|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta, sport i plotkowanie-z Nami wspólne odchudzanie Część VII
Cytat:
![]() Kurcze cos nie moge usnac ![]() Asia Ty po powrocie,zmianie czasu itd tez pewnie bedziesz miala problemy zanim sie przyzwyczaisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam przed 11 ![]() ![]() A teraz sprzątam, piorę, bo całe walizy do prania ![]() u Mnie dzisiaj ładna pogoda bo wczoraj to była tragedia jak przylecieliśmy, samolot kołował chyba z pół godziny nad Krakowem, takie były chmury, mgła i śnieg ![]() A Wy co tam porabiacie? ![]()
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() no wczoraj to była beznadziejna pogoda ![]() ![]() ja rano zrobiłam znów Rafaello z kaszy jaglanej i wyszło przepyszne ![]() ![]() byłam też na siłowni, więc 60min ćwiczeń zaliczone ![]() no a teraz piję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2885 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() Widziałam gdzieś przepis na te rafaello. Co dodajesz żeby było słodkie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;57445271]Hej
![]() ![]() Widziałam gdzieś przepis na te rafaello. Co dodajesz żeby było słodkie?[/QUOTE] jak pierwszy raz robiłam to wyszło trochę za mało słodkie, więc teraz bardziej dosłodziłam ![]() dodałam trochę Ksylitolu i miodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Konto usunięte
|
Ja mam erytrol, ale jakoś mi po nim dziwnie. Ma dziwny smak itp. Innych słodzików nie próbowałam.
Przerzuciłam się na daktyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Ania
![]() ![]() ![]() U Mnie też wiosna ![]()
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty jak tam z wagą po wakacjach? dużo ruchu mieliście, więc pewnie ok? ![]() no wracaj do ćwiczeń i wrzucania swojego jedzenia wieczorami, co? ![]() Ty masz takie fajne jadłospisy jak się pilnujesz ![]() ![]() ja zaliczyłam szybkie zakupy w Biedrze po siłowni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Ania, u Mnie pewnie coś koło 60
![]() ![]() ![]() ![]() trzeba wrócić do zdrowego jedzenia i ruchu ![]() ![]()
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale walczę cały czas ![]() ![]() Tak to jest na wakacjach. No ale one od tego są, żeby sobie głowy dietą nie zawracać ![]() teraz na spokojnie wrócisz do zdrowego jedzenia i ruchu i efekty będą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
No tak to jest dokładnie na wakacjach
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
No ja tak samo
![]() Faktycznie już prawie wiosna, a zanim się oglądniemy będzie lato ![]() ![]() Mi właśnie włosy wyschły i chyba do Biedronki pójdę ![]() ![]()
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Aniu, brawo za regularne chodzenie na siłkę ![]() ![]() Asiu, suuuper zdjęcia z wakacji ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jak to zazwyczaj o tej porze - odpoczywam ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co tam ciekawego kupilas w biedronce? ![]() Cytat:
![]() Co tak rzadko do nas zagladasz? ![]() To tez sie bierz do roboty. Cwiczenia sa fajne ![]() O kurcze,wspolczuje ![]() Dzisiejsze podsumowanie: I omlet owsiany z masłem orzechowym i świeżym ananasem 60min siłowni II nasiona chia namoczone w kefirze, z kiwi,mandarynka,suszonymi daktylami i orzeszkami ziemnymi niesolonymi; 5 rafaello z kaszy jaglanej III pieczony losos, pelnoziarnisty makaron ze szpinakiem,feta, pieczarkami i cebula, surowka; sok z marchwii IV 3 parówki, salatka(rozszponka,pomido rki cherry, papryka,oliwa z oliwek) A Wy jak? ![]() Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2016-03-16 o 21:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
Konto usunięte
|
asiuniaa1987 czytam, że jakiś dłuższy wyjazd był, zazdroszczę.
Może powiecie mi coś o sobie? Bo w sumie też nic o Was nie wiem ![]() A co co jedzenia to trochę syfiaście dzisiaj. Śniadanie: kasza owsiana z jogurtem naturalnym, makiem, łyżeczką domowego soku malinowego wafel ryżowy z serem bałkańskim, wafel z małym plasterkiem sera żółtego W pracy: kasza owsiana z brokułem i serem bałkańskim sałatkowym 3 kawałki ciasta (niestety) jabłko Kolacja: dość duża miska zupy z porem, marchewką, pietruszką, ziemniakami, pomidorami z puszki, brukułami Jakbym nie zjadła tego ciasta w pracy, pewnie na kolacje coś jeszcze by wpadło. No i sport. Weszłam na 11 piętro po schodach, liczy się? ![]() Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2016-03-16 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza
![]() ![]() ja rano na tej rozmowie byłam ![]() potem pojechałam do rodziców i do dentysty z tatą ![]() a potem jeszcze sobie spacerek zaliczyłam, bo pogoda fajna to nic tylko korzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wstałam przed 11 ![]() ![]() Byłam odebrać wyniki badan i za wysoki cholesterol ![]() ![]() ![]() Aniai jak było na rozmowie? ![]() Monia, no zmienność klimatu duża ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a nie wiem, dziwnie tak. 20min całość trwała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale w ogóle zdołowana tym wszystkim już jestem ![]() jak nie mam pracy i szukam to ![]() ![]() ![]() w ogóle mój kierownik też mnie wkurza, w gumki sobie leci ![]() we wt mu napisałam, że mam przedłużone l4, nawet nie raczył nic odp ![]() ![]() no ale nic, jutro i tak się tam wybieram, zawieźć zwolnienie to mam nadzieję, że będzie to może coś z nim ustalę w końcu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2901 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Moje omlety. Dzisiejszy na słodko z daktylami, morwą, słonecznikiem, wczorajszy na słono z brokułem i podsuszaną kiełbasą. Oba z mąką ryżową ![]() Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2016-03-17 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie dużo za wysoki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To faktycznie dziwnie z tą rozmową ![]() ![]() mnie to w ogóle dobija temat pracy ![]() ![]()
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;57519801]Hej
![]() Moje omlety. Dzisiejszy na słodko z daktylami, morwą, słonecznikiem, wczorajszy na słono z brokułem i podsuszaną kiełbasą. Oba z mąką ryżową ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kurcze, Ty przecież dobrze znasz języki ![]() ![]() Ja nie wiem, z tego co ja widzę to tylko ja mam wiecznie problemy z pracą z mojego otoczenia. Wszyscy moi znajomi już mają fajne, stałe i pewne prace, tylko ja się ciągle męczę ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- dzisiejsze podsumowanie ![]() I omlet owsiany z masłem orzechowym, bananem i ananasem; 2 rafaello z kaszy jaglanej II racuchy z kremem kokosowym III kefir+odżywka białkowa; 3 rafaello z kaszy jaglanej IV 2 jajka na twardo; sałatka (roszponka, trochę fety, pomidorki cherry, papryka, kiełki, oliwa z oliwek) taki dzień na słodko mi dzisiaj wyszedł ![]() 2.posiłek u rodziców, także nie do końca dietetyczny, ale miałam ochotę na racuchy i mama mi zrobiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Asiu, ciekawe o czym świadczą takie wyniki ![]() ![]() ![]() Kqq- 11. piętro ![]() ![]() Ale uwaga uwaga - pobiegałam dziś ![]() ![]() ![]() Aniu, współczuję Ci tych problemów z pracą ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2016-03-17 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czasowo ile Ci to bieganie zajęło? ![]() no jutro pewnie będą zakwasy, ale to dobrze ![]() ja planuje bieganie od kwietnia ![]() ![]() najważniejsze, że Ci się udało ![]() tak naprawdę dużo zależy od szczęścia. No zobaczymy jak to dalej będzie, póki co podłamana tym wszystkim jestem no ale cóż zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dokładnie, bardzo dużo zależy od szczęścia ![]() Pamiętam że kiedyś myślałam o tym, że jak będę "dorosła" to będę miała taką fajną pracę którą będę wykonywać z pasją, będę się rozwijać i wszystko będzie takie suuper.... a okazało się, że takie szczęście mają tylko nieliczni. ![]() Aniu, ten marszobieg zajął mi 28 minut, czyli spooro ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też tak myślałam.. a tu ![]() ważne, że ruch był. A miałaś długą przerwę, do tego bieganie na powietrzu jest wg mnie dużo cięższe niż np na bieżni itd także na prawdę super ![]() ![]() sama poszłaś, czy z TŻtem? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Konto usunięte
|
Powodzenia w szukaniu pracy. Ja pracuję dopiero w swojej pierwszej poważniejszej, nie szukałam długo, ale wiem jak trudne może być znalezienie.
:brawa: za marszobieg. Mi się wciąż nie chce. Niby za zimno mi, chociaż mam ocieplane ciuchy. Na rolki bym poszła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My dzisiaj w domu ![]() ![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja pojechałam dzisiaj zwieźć zwolnienie, kiero wielce zdziwiony, że przyszłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze w pon muszę tam pojechać, żeby oddać ciuchy, klucze do salonu itd, bo dzisiaj tego nie brałam, bo nawet nie wiedziałam co i jak ![]() w pon miałam iść na usg piersi, bo dostałam ostatnio skierowanie od gina, ale właśnie do mnie dzwonili, że lekarz się rozchorował. Więc mam przełożoną wizytę na pt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.