnie po 11.21, ale ja mam dziwne włosy
![]() paulina nie wygląda źle, tak jakbyś specjalnie obcięła. A one się wykruszyły? Czy były zniszczone i ciachnęłaś? Ja się wczoraj pozbyłam wreszcie końcówek, mam jakieś 2-3 cm krótsze włosy, ale w miarę wyrównane i bez zniszczonych końców. Wolę to niż noszenie strąków byle tylko mieć ten centymetr czy dwa dłuższe ![]() nove ależ dostojne imię, jak na takiego malutkiego psa ![]() Z kim jedziesz do tej Francji? Sama? ![]() lavia to pewnie ze zmęczenia i stresu. Jak ci się takie coś powtórzy to zrezygnuj, jak możesz w tych przedszkolach pracować i mieć podobne pieniądze. kylie do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ![]() ![]() ![]() Teraz na własne życzenie przez najbliższe 4 lata będę miała każdy weekend zajęty - bo studia ![]() I jeszcze, jak dostanę pracę na uczelni to różne zajęcia ze studentami wieczorem- najgorsze godziny dla najmłodszych ![]()
#2897 |
Wtajemniczenie
|
Nine pomyślę nad 11.21
![]() teraz mnie wkurza to że niektóre pasemka mam białe wręcz a reszta żółta przy nich się wydaje ![]() Ja pracuję w niedziele za to mając piątek wolny i nie powiem wkurzające to jest ![]() ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() udanych wakacji ![]() Cytat:
ja reagowalam podobnie, ale "lepiej" mialam jeszcze biegunke i w koncu mdlalam i tz mnie potem wozil po szpitalach/lekarzach ![]() dlatego podjelismy decyzje ze bede pracowac ile dam rade "na waciki", choc nierzadko zarobie wiecej niz najnizsza krajowa i godzin wyrobie jak na 1/3 etatu ![]() a on bedzie trzymac sie stalej pracy.... zdrowie jest wazniejsze moim zdaniem, zwlaszcza jak ktos ma ciagle jakies przypadlosci jak ja np. ![]() ale ma to tez plusy- przynajmniej bede mogla zajmowac sie dziecmi w spokoju i prowadzic dom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hej piekne ![]() u mnie chyba leciutko lepiej w koncu... brzuch jeszcze boli, jelita mocniej, ale juz przynajmniej tak do kibla nie latam... no i sil zaczyna brakowac bo 3 doba jedzenia prawie nic- bulka z maslem, sucharki plus herbata/woda ;/ ale do szpitala nie trafilam, trzymam sie dzielnie ![]()
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Bunny
![]() ![]() Dobrze,że sie odezwałaś,bo juz mialam do Ciebie sms pisac ![]() Właśnie siedze z ta nowa odzywka Alberto Balsam borówkową na glowie i na razie moge powiedziec jedno...wali ziołami ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Byłam w Rossie i widziałam tylko jedna farbe z tej nowej serii blond, ta miodowa ![]() Ciekawe czy maja lepsza formulę niz te zwykłe Salon Color ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Szampański blond widziałam,a nie miodowy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2900 |
Zadomowienie
|
Ninedin
Tak jak pisałam włosy na końcach były różnej długości bo na każdym biała kulka sie co chwile pojawiała i poniżej niej włos odpadał. Ponadto końcówki nie dały sie układac na szczotce- ja je w jedna strone a one nic , nie poddawały sie zabiegom. Cały przód i tył na gorze głowy jest ciachnięty do jednej długości tzn do lini brody.
#2901 |
Zakorzenienie
|
Spłukałam odzywke, rozczesalam wlosy grzebieniem z szeroko rozstawionymi zebami i WOW
![]() włosy sa odrazy wygładzone, koncowki absolutnie nie sa spuszone, jak to u mnie czeto bywa po myciu, no bajka ![]() Wiem,że to sylikony ale jest tam tez kilka ekstraktow wiec jesli zobaczycie je w Tesco bardzo polecam sprobowac ![]() To tylko 6,99 czy 7,99 a produktu jest 400ml. Mnie osobiscie zapach sie nie podoba ale dla efektu pocierpie ![]() Kupie na bank jeszcze malinowa, a i wyczytalam,że jest jeszcze wersja kokos i liczi ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-14 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Wtajemniczenie
|
Bunny jak dobrze że już zdrowsza jesteś!!
Jak mówisz że taki efekt tylko z rozjaśniaczem to sobie odpuszczę...zostanę przy londzie chyba...bo ta nowa pallete 318 też mi tak średnio podeszła, o kolorze mówię ![]() Bunny myślisz że kolor mi się zrówna na długościach po kilku myciach? zdjęcia po palette dawałam w piątek...jak coś to z dziś jeszcze kilka mam, ale włosy nieświeże już ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-07-14 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak z kondycja włosów po 318? Ja mam teraz cwieka, bo interesuje mnie i ona, tzn 318 i ta nowa seria Palette 10-2 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Przeczytalam co tam napisalyscie i widzę ze temat "ogorkow" był ![]() ![]() Oczywiście można zastąpić zwykły, czysty seks innymi seksami ![]() ![]() Shizaxa to co pokazalas to palette 318 tak? Ja będę nią robic we wtorek. Przynajmniej taki mam plan wiec na pewno napisze jak wyszlo. Lavia szkoda ze tak z ta praca wyszło bo zapowiadało się ciekawie...no coz. jakie teraz masz plany? Bunny dobrze ze lepiej z Twoim brzuchem choć piszesz ze nadal Cie boli. Dlatego gastro obowiązkowo musisz zrobić, no ale to już wiesz. Novelove tu masz racje. może i piwo nie tuczy, w końcu to plyn ![]() ![]() ![]() Paulina nie widać po zdjęciach żeby cos z włosami było nie tak. ale pamiętam jak mi syoss zniszczyl. ten numer co Tobie. jejku nie dość ze wlosy buro zielone to jeszcze lamaly się masakrycznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz zaloguję się z komórki (bo w prac jestem i nie mam jak skopiować fot) i wstawię zdjęcie z tyłu włosów o co mi chodzi z tym kolorem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawalas na calosc? Ile trzymalas na odroscie? Smierdzi i szczypie ta farba? ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Znaczy już wnioskuje ze 318, ale chyba na początku nie załapałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Wtajemniczenie
|
Agatko, tak to 318
![]() Wklejam zdjęcia z przodu i z tyłu, i na tyle widać jaśniejsze pasma...i się właśnie zastanawiam czy to się wyrówna...bo po londzie też miałam kilka pasemek jaśniejszych ale dużo mniej niż teraz... PALETTE DELUXE 318 mms_img34435.jpgmms_img34430.jpg
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-07-14 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na odroście 40min, 10na całość, nie śmierdzi ale szczypie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Mam takie zdjecie robione tabletem wiec jakość kiepska (akurat zasłaniam oczy bo się wygłupiałam i mam otwarta buzie-co zamalowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda ze szczypie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.