III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-05, 08:14   #2881
201610121609
Konto usunięte

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Tż to się kłócił z moja siora między nimi rok różnicy a ona do niego teksty jak by matka jego była, polewka

No i się zastanawiam nad chrzestna, bo jak ma mi wymowki robić co przyjazd to dziękuję

Ja zaraz idę w kąpiel lawendowa
Ale na razie oglądam fajny film na vox

Pogoda do bani a u nas dziś i jutro na rynku festiwal limes, jak zacznie padać to lipa z wyjścia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ooo uwielbiam jak ktoś robi wykłady matczyne pewnie myślała, ze tz skuli uszy i przeprosi
My nie chrzcimy takze z głowy
A u nas jutro...uwaga...parada homoseksualistów, transwestytow i transseksualistow pół miasta zablokowane...nigdy nie byłam ale jak spojrzałam na zdjęcia z poprzednich lat to chce pójść zobaczyć bo kurde to wyglada jak karnawał w Rio no chyba, ze bedzie lało

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 08:21   #2882
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Ooo uwielbiam jak ktoś robi wykłady matczyne pewnie myślała, ze tz skuli uszy i przeprosi
My nie chrzcimy takze z głowy
A u nas jutro...uwaga...parada homoseksualistów, transwestytow i transseksualistow pół miasta zablokowane...nigdy nie byłam ale jak spojrzałam na zdjęcia z poprzednich lat to chce pójść zobaczyć bo kurde to wyglada jak karnawał w Rio no chyba, ze bedzie lało

Mój ostatnio w new yorkerze widział pana za panią przebranego i tylko on mu się przyglądał to go aż upomniałam

Z nia to szkoda teraz gadac bo ta sama śpiewka

Ja też mówię poczekam do 18 stki i sama wybierze, bo może i tak turasa wybrać i przejść na islam oczywiście żart

Ktoś ma ochotę na kinder pinqui ?

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 08:26   #2883
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Mo_onika_ika TZ do wymiany weź ogarnij tego chłopa bo to jest masakra...
Ja znowu mam ten problem ze Tz ma mase kolegow samotnych i mi sie z nimi po prostu nie chce spędzać czasu i nie znosze jak ktos do nas przychodzi bez zapowiedzi do tego teściowie czy brat Tzta... mam dosyc momentami
W ogole moje zycie towarzyskie powoli zanika,po porodzie chyba lepiej nie bedzie
Niestabilna ty to masz u siebie przygody...
nmartyna to miły sen a ja znowu mialam beznadziejną noc i Tz mnie we śnie wkurzyl
aisa84 moja mama mowi tak samo kazdy ma do tego inne podejscie...ja ubranka wypiore ale kurteczek,rożka,kocykow juz nie.
Moja mama nie prała mi w ogole nic ani nie prasowala kolezanka ktora rodzila pol roku temu tez nie prala ani nie prasowala.
Tak samo jak kosmetyki,kiedys byla oliwka i mąka ziemniaczana i to wystarczalo, dlatego ja daruje sobie linomag czy sol fizjologiczna, kosmetyki ograniczam do minimum
dzanet2108 dzięki niestety musze czekac na wyplate do konca lipca i nie ma szans zebym kupila cos wczesniej

Witam się Dziś po poludniu zaczynam SR
A w ogole wiecie co mi mowila pani ze sklepu dziecięcego?ze ta polozna co przychodzi po porodzie jest przeszkolona z danego produktu np bambino i wciska kobitkom bambino... tak sam jak polozna poleca dzidziusia czy lovely...hm
Nikt nie powiedział że życie na wsi będzie łatwe. No i jak idzie taka wichura tondom dostaje jako pierwszy bo nic wokół nie ma.
Teraz wszystko trzeba posprzątać :/ ale dzisiaj nie mam siły. Zaraz na zakupy trzeba pojechać.

Stary 2014-07-05, 09:20   #2884
Asia19x
Zakorzenienie

Hej

Martynko piękny sen
Mecia bidulko, znam ten ból... Mnie odpukać od tyg nie boli, w czwartek jadę na usg tej nerki.

Od poniedziałku idę na dietę. Bez słodyczy postaram się funkcjonować, choć nie daję sobie dużych szans
Ramiona mi przytyły, co jak co, ale RAMIONA?

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Nikt nie powiedział że życie na wsi będzie łatwe. No i jak idzie taka wichura tondom dostaje jako pierwszy bo nic wokół nie ma.
Teraz wszystko trzeba posprzątać :/ ale dzisiaj nie mam siły. Zaraz na zakupy trzeba pojechać.

Uważaj na siebie
Ja się wychowałam na wsi, kocham tam być, w rodzinnym domku

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 09:32   #2885
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a ja Sprzedałam kombajn kosmetyczny w końcu udało się, nasza domowa kasa dostała zastrzyk yuhuuuu
Super że w końcu się udało

Cytat:
Napisane przez Blondi Banana Pokaż wiadomość

To można mieć za niski cukier? Ja miałam najpierw 71, potem 86, potem 87. Gin mówiła, że to dobre wyniki, więc nie dociekałam U mnie byłby problem gdybym miała więcej słodyczy jeść, bo z nietolerancją laktozy prawie żadnych jeść nie można Ale za to owocki mają cukier, a ich nie ograniczam
Ja też mam za niski cukier, 2 jednostki poniżej normy, ale lekarz nic nie mówił. A słodycze i owoce w ciąży pochłaniam w ogromnych ilościach.

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
witajcie
niestety nie nadrobię tego so nakobałyscie wczoraj, ale mialam okropny dzien owszem dosc intensywny bo chcialam placuszka upiec zrobilam lody domnowej roboty, obiad jeszczezakupy do domu a na wieczor tak mnie cos po prawej stronie kolo pepka bolalo ze myslalam ze ktos mi skore wyrywa.
MAm nadzieje ze to nic powaznego, chociaz czesto mi sie to powtarza
Też tak wczoraj miałam, ból z prawej strony koło pępka i dziś to samo i już stracha mam że coś się dziejeA Tobie przeszło już?

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość

No niestety na wsi łatwo nie jest, ale ja bym nie mogła mieszkać w mieście. Mieszkałam 3 miesiące w dużym mieście i jak wracałam do domu to nawet wiodok krów mnie rozczulał
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 09:36   #2886
Asia19x
Zakorzenienie

Moniu nie pozwól aby Tz tak Cię traktował, okropnie się zachował
Ja sobie nie wyobrażam czegos takiego, porozmawiaj z nim, bo on robi co chce wychodzi na to, nie zdając sobie sprawy, jaką Ci sprawia przykrość
To, że jesteś w ciąży nie znaczy, że musisz się zamknąć w domu. Nie czuj się tak źle, bo jesteś super babeczką mającą w brzuszku największy skarb

Normalnie lanie dla niego, na gołą dupę
]

Piszecie o tych bólach, mnie strasznie ciągnie od wczoraj, jakby mi się w brzuszku coś przeciągało, tak z boku bardziej na wysokości pępka, a jak się przewracam z boku na bok to już w ogóle I w nocy mnie brzuszek chwilami bolał na okres jakby. Ale tak przez chwilę kila razy. Myślicie, że ma to związek z twardym brzuszkiem? Bo już sobie wkręcam Wizyta dopiero 21 lipca.

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-05, 09:47   #2887
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi Banana Pokaż wiadomość

Mój tata miał w młodości problemy z nerkami, ale odkąd zaczął regularnie piwkować, to problemy zniknęły jak ręką odjął Chmiel na nerki najlepszy
To jak mi po porodzie nie przejdzie to chyba w alkoholizm wpadnę żeby tylko złagodzić ból
Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Mnie o 4:50 złapał skurcz łydki, krótki, ale nie wiedziałam czy masować czy nogę zgiąć czy prostować, bo tak prosto ze snu to człowiek oszołomiony, po chwili jednak ustąpił. Witaminy codziennie łykam i to nie tanie, mam nadzieję, że się nie powtórzy, bo przyjdzie mi jeszcze dokładać magnezu.
Wyjęłam na noc mięso do odmrożenia z myślą, że to schab z dziczyzny, bo dostałam i chciałam go spożytkować, ale wieczorem to tyle widziałam, że rozmroziłam mielone. Kapkę mi z tym nie po drodze, bo jakiś czas temu robiłam mielone kotlety, gołąbki, tort z mięsa mielonego, a dziś nie wiem co z tym zrobić, a trochę tego jest.
Jem właśnie śniadanko i zaraz lecę na zakupy, bo się upał niezły zapowiada to potem nie będę dreptać po tym słońcu.
Jakby któraś potrzebowała pudełek do przechowywania to od10go będą w Lidlu.
Miłego dzionka
Masować Ja wtedy co miałam to masowałam nogę to przeszło. Ale babcia mi radziła,żeby stanąć na płaskiej stopie i wygiąć palca do góry czy coś. A ona ma skurcze łydek od kilkudziesięciu lat i mówi,że jej to pomaga. Tak jest po prostu,ja to magnez łykam a skurcze łydek są

Cytat:
Ja znowu mam ten problem ze Tz ma mase kolegow samotnych i mi sie z nimi po prostu nie chce spędzać czasu i nie znosze jak ktos do nas przychodzi bez zapowiedzi do tego teściowie czy brat Tzta... mam dosyc momentami
W ogole moje zycie towarzyskie powoli zanika,po porodzie chyba lepiej nie bedzie
Moje też nie przejmuj się i z dnia na dzień uświadamiam to sobie co raz bardziej...
Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość

Wazylam sie dzis, 30 tc i 9 kg do przodu.
O to ładnie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość

Od poniedziałku idę na dietę. Bez słodyczy postaram się funkcjonować, choć nie daję sobie dużych szans
Ramiona mi przytyły, co jak co, ale RAMIONA?

Ja zawsze miałam ręce jak szkielet a teraz takie grube jak serdelki i ramiona tak samo
Cytat:

]

Piszecie o tych bólach, mnie strasznie ciągnie od wczoraj, jakby mi się w brzuszku coś przeciągało, tak z boku bardziej na wysokości pępka, a jak się przewracam z boku na bok to już w ogóle I w nocy mnie brzuszek chwilami bolał na okres jakby. Ale tak przez chwilę kila razy. Myślicie, że ma to związek z twardym brzuszkiem? Bo już sobie wkręcam Wizyta dopiero 21 lipca.
Każdy ból jest inny u każdej z nas,mnie np. też boli jak się przekręcam z boku na bok i aż czasem łzy mam ale to teraz raczej takie rwanie,kłucie ale nie traktuje tego,że to ma związek z twardym brzuszkiem,bo akurat twardy brzuch wydaje mi się u mnie,że to skurcze BH i stąd to. A bóle to mogą być na prawdę różnego pochodzenia,bo na dobrą sprawę może to oznaczać,że wszystko Ci się tam rozciąga

Wy mówiłyście,że od 24 tygodnia luteina jest już 100% płatna a ja zapłaciłam normalnie 3,20 I to za podjęzykową(gdzie wcześniej płaciłam 15 zł),bo dopochwowej nie było,ale to może dlatego,że babka mi policzyła jak za dopochwową. Cieszę się,że dalej mam tą zniżkę,chyba,że u mnie ginek wpisuje dalej,że jest zniżka

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-05, 09:49   #2888
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam czegos takiego, porozmawiaj z nim, bo on robi co chce wychodzi na to, nie zdając sobie sprawy, jaką Ci sprawia przykrość
To, że jesteś w ciąży nie znaczy, że musisz się zamknąć w domu. Nie czuj się tak źle, bo jesteś super babeczką mającą w brzuszku największy skarb

]

Chyba Asia chce ponownie dostać lanie:-P masz zakaz wkręcania;-)

Ja już poprasowałam i normalnie uwielbiam te spodenki:-D
Zaraz trzeba iść na zakupy i jakiś obiad ogarnąć, a nie mam kompletnie pomysłu:-(

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404553709845.jpg (74,4 KB, 27 załadowań)
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 09:49   #2889
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Super że w końcu się udało

Ja też mam za niski cukier, 2 jednostki poniżej normy, ale lekarz nic nie mówił. A słodycze i owoce w ciąży pochłaniam w ogromnych ilościach.

Też tak wczoraj miałam, ból z prawej strony koło pępka i dziś to samo i już stracha mam że coś się dziejeA Tobie przeszło już?

No niestety na wsi łatwo nie jest, ale ja bym nie mogła mieszkać w mieście. Mieszkałam 3 miesiące w dużym mieście i jak wracałam do domu to nawet wiodok krów mnie rozczulał
No tak... ja też nie wyobrażam sobie teraz mieszkac gdzie indziej. Kocham to miejsce pomino ze wszędzie daleko. Ale Justek będzie mial super warunki prawie wszystko swojskie i świeże powietrze. ♡

Stary 2014-07-05, 10:33   #2890
Asia19x
Zakorzenienie

Mecia no tak, każda inaczej przechodzi wszystko, ja też czuję właśnie takie ukłucia i ciągnięcia Najgorzej jak się przekręcam.

Lody i koktajl brzoskwiniony wszamany

Tż pojechał, wróci i będzie robił obiad, przyprawiłam mu tylko mięso

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-05, 10:46   #2891
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Ja po kąpieli
Ogarnieta kuchnia, odkurzone, łóżko pościelone, moje jasne pranie schnie, teraz piore ciemne tż ta, jeszcze tylko łazienka i można smazyc naleśniki

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-05, 10:59   #2892
Latte88
Zakorzenienie

Dzień dobry Mamusie
My jak zawsze zaczynamy weekend muzycznie, oczywiście Mateusz Ziółko na tapecie, Tosia przy nim szaleje, a mama też nie lepsza hahaha czekam na jego płytę z nieukrywana niecierpliwością. I czuje ze będą katować wszystkich
Lidia Jazgar & Mateusz Ziółko - Nie ma: http://youtu.be/-89WwmcvXfg
Dziś od 8 piszczy piesek w bloku gdzieś obok, i tak codziennie. Zostawiają go samego i biedny płacze. Jakbym wiedziała gdzie on tak piszczy to poszlabym i powiedziała ze się nim zajmę na czas ich wyjścia bo serce mnie boli.
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:08   #2893
aa2
Zakorzenienie

dzień dobryyy
poszłam spac po 3

współczuje wam tych bóli

zastanawiamy sie co dziś roic

Mondragorka otwarty basen, ale fajnie zrobiony
https://www.google.pl/search?q=basen...w=1366&bih=667
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:15   #2894
201610121609
Konto usunięte

Latte-tez by mi serce pękało z powodu pieska moze uda Ci sie namierzyć właścicieli ale niestety moga sie nie zgodzić a Ty sie możesz zakochać w psiaku i pózniej sie z nim zabarykadować w mieszkaniu i nie oddać

Katerina juz moze widziałaś na fb ale inne dziewczyny z De mające mielone wołowe z lidla lub aldi z data do 07.07 musicie je oddać do sklepu bo cos tam w nim znaleźli...chyba plastik...

http://www.rtl.de/cms/news/rtl-aktue...9-1966866.html

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:22   #2895
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Latte-tez by mi serce pękało z powodu pieska moze uda Ci sie namierzyć właścicieli ale niestety moga sie nie zgodzić a Ty sie możesz zakochać w psiaku i pózniej sie z nim zabarykadować w mieszkaniu i nie oddać

Katerina juz moze widziałaś na fb ale inne dziewczyny z De mające mielone wołowe z lidla lub aldi z data do 07.07 musicie je oddać do sklepu bo cos tam w nim znaleźli...chyba plastik...

http://www.rtl.de/cms/news/rtl-aktue...9-1966866.html

O widzisz, na szczęście mam kurczaka tylko z aldi ale dzięki za cynk dziś nie kupimy mielonego

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-05, 11:46   #2896
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Paulinka ja też mam AB+ i nie muszę robić tego badania... Dziwne
Dzisiaj uświadomiłam tż że to już 8 miesiąc i ma się ruszyć z remontem i jego mina była bezcenna kazał mi leżeć i nic nie robić żebym czasem za szybko bie urodziła, lozeczka też kazał zamówić żeby już było bo on sam potem nie będzie wiedział jakie i w przyszłym tygodniu skręcamy bo nie mw gdzie go trzymać i lepiej żeby stało już na miejscu a ja chodzę i się cieszę...
Mam ochotę na frytki ale nie mam ziemniakow

czyli za miesiac rodzisz w sierpniu a ja sie boje 27 wrzesnia.....
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:46   #2897
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Mialam dzisiaj najpiekniejszy sen w zyciu! Snilo mi sie ze karmilam piersia moja sliczna coreczke byla taka malutka i miala czarna czuprynke na glowce, idealna byla do tego tak slicznie jadla... swietny sen

Piękny sen

Miałam ambitne plany ale chyba znowu leń wygrywa hehehe
Witam się kobitki w sobotnie południe
Ide zaraz pranie wstawić, bo widzę, że sie pogoda robi.

Miłego dnia

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:54   #2898
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
czyli za miesiac rodzisz w sierpniu a ja sie boje 27 wrzesnia.....

Nie no dopiero zaczęłam 8 miesiąc, w sierpniu zacznę 9 i mam nadzieję poczekać do końca sierpnia Termin na 11 września ale 21 sierpnia rozpoczynam wyganianie

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:57   #2899
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość

mnie boli po poludniu, jak sie poloze to przechodzi i po nocy jest oki ale wydaje mi sie ze to jest przez to ze duzo chodzę i sa efekty uboczne.
Dzis tez robilam ogorki konserowe na zime kilka kompocików i juz po 11 czulam ten okropny bol tez sie chwilami boje ze cos sie dzieje jednak z drugiej strony wiem ze malutka ma tam pupe i gniecie mnie nią.
Wizyte mam dopiero 16 ale jak bedzie mnie bardzo bolec to pojade na ip.

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-05, 12:13   #2900
Asia19x
Zakorzenienie

Etusia uważaj na siebie i połóż się jeżeli Cię tak boli

Szlag mnie trafia, że nie mogę porobić porządków, obiadu normalnie, Tż nie posprząta tak jak ja, prania do prasowania tyle... Wiem, że dla mojego dobra i przede wszystkim dla malutkiej to robię, więc wtedy mi ta złość mija...

Jakby mi ktoś dał z 500zł to mogę leżeć i kupować na allegro

Ale mała się od rana przeciąga, no szok Aż czasem ukłucie jakby w jajniku poczuję

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-05, 12:16   #2901
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień dobryyy
poszłam spac po 3

współczuje wam tych bóli

zastanawiamy sie co dziś roic

Mondragorka otwarty basen, ale fajnie zrobiony
https://www.google.pl/search?q=basen...w=1366&bih=667
Rzeczywiście świetny. Warto się tam przejechać. Dzięki za cynk

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:17   #2902
małaPaulina
Wtajemniczenie

Asia19x to jest nic bo mi sie albo wydaje albo mam cellulit na ramionach
czekam jeszcze na rozstępy i cellulit na twarzy oł jeeeeeea
Simran86 super te spodenki

U mnie dziś upał
A i kupilam sobie gazetki moj maluszek i mamo to ja zaraz sobie poczytam

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:42   #2903
anesh_
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Tak się wczoraj narobiałam przy robieniu miejsca dla synka w szafach,ze dzisiaj mam zakwasy.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:

]

Asiu zadzwon do lekarza jak się niepokoisz, zapytaj, może będzie kazał przyjść wcześniej,żeby sprawdzić to.

Mnie też właśnie często boli jak na okres.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Monia pochwal się pościela

Ja mam trzy koszule w domu, ale normalne, myślałam o tej rozpinanej, ale może po prostu kupię na ramiączkach? W Pepco można trafić.
Jak przenosili mnie do szpitala, to wysłałam Tż po dwie nowe koszule, bo nie wiedziałam ile będę leżeć. Kupił mi dwie bawełniane Pepcowe i co? Uwielbiam je A tak nienawidziłam koszul

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Czyli te z Aventa, nie są?
Sama nie wiem, czy je brać czy nie
Ja dostałam od koleżanki jeden smoczek z aventa jak przyszła odwiedzić Majke i tamten nie był, więc w ogóle go nie uzywalam. A na tych zdjęciach nie widzę niestety;p.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-05, 12:44   #2904
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Asia19x to jest nic bo mi sie albo wydaje albo mam cellulit na ramionach
:
No to Cię zdziwię - też zauważyłam coś ala cellulit na ramionach, masakra
Dobrze, że na ustach nie mam albo na dłoniach, choc kto wie

Anesh dziś już jest okej, tylko w boku mnie tak kłuje
Mam nadzieję, że nic się nie dzieje złego, ale jak się będzie utrzymywać, przejdę się do doktora
Ale oby nie

Ale mała się przeciąga, zaboli czasem aż

Ale bym poszła do kosmetyczki zrobić sobie brwi
Zarastam jak diabli.

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-05, 13:22   #2905
Niestabilna
Wtajemniczenie

Kupilam parę dekoracji do pokoju Justka. Ragal i siec rybacka. Moja mama do tego ma muszelki do zawieszenia. Jeszcze tylko granatiwy dywanik, ramka na zdjęcia, latarenka na parapet i poduszki na fotel.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404562885884.jpg (50,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1404562909408.jpg (93,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1404562935056.jpg (47,1 KB, 30 załadowań)
Stary 2014-07-05, 13:28   #2906
Asia19x
Zakorzenienie

Niestabilna chyba lubisz morski klimat, co?

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-05, 13:36   #2907
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestabilna chyba lubisz morski klimat, co?
Lubie ale bardziej kreci mnie styl skandynawski a to dla synusia do pokoju... bo sie zastanawiałam jak mu pokój zrobić no i zaczelo się od farby bo zobactylam piekny ciemno niebueski kolor i na sznurku szkielka i mowie do tz Justek dostanie morski pokój

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-05, 13:50   #2908
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Niestabilna na tej stronie którą dzisiaj wklejam jest pościel z takimi marynarskimi elementami. Świetna, tylko to jedna z tych droższych

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

W ogole to dzisiaj zauważyłam, że im pościel ma mniej takich dzieciowych wzorów tym jest droższa :-/ teraz choruje na takie delikatne, pastelowe, bez żadnych miskow itp ale ceny kosmiczne :-/

A od tych wózków to mi już łeb pęka...
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:07   #2909
88Ekaterina88
Zakorzenienie

U mnie na ulicy turki slubuja
Ulica zablokowana, tańczą na całej długości

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-05, 14:16   #2910
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
no to by było coś

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
U mnie na ulicy turki slubuja
Ulica zablokowana, tańczą na całej długości

no to imprezka pełną gębą

młoda własnie pojechała na dzialkę z moimi rodzicami a ja odpoczywam po wczorajszym wieczorze i nocy.

Gdybym miała bóle jak na okres to bym wolała jednak zadzwonić do gin. Zwłaszcza gdyby się nasiliły. One mi w ciąży kojarzą się ze skurczami. Może to być absolutnie wszystko dobrze, ale lepiej dmuchać na zimne. Ewentualnie nospę zażyć można. W poprzedniej ciąży miewałam takie bóle i moja gin kazała mi leżeć, nospe zażywać.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości