![]() |
#2881 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Witaj Lady Woo
![]() Mam pytanko,czy któraś z Was słyszała o stronce w UK z kosmetykami mineralnymi,coś podobnego do stronek z USA(joppaminerals i everydayminerals) ? Byłabym wdzięczna za info. |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
Strony z kosmetykami mineralnymi :
http://www.lilylolo.co.uk www.GlowGirl.co.uk http://www.barefacedbeauty.co.uk/ www.inikacosmetics.co.uk http://www.earthnicity.co.uk/
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
aaliyah nie testowałam nic z tych stron
![]() ![]()
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Rozeznanie
|
wielkie dzieki!!! zamówiłam już próbki z lilylolo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
Albo cos jest nie tak z moja matematyka albo LiliLolo maja problem
![]() Puder 7g kosztuje £12, czyli 1g kosztuje £1.71 Probka 0.75g kosztuje £0.99, czyli 1g kosztuje £1.32. Czyli taniej wychodzi kupic kilka probek? Nie slyszalam o czyms takim jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja wlasnie dostalam kolejne opakowanie mineralow LilyLolo. Wczoraj zamowilam a dzis mam juz w domu. To sie nazywa obsluga klienta. ![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-01-09 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko
![]() Tez zamowilam probki z lilyjo i przeczytalam sklad podkladu np. jest taki: Mica, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Ultramarine Blue. Czy to sa mineraly??? To nie jest chemia? Sorry jesli to glupie pytanie.
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Porownaj sobie "mineraly" l'oreala na przyklad to bedziesz widziala od razu roznice. ![]() ![]() Edit: Revlon jeszcze "lepszy" ![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-01-09 o 22:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Raczkowanie
|
Dziekuje z odpowiedz,
ha ha no ten revlon rzeczywiscie niezly, ale przyznam, ze lubilam plynna wersje color stay, dobrze kryl i dlugo sie utrzymywal, ale to raczej "ciezki" podklad.
#2894 |
Konto usunięte
|
Skuszona przez Aaliyah
![]() ![]() Mam nadzieje, ze jutro dojda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1042152 1]Skuszona przez Aaliyah ![]() ![]() Mam nadzieje, ze jutro dojda ![]() Jutro sobota, ale kto wie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
A jaki krem , balsam polecicie do pielegnacji biustu ?
cienie z lily lolo sa sypkie czy w kremie ?
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-01-10 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zadomowienie
|
aaliyah chyba tez zamowie probki z lilylolo
![]() Co do pielegnacji biustu ja uzywalam zelu z Elancyl. http://www.garden.co.uk/php/showProd...hp?plu=2280337 Byl dobry. Wlasnie planuje go znowu kupic i krem na brzuszek ![]()
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Sypkie, jeszcze nie testowalam, ale to tylko kwestia czasu.
![]() Cytat:
![]() Ooo, pielegnacja biustu i brzucha tez u mnie na tapecie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Ja używam Galenica na rozstępy i nie wiem jaki on ma skład i co jest w nim szczególnego, ale w miejscach na skórze gdzie mam rozstępy zaczeły mi włoski rosnąć odkąd go stosuję. Tak jakby skóra w tych miejscach nagle "ożyła". PO innych kremach (a używałam ich sporo) nic się nie działo.
Zgłaszam że podkłado-krem koloryzujący , puder rozświetlający 10 i korektor pod oczy Benefitu sprawują się wspaniale. Tak długo utrzymującego się podkładu który nei spływa po twarzy i się nie błyszczy jeszcze w życiu nie miałam.
#2900 |
Raczkowanie
|
Dostalam dzisiaj probki z LilyLolo, jeszcze nie testowalam, bo musze pomyslec jak to zrobic, strasznie tego malutko i boje sie, ze wszystko zmarnuje, wysypie zanim sie pomaluje, choc na jeden raz powinno wystarczyc, Zdam relacje po uzyciu
![]()
#2901 |
Zakorzenienie
|
Nie wierze, ze jest tego taka malo. Tego sie uzywa minimalna ilosc i potrzeba do aplikacji pedzla kabuki. Inaczej dobrze nie nalozysz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2903 |
Raczkowanie
|
No wiec totalnie zle mam kolory, podklad jest za cimny choc nie jestem blada, a mam "in the buff" i "cool carmel", roz jest fioletowy, mam "rosebud" i pomaranczowy to "cupcake", a korektoe "light medium" za jasny. Oprocz kolorow to i tak mi nie pasuje, wogole nie kryje, a ja mam duzo do ukrycia.
Wiec wracam do musow, tez sa lekkie, ale tez kryja.
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
Ja też właśnie nie mogę natrafić z kolorami w mineralnych podkładach.Mam bladą cerę więc kupuję najjaśniejsze i wyglądam później jak truposz. Nieco ciemniejsze są już za ciemne
![]() ![]()
#2905 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
dziewczyny w Boots jest wielka wyprzedaz perfum
Lacoste Pink edt 90 ml 21 funtow Euphoria Blossom 30 ml 12 funtow Hugo Boss XX 60 ml caly zestaw z zelem i balsamem 11 funtow Kylie Minogue Showtime 30 ml z balsamem 5 funtow i wiele wiele innych Ja sie skusilam na Euphorie i Kylie ale myslalam jeszcze o hugo i lacoste ale chyba za duzo jak na jeden raz ale spokoju mi to nie daje ze sobie ich jednak nie kupilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Rozeznanie
|
moje juz doszly! mam 5 kolorow, bede testowac w weekend! wiec napewno podziele sie opinia!
Apropos....Na KWc nie moge znalezc zadnych opinii....
#2908 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
ja tez pamietam, ze nie wybralam zbyt pasujacych kolorow, korektor Blondie byl za jasny, a podklad Sahara za ciemny i zolty (nie wiem w ogole co myslalam, go wybierajac bo to zdecydowanie nie moj typ urody). No ale nie rezygnowalabym z mineralow tylko dlatego, ze kolory macie nieodpowiednie. Metoda prob i bledow mozna dojsc do tego idealnego. Choc mowiac szczerze to chyba bardziej oplaca sie zamawiac z USA, nawet gdy sie placi za przesylke, bo probki zwykle sa gratis A przesylka wychodzi ok 3 funty).
Co do LilyLolo to musze jednak z przykroscia stwierdzic, ze sam podklad jest dla mnie zbyt lekki. Mam przesuszona skore ale w zwiazku z tym przetluszczajaca sie takze w strefie T i LL niestety mi w tym nie pomogl. Blyszczalam sie niesamowicie, a sebum mi wyprodukowalo na potege, doslownie ze mnie splynal ten puder. Moze to tez dlatego, ze bylo bardzo zimno tego dnia i skora musiala sobie jakos radzic. W nastepnych dniach bylo juz troche lepiej jednak to nie to, potrzebuje czegos "ciezzszego" i bardziej kremowego. LL sa dosc suche i lekkie. Nie kryja tez zbyt mocno, choc tutaj juz mozna sie spierac, bo nie testowalam ich w warunkach ekstremalnych lecz codziennych. Aha, nakladalam tez bialy/transparentny Flawless Matte Powder i niestety nic nie zadzialal (to wlasnie wtedy gdy makijaz mi prawie plynal z twarzy...). Roze przyjemne, choc kolory srednio dobralam: jednego w ogole nie widac (Cheeky Cheeky) a drugi jest zbyt pomaranczowy (Juicy Peach - slicznie byloby w nim komus o blade cerze i rudych wlosach). Zamowilam tez korektory Cover Up (zielony) oraz zolty Peepo. Nie testowalam ich jeszcze zbytnio, wiec jesli jest ktos ciekawy moge sprobowac i zdac relacje. Szkoda tylko, ze saszetki w ktorych przychodza korektory i roze sa takie male. Everyday Minerals za darmo przysyla je w malych sloiczkach, tak jak podklady. Co do podkladow mialam opisana wczesniej Sahare (jasny, zoltawy odcien), Popcorn (jasny, neutralny, bezowy - moj idealny na teraz) i In the Buff (bezowy, ale ciemniejszy niz Popcorn). Mam tez probke pudru brazujacego South Beach. To jest taki lekko rozowawy odcien, cielisty jakby i niestety jak dla mnie efekt jest znikomy, zbyt jasny. Moze nadaje troche kolorytu ale niestety nie jest to opalenizna. Zostaje przy Cargo w tym wypadku!
#2910 |
Raczkowanie
|
Kochane moje..Jutro wybieram się na małe zakupy i zastanawiam się jakie niespodzianki mnie czekają jeśli chodzi o kosmetyki. Wiecie może czy w Bootsie są dalej jakieś ciekawe promocje na które warto się skusić? Co możecie polecić fajnego do kupienia?
Na pewno pokuszę się o maseczke glinkową Botanica i zestaw do Microdermaabrazji oraz jakiś żel do mycia twarzy i mleczko do demakijażu Szukam też jakiegoś dobrego peelingu do twarzy i scrubu do ciała. Co możecie polecić? I jeszcze chciałabym Was prosić o wskazanie jakichś dobrych produktów na brzuszek i na rozstępy oraz jakąś dobrą odżywkę do suchych i zniszczonych włosów. Bardzo mi zależy żebym to wszystko mogła kupić w Bootsie,bo nie mam za dużo czasu aby latać po wszystkich drogeriach. Z góry wielkie dzięki ![]()
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a Edytowane przez Gazelaaa Czas edycji: 2009-01-17 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.