|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio napaliłam się na zakup słynnego BIO-OIL >> ale ponad 50zł za 200 ml to drogo, i dzis kupiłam kolejną buteleczke naszej rossmanowskiej oliweczki
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-10-07 o 19:13 |
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pędzicie jak szalone, właśnie skończyłam nadrabiać
jak tak dalej pójdzie to będziemy musiały zacząć wymyślać tytuł dla kolejnego wątku Wybaczcie, że tym razem bez cytatów, ale już średnio widzę na oczy po dzisiejszym dniu. Ogólnie miałyśmy z Hanią ciężką noc i trudny dzień dzisiaj, dobrze, że już dobiega ku końcowi, a jutro będzie lepiej nie? ![]() Selenity bardzo Ci współczuję sytuacji z mamą najsmutniejsze jest to, że najbliższa Ci osoba zachowuje się w taki sposób ale tak to jest, że zazwyczaj najbardziej ranią nas ci, których kochamy najmocniej... mam nadzieję, że się dogadacie, tzn że mama w końcu przejrzy na oczy. Trzymam za Ciebie kciuki Ilkas daj kochana znać jak tam Emilka po dniu spędzonym z nianią Zubi witaj mamusiu czerwcowa, cieszę się, że coraz nas więcej Cowie witaj ponownie, a w zasadzie z Tobą się witam po raz pierwszy, bo ja się pojawiłam jak Ty zniknęłaś i zapewne jestem jedną z tych mamusiek, o których mówiłaś ![]() Zamyślona, dziewczyny już wszystko napisały, więc nic nie dodam od siebie. Mówisz, że będzie gadanie i nie będzie zrozumienia, nie możesz po prostu tego olać? Ja też wszystko przeżywam i takie niby proste wydawałoby się sytuacje później analizuję i kombinuje, ale wydaje mi się, że najlepiej tak jak dziewczyny pisały powiedzieć prawdę i olać to co sobie myślą i gadają. Mieszkają tak daleko to i tak za szybko się nie zobaczycie, żeby mogli wypominać ![]() Magdi kochana daj znać jak sytuacja wygląda, na pewno wszystko jest dobrze, zobacz wychodzi na to, że prawie każda z nas miała jakieś plamienia i wszystko jest w porządku, więc nie stresuj się, a jakby się coś działo to jedź na IP Pikaso nie dziwię się, że jesteś w szoku! Niesamowita wiadomość, trzymam za Was mocno kciuki, pisz nam na bieżąco co i jak, takie potrójne szczęścia nie zdarzają się często, jesteś wyjątkowa Cytat:
zawsze miałam baaaardzo bolesne i obfite @ w zasadzie od samego początku. Wyglądało to tak, że często nie mogłam się ruszyć, co godzinę musiałam brać coś przeciwbólowego, zdarzało mi się zasłabnąć. Miałam to po mamie, więc ona wiedziała jak to jest i w tym czasie zawsze bez problemu pisała mi usprawiedliwienia, że nie ćwiczę. No i jak miałam lekcje z facetami to nigdy nie było żadnego problemu, przeczytali co jest i ok, a jak miałam z babą to dla niej to było niewyobrażalne lenistwo, że jak to ja mogę sobie wymyślać i nie ćwiczyć jak mam okres, skoro ona ma bezbolesne i krótkie trauma z dzieciństwa mi została normalnie jak widać ![]() Pisałyście o farbowaniu włosów, no ja miałam nosa, bo sobie pofarbowałam przed owulacją więc jeszcze jako tako wyglądam w ciąży z Hanią lekarz "pozwolił" mi pofarbować włosy dwa razy - około 16 tygodnia i pod koniec ciąży, mimo, że też używałam farb bez amoniaku. Ale ja farbuję na podobny kolor do naturalnego (chyba, bo już nie pamiętam jaki mam naturalny ), więc u mnie aż tak nie widać odrostów ![]() Dziewczynom wychodzącym za mąż serdecznie gratuluję
|
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
zubi89 > a jakiś konkretny rodzaj włóczki kupujesz? / jakaś nazwa, czy oznaczenie numeryczne, nie wiem/ pokaże jutro babci twoje prace
może się zainspiruje i cos mi na drutach stworzy, kurcze te bamboszki są słodkie======== co do farby bez amoniaku to ja mogę polecić z Loreala CASTING CREME GLOSSSE Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-10-07 o 19:18 |
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2013-10-07 o 19:18 |
|
|
|
|
#2886 | |||
|
BAN stały
|
Z młodszych. Ma 24 lata
![]() Cytat:
Emilka bardzo lubi basen. Chodzimy od września, raz w tygodniu. Także dzisiaj to już były szóste zajęcia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dawno nie byłyśmy, bo coś się wykurować porządnie nie możemy
|
|
|
|
|
#2891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2892 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Emilka miała właśnie drugą drzemkę, więc grzecznie spała. Niania zdała mi całą relację co robiły, ile i co zjadła itd. także wszystko było ok ![]() A co do basenu to właśnie Emilka też uwielbia. Póki co chodzimy na zajęcia, żeby ogarnąć temat Ale myślę, że za jakiś czas będziemy już chodzić na własną rękę Aaa no i nurkowanie jest na każdych zajęciach więc już też ogarniamy
|
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mnie dopadły nudności, dziś już 4 razy modliłam się w toalecie ![]() Mam nadzieję, że to szybko minie, bo to nic przyjemnego i już mnie cała klata boli , ale kurcze zjem kawałek czekolady i mi lepiej , ciężarne , z którymi leżałam na sali w szpitalu , miały dziewczynki mówiły, że zajadają się na słodko, a ja miałam przeczucie, że w moim przypadku będzie to chłopiec, a tu nagle atakuję kolejną tabliczkę czekolady no co jest , a pewnie każda z Was się też nad tym po cichu zastanawia TŻ mówi, że chyba chłopca lepiej, bo później jakbyśmy mieli mieć córę to będzie mu pomagać fagasów odganiać od niej haha , no co jak co ale to w końcu facet jest odpowiedzialny za płeć swojego potomka
|
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za gratulacje.
Macie rację, że czeka mnie trudna ciąża, zawłaszcza, że dwójka to bliźniaki jednojajowe ze wspólnym łożyskiem, a trzecie jest jakoś tak wysoko i lekarz powiedział, że ma gorsze warunki rozwoju i przez pierwszy trymestr wszystko może się jeszcze zdarzyć. Ale jesteśmy dobrej myśli, i liczymy na to, że cała trójka da radę, a teraz uciekam usypiać córeczkę. |
|
|
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
Gosiiaczek super , że wszystko u Was w porządku
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie takie maluszki wyglądają w wodzie nie? Tylko te pieluchy do kąpieli to.. pic na wodę, kiedyś założyłam Hani, bo zrobiła kupsko na wyjeździe i w samochodzie miałam tylko te pieluszki i niestety nie przetrwały sikania zwykłego
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Po dłuższej nieobecności melduję, że jestem i w miarę możliwości Was podczytuję.
Hope dziękuję za pamięć o mnie Mam teraz strasznie dużo na głowie, bo niedługo przechodzę za zwolnienie i muszę w pracy doprowadzić do końca kilka spraw, a potem już będę miała dla Was dużo czasu ![]() Samopoczucie już u mnie dużo lepsze, mdłości i zmęczenie minęły Do tego zaczął mi się już zaokrąglać brzuch, więc rzeczywiście w drugiej ciąży dzieje się to szybciej Niedawno miałam też szybkie usg i dzidziuś do mnie lekko pomachał
|
|
#2898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś oglądałam w googlach zdjęcia USG w poszczególnych tygodniach i właśnie trafiłam na stronkę jednej kobitki, która właśnie miała mieć trojaczki, a tak pomyślałam, jak by to było mieć trojaczki, albo dołączy do Nas mamusia właśnie z taką ciążą , a tu proszę takie zaskoczenie z Twojej strony Mam nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko w porządku i z maleństwami również
|
|
#2899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie ukrywam, że pewnie dla dobra Hani lepiej byłoby jakby miała siostrę, bo wiadomo - później w wieku nastoletnim weź tu miej 2 lata młodszego brata ale będę się cieszyła z każdej opcji Cytat:
trzymaj się ciepło |
||
|
|
|
#2900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
Jak mam zobaczyc te twoje cudenka ????
Juz obczajiłam slodkie daj ten kocyk
Będe mamusią Edytowane przez Gosiiaczek Czas edycji: 2013-10-07 o 19:56 |
|
|
|
#2902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oo widzisz to może i tym razem się uda ja mam brata młodszego o dwa lata od siebie i powiem Ci tragedia jak dla mnie, odkąd tylko skończył 18 lat uważa się pana świata, mam nadzieję, że zmądrzeje, a ponoć jak byłam malutka tak bardzo chciałam mieć braciszka no to teraz mam i zaczynam się zastanawiać czy go przypadkiem w szpitalu nie podmienili
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Baby, tyle piszecie, że nie daję rady nadrabiać i odpisywać
![]() Witam wszystkie Mamusie, z którymi jeszcze się nie witałam ![]() Cytat:
Kochana odpoczywaj, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze Cytat:
![]() ooo jaaaa Nie zamartwiaj się, na pewno z Dzidziusiem wszystko dobrze
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
Wystarczy, że w podpisie najedziesz na napis Na szydełku
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
Mamy ten sam termin hhaaaa
A co do twojej sytuacji to jakos to bedzie ja tez mieszkam z narzeczonym w kawalerce tylko pokoj i kuchnia no ale co tam tez nas nie stac na nic wiekszego jakos to bedzie bo musi
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
W moim podpisie kliknij na Na szydełku
|
|
|
|
#2907 |
|
Zadomowienie
|
Pikaso wow teraz doczytałam. Wieeelkie gratulacje! Trzymam kciuki za Wasze trzy cuda!
|
|
#2908 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do pieluch do święta racja. Którego razu, byłam jeszcze w szatni, wzięłam Emilkę na ręce żeby iść już na basen...i czuję coś ciepłego.. |
|
|
|
|
#2909 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zareagował mąż ?? ![]() Cytat:
Mój rocznik ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam trojaczki, ale super. Nie spodziewałam się, że komuś tutaj trafi się trójka. Trzymam kciuki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

dziergasz dla siebie czy może sprzedajesz?? pytam bo sama bym coś takiego kupiła

[COLOR="Silver"]
najsmutniejsze jest to, że najbliższa Ci osoba zachowuje się w taki sposób 
zawsze miałam baaaardzo bolesne i obfite @ w zasadzie od samego początku. Wyglądało to tak, że często nie mogłam się ruszyć, co godzinę musiałam brać coś przeciwbólowego, zdarzało mi się zasłabnąć. Miałam to po mamie, więc ona wiedziała jak to jest i w tym czasie zawsze bez problemu pisała mi usprawiedliwienia, że nie ćwiczę. No i jak miałam lekcje z facetami to nigdy nie było żadnego problemu, przeczytali co jest i ok, a jak miałam z babą to dla niej to było niewyobrażalne lenistwo, że jak to ja mogę sobie wymyślać i nie ćwiczyć jak mam okres, skoro ona ma bezbolesne i krótkie
trauma z dzieciństwa mi została normalnie jak widać

, ale kurcze zjem kawałek czekolady i mi lepiej
trzymaj się ciepło