Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-12, 11:04   #2881
mogg
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Ja dzisiaj klempęłam już i próbną i ślubną mam z głowy dostałam namiar na makijażystkę no zobaczymy jak to będzie
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 11:17   #2882
karmiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny staram sie ale na szczescie rowniez mam świetna pomoc od dziewczyn z one. W piatek mamy degustacje menu jeszcze.

Jesli chodzi o Vanille to wszystko zależy od tego ile chcesz dekoracji i kwiatów no to ciezko powiedziec konkretna kwotę. Z tego co ustaliliśmy to mowisz ile chcesz wydać na kwiaty na jeden stół i dziewczyny sa świetne i proponują rozne opcje dekoracji w tej cenie i na koniec mnożysz przez ilośc stołów. Maja mnóstwo pomysłów a one kompozycje zrobią za 100zl i za 500zl tylko zależy od Ciebie i budżetu.😄
o ale fajnie można degustowac menu? a gdzie masz wesele?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Kurcze nie zdążyłam zobaczyć zdjęcia. Millsy ja jestem umówiona do Hair Spa na Fałdowej (Ślichowice). Nie byłam jeszcze na fryzurze próbnej,ale jak poszłam się tam zapisać i pogadać z fryzjerką to bardzo spodobało mi się to że za pomocą jednej wsuwki podpieła mi włosy i już miała jakiś pomysł na moje włosy. Jeśli chcesz to podam Ci namiary do niej na priv. Możesz podjechać i porozmawiać z nią.
Mogę Ci jeszcze polecić Anię Świebodę. Wiele razy czesałam się u niej na wesela i zawsze byłam zadowolona. Jest bardzo dokładna i tak wpina wsuwki że żadna nie ma prawa wypaść
dużo słyszałam pozytywnych komentarzy o Ani Świebodzie, a na Ślichowicach jest rewelacyjna makijażystka nie mam na nią dokładnych namiarów ale widziałam dziewczyny w jej makijażach rewelacja muszę zapytac o szczegóły. Już sobie notuję dane fryzjerów, prowadzę notatnik w którym spisuję wszystko co polecacie później ciężko przeszukac wątek
karmiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 11:35   #2883
kalusia87
Zakorzenienie

Kobietki, przepraszam za offtop ale mam prośbę o radę. Dzisiaj moja fryzjerka zwróciła mi uwagę, że bardzo przerzedziły mi się włosy :-( Wypadają mi od dłuższego czasu ale w ostatnim czasie to się nasiliło. Macie jakieś sprawdzone specyfiki?
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 11:54   #2884
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Kobietki, przepraszam za offtop ale mam prośbę o radę. Dzisiaj moja fryzjerka zwróciła mi uwagę, że bardzo przerzedziły mi się włosy :-( Wypadają mi od dłuższego czasu ale w ostatnim czasie to się nasiliło. Macie jakieś sprawdzone specyfiki?
Mi fajnie pomógł Seboradin Można kupić w hebe, superpharm - są wcierki we włosy - ja akurat te stosowałam, są szampony i odzywki mi przestały wypadać + zmiana diety i naprawdę jest super.

Dzisiaj po raz kolejny usłyszałam och i ach na temat swoeich włosów :d jakie zadbaqne mam za łopatki wybrałam jednak troszkę droższą dryzjerkę ale wiem że ona sobie pordzi z moimi włosami
Stary 2015-02-12, 12:48   #2885
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Mnie Seboradin nie pomógł, Biovax też nie, zestaw Stipmurin H też nie. Suplementy diety też nie. Walczę z wypadaniem włosów od lat i jeszcze po niczym nie zauważyłam poprawy. Jakieś włosy nowe widocznie rosną, bo jeszcze nie jestem łysa, ale cały czas wyłażą ;/ Robiłam też olejowanie, przeróżne domowe specyfiki i nic, aczkolwiek przyznam się, że nie mam nerwów do tych olejków, a to trzeba regularnie robić..

Millsy Super wyglądasz!(Antena zdjęcie jest na fb ) Ja idę na próbne we wtorek, zobaczymy. Też bym chciała doklejane rzęsy, ale nie wiem, jak by to wyglądało.. Zobaczymy.

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 13:17   #2886
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

ja polecam http://ladyhair.pl/zabiegi-trychologiczne/

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 13:34   #2887
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Ja polecam suplementy z rośliną Saw Palmetto i wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470275 Łykałam to 2x po pół roku w przeciągu 3 lat i powiem Wam że efekt niesamowity. Polecam.
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-12, 13:49   #2888
ZakochanaZabka
Zadomowienie

no właśnie miałam zrobić offtop ale widzę ze sam sie zrobił wiec i ja sie dołącze
chciałam Was zapytać czy znacie jakieś dobre sklepy zielarskie w Kielcach ( najlepiej w centrum) gdzie można kupić kosmetyki do twarzy a konkretnie poluje na KOSMETYKI PICHTOWE. Słyszałam, że to jest dobre na wągry i wypryski (szczególnie tonik i kremy) a może Wy tego używałyście? Chciałam jakoś zadbać bardziej o moją cerę, a teraz dodatkowo siedzę w domu to mogę trochę poeksperymentować
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 14:35   #2889
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
no właśnie miałam zrobić offtop ale widzę ze sam sie zrobił wiec i ja sie dołącze
chciałam Was zapytać czy znacie jakieś dobre sklepy zielarskie w Kielcach ( najlepiej w centrum) gdzie można kupić kosmetyki do twarzy a konkretnie poluje na KOSMETYKI PICHTOWE. Słyszałam, że to jest dobre na wągry i wypryski (szczególnie tonik i kremy) a może Wy tego używałyście? Chciałam jakoś zadbać bardziej o moją cerę, a teraz dodatkowo siedzę w domu to mogę trochę poeksperymentować
Poczytaj może - nie wiem czy akurat lubisz ziaję bo ja normalnie raczej nie kupuję ich kosmetyków- ja kupiłam ich serię z liścimi manuka! i jest fenomenalna zresztą tu na wizażu zbiera świetne rezenzje, mam krem na dzień, noc i tonik - jestem meeega zadowolona może warto sobie popatrzeć.

Idę szyć firanki, przyszedł mi dywan jest bossski

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2015-02-12 o 14:37
Stary 2015-02-12, 15:09   #2890
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
hah, dziś mijałam babkę w sklepie, która mierzyła czółenka na GOŁĄ stopę!!! dosłownie sekunda dzieliła mnie przed podejściem do niej i uświadomieniem jak OBRZYDLIWIE się zachowuje!!!

Kasia88 dobrze, że się wszystko udało załatwić i diabeł nie taki straszny
Dzięki aż mi ulżyło

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Dziewczyny a czy kosztorys robicie w jakimś specjalnym programie, czy jakimś ściągniętym na internetu? Możecie coś polecić ?

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Acha i ja też polecam p. Anię Świebodę. Czesała moją koleżankę na wesele. Super wglądała przez cały wieczór.
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 15:25   #2891
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Ja polecam suplementy z rośliną Saw Palmetto i wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470275 Łykałam to 2x po pół roku w przeciągu 3 lat i powiem Wam że efekt niesamowity. Polecam.
Kuuuuurde, już się ucieszyłam, ale na tym wątku jest napisane, że Saw Palmetto jest dla kobiet, które łysieją androgenicznie, tzn. od hormonów - na czubku głowy.. Mnie zewsząd wypadają ;/ chyba, że dalej jest jakaś recepta?
Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
Koło filharmonii jest Mniszek. Nie byłam tam, ale to nowe miejsce, więc pewnie mają sporo fajnych rzeczy. Byłam za to w sklepie obok rynku, obok szewca Madetko. Sporo rzeczy tam mają. Na pryszcze i blizny po nich ja stosuję OCM+ mydło Alepp, jeśli robię to regularnie to mam ładną cerę, jak zaniedbuję, to od razu widać :P

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Poczytaj może - nie wiem czy akurat lubisz ziaję bo ja normalnie raczej nie kupuję ich kosmetyków- ja kupiłam ich serię z liścimi manuka! i jest fenomenalna zresztą tu na wizażu zbiera świetne rezenzje, mam krem na dzień, noc i tonik - jestem meeega zadowolona może warto sobie popatrzeć.

Idę szyć firanki, przyszedł mi dywan jest bossski
Mam liście Manuka tonik i krem z kwasem na noc. Raczej nie polecam. Tonik zostawia lepką warstewkę i ten "psikacz" jest bez sensu uważam (może ew. na lato jako mgiełka..), a krem nie nawilża (zresztą nie ma nawilżać), ale wysusza, natomiast obiecywanego łuszczenia starej skóry i pojawiania się nowej nie zauważyłam. Generalnie kosmetyki Ziaji jakoś mnie nie przekonują, bo chcą być uważane za naturalne, a z naturą to one mają niewiele wspólnego, z tego, co widzę po składach.. Ale czasem ulegam tej propagandzie i coś kupię... Jak np. tą manukę. Aczkolwiek nie znalazłam lepszego kremu do rąk niż kozie mleko i mam też od nich krem z wit. C - całkiem spoko, aczkolwiek też porażających efektów nie widzę, o tyle jest dobry, że szybko się wchłania i faktycznie nawilża i nadaje się pod makijaż.
Ale wiecie, każda skóra jest inna, trzeba próbować...
Ja ostatnio poszłam do Hebe po odlewkę Revlona Colorstay, bo tyle się nasłuchałam, że taki super, że ekstra kryje, że wart każdych pieniędzy. I co się okazło? Że owszem, ładnie wyrównuje koloryt cery, ale kryciem bym tego nie nazwała. Nałożyłam 2 warstwy a i tak wszystko wyłaziło. Jak zaseschł to zabezpieczyłam go pudrem sypkim i w sumie było nawet nieźle, ale zanim dojechałam na fitnes (pół godziny) miałam na twarzy maskę, każdego pora było znać a wszelkie czerwoności wylazły na wierzch... Po fitnesie to nawet nie mówię, no, ale powiedzmy, że nie oczekuję od podkładu, żeby przetrwał takie ekstremum... W każdym razie przekonałam się, że to nie dla mnie podkład i cieszę się jak nie wiem co, że poszłam po odlewkę a nie kupiłam w ciemno. Niby 4 dychy nie pieniądze, ale wolałabym je wydać na bezdomniaki np., a nie na taki bubel ;/

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Dzięki aż mi ulżyło

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Dziewczyny a czy kosztorys robicie w jakimś specjalnym programie, czy jakimś ściągniętym na internetu? Możecie coś polecić ?

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Acha i ja też polecam p. Anię Świebodę. Czesała moją koleżankę na wesele. Super wglądała przez cały wieczór.
Excel

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-12, 15:28   #2892
lyoness
Raczkowanie

Cytat:

ja mam kilka plikow excel zeby planowac wesele (po angielsku) , jesli chcesz to moge ci podeslac potrzebuje tylko maila na priv,
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 15:37   #2893
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
ja mam kilka plikow excel zeby planowac wesele (po angielsku) , jesli chcesz to moge ci podeslac potrzebuje tylko maila na priv,
Kilka? A co w nich masz? Ja mam jeden.. No dobra i drugi arkusz z gośćmi..

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-12, 15:42   #2894
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Kilka? A co w nich masz? Ja mam jeden.. No dobra i drugi arkusz z gośćmi..
mam:
*wedding budget
*planning wedding worksheet
*wedding check list
*clever bride guest list tracker
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 15:51   #2895
mogg
Zakorzenienie

Cytat:

Mam liście Manuka tonik i krem z kwasem na noc. Raczej nie polecam. Tonik zostawia lepką warstewkę i ten "psikacz" jest bez sensu uważam (może ew. na lato jako mgiełka..), a krem nie nawilża (zresztą nie ma nawilżać), ale wysusza, natomiast obiecywanego łuszczenia starej skóry i pojawiania się nowej nie zauważyłam. Generalnie kosmetyki Ziaji jakoś mnie nie przekonują, bo chcą być uważane za naturalne, a z naturą to one mają niewiele wspólnego, z tego, co widzę po składach.. Ale czasem ulegam tej propagandzie i coś kupię... Jak np. tą manukę. Aczkolwiek nie znalazłam lepszego kremu do rąk niż kozie mleko i mam też od nich krem z wit. C - całkiem spoko, aczkolwiek też porażających efektów nie widzę, o tyle jest dobry, że szybko się wchłania i faktycznie nawilża i nadaje się pod makijaż.
Ale wiecie, każda skóra jest inna, trzeba próbować...
Ja ostatnio poszłam do Hebe po odlewkę Revlona Colorstay, bo tyle się nasłuchałam, że taki super, że ekstra kryje, że wart każdych pieniędzy. I co się okazło? Że owszem, ładnie wyrównuje koloryt cery, ale kryciem bym tego nie nazwała. Nałożyłam 2 warstwy a i tak wszystko wyłaziło. Jak zaseschł to zabezpieczyłam go pudrem sypkim i w sumie było nawet nieźle, ale zanim dojechałam na fitnes (pół godziny) miałam na twarzy maskę, każdego pora było znać a wszelkie czerwoności wylazły na wierzch... Po fitnesie to nawet nie mówię, no, ale powiedzmy, że nie oczekuję od podkładu, żeby przetrwał takie ekstremum... W każdym razie przekonałam się, że to nie dla mnie podkład i cieszę się jak nie wiem co, że poszłam po odlewkę a nie kupiłam w ciemno. Niby 4 dychy nie pieniądze, ale wolałabym je wydać na bezdomniaki np., a nie na taki bubel ;/

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Excel
Właśnie to zależy od skóry ja mam bardzo mało wymagającą - więc u mnie się sprawdza bardzo fajnie skóra jest sprężysta i taka świeża mgiełka-tonik fakt troszkę nie wydajna ale ładnie oczyszcza no i nie podrażnia mi oczu

Ja miałam Revlona i mi pięknie zakrywał wszystko ( czasem mam jakieś krostki itp.) i ładnie się trzymał tylko dla mie za duzy efekt maski był

Ja generalnie mam amło problematyczną skórę - chociaż np. nivea kremy ( tylko nie te zwykłe) dedykowane newilżajace itp. mi rnie pdodchodzą , za to AA już super

Cytat:
Dzięki aż mi ulżyło

Ja mam zwykłego exela

Lista osób
Wydatki i tu podzielone :
zaproszenia wniwietki sztuczne ognie itp. obok kwota
Przy gościach mam potwierdzenia od razu
Stary 2015-02-12, 18:15   #2896
Millsy
Raczkowanie

Kieleckie Panny Młode część XII :)

Kochane jesteście, tyle komplementów! A powiem wam dumnie ze rzęsy sa moje nie sztuczne😄.

Poproszę namiar na Anie w razie co gdyby pan jutro tez nie dał rady. Chociaż opcja jest tez taka ze bede błagać mojego TZ zeby mi slubna fryzurę zrobił....

Edytowane przez Millsy
Czas edycji: 2015-02-12 o 18:16
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 18:17   #2897
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane jesteście, tyle komplementów! A powiem wam dumnie ze rzęsy sa moje nie sztuczne😄.

Poproszę namiar na Anie w razie co gdyby pan jutro tez nie dał rady. Chociaż opcja jest tez taka ze bede błagać mojego TZ zeby mi slubna fryzurę zrobił....
woo ale masz cudne rzęsy w takim razie!! Po prostu jak sztuczne! ale zazdrooo!! ja to mam takie nie wiadomo coo - nie dość że białe to jeszcze ktrótkie i sztywne :/
Stary 2015-02-12, 20:03   #2898
karmiii
Rozeznanie

a wlasnie skoro o rzesach mowa znacie metody na ich poprawe? bo jakos odzywki ktore sa lekiem na jaskrę do mnie nie przemawiają miałam kiedyś epizod ze sztucznymi ale to byla tragedia, nie polecam skonczylam w koncu bez rzes :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-02-12, 21:18   #2899
mogg
Zakorzenienie

Co myślicie o torcie z muffinow wiadomo u gory jeden maly torcik i reszta mufiny

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-12, 21:36   #2900
Millsy
Raczkowanie

Mogg jak dla mnie super! Jesli potrzebujesz namiarów to moge polecić babkę ze Starachowic która robi takie cudne babeczki ze torcik mozna bedzie nawet oczami pożreć 😄
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 21:36   #2901
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:

wow, no to jak Twoje to przepiękne!!
jakoś specjalnie je hodowałaś, czy natura Ci nie poskąpiła?

Ania Świeboda będzie mi robić próbną 23 lutego, w poniedziałek. Pracuje w salonie Image na Nowym Świecie

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 21:49   #2902
karmiii
Rozeznanie

Cytat:
Co myślicie o torcie z muffinow wiadomo u gory jeden maly torcik i reszta mufiny

mnie się bardzo podoba taki pomysł, prezentuje się efektownie jednak jako gość wolę jeść torta niż muffinkę chociaż może się nie różnią smakiem takie na tą specjalną okazję

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
wow, no to jak Twoje to przepiękne!!

jakoś specjalnie je hodowałaś, czy natura Ci nie poskąpiła?

Ania Świeboda będzie mi robić próbną 23 lutego, w poniedziałek. Pracuje w salonie Image na Nowym Świecie
już się nie mogę doczekać relacji trzymam kciuki
Stary 2015-02-12, 21:53   #2903
mahoniowa
Zadomowienie

hah, ja też się nie mogę doczekać co ona mi wymyśli, żeby mi schować b**ch face mam nadzieję, że razem z kawką dadzą radę niby jakiś zarys mam w głowie no ale zobaczymy.. wiem, że po doświadczeniach z przeszłości będę bardzo wymagająca no ale jak polecacie to w sumie się nie stresuję

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 21:57   #2904
mogg
Zakorzenienie

Ja mam tort wliczony juz, w cukierni gdzie tez robia piekne rzeczy )
Wlasnie sama nie wiem ... Hmm . Duzo osob mowi pofobnoe ze woli standardowy tort

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
hah, ja też się nie mogę doczekać co ona mi wymyśli, żeby mi schować b**ch face mam nadzieję, że razem z kawką dadzą radę niby jakiś zarys mam w głowie no ale zobaczymy.. wiem, że po doświadczeniach z przeszłości będę bardzo wymagająca no ale jak polecacie to w sumie się nie stresuję
Będzie super ) tez o tej fryzjerce slyszalam same super rzeczy

Stary 2015-02-12, 22:06   #2905
Asia1029
Raczkowanie

Cytat:
Millsy ekspresowo Ci idzie wszystko ale u Ciebie to nie ma wyjścia, co?
Ja dziś na tłusty czwartek będę robić ciasteczka owsiane Nie, że dieta czy coś, po prostu nie chce mi się robić drożdżowego ciasta na pączki, a faworków nie lubię
Na wieczór mam w planie 2 godziny fitnesu :P Ale kurde, ledwo się ruszam po wczorajszym :P
Ja też robiłam dzisiaj ciasteczka owsiane(pierwszy raz) i muszę przyznać,że nawet wyszły

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Ania Świeboda będzie mi robić próbną 23 lutego, w poniedziałek. Pracuje w salonie Image na Nowym Świecie[/QUOTE]

Nie ukrywam, że też jestem ciekawa końcowego efektu
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 22:27   #2906
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
mam:
*wedding budget
*planning wedding worksheet
*wedding check list
*clever bride guest list tracker
Podzielisz się? Ciekawa jestem jak to wygląda Napiszę Ci na priv mejla

Cytat:

Prawdziwe?! WOOOW!! Zazdrość milion!!! Mój TŻ kilka razy podcinał mi końcówki :P Potem fryzjerki wrzeszczały, kto mnie tak okaleczył :P

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
a wlasnie skoro o rzesach mowa znacie metody na ich poprawe? bo jakos odzywki ktore sa lekiem na jaskrę do mnie nie przemawiają miałam kiedyś epizod ze sztucznymi ale to byla tragedia, nie polecam skonczylam w koncu bez rzes :p

Ja używałam kiedyś z Dermeny, ale nie było spektakularnego efektu.. Teraz zaczęłam olejkiem rycynowym smarować, laski pisały, że już po 2 tyg. jest efekt, no to zobaczymy. Jak będzie, to zacznę we włosy go wcierać...

Cytat:

Mnie się podoba, ale zależy, czy do ogólnej koncepcji wesela będzie pasował, i raczej starszym się nie spodoba.. Wg mnie wygodniej jest z babeczkami, i z rozdawaniem i z jedzeniem. Też masz porcję ustaloną, raczej małą, a sporo osób w ogóle tortu nie je = mniejsze straty. Tak ja to widzę.

Cytat:
Mahoń nie chcę Cię martwić, ale na b**ch face, to botoks chyba tylko :P Zresztą nie przesadzaj A w tym temacie polecam zapoznać się z https://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0

Cytat:
Napisane przez Asia1029 Pokaż wiadomość
Ja też robiłam dzisiaj ciasteczka owsiane(pierwszy raz) i muszę przyznać,że nawet wyszły

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Nie ukrywam, że też jestem ciekawa końcowego efektu[/QUOTE]

Moje się trochę za bardzo przypiekły i "rozpłynęły", więc wyglądają średnio, ale smakują pysznie

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-12, 22:45   #2907
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Ola Saw palmetto nie jest tylko na łysienie androgeniczne. Ja moja mama, siostra i kilka koleżanek bardzo poprawiły stan swoich włosów a nie łysiały od hormonów. Konsultowałam z lekarzem nawet temat i powiedział że można brać ale nie dłużej niż pół roku i przerwa.

Ja na fryzurę pójdę jak kupię toczek I mam fajną panią Anię, ma salon naprzeciwko bazarów na Sandomierskiej. Mejkap nadal nie wiem
Moim problemem jest to że ja się nie maluję i nigdy nie malowałam tz. zero pudrów czy fluidów... tylko bronzer i czarna kredka do oczu+błyszczyk. I tak się boję tej maski na twarzy
06.06.2015 II kreski
14.12.2016 II kreski

Edytowane przez justynka333
Czas edycji: 2015-02-12 o 22:50
Stary 2015-02-12, 22:57   #2908
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Ola Saw palmetto nie jest tylko na łysienie androgeniczne. Ja moja mama, siostra i kilka koleżanek bardzo poprawiły stan swoich włosów a nie łysiały od hormonów. Konsultowałam z lekarzem nawet temat i powiedział że można brać ale nie dłużej niż pół roku i przerwa.

Ja na fryzurę pójdę jak kupię toczek I mam fajną panią Anię, ma salon naprzeciwko bazarów na Sandomierskiej. Mejkap nadal nie wiem
Moim problemem jest to że ja się nie maluję i nigdy nie malowałam tz. zero pudrów czy fluidów... tylko bronzer i czarna kredka do oczu+błyszczyk. I tak się boję tej maski na twarzy
Hmm, to jak tak mówisz, to może jednak spróbuję. I łykałaś ten prostamol czy co to tam było? Kiedy były efekty?
Ja tam się nie znam, ale wg mnie, jeśli masz ładną cerę i nie malujesz się na co dzień, to po co kłaść maskę na ślub? W sumie może do zdjęć.. Ale to może tylko wystarczy jakoś 'świecenie' kontrolować? Nie znam się na technicznych szczegółach..
Co to toczka, to nie lepiej będzie odwrotnie? Zaplanować włosy, a potem ozdobę? Też nie wiem, czy tak lepiej, ale ja mam zamiar tak właśnie zrobić..

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-12, 23:14   #2909
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Ola łykałam Prostenal bo tańszy i ten sam skład i raz kupiłam takie kapsułki saw palnetto w zielarskim. Patrz tylko na skład wyciągu. Śmiali się że może coś mi urośnie bo to pierwotnie na prostatę ale jak zobaczyły efekty same zaczęły brać koleżaneczki
Zresztą zobacz skład
Palma sabałowa Saw palmetto;300,0 mg (wyciąg - 30,0 mg)
Olej z nasion dyni;300,0 mg
Likopen;500,0 mcg
Pokrzywa;250,0 mg
Mącznica lekarska;50,0 mg

Mi fryzjerka kazała się zgłosić jak już będzie toczek
Marzy mi się taka (po prawej) http://3.bp.blogspot.com/-RVQfeXz57P...ie+-+Kopia.jpg czy te http://www.fryzury.net.pl/wp-content...a2-300x292.jpg
Lekki artystyczny nieład, naturalność. Nie podobają mi się koki jak druga głowa
Mejkap do fot musi być mocniejszy
06.06.2015 II kreski
14.12.2016 II kreski
Stary 2015-02-13, 00:18   #2910
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Ola łykałam Prostenal bo tańszy i ten sam skład i raz kupiłam takie kapsułki saw palnetto w zielarskim. Patrz tylko na skład wyciągu. Śmiali się że może coś mi urośnie bo to pierwotnie na prostatę ale jak zobaczyły efekty same zaczęły brać koleżaneczki
Zresztą zobacz skład
Palma sabałowa Saw palmetto;300,0 mg (wyciąg - 30,0 mg)
Olej z nasion dyni;300,0 mg
Likopen;500,0 mcg
Pokrzywa;250,0 mg
Mącznica lekarska;50,0 mg

Mi fryzjerka kazała się zgłosić jak już będzie toczek
Marzy mi się taka (po prawej) http://3.bp.blogspot.com/-RVQfeXz57P...ie+-+Kopia.jpg czy te http://www.fryzury.net.pl/wp-content...a2-300x292.jpg
Lekki artystyczny nieład, naturalność. Nie podobają mi się koki jak druga głowa
Mejkap do fot musi być mocniejszy
Kupię to jutro, właśnie widziałam skład, nic groźnego niby, a może pomóc.. Fryzury super, ja też myślę o czymś takim. Ale raczej z pierwszego linka. Ja nie mam włosów do luźnych upięć, jest ich mało, więc trudno by było stworzyć taki nieład (jakkolwiek to brzmi :P), mnie się marzą luźne loki na ramieniu, ale ani nie są na tyle długie, ani gęste, a loki prostują się w ciągu 30 minut, także.. Zostaje gładkie upięcie. Stresuję się trochę tą próbną.. Idę do dziewczyny, która po prostu lubi to robić... I trochę się martwię jak jej to wyjdzie... Ale z kolei dziewczyna, która mi ją poleciła sama się malowała, z tym, że utrwaliła cały makeup fixerem. I powiem wam, że jak wychodziliśmy od niej z wesela 2/3 w nocy, to wyglądała całkiem dobrze. Nie idealnie, ale w zasadzie nie było się do czego przyczepić. Więc może nie będzie tak źle. Idziemy po tej próbie z TŻtem na jakieś disco w ramach testów trwałości :P zobaczymy jak wypadną :P

26.10.2014

30.04.2015
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości