|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja ogólnie byłam bardzo scpetycznie nastawiona do robienia czegokolwiek na moich paznokciach - bo nie chciałam żeby wyglądało to sztucznie :P ale moje paznokcie tak się łamały i były w takim stanie, że się zdecydowałam i nie żałuję
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na żywo raczej bym nie zwróciła na nią uwagi bo to nie ten materiał co ja chcę ale te odcięcie mi się nie podoba albo krótka albo długa musi być dla mnie ![]() choć bardziej góra mi sie podoba i tak |
|
|
|
|
#2884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moga byc rowne z Twoimi ale nadający jeden kształt ;-) i sie nie łamią itp ![]() Cytat:
hybryda jest jak lakier tylko własnie utwardzana lampami uv utryzmuje sie dluzej jak lakier i troche wyglada jak zele - normalne lakiery tak nie maluja.ale nie jest tak gruba tylko warstwa jak lakieru ![]() Pani utwardza lampą i przemywa wacikiem nasączonym tzw. cleanerem i juz mozesz sobie robic co tam chcesz bo jest suche
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
U nas na takie przyspieszone weekendowe kursy trzeba mieć skierowanie z parafii jednego z narzeczonych
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
O masakra... w warszawie po prostu się zapisujesz i tyle. My chcemy w św Annie zrobić i tam się po prostu trzeba przez ich stronę rejestrować. U nas inne kursy nie wchodzą w grę bo mieszkamy 200 km od siebie
|
#2887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz robic niby wszystko aczkolwiek ja mialam pecha, tzn moja paznokcie takie chyba sa ogolnie, ale musialam uderzyc palcami o stol i szybko mi sie pelno pekac na lakierze zrobilo i wygladalo jakby brudne byly.. ;pja sama czekam teraz na jakas dobra promocje zeby zrobic..i na wiekszy przyplyw gotowki Cytat:
tez uwazam ze lepiej rok dluzej zaczekac i miec wszystko jak sie chcialo i dopiete a nie.. zesopl taki ktory zostal, zdjecia to samo, bo co tam ze pamiatka na cale zycie :PCytat:
to tez troch e"problem" robia :P
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 |
|
Konto usunięte
|
Ale cyrk.. Rozmawiałam z chrzestnym niedawno przez telefon, w sumie nie gadałam z nim odkąd 5kl podstawówki skończyłam, bo się z mama pokłócili - to jej brat - i przestał dzwonić pisać przyjeżdżać.. No i myślę niby ponad rok do ślubu ale zadzwonie zapytam co słychać i wspomnę o ślubie. Odebrał, odpowiadał z wielkiej łaski jednym słowem a jak powiedziałam o ślubie, to powiedział, że nie przyjedzie i się rozłaczył.. Widzę, że będzie więcej znajomych z mojej strony jak rodziny.
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i w takiej sytuacji nawet bym nie zaprosiła Edytowane przez aga99792 Czas edycji: 2014-07-03 o 14:50 |
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
no niby dorosli ludzie a zachwują sie jak dzieci.. jak z siostra poklocony to niby czemu na Tobie ma sie odgrywac
![]() a co do hybryd to polecam samemu kupic lampe ipt (koszt 100-120zł) i mozna robic sobie samemu ![]() mi zajmuje godzine (ze skorkami piłowaniem itp) ale WARTO! bo lakier 25zł i mam je ponad rok a we wro hybryda 80-100zł :P
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poczekaj jeszcze trochę, może jednak zmieni zdanie ... |
|
|
|
|
#2893 |
|
Konto usunięte
|
No nieźle, wychodzi na to że od M. będą i rodzice i rodzice chrzestni, a u mnie tylko mama... Tata nie żyje, chrzestny odmówił, a chrzestna znowu jest taka, że może zrobić w konia i mówić że będzie a i tak się nie pojawi.. Przykro.. Wgl z mama też mam problem
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
i to koniec Twojej rodziny?? :O nic? ciocie 'wujki'?
|
#2895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moze mi kupi bo rok temu przyjechała na swieta i mowi :" miałam Ci kupić taką lambe na jakieś lakiery żelowe, zastanawiałam się ale odłożyłam" uwielbiam jej opowiadanie co mi miała kupić a nie kupiła Ale jak nie kupi to kiedys sama kupie na pewno! kusi mnie bardzo
|
||
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym generalnie z chęcią połowy mojej rodziny nie zapraszała. Nie mam z nimi kontaktu od ponad 6 lat i nie czuję potrzeby ich obecności na weselu
|
#2897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i dlatego nie zapraszam. Wolę zaprosić znajomych rodziców (którzy są mi bliscy i traktuję ich jak rodzinę) czy też moich zanjomych, niż ciocie którą ostatni raz widziałam na komunii, a może nawet i nie... Inne podejście ma Tż i jego rodzice. Dlatego wesele będzie na około 160 osób :/
|
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
sQuaara taki zestaw byłby ok? http://allegro.pl/zestaw-manicure-hy...371050679.html
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2014-07-03 o 14:56 |
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie ale rodzice mowia ze wypada
![]() rodzice za nich zapłaca wiec mi nie przeszkadza ze beda (to rodzenstwo mojego taty) nie bede z nimi raczej rozmawiac bo sie wszyscy znaja i sami sobą zajmą
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2902 |
|
Konto usunięte
|
mam ale ze strony mamy się nie odzywaja z nia, jak starsza siostra brała ślub zaprosiła babcię ze strony mamy, to powiedziała że to tamto sramto i nie przyszła, był jeden z mamy braci z żona, a potem się okazało że babcia siedziała i pilnowała jego dzieci.. Masakra, mogła chociaż do kościoła przyjść. Zaproszę ich ale dam sobie rękę uciąc że nikt się nie pojawi. A ze strony taty już jest lepiej, ale nie wiem czy będą tak daleko jechać na wesele, chociaż z drugiej strony ślub bierzemy u TŻa a sala jest od niego niedaleko, na ślub na pewno przyjadą więc może i na wesele. Coś czuje, że muszę od nowa listę gości zrobić.
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce mi sie wlaczyc... ale za tanio. tzn lampa lampą mozna brac sama ale lakiery raczej do d.py osobiscie moge polecic taki zestaw ![]() jest drozszy ale 1lakier/baza/top z CZ kosztuje 25zł to ze 160 masz wartosc lakierków za 75zł ![]() wiec nie warto brac tanszej lampy+potrzebne rzeczy+lepsze lakiery ;]
|
|
#2904 |
|
Konto usunięte
|
Mi mama powiedziała, żebym według własnego sumienia zapraszała, i że jak nie zaproszę nikogo z jej strony to i tak ona to zaakceptuje bo wcale się nie zdziwi jak nie będę ich chciała. Siostra zapraszała tyle rodziny mniej znajomych żeby jakoś w miarę to wyszło a potem ponad 20 miejsc wolnych było.. I mama mówi, żebym lepiej sobie znajomych pozapraszała niż marnować miejsce na kogoś kto i tak ma Cię gdzieś. Także będzie szóstka mojego rodzeństwa razy dwa i mama z partnerem. I strona ojca, ale to już nie wiem ile, bo nie wiem ile się wybierze na wesele, na ślubie na pewno będą, byli nawet u mojej siostry, chociaż mój ojciec to nie był jej ojciec. (mój tata to mamy drugi mąż był) . Także widzicie. Nie wiem jak to zrobić, ale chyba naprawdę jeszcze raz ułoże listę.
|
|
|
|
#2905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do mojej chrzestnej to jej corka takie cyrki odwala ostatnio całej rodzinie ze jak mi cos strzeli przed slubem to jej powiem co o niej mysle i sie najwyzej ciocia obrazi (choc szkoda by bylo )moja Sis (ta corka) ost miala slub to bylo wielkie halo i scigala rodzine ponad 450 km i mialo nie byc noclegow... o noclegach powiedziala we wtorek gdzie w sb bylo wesele (jak ktos mial to juz sobie sam zalatwil ;/ a ona z wielka łaską...) ja rozumiem ze ich nie stac ale wtedy mogli dac liste najblizszych hoteli/agroturystyk z cennikiem np i zapewnic chociaz transport z kosciola do sali albo chociaz z sali do pokoju ale NIE bo przeciez to wszystko goscie sami powinni... dziwne bo cale zycie miala inna wizje na to a jak poznala swojego mena to rodzina dla niej rpzestala istniec i takie akcje robi... na jej slubie kuzynka nasza ja zagadala (kuzynka ma w pazdzierniku wesele) i mowila ze ja zaprasza jak sie z nia widzi a zaproszenie dosle - to Sis jej od rauz wtedy odpowiedziala ze ona nie rpzyjdzie bo pracuje i na pewno nie da rady... ok... ale jak kuzynka pisala do Sis po adres aby zapro wyslac to bylo "a chcecie rpzyjechac nas zaprosic? no ok..." a za chwile "ale nas moze nie byc" - ani nie wiedzieli kiedy, ani nic, ani nawet kuzynka nie chciala jechac tylko wyslac ale to wyszlo na to ze "Na moje wesele przyjedz i baw sie dobrze mimo ze mam Cie w dupie (naet do nas nie podeszla zapytac jak sie bawimy, tylko jak kamera byla to RAZ z nami potanczyla chwileczke), na twoje na pewno nie rpzyjade ale przyjedz do mnie 200 km i zapros (choc nie wiem czy bede w domu wtedy) abym mogla odrzucic zaproszenie)"... w grudniu kuzynowi tez taka akacje zrobila (on zapraszal tylko 20 osob - najblizszych z pokolenia wyzej niz my - a ona nie dosc ze od razu wiedziala ze nie rpzyjedzie to potem zrobila awanture ze nie dostala zapro a jak on zadzwonil aby wyjasnic sytuacje to padl tekst "mogles mnie zaprosic abym mogla odmowic" bo przeciez wiadomo bylo anim zapro byly ze ona i tak by nie przyjechala... ehhhh ja jestem wredota wiec jakm mi taka akcje bedzie robic ze ona juz pol roku wczesniej bd wiedziec ze nie przyjdzie ale ja zapraszac z fanfarami trzeba to bedzie wojna albo bedzie wojna o to ze nie dostala zapro skoro jej i tak nie bedzie ;p... zwlaszcza ze kiedys bylysmy jak siostry, nocowanie, ploty do nocy (pol roku roznicy miedzy nami) a jak W. poznala to nagle nie ma czasu nawet na smsa odpisac albo na fb sie odezwac juz nie mowiac o wizycie... - pidzame jej po roku oddalam i to jeszcze przyjechala z wielka łaską bo jej Mama chciala nas odwiedzic i ona z nia musiala przyejchac - gadala z nami patrzac ciagle w sciane ;pa sie rozpisalam ;p |
|||
|
|
|
#2906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój chrzestny niedawno zmarł (nie byłam z nim w żaden sposób związana to przypadkowa osoba, niespokrewniona). Za to będę miała problem z wujkiem, który w grudniu robił wesele swojej córki i my byliśmy, a mój tato nie poszedł, choć to rodzony brat. No i na weselu wujkowi było bardzo przykro jak o tym gadaliśmy, mówił, ze czekał do ostatniej chwili z rezerwowym nakryciem dla moich rodziców. Teraz obawiam się, ze wujek nie przyjdzie do nas, skoro tak go tato potraktował, a ja szczerze mówiąc licze na niego. |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
ok Panienki lece do fryzjera i mierzyc suknie <3
|
#2909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
hydrydka super sprawa jestem wielką fanką, zwłaszcza na wyjazdy
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
z mojego pysznego obiadu wyszło gówno.
mieso jakoś się popsuło nie wiem jak nie wiem czemu śmietana nie zgęstniała do wywalenia wszystko ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- jak Ci się uda to zrób jakoś fotusie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

To na pewno się zdecyduję na hybrydowy na swój ślub. A jak się trafi jeszcze jakaś ważna okazja w międzyczasie, to sobie wypróbuję.
ale te odcięcie mi się nie podoba albo krótka albo długa musi być dla mnie
Dokładnie coś takiego chcę mieć - neutralny kolor + delikatne zdobienie. Dla mnie najważniejsze, żeby były schludne i wyglądały na zadbane.
Pierwszy raz w życiu. TŻ padnie. xD