|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
Zacznij od 30 day shred-tam jest ona i 2 dziewczyny, jedna.pokazuje wersje dla poczatkujacuch, druga dla zaawansowanych
|
|
|
#2882 | |
|
...po prostu być.
|
Cytat:
![]() Witam się bo nowa jestem. Zgadza się jeśli chodzi o te ćwiczenia. Bardzo fajne zestawy. Podobnie wyglądają ćwiczenia Trouble zone jeśli się nie mylę. Uwielbiam Jillian
|
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2884 |
|
...po prostu być.
|
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Rozeznanie
|
Nie lubię JM - ma nudne zestawy, a niektóre ćwiczenia są bez sensu. Lepiej sprawdzić Chalean Johnson, która póki co najbardziej przypadła mi do gustu.
|
|
|
|
|
#2886 |
|
...po prostu być.
|
|
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Tajka
|
Dwa lata temu ćwiczyłam z Jillian i efekty miałam niesamowite. Także od jutra chyba do niej wrócę i zacznę od 30DS, jako że wiem, że to skończyłam i już to przerabiałam
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 | |
|
...po prostu być.
|
Cytat:
Robiłam też raz Trouble Zone i bardzo mi się podobał i za to też chcę się zabrać |
|
|
|
|
|
#2889 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
![]() Teraz mnie interesują tylko efekty wizualne
|
|
|
#2890 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a ktora z was cwiczyla 6 weeks 6pack? Zastanawiam sie nad tym zestawem,ale zalezaloby mi na tym,zeby w tych cwiczeniach bylo tez cardio przeplatane.. Jest tak,czy same cwiczenia na brzuch?
|
|
|
#2891 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dodaj do tego jakieś ćwiczonka na nogi/tyłek - to te mięśnie, które ci będą spalać najwięcej kalorii ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Cytat:
MMA Fitness ![]() Hula Hoop Edytowane przez SaiFari Czas edycji: 2016-03-06 o 00:53 |
||
|
|
|
|
#2892 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ja wlasnie zawsze jak cwicze to w zestawie Jillian +shaun T ![]() Wlasnie zalezy mi na czyms na brzuch (probowalam z Mel B,ale stradznie nudna ona jest
|
|
|
#2893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ZCUT (bardzo wysoko intensywny) to dla mnie bezsens - ale jak tam kto woli - ja wybieram 30 minut spokojnego kardio zamiast 10 wypluwania płuc... ![]() (heh - jedna z wizażanek puściła pawia po intensywej zuzce - więc raczej nie jest to zdrowe...)
MMA Fitness ![]() Hula Hoop Edytowane przez SaiFari Czas edycji: 2016-03-06 o 13:20 |
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, można się dołączyć?
Zaczynam dziś shreda! Już jestem ubrana, w pełnej gotowości tylko czekam aż dziecko mi uśnie Pół godziny to w sam raz, może prześpi całe ćwiczenia ![]() Jest ktoś kto już skończył i pomotywuje mnie wynikami?
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Rozeznanie
|
hej
Ja ponownie po raz nie wiem który wracam do Jillian, od tygodnia robię BR.Już raz go zrobiłam i super poprawił mi formę. Teraz też tego potrzebuję. Mam nadzieję, że wytrwam, bo ostatnio cos bardzo szybko się nudzę i zmieniam treningi...zobaczymy jak pójdzie. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Powodzenia ! |
|
|
|
|
#2896 |
|
Rozeznanie
|
shred nie jest zły, ale jeżeli już decydować się na JM - to zdecydowanie polecam bardziej pogram RIPPED - jakiś taki weselszy jest. Skończyłam oba - jeżeli chodzi o rezultaty to po miesiącu tego czy tego zdecydowanie lepsza kondycja i więcej siły. Generalnie preferuję programy gdzie codziennie robi się co innego.
Ćwiczę od roku i tak na prawdę dopiero teraz zaczynam zauważać konkretne efekty - zaczynam nawet lubić siebie w lustrze
|
|
#2897 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#2898 |
|
Rozeznanie
|
Corii Ty to masz juz taką kondycję , o której ja mogę pomarzyć na razie
BR dla mnie teraz jest super. Zaś miałam przerwę w ćwiczeniach i forma spadła. Tak to jest jak człowiek się pochoruje Jak mi się poprawi to na pewno dodam coś do tego bo to jednak w miarę lajtowe treningi są, no przynajmniej na początku. Albo dołożę porządne obciążenie do ćwiczeń i wyjdzie fajny trening siłowy
|
|
|
|
|
#2899 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale pomały i do przodu znowu dojdziesz Oczywiscie, ze na poczatku nie mozna forsownych. W kazdym razie zycze Ci szybkiego dojscia do formy A co do mojej formy - IM30 mnie momentami pokonywało
|
|
|
#2900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory głównie Chodakowską, ale kurcze za długie są dla mnie te programy. Młody mi się budzi po pół godziny, a ja dostaję szału, że nie mogę skończyć. Mam nadzieję, że shred chociaż krótki przyniesie pożądane efekty ![]() Dzięki Cytat:
O, muszę poczytać o tym ripped. Shred zrobiony i skoro zaczęłam to spróbuję skończyć, ale trzeba mieć też plan na kwiecień, maj, czerwiec itd Mam nadzieję, że już nigdy się nie znudzę ćwiczeniami Na razie dość dobrze mi idzie 5/7 dni po min. 30 minut. Czasem uda mi się nawet ponad godzinę ćwiczyć Efekty u mnie widać bardzo, w połączeniu ze zdrowym odżywianiem zrzuciłam już 10 kg, ale jeszcze mi mało formy, kondycji, mięśni I za dużo nadal tłuszczu
|
||
|
|
|
|
#2902 | |
|
...po prostu być.
|
Cytat:
Ale i tak wydłużam ten czas o 10 minut z Cindy Crawford jako rozluźnienie po Jillian. Diety nie stosuje jako takiej staram się jeść mniej i zdrowiej oraz regularnie. Efekty... Wagowo nie bardzo, ale reszta super. Dużo lepsza kondycja do tego w końcu wzmocniły mi się ramiona. I poszło sporo cm. Prawie 5 cm w tali i biodrach, 4 cm pod biustem, 3 cm w udzie u góry. Dół uda koło 2 cm. Widzę też że ciało mam dużo lepsze. Pupa jędrniejsza i łydki wzmocnione. Tak więc jestem bardzo bardzo zadowolona. Kończę w środę. Coś porobię do soboty z Jillian. Niedziela odpoczynek i od poniedziałku zaczynam 30 Ripped. |
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie dorzuciłam 5-minutówkę Ewy na nogi i 10 minut hula hop, o ile dzieć mi będzie pozwalał to postaram się też troszkę wydłużać
|
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Rozeznanie
|
Cześć. Dawno tu nie pisałam. Skończyłam 2 miesiąc BR i przytyłam prawie 3 kg!
|
|
|
|
|
#2905 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#2906 |
|
Rozeznanie
|
Tarczyca potrafi namieszać, wiem coś o tym.
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak... U mnie HI dodatkowo i jest masakra
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm ja skończyłam Shred w ubiegłym tygodniu - w 32 dni (w ostatnim tygodniu musiałam zrobić dwa dni przerwy).
Jestem z siebie dumna że dałam radę, faktycznie codzienne ćwiczenia mocno mobilizowały. Natomiast efekty są marne - na wadze praktycznie żadne, w cm też I w ogóle nie bardzo miałam siłę na cokolwiek Generalnie nie czułam się najlepiej - a po tygodniu bez Jillian jest lepiej z energią (a w tym tygodniu zaliczyłam 3* basen i skalpel). Chyba nie służy mi brak odpoczynku. Mam wrażenie że po Skalpelu były lepsze efekty (a nigdy nie robiłam codziennie, max 4-5 razy w tygodniu). Teraz planuję testować połączenie skalpel*2 +basen*3 Choć wiem że bez diety to nie wiele da - aczkolwiek lepiej być sprawna kupą sadła niż rozlazłą
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Rozeznanie
|
Niestety bez diety ani rusz....
Po ćwiczeniach jesteś głodna bo spaliłaś kalorie i organizm chce nadrobić . Najlepiej zapchać się czymś zdrowym np sałatkami. Ja też mam takie ssanie teraz, zjadłam o 11 a teraz o 13 już mam mega głoda. Jeszcze z godzinę muszę wytrzymać..zalewam się wodą
|
|
|
|
|
#2910 |
|
...po prostu być.
|
Dziś ostatni dzień shreda już za mną. Waga mniej więcej 2kg, ale nią się specjalnie nie sugeruję. Mięśnie się wzmocniły, kondycja duuuuużo lepsza (o to mi bardzo chodziło), cm spadły w dół i widać to nie tylko na miarce, ale i wizualnie. i ubrania inaczej leżą.
Dieta w sumie u mnie żadna, regularne posiłki więcej warzyw i owoców. Ale odstawiłam słodycze, teraz jem je sporadycznie. Tak więc ogólnie jestem bardzo zadowolona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

Bo Focus jest dosyc lekki. 

Jak mi się poprawi to na pewno dodam coś do tego bo to jednak w miarę lajtowe treningi są, no przynajmniej na początku. Albo dołożę porządne obciążenie do ćwiczeń i wyjdzie fajny trening siłowy 

Choć wiem że bez diety to nie wiele da - aczkolwiek lepiej być sprawna kupą sadła niż rozlazłą