|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co z tego, że ktoś wyjdzie na balkon, jak wraca cały śmierdzący, albo że ktoś pali w oknie, jak wszystko do domu wlatuje i cuchnie i tak..
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thidien Czas edycji: 2014-01-06 o 23:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2884 | |
Zadomowienie
|
wziełam dzisiaj chłopaków na orszak 3 króli - myślałam, że sobie miły spacerek zrobimy, nie spodziewałam sie 32 tysiecy innych osób (dosłownie). Żeby Kuba mógł coś zobaczyć musiałam go wziać na barana, wtedy zaczęła sie na mnie pchać emerytka z mężem - chciała podejść bliżej, prawie mnie zKuba wywróciła. wycofałam się z dziećmi, to jakaś baba szła i wlazła na Kube, zdeptała go i wywróciłaby gdybym go nie trzymała.
Jak chłopcy zobaczyli 3 króli wróciliśmy do auta i do domu - w mega korku. najgorsze w tym wszystkim było zachowanie starych bab, Jezu, żebym ja nigdy taka nie była. rozdawali korony z papieru, ale oczywiście dla moich dzieci nie starczyło, stare babska wszystko pobrały. jestem mało tolerancyjna ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
Napisze Wam jutro z kompa, bo juz mi sie oczy kleja. Bedzie to jednak moja mocno subiektywna opinia. Tak tylko zaznaczam
![]() Dobranocki ![]()
#2886 |
Rozeznanie
|
Ja dziś byłam na festiwalu świateł - fajne pokazy i iluminacje w jednym z parków w Warszawie- i sytuacja była podobna jak u Ciebie Olakola na marszu
![]() Tłumy, normalnie tłumy ludzi. Wszyscy się pchali aż się w pewnym momencie wystraszyłam. Na szczęście z przodu przecierała szlaki moja mama z ręką w gipsie (szła jak taran ![]() ![]() Się dotleniłam za wsze czasy.
![]() |
#2887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2888 | ||||||
Zadomowienie
|
Ehh zostawić Was na dwie godziny
![]() Cytat:
![]() Aaaa i na jakim etapie jest łożysko i czy przypadkiem się nie starzeje. Według mnie jest to ważne usg i bym go nie odpuszczała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj w świecie psich pierdół ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Kurczę nawet o tym nie pomyślałam jutro zobaczę z jakiego włosa mam ![]() ![]() ![]() 3.Niby tak, ale uwierz mi, że różne obawy mnie nachodzą. Czy wszystko z małą będzie w porządku, boję się porodu i czy Ja podołam macierzyństwu ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Wtajemniczenie
|
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty! Sama właśnie się na nią szykuje i ciut się stresuje
![]() Buziaki i miłego dnia! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2890 |
Rozeznanie
|
Asienka ja pracuje, ze tak powiem w branzy artystycznej
#2891 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Przy was to nawet spać nie powinno się chodzić bo wracam i znowu 2 strony ![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | ||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ogóle na gwiazdkę dostałam pierwszy prezent-srebrną bransoletkę. Mój TZ ma dobry gust, sam wybierał ![]() Cytat:
Koszule mam dwie kupilam na allegro za 25 zl chyba. Nie lubie koszul i potem oddam je mamie albo cioci. Wiec nie zalezy mi by byly jakies super. Jak dojde do siebie kupie sobie pizame z koszulka dobra do karmienia. Mama chciala mi kupic pod choinke ale stwierdziłysmy ze nie wiadomo jak bedzie z waga. W ogole zamierzam juz spakować torbę bo juz mam 30tydzień a ja sie urodziłam w 32 wiec jakos się trykam czy mały tez nie zechce wyskoczyc. Cytat:
Moj TZ juz pali bardzo malo. Tylko w pracy. W domu nie pali. W ogole u mnie w domu sie nie pali. U jego rodziców pali mama. Teść powiedział wczoraj ze powiesi plakat zakaz palenia ![]() Cytat:
Ja miałam 150 po obciążeniu glukoza,po 2 godzinach. Lepiej skonsultowac sie ze specjalista. Wczoraj moja kolezanka stwierdziła ze moj gin może mi kazac rodzic w CZMP ze wzgledu na cukrzyce i insuline. Dla bezpieczeństwa dziecka. Moj szpital miejski moze mie miec sprzetu do ew ratowania dziecka. Ale musze z nim o tym porozmawiac. W ogole dzis z TZ zaspalismy. Budzik mial dzwonic o 2:45. Nie dzwonil i jak sie obudzilam byla 3:54. Nie zdążylibysmy dojechac do Łodzi. Bus jest o 4 rano. Zwykle wstaję co godzinę siku a tym razem jak na złość spałam jak zabita. Moj dzieć w brzuchu w nocy zwykle śpi i mówię do niego dlaczego nie obudził mamusi. Zamiast za darmo służbowym busem TZ musial jechać pociągiem i wziąć nasze ostatnie pieniądze. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
U mojej małej wszystko ok
![]() Szczegółowe Usg mam za 2, 5 tyg dzis tylko ogólny podgląd ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Więc rzucić można z dnia na dzień ale o tym decyduje się samemu Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak się zastanawiam, że ja też się często pcham a tż mnie powstrzymuje.. Może też później będę taką starą babą... ![]() dzisiaj mi humor nie dopisuje ![]() ![]() magduś ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |||
Wtajemniczenie
|
witam sie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi tz zrobil z rana niespodzianke, napisalam ot tak zeby przyjechal mi kawe zrobic bo jestem nieprzytomna i mi sie wstawac nie chce a on za 15 min byl i zrobil ![]() ![]() Ja ide robic sniadanko, posprzatac, bo dzisiaj przyjda odczytywac ogrzewanie a u mnie torby sie jeszcze walaja i nie ma przejscia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też dzisiaj jedna wkurzyła ![]() ![]() Oczywiście jeszcze musiała wybrzydzać, że ona chce 10 dag sera, ale nie ten tylko tamten, bo ten "smakuje jak plastik" ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja tylko wiem, że nie chcę CC, bo po tym jest jakieś tam prawdopodobieństwo, że zachoruje się na endometriozę, chociaż nawet nie wiem co to jest
![]() Jak uczuli, to wyrzucę i kupię inną. Kosztuje to grosze, to nawet o tym nie myślę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() Jak mnie to denerwuje.............
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj też muszę posprzątać mieszkanie, bo jutro mamy gości ![]() Wiecie, co. Coś dzisiaj ze mną nie tak ![]() ![]() A wczoraj wieczorem mieliśmy taką sesyjkę z Ulką, że mi świeczki ze wzruszenia w oczach zabłysły ![]() ![]() TeQiba, czy mogę prosić o dopisanie wizyty 21.01 o 18.00? Bardzo dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
A, i zaczynam dzisiaj 8. miesiąc, bo stuknęło 31t0d
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
No laski, nie wiedziałam, że robię takie duże dzieci
#2905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
![]() Ciekawe jak ja go urodze ![]() Na dodatek na tą chwile wciąż ułożenie dupne, moja ginka sugeruje cesarke w tej chwili, nast badanie mam 17.01 o 11.40, a później w szpitalu z ordynatorem 21.01. Jeśli nic się nie zmieni, to raczej cesarka, która robi się tu ok 38.tygodnia, co oznacza, że mój dzidziuś będzie ze mna już za ok 3-3,5 tygodnia ![]() ![]() Ale może się obroci.... ![]() Tylko jak ja go naturalnie urodze?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2907 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wiesz co, czekam na paczkę od cioci ze Stanów, która zakazała mi kupować czegokolwiek ('trzymaj na pieluchy'), jak wreszcie dojdzie (bo idzie już ponad miesiąc ![]() ![]() A śniło mi się ostatnio, że kupowałam jej jakieś czapeczki, skarpetki, rękawiczki.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi mój gin nigdy nie mówi czy to zwykłe usg czy genetyczne więc nawet nie wiem czym się różnią. O wadze też sam nie wspomina ale jak zapomnę go spytać to potem sama sprawdzam na zdjęciu. Cytat:
![]() Nie, nie jestem z Wro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wspominacie o wątku mamuś noworocznych więc wczoraj zajrzałam i dziewczyny, które już urodziły doradzały tym jeszcze w dwupaku, żeby rozkoszowały się ostatnimi chwilami laby. Potem na dokładkę poczytałam książkę 'Mama w czterech ścianach' i tam też było o tym, że przy maluszku nie ma czasu nawet iść siusiu. Było jeszcze o kroczu i tak się zastanawiam czy nie zacząć jednak ćwiczyć tych mięśni Kegla i robić masażu - kto z Was to robi? Dziś po południu mam kursy a zaraz lecę na basen. A w nocy budziłam się chyba co godzinę ![]() Ale śniło mi się, że wkładałam jakieś fatałaszki i tak się cieszyłam, że wróciłam już do rozmiaru sprzed ciąży czy nawet do mniejszego... To akurat mogłoby się sprawdzić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | ||
Zakorzenienie
|
A wogole dzien dobry
![]() Ale niewyspana jestem. Krecilam sie pol nocy i zasnac nei moglam. Straszie niewygodnie mi było. A jak tak spac nei mogłam to glupie mysli mi do glowy przychodzily. Czy aby na pewno jest ok i wogole. Mala spala ladnie to myslalam ja budzic zeby dala znac ze wszystko u niej w porzadku a dzidzia pewnie po mamusi leniwa to spala jak suseł ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz zbieram sie jakies sniadanko zrobic i jade do biedry po...patelnie do nalesnikow ![]() Milego dzionka ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. no wlasnie, a niestety przewaznie jest odwrotnie Przykro mi to mowic, ale widze jak moja babcia sie zmienila Cytat:
![]() 2. moj tz mial wczoraj taka sytuacje, az musial usiasc Moze cisnienie albo chwilowy problem z krazeniem ![]() 3. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.