Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-18, 07:55   #2881
mikonada
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

justynko- cudownie! mega zazdro! i życzę zdrowiutkiego synka!!!

u mnie dopiero na poziomie zawodowym się układa
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 08:59   #2882
kalusia87
Zakorzenienie

U mnie 9 miesiąc sąsiadki już mnie z wózkiem podobno widują
Stary 2015-11-18, 11:03   #2883
antena22
Zadomowienie

Justynka super ze wszystko w porzadku.juz blizej niz dalej
Stary 2015-11-18, 11:11   #2884
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
U mnie 9 miesiąc sąsiadki już mnie z wózkiem podobno widują
taaaa.. sąsiadki zawsze widzą najlepiej :P
zazdroszczę Wam mamusie.. U mnie cisza.. echhh

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 11:42   #2885
mogg
Zakorzenienie

Ja to moze za 3-4 lata

Wysłane z mojego Lenovo S650 przy użyciu Tapatalka
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 12:55   #2886
domick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez plusz1912 Pokaż wiadomość
Hej dasz jakis namiar na tą "Waszą" fotobudke?
Chętnie sie przyjrze bliżej.
Fotobudka jest ze studia Fotofobia, od naszego fotografa. Więc nie wiem czy to cena dla nas czy dla każdego. Musisz dopytać mają swoją stronę i są na facebooku.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Ja to moze za 3-4 lata

Ja mam plan zaraz po ślubie. Tylko nie wiem co na to mój TŻ :p
domick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 13:31   #2887
plusz1912
Przyczajenie

U nas też niestety cisza.. teraz chwilowo próby wstrzymane ze wzglęgu na majowy slub, ale za 3-4 miesiące zaczynamy "na poważnie" z lekarzem.
Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po naszej myśli
plusz1912 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 14:00   #2888
mogg
Zakorzenienie

Ja narazie musze popracowac no i specyfika mojej pracy nie pozwala na prace i bycie w ciazy ... Tz chcislby w przyszlym roku starania no ale nie ma takiej opcji ;D

Stary 2015-11-18, 14:21   #2889
domick
Raczkowanie

Cytat:
Ja narazie musze popracowac no i specyfika mojej pracy nie pozwala na prace i bycie w ciazy ... Tz chcislby w przyszlym roku starania no ale nie ma takiej opcji ;D

No cóż, ja też nie wiem co będzie z moją pracą. Bo nie dostałam się na aplikację adwokacką więc muszę się teraz rozejrzeć za pracą poza moim wyuczonym zawodem więc właśnie jest szansa. Specyfika wyuczonego zawodu nie pozwoliłaby mi na szybkie zajście w ciążę
Stary 2015-11-18, 14:37   #2890
JagnaJagna
Raczkowanie

Co do fotobudki to wiem, że sporo osób się na to decyduje. Ja przez pewien czas o tym myślałam, ale później po przedstawieniu oferty narzeczonemu stwierdził, że co ja wymyślam. Dodam, że jest przeciwnikiem kamerzysty a chce tylko fotografa a już do tego fotobudka to przesada. A ja chciałam od początku kamerzystę i fotografa. Nigdy nie byłam na takim weselu z fotobudką ale z tego co słyszałam kto się z tym spotkał to, że dzieci coś tam zniszczyły i że wszyscy się skupili na tej atrakcji a nie na zabawie i stali sobie w kolejce... Ja nie wiem co o tym myśleć teraz tak naprawdę. Z drugiej strony zawsze to atrakcja na weselu no i jak ktoś chce mieć koniecznie księgę gości to bym brała. Sama się jeszcze zastanowię jak już znajdę w końcu i kamerzystę i fotografa....
Wszystkim które są w ciąży - gratulacje i zdrowia. Wszystkim które chcą być - powodzenia
JagnaJagna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 14:38   #2891
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domick Pokaż wiadomość
No cóż, ja też nie wiem co będzie z moją pracą. Bo nie dostałam się na aplikację adwokacką więc muszę się teraz rozejrzeć za pracą poza moim wyuczonym zawodem więc właśnie jest szansa. Specyfika wyuczonego zawodu nie pozwoliłaby mi na szybkie zajście w ciążę
ja jestem inżynierem pracuje przy budowie dróg i nie ma opcji żebym w takich warunkach pracowała na budowie tak jak pracuje obecnie. Bo nie ważne czy upsł 40 stopni czy deszcz( jak dziś ale umokłam) czy śnieg robić trzeba

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2015-11-18 o 14:42
Stary 2015-11-18, 15:03   #2892
domick
Raczkowanie

Cytat:
ja jestem inżynierem pracuje przy budowie dróg i nie ma opcji żebym w takich warunkach pracowała na budowie tak jak pracuje obecnie. Bo nie ważne czy upsł 40 stopni czy deszcz( jak dziś ale umokłam) czy śnieg robić trzeba
No tak, to zdecydowanie nie są warunki pracy dla przyszłej mamy w takim razie rób szybko karierę, zbuduj nam dużo dróg i pracuj nad maluchem

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez JagnaJagna Pokaż wiadomość
Co do fotobudki to wiem, że sporo osób się na to decyduje. Ja przez pewien czas o tym myślałam, ale później po przedstawieniu oferty narzeczonemu stwierdził, że co ja wymyślam. Dodam, że jest przeciwnikiem kamerzysty a chce tylko fotografa a już do tego fotobudka to przesada. A ja chciałam od początku kamerzystę i fotografa. Nigdy nie byłam na takim weselu z fotobudką ale z tego co słyszałam kto się z tym spotkał to, że dzieci coś tam zniszczyły i że wszyscy się skupili na tej atrakcji a nie na zabawie i stali sobie w kolejce... Ja nie wiem co o tym myśleć teraz tak naprawdę. Z drugiej strony zawsze to atrakcja na weselu no i jak ktoś chce mieć koniecznie księgę gości to bym brała. Sama się jeszcze zastanowię jak już znajdę w końcu i kamerzystę i fotografa....
Wszystkim które są w ciąży - gratulacje i zdrowia. Wszystkim które chcą być - powodzenia
My od początku nie chcieliśmy kamerzysty więc fotobudka przeszła bez problemu oboje uznaliśmy to za fajny pomysł choć też na weselu z fotobudką nie byliśmy a że kolejka do budki? No jasne, w końcu to duża atrakcja mi to nie przeszkadza.
Stary 2015-11-18, 19:33   #2893
mahoniowa
Zadomowienie

Jak tak czytam Was i myślę o swojej specyfice pracy, która tak dla odmiany też średnio pozwala na dzidzi w tym momencie, wyciągam wnioski, że bardzo smutne jest to wszystko, że większość z nas musi przedkładać pracę nad wypełnieniem rodziny małymi stópkami

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:44   #2894
domick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
Jak tak czytam Was i myślę o swojej specyfice pracy, która tak dla odmiany też średnio pozwala na dzidzi w tym momencie, wyciągam wnioski, że bardzo smutne jest to wszystko, że większość z nas musi przedkładać pracę nad wypełnieniem rodziny małymi stópkami
Jak to mówią nigdy nie ma momentu idealnego niestety :/ i masz racje. To jest bardzo przykre... ja jestem w takiej sytuacji że jakby coś zawsze wesprą rodzice, grosikiem, dachem nad głową, weekendem z maluszkiem. Więc po ślubie mam plan na zasadzie "co ma być to będzie". Z głodu nie umrzemy, pod mostem nie wylądujemy, a inaczej w życiu się nie zdecydujemy, bo zawsze coś. Najpierw ślub, potem praca, potem mieszkanie, a teraz nie bo kredyt, a teraz nie bo właśnie dostałam awans, a teraz to nie mogę bo są cięcia i jeszcze mnie zwolnią. Trochę racji niestety jest w tej kampanii społecznej "nie zdążyłam mieć dziecka"...
Stary 2015-11-18, 19:48   #2895
kalusia87
Zakorzenienie

U mnie też z pracą nieciekawie bo w trakcie macierzyńskiego skończy mi się umowa. Niestety mam na czas określony i pewnie mi jej nie przedłużą (koleżance przedłużyli tylko do dnia porodu bo mają taki obowiązek). Smutne jest to, ze wszędzie niby zachęcają do macierzyństwa a rzeczywistość jest zupełnie inna
Stary 2015-11-18, 19:56   #2896
JagnaJagna
Raczkowanie

Ja dla odmiany też jestem inżynierem jak mogg, nawet dziedzina podobna. Jestem w bardzo komfortowej sytuacji bo też i rodzice jakby co pomogą, mieszkać mamy gdzie, niby wszystko pasuje ale jak pomyślę, że miałabym już podjąć decyzje, że tak, teraz dziecko to nie widzę siebie i tak w tym wszystkim. Mam za dużo obaw mimo tego, że nie mam na co narzekać.
Stary 2015-11-18, 20:35   #2897
domick
Raczkowanie

Cytat:
Ja dla odmiany też jestem inżynierem jak mogg, nawet dziedzina podobna. Jestem w bardzo komfortowej sytuacji bo też i rodzice jakby co pomogą, mieszkać mamy gdzie, niby wszystko pasuje ale jak pomyślę, że miałabym już podjąć decyzje, że tak, teraz dziecko to nie widzę siebie i tak w tym wszystkim. Mam za dużo obaw mimo tego, że nie mam na co narzekać.
To ja mam odwrotnie mogłabym już teraz natychmiast, tylko ślub za 9 miesięcy to już się wstrzymam a poza tym stety-niestety trafił mi się w przydziale narzeczony-realista, który niestety nie wyznaje zasady "co ma być to będzie". Ma być swoje mieszkanie, stabilna praca, stałe zarobki itd. Niby ma rację, ale tak do sprawy podchodząc można się nigdy nie zdecydować...
Stary 2015-11-18, 20:53   #2898
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cytat:
Jak to mówią nigdy nie ma momentu idealnego niestety :/ i masz racje. To jest bardzo przykre... ja jestem w takiej sytuacji że jakby coś zawsze wesprą rodzice, grosikiem, dachem nad głową, weekendem z maluszkiem. Więc po ślubie mam plan na zasadzie "co ma być to będzie". Z głodu nie umrzemy, pod mostem nie wylądujemy, a inaczej w życiu się nie zdecydujemy, bo zawsze coś. Najpierw ślub, potem praca, potem mieszkanie, a teraz nie bo kredyt, a teraz nie bo właśnie dostałam awans, a teraz to nie mogę bo są cięcia i jeszcze mnie zwolnią. Trochę racji niestety jest w tej kampanii społecznej "nie zdążyłam mieć dziecka"...
mam takie samo zdanie i też będziemy sie starać po ślubie już nie mogę się doczekać jak się uda to magisterkę będe robić z brzuszkiem
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 21:42   #2899
JagnaJagna
Raczkowanie

Cytat:
To ja mam odwrotnie mogłabym już teraz natychmiast, tylko ślub za 9 miesięcy to już się wstrzymam a poza tym stety-niestety trafił mi się w przydziale narzeczony-realista, który niestety nie wyznaje zasady "co ma być to będzie". Ma być swoje mieszkanie, stabilna praca, stałe zarobki itd. Niby ma rację, ale tak do sprawy podchodząc można się nigdy nie zdecydować...
W takiej sytuacji myślę, że to może potrwać, ale skoro jest takim realistą to na pewno zdaje sobie sprawę, że zdarzają sie czasem sytuacje nieprzewidziane. a co do tego, że 9 miesięcy to ja się śmiałam, że tylko nie teraz tylko nie teraz bo mial byc koniec sierpnia wiec byloby teraz równo też 9, a że jest czerwiec to mój kochany narzeczony powiedział:" słuchaj super , że wcześniej, teraz już byś rodziła po ślubie"! To był jeden z jego pierwszych wniosków po zmianie terminu, więc chyba mamy inne podejście. Przypomniałam mu też że jeszcze magisterkę muszę skończyć ale powiedział, że przecież jak można kobiecie w ciąży robić pod górke to nawet lepiej jakbym miała brzuszek :O

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 21:49   #2900
domick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
mam takie samo zdanie i też będziemy sie starać po ślubie już nie mogę się doczekać jak się uda to magisterkę będe robić z brzuszkiem
Ja już po magisterce (w tym roku się obroniłam) więc tym bardziej czas na odważne kroki :p

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
W takiej sytuacji myślę, że to może potrwać, ale skoro jest takim realistą to na pewno zdaje sobie sprawę, że zdarzają sie czasem sytuacje nieprzewidziane. a co do tego, że 9 miesięcy to ja się śmiałam, że tylko nie teraz tylko nie teraz bo mial byc koniec sierpnia wiec byloby teraz równo też 9, a że jest czerwiec to mój kochany narzeczony powiedział:" słuchaj super , że wcześniej, teraz już byś rodziła po ślubie"! To był jeden z jego pierwszych wniosków po zmianie terminu, więc chyba mamy inne podejście. Przypomniałam mu też że jeszcze magisterkę muszę skończyć ale powiedział, że przecież jak można kobiecie w ciąży robić pod górke to nawet lepiej jakbym miała brzuszek :O
Nie chcę Cię straszyć, ale moja koleżanka nie obroniła się jako jedyna z grupy, bo miała widoczny brzuszek. Trafiła na sfrustrowaną starą panne... Hmm mówisz o wpadce planowanej? :p nie kuś mnie tu :p bo w akcie desperacji się zdecyduję
Stary 2015-11-18, 23:01   #2901
JagnaJagna
Raczkowanie

hahaha na pewno mu to przekaże. Aż jestem ciekawa co teraz wymyśli skoro i ta forma namawiania już mnie nie przekonuje
A wpadka nie może być planowana no coś ty... Po prostu może się tak zdarzyć, że coś źle policzyłaś, może zapomniałaś tabletek na miesiac. Masz tyle na głowie. Śluby wesela sratytaty. Każdemu się to może przytrafić, uważajcie

Edytowane przez JagnaJagna
Czas edycji: 2015-11-18 o 23:03
Stary 2015-11-19, 00:57   #2902
domick
Raczkowanie

Cytat:
hahaha na pewno mu to przekaże. Aż jestem ciekawa co teraz wymyśli skoro i ta forma namawiania już mnie nie przekonuje
A wpadka nie może być planowana no coś ty... Po prostu może się tak zdarzyć, że coś źle policzyłaś, może zapomniałaś tabletek na miesiac. Masz tyle na głowie. Śluby wesela sratytaty. Każdemu się to może przytrafić, uważajcie
Kurde... nie to miałam na celu :p nie chciałam Cię zniechęcić hmm no tak, a u mnie z matematyką i liczeniem średnio :p humanistką jestem, dość zakręconą zresztą więc tak, zdecydowanie mogłoby mi się takie coś przytrafić :p
Stary 2015-11-19, 11:32   #2903
lyoness
Raczkowanie

Justysia, gratulacje !!! Mam nadzieje ze mama i dzidzia czuja sie swietnie. Jak szybko ten czas leci, dopiero co slub bralas...

Kalusia, zycze ci latwego rozwiazania i czekamy z niecierpliwoscia na pierwsze fotki bobaska

Laski, nie czekac na lepsza sytuacje bo nigdy nie wiadomo czy latwo pojdzie, my po ponad 1,5 roku staran nic Leczymy sie a raczej badamy zeby poznac przyczyne. Za chwilke trzeba przerwac starania bo slub itd., czyli stuknie okragle 33 i mama nie bede Wiec tak jak juz wiele razy mowilam nie czekac na odpowiedni bo moze nie przyjsc a jesli juz przyjdzie to nie zawsze tak chop siup dzidzi bedzie. Zima idzie wiec mocno sie przytulac a nuz cos z tego bedzie.

My wlasnie sie pakujemy, wieczorem lot do Polski a w sobote cywilny hihihi juz sie nie moge doczekac makijazu Czarnej Kawy Nadal nie wiem co na siebie wloze hihihi
Jak juz wspominalam bedziemy tylko my, rodzice i moja siostra wiec jesli ktoras ma czas w sobote o 11-tej serdecznie zapraszamy do Urzedu w Morawicy na nasza skromna ceremonie.
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 13:51   #2904
Escorpio
Zakorzenienie

Justynka, Kalusia, jak się cieszę, że dzieci zdrowo rosną Odpoczywajcie dużo

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
Justysia, gratulacje !!! Mam nadzieje ze mama i dzidzia czuja sie swietnie. Jak szybko ten czas leci, dopiero co slub bralas...

Kalusia, zycze ci latwego rozwiazania i czekamy z niecierpliwoscia na pierwsze fotki bobaska

Laski, nie czekac na lepsza sytuacje bo nigdy nie wiadomo czy latwo pojdzie, my po ponad 1,5 roku staran nic Leczymy sie a raczej badamy zeby poznac przyczyne. Za chwilke trzeba przerwac starania bo slub itd., czyli stuknie okragle 33 i mama nie bede Wiec tak jak juz wiele razy mowilam nie czekac na odpowiedni bo moze nie przyjsc a jesli juz przyjdzie to nie zawsze tak chop siup dzidzi bedzie. Zima idzie wiec mocno sie przytulac a nuz cos z tego bedzie.

My wlasnie sie pakujemy, wieczorem lot do Polski a w sobote cywilny hihihi juz sie nie moge doczekac makijazu Czarnej Kawy Nadal nie wiem co na siebie wloze hihihi
Jak juz wspominalam bedziemy tylko my, rodzice i moja siostra wiec jesli ktoras ma czas w sobote o 11-tej serdecznie zapraszamy do Urzedu w Morawicy na nasza skromna ceremonie.
Oj, chciałabym, żeby coś było. Nie wiem czy będzie lepiej, ale wiem, że czasem dziecko potrafi dać wielkiego kopa i człowiek jest w stanie osiągnąć więcej, niż gdyby go nie miał. Dlatego nie nastawiam się, że kariera, a dopiero potem dziecko. Ale u nas raczej co ma być to będzie, nie wierzę, żeby u mnie wyszło cokolwiek "z planu"
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 14:03   #2905
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość

Buzia nawilzona ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 14:33   #2906
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Buzia nawilzona ??
Staram sie, staram. Moge zadzwonic jutro do ciebie i dopytac jak nawilzyc buzie wieczorem i rano zanim przyjdziesz?

Edytowane przez lyoness
Czas edycji: 2015-11-19 o 14:41
Stary 2015-11-19, 17:43   #2907
majowa_burza
Raczkowanie

Jakoś mi wcześniej Lyoness umknęło, że bierzecie ślub dwa dni po nas Jak się miewacie po cywilnym?

W kwestii fotobudki, my też mamy z Fotofobii. Byliśmy na weselu z fotbudką, kolejek nie było, ale wszystkim się bardzo podobało
majowa_burza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 19:01   #2908
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Dzięki Kochane za dobre słowa
Jutro mamy wizytę, coś mi na granicy normy krzywa cukrowa wyszła i wczoraj miałam zły dzień Co prawda zrobiłam badanie po dość intensywnym dniu (wyjazd na echo serca do Krakowa i wizyta w Ikei ) I być może to miało wpływ na wynik bo żadnych innych objawów nie mam. Zobaczymy co lekarka nam powie, jak okaże się cukrzyca ciążowa to na szczęście w nieszczęściu wystarczy odpowiednia dieta. Mały kopie jak szalony Pozdrawiamy Was
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 19:05   #2909
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majowa_burza Pokaż wiadomość
Jakoś mi wcześniej Lyoness umknęło, że bierzecie ślub dwa dni po nas Jak się miewacie po cywilnym?

W kwestii fotobudki, my też mamy z Fotofobii. Byliśmy na weselu z fotbudką, kolejek nie było, ale wszystkim się bardzo podobało
Cywilny dopiero albo juz w sobote wiec dam znac jak poszlo za kilka dni. Czyli wy macie slub 26 maja?
My tez mamy fotobudke, przyszla w zestawie z fotografem i mysle ze goscie beda miec z nia super zabawe

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Dzięki Kochane za dobre słowa
Jutro mamy wizytę, coś mi na granicy normy krzywa cukrowa wyszła i wczoraj miałam zły dzień Co prawda zrobiłam badanie po dość intensywnym dniu (wyjazd na echo serca do Krakowa i wizyta w Ikei ) I być może to miało wpływ na wynik bo żadnych innych objawów nie mam. Zobaczymy co lekarka nam powie, jak okaże się cukrzyca ciążowa to na szczęście w nieszczęściu wystarczy odpowiednia dieta. Mały kopie jak szalony Pozdrawiamy Was
Na pewno bedzie dobrze. Nie ma sie na zapas martwic. Buziaki dla ciebie i maluszka 😚

Edytowane przez lyoness
Czas edycji: 2015-11-19 o 19:08
Stary 2015-11-20, 01:18   #2910
KasiaiKamil
Raczkowanie

Dziewczyny ratunku ! u mnie jest tragedia :/
albo powodem jest to, że wszystko idzie nie tak albo mam depresje, organizujecie jakieś spotkanie może ?
Słuchajcie ...
-przez pół roku szukałam odpowiedniej wódki, wyborowej w ogóle nie biorąc po uwagę - pod wpływem szwagra kupiliśmy wyborową ... już wracając z hurtowni chciałam ją odwieźć z powrotem... proszę niech któraś powie, że miała tą wódkę i wszyscy przeżyli
- sala - umowa "na gębę" - sala wiecznie w remoncie, mieliśmy podpisać umowę w sierpniu i do dziś nic, miało być wielkie otwarcie w sylwestra - cisza, nie wyrobili się. Dziś do niego dzwonię i słyszę "spokojnie, pani kasiu umowa ustna też jest wiążąca" w du . pie . Będzie dzwonił po nowym roku żeby spisać umowę. Nie wiem ile za sale, nie wiem nic ....
-kucharki - umowa "na gębę" też tak macie ? bo kucharka Niebudek "nie podpisuje umów" - mało tego zgubiłam do niej nr tel. nie wiem nawet ile ona bierze .... czy .... nic nie wiem
- suknia - nic nie wiem....
- zespół - dopada mnie brak wiary w ich możliwości. tzn boje się ze ich muzyka jest za ambitna jak na wiejskie granie ...
- za fotobudke dwie wieże zawołali 1 500,00 o ile dobrze pamiętam, zapytam jutro Kamila to napiszę konkret, no ale tyle kasy to mam w du.... fotobudke.
a dziś miałam koszmar...
goście jadą, będą za 10 minut, ja bez makijażu z marną kosmetyczką w ręku w obskurnej łazience na sali, włosy brudne, suknia bardzo pognieciona .... oby nie sen proroczy :/
Ps. idziecie na targi ?

---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ----------

aha..
dziewczyny, gratuluję dzidziusiów i tych obok i tych w brzuszku chociaż w brzuszku to też obok
JagnaJagna pokrewna dziedzina do budownictwa dróg, czyżby może inż.arch. ?
zapomniałam dopisać, że nie mam starszej :/ i że boje się imigrantów... chyba jednak to depresja...

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości