Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-09, 11:40   #2881
surka
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Chciałam kupić jakiś tani szlafroczek to szpitala - generalnie mam wielki i ciepły, a chciałam cienki. Mało korzystam, dlatego nie zależy mi na jakości, a ceny koło 90-100zł na giełdzie... Szlak mnie trafi z tym.
Zastanawiam się nad takim, cena dosyć przystępna

http://allegro.pl/szlafrok-ciaza-100...282791142.html
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:40   #2882
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Chciałam kupić jakiś tani szlafroczek to szpitala - generalnie mam wielki i ciepły, a chciałam cienki. Mało korzystam, dlatego nie zależy mi na jakości, a ceny koło 90-100zł na giełdzie... Szlak mnie trafi z tym.
szukaj na allegro, tam były na pewno
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:40   #2883
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
magdalenne: a na allegro nie chciałaś kupić? dziewczyny zamawiały dość tanie i fajne.
Chciałam i będę jeszcze polować. Generalnie nie chcę żadnych słoników ani żyrafek. Znalazłam gładki, ale rozmiar dość duży akurat, może się pojawi mniejszy. Czasu coraz mniej i wolałabym już mieć...
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:48   #2884
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

A ja siedze w lesie. Robie sobie piknik i czytam ksiazeczke. Chlopaki na spacerze. Luz blues

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:50   #2885
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Dobra ja uciekam
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 12:03   #2886
Konto usunięte

Aaaa kiedy mam chwilę to nikogo nie ma !!!!??? Aaaaaaaaaaaaaaaa
zmykam więc
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 12:14   #2887
misiaczka555
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41229392]Hej. Ja miałam ktg, teraz czekam na usg. Póki co jest ok.
Misia współczuję przeżyć, ją bym sie chyba zaplakala...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Perse jak ci noc minęła? Wysypiasz sie?
A sprawa z tel na szczęście zakończyła sie dobrze, ale stresu miałam ogrom

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witamy sie z Edkiem w 31tc

Jestem dobrze wyspana, juz po sniadanku, za chwile prysznic, a po poludniu odwiedzamy mame. Zazdroszcze tym, ktore sa przez rodzicow (tesciow) zapraszani na domowe obiadki, ja niestety mam zupelnie odwrotnie - jak tylko odwiedzamy moja mame to musze pomyslec co jej przywiezc do lodowki a takze na obiad i jeszcze go ugotowac...

Misiaczka - tak sie ciesze z odnalezionej zguby!! Kolejny dowod na to, ze nasze kciuki i dobre checi dzialaja!

Madi, En, Cynamonku, Kubusiu - zycze Wam z calego serca jak najmniej dolegliwosci, alergii, opuchlizn i wszelakich innych dziadostw

Ghia - lepiej podejdz do zaliczenia, masz szanse 50x50, potem bedzie trudniej oderwac sie od dziecka do nauki Dasz rade!

En, Magolina - za tygodnie

Milego dnia dziewczyny!
No ba

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-09, 12:18   #2888
kubus puchatek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
A ja siedze w lesie. Robie sobie piknik i czytam ksiazeczke. Chlopaki na spacerze. Luz blues
Zazdraszczam

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41231614]Aaaa kiedy mam chwilę to nikogo nie ma !!!!??? Aaaaaaaaaaaaaaaa
zmykam więc[/QUOTE] to dokładnie jak ja
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 12:28   #2889
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ci zazdroszczę!!!!!

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41230925]Hej laseczki!

u nas od wczoraj stoi gotowe łóżko piętrowe starszaka, dzisiaj w nocy na nim spał i mówi że super !! bardzo mi się podoba, mimo tego że wielkie jest bardzo zgrabne
mam też prawie gotowy pokoik Leośka, tylko perkusja TZ-a musi z niego zniknąć!!... a czekam na to od roku...
ubranka też już powkładałam, ale nie chce mi się ich segregować ;([/QUOTE]

pochwal się fotką jak to łóżko wygląda fajny bajer dla Ignacka

aaa i gdzie obiecana fota sukni z wesela siostry?

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej dzis koczne 36 tc a jutro zaczynamy 37
czy Was tez boli brzuch jak na okres?? bo mnie od kilku dni pobolewa
mnie raz na jakiś czas tylko, raczej rzadko.

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
mam pytnaie, do dziewczyn, które kupowały przez allegro pieluchy tetrowe:

U KOGO?
Bo jak część macałam, to takie sztywne kartonowe, a chcę kupić porządne, miłe pieluszki...
ja u Rp-77 w sumie to nie wiem czy są ok, dopiero je wyprałam, jak poprasuję pewne się okaze....i tez nie macałam innych więc nie mam porównania:/

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam w upalny dzień.
Magolina ja mam 29 tc także będę zapewne ostatnia.
Rosolek sie gotuje sernika na zimno zjadłam mąż kupił pyszne lody koktajlowe syn pojechał do teściów więc cały dzień lenistwo. Chyba ze pojadę po nie go.
korzystaj z dnia luzaka

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Hej
Z grubsza przelecialam.
dzie dopiero pojutrze
Moja pokrzywka rozgoscila sie na CALYCH plecach, brzuchu, dekolcie, biuscie, od rana skrada sie po szyi az pod brode. Nie ma co, bosko wygladam. Zakrzep i stopy szaleja bez clexane, ale o dziwo noc kolejna, juz piata, przespana smacznie snem sprawiedliwego
Jutro internista i gin....
Bede zagladac, a teraz do roboty, bo czas sie kurczy, a ja w panike wpadam powoli.
dla pokrzywki
Olath a udało Ci się sciągnac aplikację, cobys mogła byc z nami na bieżaco???

Cytat:
Witamy sie z Edkiem [SIZE="4"]w 31tc[

Milego dnia dziewczyny!
brawa za tydzień niech Edzie rośnie łądnie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Znów okropnie spałam, Mały okropnie uciska mi na żołądek, a ja głupia wypiłam Inkę na noc i przez całą noc miałam ją dosłownie w gardle

...
neprzespana noc to jest okropieństwo...może jakoś odeśpisz za dnia? to Ci Kubuś tak mamę dręczy nooo!!!

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie

Cynamonku skrobnęłam Ci coś w klubiku z doświadczenia mojej koleżanki, która miała taki sam problem Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Ci ulżyło. Nie martwiaj się

Wczoraj z drugą koleżanką w ciąży stwierdziłyśmy, że ciążowe zbudynienie mózgu jest zaraźliwe i PRZECHODZI NA TŻTÓW !!! Mój TŻ zaprosił mnie wczoraj na kawę i ciastko więc czekałam z niecierpliwością na wyjście jak na wielką atrakcję No ale dzień mijał w końcu zrobił się wieczór a TŻ mówi, że jeszcze dwójka znajomych się z nami spotka. No to ok fajnie...
faktycznie coś się mężowi zbudyniało lekko

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
witamy się z Bezikiem po nieprzespanej nocy w 35 tygodniu

wczoraj nawet nie wpadałam, bo koszmarnie się czułam- wróciłam do domu i wzięła mnie alergia i tak dobre 5h ciągle kichanie, łzawienie oczu, duszności.. w koncu wpadłam w jakis taki półsen, ale się przebudzałam średnio co 20min, bo ledwo mogłam powietrza nabrać do płuc.. tz jak sie kładł spać powiedział, że zastanawia się, czy ja nie rodzę głupie sny miałam do tego, 3x wstawałam, żeby środek doraźny na astmę wziąć no i teraz się obudziłam. Do kitu, już Bezik jak dla mnie mógłby wychodzić,gdyby nie to, że najlepiej dla niego jakby jeszcze chwilkę posiedział, bo męczę się coraz bardziej z tym i głupio to powiedzieć, ale TĘŚKNIĘ ZA LEKAMI!

Zaraz ponadrabiam co tam wczoraj pisałyście kochane
Jejku dziewczynki dobrze, ze to już końcówka, prawe każdą już coś męczy...
Współczuję Ci tych duszności Enlevee...mi się ciężko oddycha a jak Ty masz jeszcze z tym problemy....bidulka, ściskam Cię mocno!!

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
dziewczyny odnalazł sie
i:
uff to wielka ulga!!!

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

Wstawiam zdjęcie łazienki-stan dzisiejszy
no super łazienka już prawie prawie

Cytat:
Uwaga, uwaga, zdjecia z sesji!
:
super pamiątkę będziecie mieć!!!
Te kolorowe nawet chyba bardzije mi się podobaja super!!!!
Jaka Ty łądna dziewczyna jesteś!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 12:29   #2890
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dziewczyny TZ sie mnie spytał czym różnią sie spiochy od pajacow.....
Nie mam pojecia pomożecie?

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-06-09, 12:33   #2891
madi82
Zakorzenienie

A co u mnie...hmmm

Serducho może ociupinkę mniej kołacze...ale szału nie ma...za to teraz mam jakby zakwasy i mięśnie mnie bolą...w nocy lewdo spałam tak mnie ramię bolało, chodze jakbym miałą lekki niedowład...szczęka się zaciska lekko...szok poprostu jakby mi męście puściły w nogach ręce i szczęce.....

Tak się zastanawiam czy któraś jak brałą Fenoterol to też miała take lub podobne objawy???

MAm nadz. że powoli mi się organizm przyzwyczaja i dlatego tak schodzi....

Zapytam w środę gina czy musze brać aż 4 tablety...chyba, ze juz bedzie ok....

We Wro duchota straszliwa...

Gratuluję dziewczynki nowych tygodni, życze Wam na tą niedzielę mało bóli, opuchnięć i dużo uśmiechu!!!!

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Misiaczka ja tez z tym ma problem i muszę się zastanawiać...

wolę Ci nie pokrecić to poczekam na bardziej doświadczone i doedukowane dziewczynki

28.07.2013r.
Stary 2013-06-09, 12:40   #2892
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej dzis koczne 36 tc a jutro zaczynamy 37
czy Was tez boli brzuch jak na okres?? bo mnie od kilku dni pobolewa
też ale nie cały czas tylko chwilami

Cytat:

Jaaaaa też tak chcę aaaaa

Cytat:
pajace mają rękawki a śpiochy są na szelkach grubych ... chyba

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-09, 12:42   #2893
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzięki a ta sól codziennie profilaktycznie się używa czy jak oczka są zaropiałe tylko? właśnie sobie zdałam sprawę że nic nie wiem o pielęgnacji malucha
Z moich notatek - pelęgnacja maluszka:
- Pępka nie moczyc specjalnie, ale tez nie sluchac babc, ktore beda przerazone, ze woda dostala sie do pepka.
czyszczenie - octanisept na gazik i gazikiem jedziemy przez caly rowek wokol pepka, wybierajac dokladnie ewentualna rope czy krew. tak to ma wygladac i nie panikowac. najwazniejsze zeby nie smierdzialo gnilnie i nie bylo czerwonej otoczki zapalnej wokol.
- oczka przemywac przegotowana woda od zewnatrz do srodka (kanalik lzowy), sol fizjologiczna jak bedzie jakis stan zapalny, inaczej nie ma co przesadzac.
- uszka z zewnatrz paleczkami, wewnatrz zwinac gazik i nim wyczyscic (nie uszkodzimy nic w uchu, nie wepchniemy woskowiny glebiej, a usuniemy wode)
- nosek - przy katarze najlepiej użyć aspiratora (frida, katarek), na codzien gruszke z malenka koncowka, zassac powietrze na zewnatrz i wciagnac co trzeba. nie pomopowac dziecka. Jak nie ma katarku, to nie ma co czyscic (kichajac udraznia). a jakby cos bylo to woda morska na patyczek i pobiezne czyszczenie.

Cytat:
No to zmykam dziewczynki zgodnie z waszymi radami idę się uczyć miłej niedzieli papa

Trzymam kciuki za owocną naukę
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość

neprzespana noc to jest okropieństwo...może jakoś odeśpisz za dnia? to Ci Kubuś tak mamę dręczy nooo!!!
Pospałam chwilkę teraz, ale obudził mnie taki kop w żebra, że zerwałam się na równe nogi! Słowo!

Cytat:

Zapytałam mojego TŻ czym się różnią śpichy od pajaców
I tak: "W śpiochach się śpi, a w pajacu się pajacuje"
Śpioszki są na szelkach-zapinany na ramionach, a pajacyk ma rękawki
Tu masz:
śpioszki: http://allegro.pl/kolorowe-spiochy-s...260954070.html
pajacyk:http://allegro.pl/pajac-pajacyk-r-62...309644691.html
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 12:45   #2894
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:

pajace mają rękawki a śpiochy są na szelkach grubych ... chyba

Tak tez mi sie wydawało, to w sumie mała różnica.
A ty Madi jak myslalas?

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:

Śpioszki są na szelkach-zapinany na ramionach, a pajacyk ma rękawki
Tu masz:
śpioszki: http://allegro.pl/kolorowe-spiochy-s...260954070.html
pajacyk:http://allegro.pl/pajac-pajacyk-r-62...309644691.html
twój TZ jest mocny. Ale w sumie bym sie z nim zgodzila

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-06-09, 12:46   #2895
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:

Pobolewa i owszem. Ale nie tak stale. Na chwilę i przechodzi.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3263958534 ja wczoraj zamówiłam taki zestaw właśnie ze względu na szlafrok

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 12:55   #2896
Konto usunięte

Cytat:
A sprawa z tel na szczęście zakończyła sie dobrze, ale stresu miałam ogrom
aaa jak dobrze, że telefon się znalazł !!! i to w jakich okolicznościach!!!
TZ jest chyba szczęściarz nad szczęściarze!!

Cytat:
a
pochwal się fotką jak to łóżko wygląda fajny bajer dla Ignacka

aaa i gdzie obiecana fota sukni z wesela siostry?
zrobię potem zdjęcia łóżka i wrzucę
co do sukienki z wesela nie ma jeszcze za dużo oficjalnych fotek ... ale może coś znajdę nadającego się

Cytat:

Serducho może ociupinkę mniej kołacze...ale szału nie ma...za to teraz mam jakby zakwasy i mięśnie mnie bolą...w nocy lewdo spałam tak mnie ramię bolało, chodze jakbym miałą lekki niedowład...szczęka się zaciska lekko...szok poprostu jakby mi męście puściły w nogach ręce i szczęce.....
MAm nadz. że powoli mi się organizm przyzwyczaja i dlatego tak schodzi....

Zapytam w środę gina czy musze brać aż 4 tablety...chyba, ze juz bedzie ok....
to dobrze, że objawy mijają ... powoli, ale mijają

a ja znów jem truskawki... i znów Leoś ma czkawkę już mu się chyba przejadły, bo wcinam je codziennie!! :zar lok:
Stary 2013-06-09, 12:56   #2897
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Tak tez mi sie wydawało, to w sumie mała różnica.
A ty Madi jak myslalas?

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

twój TZ jest mocny. Ale w sumie bym sie z nim zgodzila
też jakoś tak, ale ubrać w słowa nie umiałam
muszę zapamiętać słowa męża Neni

28.07.2013r.
Stary 2013-06-09, 13:10   #2898
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Dzień dobry piękne
Miałam dziś nie zaglądać do was tylko mężusiem się zajmować ale się ululał no to wpadłam na chwilkę

EN, OLIATH, MADI, CYNAMONKU współczuję wam strasznie tych wszystkich dolegliwości ja już przestałam narzekać na cokolwiek bo aż mi głupio przy waszych problemach

GHIA dasz radę, wierzę w ciebie!!

MISIACZKA cieszę się, że wczorajsza przygoda skończyła się szczęśliwie

Gratuluję nowych tygodni

Mężu się obudził

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:14   #2899
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

a gdzie Domcia?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:19   #2900
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20

Cytat:
Jak ja ci okrutnie zazdroszczę jeszcze nawet dzisiaj mężowi mówiłam, że poszłabym do lasu na jakiś spacerek ale stwierdził że on dziś z łóżka nie wychodzi (szkoda, że nie w tym sensie co bym chciała )

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:36   #2901
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V

Neni- Twój mąż co by wybrał? śpiocha czy pajaca?

Madi- kochana, mam nadzieję, że to wszystko powoli będzie ustępowało.. strasznie Ci współczuję ale to tylko jeszcze chwilka, jeszcze moment

Perse- Ty już pewnie po usg. zacisniete zeby Arturek podrósł i dawaj znać co i jak powiedzieli!

Dopiero teraz jakoś w miarę do życia doszłam, nawet chwilę się przespałam bez dusznosci. Jutro alergolog i niech mnie nafaszeruje czymś, bo inaczej umrę
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:43   #2902
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V

Skylie: faajnie, przyjemnie, zazdroszczę. Pogoda tutaj też super na taki piknik... ale mąż się uczy, a mi samej sie nie chce.

Madi: jasne, zapytaj...

Envl: <przytul>

Za to obejrzałam 1 mecz finału ligi hiszpańskiej w kosza

no nic to za obiad czas się wziąć

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:53   #2903
mela1234
Zakorzenienie

Zjadłam dwa talerze gęstej zupy warzywnej. Ugotowałam kompot truskawkowy (boję się, że nie dam rady ich zjeść zanim się popsują).
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:00   #2904
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Wczoraj byłam u chrześniaka 2,5 letniego i mieliśmy fają rozmowę:

mały - a ty ciocia też masz siuraka?
ja- nie mam
mały - A co odpadł ci ?
Tż - dziewczynki mają siśki
mały - to chyba jeszcze gorzej
PADŁAM

Cytat:
Padłam po raz drugi

U mnie zalało miasto
Kaufland zalany, dobrze, że my na górce mieszkamy to chaty nam nie zalało, ale ulica wyglądała jak rzeka te niżej domy pozalewane. Ulica nasza odcięta, tylko straż jeździ U nas ,,tylko" przeciekał dach i lało się po panelach. Jak zaczęło lać o 10 tak przestało przed 14tą do tego pioruny waliły jak oszalałe. Ja to zestresowana chodziłam a Adaś tez nie lepszy bo telepał sie po całym brzuchu.
a miała być taka ładna niedziela
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:41   #2905
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

magolina: o rany.. to niedobrze ze miasto zalane... ale dobrze, że wasz dom ominęło. Ale to powódź czy mocna burza?

na obiad: rissotto z pieczarkami, marcherwką i kalarepą

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:49   #2906
Agrafka86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Ja dzis z rana miałam strachu dużo, bo mały zawsze kobie rano, przeciąga się itp. a tu nic. Zrobiłam mu trzesienie ziemi i dopiero po kilku razach ,,odezwał się". No kto to widział tak matkę straszyć

Teraz fika ładnie.

Miłego dnia Wam życzę

Malinka, Margosia rodzi któraś?
Mój też dzisiaj postanowił mnie zdenerwować, ale teraz już śmiga

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam w upalny dzień.
Magolina ja mam 29 tc także będę zapewne ostatnia.
Rosolek sie gotuje sernika na zimno zjadłam mąż kupił pyszne lody koktajlowe syn pojechał do teściów więc cały dzień lenistwo. Chyba ze pojadę po nie go.
Wcale nie Ja też mam 29tc, także razem sie ciągniemy na szarym końcu rozpakowywania

Witajcie Brzusie
My dzisiaj z Tżtem byliśmy kupić mi koszulkę i na lodach Teraz odpoczywamy i pewnie zrobimy truskawki ze śmietanką, mniam
Gratuluję jakże pięknych tygodni ja rozpakuje się pewnie na samym końcu z moim 29tc.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:53   #2907
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
PADŁAM

Padłam po raz drugi

U mnie zalało miasto

aż taka ulewa była...o ja cieeee...:/

MELA ale bym wypiła taki kompocik

A my już po obiedzie...mąż zastrajkował, wczoraj się narobił to dziś stwierdzieliśmy, ze bedzie kupna pizza

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Mój też dzisiaj postanowił mnie zdenerwować, ale teraz już śmiga

Wcale nie Ja też mam 29tc, także razem sie ciągniemy na szarym końcu rozpakowywania

Witajcie Brzusie
My dzisiaj z Tżtem byliśmy kupić mi koszulkę i na lodach Teraz odpoczywamy i pewnie zrobimy truskawki ze śmietanką, mniam
Gratuluję jakże pięknych tygodni ja rozpakuje się pewnie na samym końcu z moim 29tc:pliz:.
nie zapominaj o Margosi:P

apropo MArgo..gdzie jesteś?
Malinka jak tam???

28.07.2013r.
Stary 2013-06-09, 14:54   #2908
misiaczka555
Wtajemniczenie

Wróciliśmy od teściowej z obiadu. Tylko trochę mam powyżej normy cukier także jest dobrze. A było pysznie
Dostałam kilka ubranek slicznych, sukienusie, bolerka, rampersa i bodziaka No i tetrowki. Zaraz wrzuce sie pochwalc

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41232351]aaa jak dobrze, że telefon się znalazł !!! i to w jakich okolicznościach!!!
TZ jest chyba szczęściarz nad szczęściarze!!

[/QUOTE]
No ma szczęście ten moj mąż

Cytat:
też jakoś tak, ale ubrać w słowa nie umiałam
muszę zapamiętać słowa męża Neni
Ja tez bede tą różnice kojarzyć z mężem Neni

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
PADŁAM

Padłam po raz drugi

U mnie zalało miasto
Kaufland zalany, dobrze, że my na górce mieszkamy to chaty nam nie zalało, ale ulica wyglądała jak rzeka te niżej domy pozalewane. Ulica nasza odcięta, tylko straż jeździ U nas ,,tylko" przeciekał dach i lało się po panelach. Jak zaczęło lać o 10 tak przestało przed 14tą do tego pioruny waliły jak oszalałe. Ja to zestresowana chodziłam a Adaś tez nie lepszy bo telepał sie po całym brzuchu.
Masakra panele całe? Mam nadzieje ze sie nie wybrzuszyly

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-06-09, 14:58   #2909
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
magolina: o rany.. to niedobrze ze miasto zalane... ale dobrze, że wasz dom ominęło. Ale to powódź czy mocna burza?
Burza lało jak z cebra.

A dzisiaj najlepsza była faza rano, jak włączyłam kompa i mówię z powagą i miną znawcy do Tż że znów MAHOMED wygrał galę KSW tz się na mnie patrzy i mówi ,,jaki Mahomed???" a ja już taka wkurzona mówie no jaki Chalidow po czym Tz zaczął sie krztusić ze śmiechu i mówi ,,Magda ale on ma na imię Mamed"
śmialiśmy się chyba z 15 minut z tego Mahomeda. Matko ale zbudyniały mózg
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 15:00   #2910
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
pajac jest z nogawkami i rekawkami, a spiochy same nogawki na takich jakby szelkach

U mnie leje strasznie, wali piorunami
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości