|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Takaya chodsk to takie coś na czym dziecko siedzi i się odpycha nogami.
Maja miała pchacz. Tutaj chciała to stała. Dostała na roczek. ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Ja znów czytałam teorie ze rączkowanie jest bardzo ważne: ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Asia tak. W sensie że samo nie siada a rodzice sadzaja. Moja kuzynka sądzą 6 miesięczne dziecko na nocnik. ... Pomijając kwestie nocnika. W życiu bym nie sadzala takiego malucha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Passion jest wazne. Jak dziecko nie raczkuje to bardzo czesto jest dyslektykiem. Ale to nie ma reguły. W kazdym razie dziecka raczkowania nie nauczysz... To musi samo wypracowac.
Jeej my w sobote juz gosciowe chrzcimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Joasia w tą sobotę chrzcicie ??
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Tak Kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Asia o kurde szybka jestes :P A nie chwaliłaś się ubrankiem! W czym będziesz chrzcić Antka?
Passion aż musiałam zerknąć bo wydawało mi się,że jak M miała 6mies to siedziała i znalazłam filmik z 23 maja jak sobie sama usiadła (ale się przy tym uśmiałam taki wesoły łysy diabełek z niej był ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myslalam ze w kwietniu!
![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Kurcze, zadzwonili dziś do mnie ze sklepu, że może być obsuwa z dostawą naszej spacerówki. Miała być na 13stego....Powiedziałam, że mi w sumie zależy, żeby był ok 25tego, bo wyjeżdżam.... Powiedzili, że jak coś pójdzie nie tak, to dadzą mi na wyjazd ich wystawowy model. Ciekawe, ciekawe. Jakoś czułam podskórnie, że jakis problem będzie. Asia, jak przygotowania do chrztu? Ubranko jest? A Ty w czym się zaprezentujesz? ![]()
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
![]()
No to już już teraz w marcu
![]() ![]() ![]() ![]() A ja... Ja nie mam kreacji. Miałam za czymś popatrzeć, ale jakoś czasu brakło. Pójdę w klasycznej czarnej spódnicy i mam nową białą bluzkę więc pewnie w tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Asia, to fajnie, że już wszystko zaplanowane i naszykowane
![]() Passion, co do chodzika to nigdy nie mieliśmy w planach ![]() ![]()
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Tz byl w niedziele u ksiedza o chrzest kazal mu przyjsc w tyg poszedl dzis a on mu mowi aby przyszedl w niedziele bo dzis czasu nie ma
![]() ![]()
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Monitko i dobrze ze chodzika nie chcecie
![]() Ewcia hehe "kochani ksieza" ![]() Dziewczyny powiedzcie mi do kiedy to moje dziecie bedzie plakalo przy kapieli? Kuleczko a Ty test powtarzasz w piatek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zrobcie cieplejsza wode albo zimniejsza? u nas M ma 37stopni wczesniej wrzeszczala jak ja wyciagnelam i polozylam na przewijaku musialam szybko zawinac i bralam na rece aby sie uspokoila ![]() za chwile kladlam wycieralam ubieralam teraz jak ja poloze na recznik to wymachuje rekaminogami 2 sekundy i przestaje ![]()
![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Joasia jak nie dostane to chyba powtórzę
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Ewka
![]() Monita tsk w razie w napisałam ![]() Asia a może sukienka ze ślubu? U Was chrzci się w Beciku? Ja byłam w tym chrxczona ![]() Kuleczko mocne ![]() ![]() Monita brawa dla Pawełka za postępy ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Asia szybko polubiła. Nawet z myciem włosów nie ma problemów. Jak Ewka pisze, spróbuj z temperatura wody. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Passion tak ok chociaż bym się zdziwiła bo jakos w tych dniach nie byl na siłach
![]()
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Da rade
![]() Wczoraj wyjechałam z pracy o 18,10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
ja nie planuje becika
![]()
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Monita spotkanie 12-go tak? Kwietnia
![]() Kuleczko, może się skusisz? Monita, Takaya, będziecie z dziećmi? IK pisała ze chce sama. Mi bez różnicy. Z tym ze jak z M to i chłopa zabieram. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- U nas trójki w natarciu. Maruda, gorsze nocki, kupy takie ze odparzaja pupę. Ale w sumie z marudzeniem wielkiej tragedii nie ma. w sumie mało się widzimy ![]() Nie wiem czy zbyt dużo nie ryzykuje chwaląc ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Udajemy ze idziemy spać. Kładziemy głowę na poduszce mówimy aaa i zamykamy oczy. Szybko do nas. Krzyk. Wyciąga poduszkę i ucieka/dostajemy z chlastacza/albo każe nam znów położyć głowę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Passion, 11stego lub 12stego, bo ja nadal nie wiem kiedy będę mogła. Postaram się dopytać na dniach, ok?
Idę coś Wam wstawić do klubu ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Passion, ale macie aparatkę. Co do spotkania, to mi też bez różnicy czy z Pawłem czy bez. Pewnie też od pogody dużo będzie zależec.
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Jak na tę chwilę mi też bez różnicy którego. Jak z dziećmi to musi być odpowiednie miejsce. I pogoda fakt, tez.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
W beciku sie chrzci. Poza tym zawsze to stabilniej dla dziecka a On jeszcze malutki.
Passion nic tylko sie cieszyc ![]() Kurcze Antos ma chyba potowke za uszkami i z tylu glowki... Takie malenkie drobne krostki wypukle :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Asiu M płakała mi tylko dwa razy przy kapieli zaraz jak wrociłyśmy do domu. Lubiła ciepłą wodę, no i dużo wcześniej mówiliśmy jej że będzie kąpiel i że zaraz wsadze ją do wody. Najpierw moczyłam tylko stópki i TŻ oblewał nóżki i dopiero potem zanurzaliśmy w wodzie
![]() Teraz uwielbia kompiele, sama biegnie pod łazienkę jak się jej powie myciu myciu ![]() ![]() Passion no to super! U nas ostatnia trójka idzie, Już nie jest tak marudna i nawet w nocy tragedii nie ma, ale karat jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
![]()
Próbowaliśmy z wodą, ale nie działa. A najbardziej nie lubi jak się Mu główkę myje
![]() ![]() A ja zamówiłam bajeczki dla Tośka ![]() ![]() A i proboszcz do nas dzwonił ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Asiu no to super! Spisał się proboszcz
![]() ![]() ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2015-03-05 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Hej
Passion nie wiem zobaczymy do kwietnia jeszcze daleko, chociaż kusząca propozycja ![]() Joasia no to super, to będzie mała imprezka w sobotę ![]() Passion niezła aparatka z M ![]()
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Asiu, co do kąpieli to nasz maluch płakal kilka dni w wanience, a potem tylko jak się go wyciągało, a potem w ogole przestał. Może macie chłodno w miejscu, w którym go kąpiecie?
Mój P teraz to uwielbia, kapiel to największa atrakcja w ciągu dnia, sam się wieczorem domaga, jak zbliża się te godzina. I myję mu codziennie wszystko, główkę też, spłukujemy prysznicem od początku, więc się przyzwyczaił, trochę go z nim oswajaliśmy dając do rączki, nastwiając mały strumień na niego, itp. Ae to jak zaczął być bardziej kumaty już ![]()
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Hmmm mamy w pokoju 24-25 stopni. Woda ma ok 35-37 stopni. Chyba po spacerku przemyje Mu te krosteczki rumiankiem...
Kuleczko nooo mala imprezka ![]() Dzis dzien tesciowej ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Aaaa właśnie Takaya jedziesz do Rzeszowa na spotkanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Asiu, jaką książeczkę zamówiłaś? Mi na razie na dobranoc to najfajniej czyta sie wierszyki: Brzechwa czy Tuwim
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.