![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Głównie praca
![]() Ale za to wczoraj byłam na fajnej wycieczce w górach, a wieczorem na fajerwerkach z okazji 15 sierpnia ![]() Cytat:
![]() Też się głodna zrobiłam ![]()
![]() |
#2882 | |||
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zadomowienie
|
Apropo bólu - przed chwilą tak spadłam z krzesła, że pare minut się zwijałam na podłodze. Nie wiem jak to zrobiłam ale nie spadłam na podłogę ale uderzyłam plecami o ten nieszczęsny taboret, który poleciał jakoś do tyłu. Całe plecy mam we krwi. Mam nadzieję, że to tylko zewnętrzne urazy bo mam dziś konie. Chryste, jaka ja jestem niedorobiona...
Edytowane przez ShrinkingViolet Czas edycji: 2014-08-16 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Kawaii strona mocy
|
Ło matko, Violet, uważaj na siebie, skoro jest krew trzeba szybko opatrzyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
Nie wiedziałam, że jestem w stanie leżeć i gryźć dywan z bólu. Skóra nawet tak nie boli co nerki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
No mam owoce gerbera banany brzoskwinie kisiele budynie i to chyba kończy moja wymienianke. Zdjecie za dwa tyg. Koleś nawet słowa o kontroli nie powiedział a ja sie czuje jak kilkudniowe gowno. No sorry ale ostatnio mogłam jesc a teraz mam 5 podbródkow i prawie pusty żołądek
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Violet daj znac co z Tobą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
Żyje, żyje jakby się coś poważnego stało to bym nie miała siły tu o tym napisać. Kombinuje na tym krześle jak koń pod górę bo nie wolno mi siedzieć ze stopą pod tyłkiem bo mam już tak skrzywiony kręgosłup, a każda inna pozycja jest dla mnie mega niewygodna.
![]() Już nawet skóra nie boli aż tak tylko w środku narządy jak oddycham, no wybitnie się obiłam. ![]() Odwołali mi konie bo burza. Smutek i rozpacz ale m0że to lepiej, mam jutro na 15:30 i może się trochę zrehabilituje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() Violet, jak się czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Kawaii strona mocy
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | ||||
Imperatorowa Undi I
|
Ja to głupia jestem... Wczoraj nieźle popiłam, a dziś oczywiście cierpienie - nie dość, że kac gigant, to jeszcze efekty pominięcia dawki leków (bo przecież ich z alkoholem nie można...)...
![]() ![]() prawda? ![]() gorzej, że korci mnie, by jeszcze coś więcej robić ![]() wow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2893 | |
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I osmrodziłam prawie całe mieszkanie, bo zachciało mi się popcornu ![]() Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2014-08-17 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Magudku niestety moje menu wyglada jak dziecka i nie widze poprawy. Juz mam takie mysli ze zal sie przyznawać. Chodzę po ścianach z bólu. Mam nadzieje ze w koncu minie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zadomowienie
|
Matka jest służbą zdrowia i diagnozę postawiła - stłuczenie żebra i mięśnia. Nic mi z tym w szpitalu nie zrobią, musi przejść. Jestem niedorajdą, facepalm.
![]() ![]() Wróciłam z koni i się trochę zezłościłam bo jadę, a tu weszły 4 osoby i zaczęły umawiać sobie termin, pytać o cenę, konie - dziecko chciało jechać, a nie było umówione. Ja rozumiem ale płacę słono za te 30 minut lekcji i wolałabym, żeby mi ktoś nie zabierał czasu na takie formalności, to mogłoby chwile poczekać.. Szczególnie, że jak załatwili tego konia w końcu to dziecko stwierdziło, że jednak nie chce bo koń brzydki. ![]() Co do książek to wpadłam na ten pomysł z BBC głównie dlatego, że lubię czytać ale zupełnie nie wiem co mam czytać. Przeczytałam z wielką przyjemnością większość lektur szkolnych ( nie podobała mi się tylko Dżuma i Kordian) ale gdy mam sama wybrać to głupieje... ![]() Tamtaglista, czy te męki które opisujesz to po tych ósemkach? Wybacz, ale jakoś przez zamieszanie z pogrzebem, stypą - niby czytałam wizaż ale jakoś bez zrozumienia i się totalnie pogubiłam. Jak moja koleżanka miała przebijany język to też musiała jeść kiśle, kaszki, miksowane banany i jogurty. Szukam w głowie jakiegoś urozmaicenia ale nic mi nie przychodzi. ![]() Edytowane przez ShrinkingViolet Czas edycji: 2014-08-17 o 17:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Raczej przekłucie języka to fanaberie, a chirurg szczękowy, który miał być rzeźnikiem ale się minął z powołaniem to niestety pech. Tak, dolna, niewyżnięta, zaklinowana ósemka;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja co jakiś czas czuje taki dziwny ból w okolicach w których są ósemki, mam nadzieję, że się nie pojawią. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj nabyłam sandały ![]() Jedynym wyjściem jest chyba praca, którą się żyje. Co? ![]() ![]() A może jakaś strona w stylu lubimyczytać czy biblionetka? Oceniasz książki i na podstawie tego dostajesz propozycje kolejnych.
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Co prawda nadal ledwo żyje i grzecznie biorę antybiotyk z nadzieja ze jakoś to przetrwam ale... Moja lepsza połowa mnie odwiedzi w przyszłym tygodniu jupiii! A ja taka brzydka z rozwalona paszczą ledwo żywa eh
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Imperatorowa Undi I
|
I jest mi smutno i jest mi źle i proszę mnie mooooocno przytulić, bo zwariuję z rozpaczy
![]() nie bij no... musiałam ![]() poka, poka, poka!!! ![]() eeee nie, przereklamowane, nie polecam ![]() eh no znowu się wstydzę, bardziej niż ostatnio ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Taaaa Zwłaszcza ze nie mam jak umyć zebow bo nie mogę gęby otworzyć
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() D. już pojechał? ![]() Że niby lepsza taka, której się nienawidzi? ![]() Przecież wiesz, że mnie nie musisz ![]() A mnie marzy się powrót na salsę, ale przy obecnej pracy to niemożliwe ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Bony jak ja mam dość;((
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
#2906 | |
Imperatorowa Undi I
|
dziękuję
![]() D. już pojechał? nie, ale już wolę taką, której nienawidzę, niż życie pracą ![]() ![]() Cytat:
![]() co się dzieje? ![]()
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie dumna! Napisałam notkę na bloga, ciumkałam malinki i otwierałam paszczę. Ba, zjadłam nawet chlebek z mielonką i jestem jak nowa. No, mam nadzieję,że będę mogła ładnie umyć ząbki. A jeszcze kilka godzin temu byłam na kontroli u dentysty bo wszystko mnie bolało i bałam się, że to od antybiotyku. Powoli zaczynam wygrywać. Jeeeny ja mogę połykać!
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz będzie już tylko lepiej ![]()
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyjcie do k. w wolnej chwili.
#2910 | |
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
![]() nooo kiedyś mu powiem ![]() ![]() W ogóle staram się nie wariować, ale jak widzę postępy w przygotowaniach to mam ochotę się rozryczeć... Dziś przez Magudka się poryczałam w pracy, bo sobie uświadomiłam, jak wiele "pierdół" będzie mi brakować... Naprawdę, chyba nie mam siły na to ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.