Zakupy na Strawberrynet - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-22, 13:51   #2881
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69
Dot.: Zakupy na Strawberrynet

a ja korzystajac z oferty na Dzien Matki kupilam sobie pierwsze perfumki z Truskawy jak do tej pory zamawialam kosmetyki ale postanowilam sprobowac z pierwszym zapachem i tak na probe wybralam sobie Ellen Tracy bo jakos tej cenie nie moglam sie oprzec. Szkoda ze tak dlugo bede musiala czekac na ta paczke ale akurat dokoncze zapachy ktore mam bo juz pozostaly resztki a jak ten Truskawkowy zapach mnie zadowoli to pewnie potem poleca drozsze zamowienia hehe. A juz nakrecilam sie na Floverbomb i najnowsza Escade i Black XS i jeszcze kilka innych takich hehe. Jejku alez ta Truskawa uzaleznia czlowieka...
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-22, 14:24   #2882
Liatris
Rozeznanie

Wytrawne truskawkowiczki podziwiam za ciągłe odpowiadanie na te same pytanie. Dziewczyny poczytajcie trochę, wystarczy cofnąć się zaledwie o kilka postów by mieć odpowiedź na wszystko.
Liatris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-22, 14:28   #2883
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Nie zawsze o kilka stron, czasami o kilkadziesiąt.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-22, 16:18   #2884
wilhelmina
Zadomowienie

Nie wierzę! Wczoraj zrozpaczona psioczyłam na Truskawę i miesięczna dostawę, a tu dziś rano listonosz z paczuszką owiniętą kokardką Wyczuli, że się niecierpliwię czy jak? Skoro jest wstązeczka to mam pewność, że nikt tam nie zaglądał tak?

A co do czekania i zaostrzania apetytu, sęk w tym, że u mnie jest na odwrót. Im dłużej na coś czekam, tym bardziej przechodzi mi ochota na to. Dlatego nie lubię zakupów na odległość, ale czasami rzeczywiście nie ma innego wyścia - jeśli ceny są dużo niższe. Coś czuję, że to nie moje ostatnie zamowienie na Truskawie, pomimo nerwów
Stary 2008-04-22, 17:30   #2885
armaiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
a ja korzystajac z oferty na Dzien Matki kupilam sobie pierwsze perfumki z Truskawy jak do tej pory zamawialam kosmetyki ale postanowilam sprobowac z pierwszym zapachem i tak na probe wybralam sobie Ellen Tracy bo jakos tej cenie nie moglam sie oprzec. Szkoda ze tak dlugo bede musiala czekac na ta paczke ale akurat dokoncze zapachy ktore mam bo juz pozostaly resztki a jak ten Truskawkowy zapach mnie zadowoli to pewnie potem poleca drozsze zamowienia hehe. A juz nakrecilam sie na Floverbomb i najnowsza Escade i Black XS i jeszcze kilka innych takich hehe. Jejku alez ta Truskawa uzaleznia czlowieka...
Wygląda na to Princesko69, że mamy takie same nosy , flowerbombka chodzi za mną już od jakiegoś czasu i mój TŻ właśnie mi ją obiecał (- zamawiam po 24, bo wtedy mi sie limit na karcie odnawia ), Black XS jest następny na liście życzeń, a nowej Escady nie znam, ale wybiorę się do Sephory i powącham - jeśli jest w moim guście, to od tej pory będziesz moim guru zapachowym
armaiti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-23, 09:37   #2886
jazmine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez armaiti Pokaż wiadomość
Wygląda na to Princesko69, że mamy takie same nosy , flowerbombka chodzi za mną już od jakiegoś czasu i mój TŻ właśnie mi ją obiecał (- zamawiam po 24, bo wtedy mi sie limit na karcie odnawia ), Black XS jest następny na liście życzeń, a nowej Escady nie znam, ale wybiorę się do Sephory i powącham - jeśli jest w moim guście, to od tej pory będziesz moim guru zapachowym
ja mam podobny gust ostatnio, namiętnie psikam sie blackiem, ale juz escadę uważam za zbyt podobna do niego zeby kupic choć podoba mi się....zaciekawiłyście mnie zatem flowerbombką....ja z promocji na dzien matki zamówiłam sobie 50 ml moschino coture za 60 pln w perfumerii płaciłam 125 pln za 25 ml to moj ulubiony zapach na wiosnę, jest słodki ale taki odświeżający....

jazmine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-23, 09:47   #2887
Maggie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Nie zawsze o kilka stron, czasami o kilkadziesiąt.
ale po to mamy wyszukiwarke...juz kiedys pisalam, chcemy miec cos taniej (jak jest w przypadku tru i okazji) to poczyńmy ciut wysilku...i poszukajmy
kazda z nas zaczynala kiedys na forum...i dlatego rozumiemy nowe pytania, ale...no wlasnie....
Maggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-23, 15:06   #2888
princeska69
BAN stały

Cytat:
gdy ja powachalam floverbomb to przez chwile kochalam ja bardziej niz TZ ktory stal obok ale potem wsyztsko wrocilo do normy hehe;D strasznie o niej marze jednka cena Sephorowa jakos tak mnie odciaga od zakupu dlatego pewnie bedzie ona zakupem Truskawkowym. Jednak jako pierwsze perfumy z Truskawy chcialam wybrac cos takiego w razie gdyby cos sie stalo zebym nie byla wsciakla przez miesiac Black xs jest genialny ale wg mnie przynajmniej bedzie lepiej trafiony juz po wakacjach bo na lato to taki ciezki zapaszek jednak. i tak wlasnie sobie zaplanowalam ze teraz dotrze na Ellen w miedzy czasie jeszcze cudne wg mnie I love love Moschino no i Floverbomba ale to chyba bede nakrecac na nia mame z okazji dnia dziecka haha Jezeli mamy podobne nosy to koniecznie sprawdzaj ta Escade ona sie nazywa Moon Sparcle o ile dobrze zapamietalam i jest booooska

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
ja mam podobny gust ostatnio, namiętnie psikam sie blackiem, ale juz escadę uważam za zbyt podobna do niego zeby kupic choć podoba mi się....zaciekawiłyście mnie zatem flowerbombką....ja z promocji na dzien matki zamówiłam sobie 50 ml moschino coture za 60 pln w perfumerii płaciłam 125 pln za 25 ml to moj ulubiony zapach na wiosnę, jest słodki ale taki odświeżający....
tez sie wlasnie zastanawialam nad tym Moschino ale dla mnie z tej firmy najlepsze chyba jest I love love floverbombke sprawdz koniecznie bo mi przynajmniej zaden zapach jeszcze na tak dlugo nie zostal w pamieci nosa haha z tego co sie zorientowalam to na Truskawie na prawde mozna w fajnych cenach upolowac sliczne zapaszki i strasznie bym chciala zeby kiedys na taka promocje dali floverbom... wtedy to chyba dwie butelki bym kupila haha
Stary 2008-04-23, 15:40   #2889
TuRQoUiS
TuR. Towarzyska und Roztropna.

kurcze... no właśnie! ta wysyłka dobija człowieka ja zamawiałam perfumy 8 kwietnia... i do tej pory, ani widu ani słychu... troche się denerwuje bo to moje pierwsze zamówienie na tru...

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

TuRQoUiS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-23, 16:10   #2890
armaiti
Raczkowanie

Cytat:
gdy ja powachalam floverbomb to przez chwile kochalam ja bardziej niz TZ ktory stal obok ale potem wsyztsko wrocilo do normy hehe;D strasznie o niej marze jednka cena Sephorowa jakos tak mnie odciaga od zakupu dlatego pewnie bedzie ona zakupem Truskawkowym. Jednak jako pierwsze perfumy z Truskawy chcialam wybrac cos takiego w razie gdyby cos sie stalo zebym nie byla wsciakla przez miesiac Black xs jest genialny ale wg mnie przynajmniej bedzie lepiej trafiony juz po wakacjach bo na lato to taki ciezki zapaszek jednak. i tak wlasnie sobie zaplanowalam ze teraz dotrze na Ellen w miedzy czasie jeszcze cudne wg mnie I love love Moschino no i Floverbomba ale to chyba bede nakrecac na nia mame z okazji dnia dziecka haha Jezeli mamy podobne nosy to koniecznie sprawdzaj ta Escade ona sie nazywa Moon Sparcle o ile dobrze zapamietalam i jest booooska

tez sie wlasnie zastanawialam nad tym Moschino ale dla mnie z tej firmy najlepsze chyba jest I love love floverbombke sprawdz koniecznie bo mi przynajmniej zaden zapach jeszcze na tak dlugo nie zostal w pamieci nosa haha z tego co sie zorientowalam to na Truskawie na prawde mozna w fajnych cenach upolowac sliczne zapaszki i strasznie bym chciala zeby kiedys na taka promocje dali floverbom... wtedy to chyba dwie butelki bym kupila haha

Ja zakochałam się we Flowerbombce w zastępstwie. Miłością mojego życia jest Escada Collection - dawno już wycofana z produkcji, a nieliczne egzemplarze które przetrwały osiągają niebotyczne sumy.
Do tej pory próbki Flowerbomb nałogowo i hurtem na Allegro kupowałam, bo w Białostockiej Sephorze nie ma, ale ostatnio z zakupowej wycieczki do Warszawy przywiozłam chyba z 12 odlewek - więc na miesiąc mi wystarczy.

A co do zapachów Moschino, Ja najbardziej lubię Funny! - jest trwalszy niż I love Love, a ma podobne nuty zapachowe.
Stary 2008-04-23, 19:25   #2891
princeska69
BAN stały

Cytat:
Ja zakochałam się we Flowerbombce w zastępstwie. Miłością mojego życia jest Escada Collection - dawno już wycofana z produkcji, a nieliczne egzemplarze które przetrwały osiągają niebotyczne sumy.
Do tej pory próbki Flowerbomb nałogowo i hurtem na Allegro kupowałam, bo w Białostockiej Sephorze nie ma, ale ostatnio z zakupowej wycieczki do Warszawy przywiozłam chyba z 12 odlewek - więc na miesiąc mi wystarczy.

A co do zapachów Moschino, Ja najbardziej lubię Funny! - jest trwalszy niż I love Love, a ma podobne nuty zapachowe.
tez ostatnio przygladalam sie blizej Funny i chyba musze zalatwic sobie obu zapaszkow probki bo zalezy mi na trwalosci wtedy sie zdecyduje a skad Ty wzialas az tyle probek?
Stary 2008-04-23, 20:21   #2892
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez TuRQoUiS Pokaż wiadomość
kurcze... no właśnie! ta wysyłka dobija człowieka ja zamawiałam perfumy 8 kwietnia... i do tej pory, ani widu ani słychu... troche się denerwuje bo to moje pierwsze zamówienie na tru...
Ja też na swoje czekam już długo, ale poczekajmy może nasz Urząd Celny w Zamościu nie bardzo wie co się z tym robi)

Żałuję,że kupiłam tak wcześnie bo teraz moje ukochane perfumy są w taaakiej promocji!Na Dzień Matki od kiedy jest promocja?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-23, 22:01   #2893
jolkajp
Rozeznanie

Przepraszam,ż ejestem taka dociekliwa. ale ta karta np. z mbanku to taka jak tu?

http://www.mbank.pl/indywidualny/kar...RTA/index.html

chyba zakochałam sie z truskawce. a ze mna mama, siostra, kolezanki nie mam wyjscia, musze załatwic karte i robic zakupki
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-24, 05:48   #2894
pszczułka
Raczkowanie

Dziewczyny doradzcie co robic. 7 kwietnia zamawialam z truskawy kosmetyki pielęgnacyjne i nie mam ich do dzis a jest 24 kwiecien. Od truskawy otrzymalam potwierdzenie zakupu tego samego dnia.Czekam i czekam i nic .Co powinnam teraz zrobic? To moje pierwsze zamówienie i wogóle nie wiem co robic . Pomózcie dziewczyny
pszczułka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-24, 06:44   #2895
armaiti
Raczkowanie

Cytat:
... a skad Ty wzialas az tyle probek?
Dwa dni latania po warszawskich Sephorach z koleżanką . Warto było
Stary 2008-04-24, 07:58   #2896
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Przepraszam,ż ejestem taka dociekliwa. ale ta karta np. z mbanku to taka jak tu?

http://www.mbank.pl/indywidualny/kar...RTA/index.html

chyba zakochałam sie z truskawce. a ze mna mama, siostra, kolezanki nie mam wyjscia, musze załatwic karte i robic zakupki
Tak, to ta

Cytat:
Napisane przez pszczułka Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradzcie co robic. 7 kwietnia zamawialam z truskawy kosmetyki pielęgnacyjne i nie mam ich do dzis a jest 24 kwiecien. Od truskawy otrzymalam potwierdzenie zakupu tego samego dnia.Czekam i czekam i nic .Co powinnam teraz zrobic? To moje pierwsze zamówienie i wogóle nie wiem co robic . Pomózcie dziewczyny

Chyba 1-2 strony do tyłu podawałam numery telefonów do Warszawy do biura paczkowego, gdzie możesz dowiedzieć się czy mają paczkę i co znią dalej zrobili.
Stary 2008-04-24, 08:15   #2897
armaiti
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Mariola13;
Chyba 1-2 strony do tyłu podawałam numery telefonów do Warszawy do biura paczkowego, gdzie możesz dowiedzieć się czy mają paczkę i co znią dalej zrobili.

Możesz też sprawdzić na stronach Pocztexu. Wpisując nr przesyłki będziesz miała podstawowe informacje, czy jest już na terenie kraju. Możliwe też, że lada dzień dostaniesz pismo z UC z prośbą o przesłanie potwierdzenia zakupu i doliczą Ci VAT
Stary 2008-04-24, 10:35   #2898
pszczułka
Raczkowanie

Dziękuję Mariolu13 . Zadzwonię dzis i zapytam o moją paczkę
Stary 2008-04-24, 10:46   #2899
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Mariolu13 . Zadzwonię dzis i zapytam o moją paczkę
Podaj im tylko numer wysyłki. Znajdziesz go wpisując na stronie tru numer zamówienia
Stary 2008-04-24, 13:22   #2900
pszczułka
Raczkowanie

Mariolu13 dzwonilam tam i powiedzieli ze 12 kwietnia wyslali paczkę na pocztę w moim miescie które lezy zaledwie 50 km od Warszawy. Wlasnie bylam na poczcie i powiedzieli mi ze nie mają zadnej przesylki Teraz to juz niewiem co robic Mam jeszcze pytanie- czy przesylka z truskawy to paczka czy moze list? Ale sie zalamalam Chyba juz nie dojdzie do mnie ta przesylka. Tylko co teraz zrobic?
Stary 2008-04-24, 13:34   #2901
Sabcia22
Przyczajenie

jak tak zachwalacie tą stronę to też muszę spróbować i zamówić moje ulubione Ralphy
Sabcia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-24, 13:45   #2902
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Mariolu13 dzwonilam tam i powiedzieli ze 12 kwietnia wyslali paczkę na pocztę w moim miescie które lezy zaledwie 50 km od Warszawy. Wlasnie bylam na poczcie i powiedzieli mi ze nie mają zadnej przesylki Teraz to juz niewiem co robic Mam jeszcze pytanie- czy przesylka z truskawy to paczka czy moze list? Ale sie zalamalam Chyba juz nie dojdzie do mnie ta przesylka. Tylko co teraz zrobic?
Uuu ja bym zadzoniła raz jeszcze i powiedziała, że nic na poczcie nie ma, kto w końcu teraz odpowiada za zaginięcie przesyłki ?
Stary 2008-04-24, 14:00   #2903
TuRQoUiS
TuR. Towarzyska und Roztropna.

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ja też na swoje czekam już długo, ale poczekajmy może nasz Urząd Celny w Zamościu nie bardzo wie co się z tym robi)

Żałuję,że kupiłam tak wcześnie bo teraz moje ukochane perfumy są w taaakiej promocji!Na Dzień Matki od kiedy jest promocja?
a wogóle sprawdzają przesyłki w zamościu? mnie clą w warszawie tzn na fakturach miałam tak napisane ...

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

TuRQoUiS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-24, 18:00   #2904
princeska69
BAN stały

Cytat:
Dwa dni latania po warszawskich Sephorach z koleżanką . Warto było
to ja chyba tez sobie polatam haha;D
Stary 2008-04-25, 07:29   #2905
laurorka
Raczkowanie

GG do laurorka

Ja mam inny problem - nie moge zapłacic przez paypala , czy ktoś z Was tez miał taki problem ? Od trzech dni staram sie zapłacic za zakupy i wiecznie mam taki sam komunikat -
W tym momencie nie można sfinansować tej płatności przy użyciu karty kredytowej.
a pieniądze na karcie mam ... I co zrobic w tej sytuacji kiedy nie chce anulowac zamówienia ???
laurorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 08:33   #2906
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurorka Pokaż wiadomość
Ja mam inny problem - nie moge zapłacic przez paypala , czy ktoś z Was tez miał taki problem ? Od trzech dni staram sie zapłacic za zakupy i wiecznie mam taki sam komunikat -
W tym momencie nie można sfinansować tej płatności przy użyciu karty kredytowej.
a pieniądze na karcie mam ... I co zrobic w tej sytuacji kiedy nie chce anulowac zamówienia ???

Ja ak miałam kilkakrotnie i czasami po kilku dniach to się zmieniało, a od miesiąca jest tak cały czas i zrezygnowałam z płacenia paypalem bo mozna było się wściec.
Stary 2008-04-25, 08:35   #2907
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Dziewczyny wiecie może czy przy zamówieniu można sobie zmienic adres dostawy na inny niż jest zarejestrowana karta kredytowa?Wiem,że jak robiłam zamówienie z Cutesów był problem a jak jest na Truskawce?
rybkad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 08:53   #2908
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkad Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie może czy przy zamówieniu można sobie zmienic adres dostawy na inny niż jest zarejestrowana karta kredytowa?Wiem,że jak robiłam zamówienie z Cutesów był problem a jak jest na Truskawce?
można zmienić adres dostawy na inny
Reese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 09:07   #2909
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
można zmienić adres dostawy na inny
Dziękuję,bardzo mnie to cieszy
rybkad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 10:19   #2910
pszczułka
Raczkowanie

A jednak mam swoją paczkę Odebralam ją dzis z poczty A juz myslalam ze zaginęla i mialam dac sobie spokoj z zamawianiem z truskawki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości