Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-04, 11:36   #2881
Pollinaa
Zakorzenienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV

Cytat:
Napisane przez car00lina Pokaż wiadomość
Też całkiem możliwe. Ja najwyżej zrobię w domu swój ulubiony czosnkowy i będzie git Taki lubimy najbardziej
i to jest patent Jak nie wygram drugiej to nie ma co iść, toż to we 2 os się nie najemy
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:37   #2882
kjd3
only smart shopping

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Ale one chyba niezbyt ładnie pachną z tego co mówiła Never, nawet nie wiem co to za zapach

A pamiętasz może czy tam się od razu podawało adres do wysyłki?
W konkursie nagrodą miały być słuchawki Gucci...

Czyje, jak czyje, ale nasze adresy chyba Douglas zna?!

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:38   #2883
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Bo robisz to z premedytacja zeby sie odegrac. A mi sie to kojarzy z podstawowka
Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
fajna jesteś ale twoje podejście do sprawy jest nieco głupkowate i dziecinne. .... sorki . Nie lubię takiej zawiści. Kojarzy mi się z dziecięcym placem zabaw , a nie dorosłymi ludzmi . Przepraszam, nie gniewaj sie , ale musialam napisać bo az zasmiałam się do kompa po przeczytaniu

na coś dziś czekjamy ??

Dziewczęta, ale ja tylko wyrażam swoje zdanie, na dany temat. Każdy ma inne, i każdy ma swoje na dany temat. Może zachowuje się jak w podstawówce, może śmiesznie i głupkowato, ale... gdyby wszyscy byli tacy sami świat byłby nudny, a ja jestem po prostu oryginalna hihihihi :P

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:38   #2884
car00lina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
i to jest patent Jak nie wygram drugiej to nie ma co iść, toż to we 2 os się nie najemy
Chyba, że dokupisz 2 za to -55% i wyjdzie wtedy np 12zł za średnią, albo dużą za 13,50 to już coś
car00lina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:40   #2885
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
W konkursie nagrodą miały być słuchawki Gucci...

Czyje, jak czyje, ale nasze adresy chyba Douglas zna?!

Ano tak, ale się zamotałam

A co do adresów to tak nasze to już na pamięć znają

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:40   #2886
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba, że dokupisz 2 za to -55% i wyjdzie wtedy np 12zł za średnią, albo dużą za 13,50 to już coś
oo to też jest opcja
Stary 2015-09-04, 11:45   #2887
AnciaCzy
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to AnciaCzy

Cytat:
Napisane przez SceneCat Pokaż wiadomość
Dajcie spokój z tymi sukienkami, żeby się wypraszać z powodu białej?xD Ja nawet nie słyszałam, że "nie wypada" iść w bieli, wiadomo przecież kim jest Panna Młoda
Jest taka zasada, że na wesele kobieta nie ubiera się na biało, ani zbyt szykownie, bo w tym dniu wyróżniać się ma panna młoda i nie należy jej przyćmić. Wyprosić bym nie wypraszała, odegrać bym się nie odegrała, ale byłabym zła. Taki jest zwyczaj, że biel jest dla Panny Młodej. Pomimo że zwyczaje każdy teraz ma swoje jeżeli Panna Młoda przestrzega tego to uważam, że należy to uszanować.

styledigger.com :
2. To jak to w końcu jest, czy można iść w białej sukience na wesele?

Pewnie, że można, wszystko można. Tradycyjnie przyjęte jest jednak, że to kolor zarezerwowany dla panny młodej i ja osobiście uważam, że w dobrym tonie jest tej zasady przestrzegać. Nawet jeśli za mąż wychodzi nasza bliska koleżanka i powie nam, że to w porządku. Może powiedziała tak, bo było jej głupio robić problemy i wyjść na niedzisiejszą? Może miała mnóstwo innych, organizacyjnych spraw na głowie i machnęła ręką? Albo inna sytuacja – podejrzewam, że mnie raczej byłoby wszystko jedno, jaki kolor mają na sobie moi ewentualni goście, ale moja babcia pewnie przeżywałaby pół wieczoru – a po co psuć komukolwiek humor w taki dzień?

Edytowane przez AnciaCzy
Czas edycji: 2015-09-04 o 11:49
AnciaCzy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 11:46   #2888
soanya
Raczkowanie

Dorzucę swoje trzy grosze w kwestii białej sukienki. Parę lat temu jako małolata zielona na temat tych wszystkich ślubnych zwyczajów poszłam na wesele w białej sukience. Przez myśl mi nie przeszło, że komuś to może się nie spodobać. Mogłabym np. mieć żal do mamy, że mi nie powiedziała o takim zwyczaju. Nikt mi uwagi wprost nie zwrócił, jakichś krzywych spojrzeń też nie zauważyłam, ale co sobie kto pomyślał tego nie wiem. Sama zdecyduj, czy młoda będzie Ci miała to za złe albo czy jakaś ciotka nie narobi Ci wstydu przy ludziach. Ja teraz nie założyłabym białej. Ale tak jak ktoś wcześniej tu pisał kobiety przychodzą na biało na śluby ubrane, zawsze można mieć kolorowe dodatki. Ktoś tu też o czarnej sukience wspominał. Ja znowu słyszałam, że czarnej na ślub też nie wypada bo to jak na pogrzeb. A z drugiej strony pewnie widziałyście niejedno amerykańskie romansidło, gdzie na koniec na ślubie wszyscy goście ubrani byli na biało.
soanya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:49   #2889
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veli Pokaż wiadomość
A tak mi się przypomniało, jakiś czas temu, któraś wizażanka ( nie mam pamięci do nicków) płakała tu na forum, że na pewno przypadkiem jest w ciąży, chociaż wszystkie znaki na ziemi i w niebie wskazywały, że jednak nie jest... To jak wyjaśniło się już, będziemy ciociami?
Ciastecek
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:51   #2890
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soanya Pokaż wiadomość
Dorzucę swoje trzy grosze w kwestii białej sukienki. Parę lat temu jako małolata zielona na temat tych wszystkich ślubnych zwyczajów poszłam na wesele w białej sukience. Przez myśl mi nie przeszło, że komuś to może się nie spodobać. Mogłabym np. mieć żal do mamy, że mi nie powiedziała o takim zwyczaju. Nikt mi uwagi wprost nie zwrócił, jakichś krzywych spojrzeń też nie zauważyłam, ale co sobie kto pomyślał tego nie wiem. Sama zdecyduj, czy młoda będzie Ci miała to za złe albo czy jakaś ciotka nie narobi Ci wstydu przy ludziach. Ja teraz nie założyłabym białej. Ale tak jak ktoś wcześniej tu pisał kobiety przychodzą na biało na śluby ubrane, zawsze można mieć kolorowe dodatki. Ktoś tu też o czarnej sukience wspominał. Ja znowu słyszałam, że czarnej na ślub też nie wypada bo to jak na pogrzeb. A z drugiej strony pewnie widziałyście niejedno amerykańskie romansidło, gdzie na koniec na ślubie wszyscy goście ubrani byli na biało.
U mnie w rodzinie właśnie z tą bielą i czernią staramy sie uważać, chociaż bardziej z bielą. Na wesele mojej kuzynki przyszła dziewczyna ubrana chyba we własną suknię ślubną, nie dość że dziwnie wyglądała, to jeszcze zgłaszała się do tych "zabaw" oczepinowych i młody mając zawiązane oczy (coś mu prześwitywało) pomylił ją z młodą... Co do czerni to sama byłam ze dwa razy na czarno w białe kropki, i to nie jest jakoś mega źle widziane w moich stronach (tylko rodzice i rodzeństwo młodych nie powinni być na czarno)
Stary 2015-09-04, 11:59   #2891
SceneCat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnciaCzy Pokaż wiadomość
Jest taka zasada, że na wesele kobieta nie ubiera się na biało, ani zbyt szykownie, bo w tym dniu wyróżniać się ma panna młoda i nie należy jej przyćmić. Wyprosić bym nie wypraszała, odegrać bym się nie odegrała, ale byłabym zła. Taki jest zwyczaj, że biel jest dla Panny Młodej. Pomimo że zwyczaje każdy teraz ma swoje jeżeli Panna Młoda przestrzega tego to uważam, że należy to uszanować.

styledigger.com :
2. To jak to w końcu jest, czy można iść w białej sukience na wesele?

Pewnie, że można, wszystko można. Tradycyjnie przyjęte jest jednak, że to kolor zarezerwowany dla panny młodej i ja osobiście uważam, że w dobrym tonie jest tej zasady przestrzegać. Nawet jeśli za mąż wychodzi nasza bliska koleżanka i powie nam, że to w porządku. Może powiedziała tak, bo było jej głupio robić problemy i wyjść na niedzisiejszą? Może miała mnóstwo innych, organizacyjnych spraw na głowie i machnęła ręką? Albo inna sytuacja – podejrzewam, że mnie raczej byłoby wszystko jedno, jaki kolor mają na sobie moi ewentualni goście, ale moja babcia pewnie przeżywałaby pół wieczoru – a po co psuć komukolwiek humor w taki dzień?
No niby racja, jak Panna Młoda przestrzega takich rzeczy to jak najbardziej się zgadzam! Ja mówię tylko z mojego punktu widzenia Jestem osobą, która nie przywiązuje uwagi do takich rzeczy, za bardzo nie przejmuje się opinią innych (stety lub niestety) i nie miałabym nic przeciwko, jakby ktoś z gości przyszedł w białej sukience :P

Instagram
SceneCat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 11:59   #2892
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

nooo własnie ciastecek jak tam twoja ciąza ?? gratulowac czy nie ?

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:00   #2893
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
U mnie w rodzinie właśnie z tą bielą i czernią staramy sie uważać, chociaż bardziej z bielą. Na wesele mojej kuzynki przyszła dziewczyna ubrana chyba we własną suknię ślubną, nie dość że dziwnie wyglądała, to jeszcze zgłaszała się do tych "zabaw" oczepinowych i młody mając zawiązane oczy (coś mu prześwitywało) pomylił ją z młodą... Co do czerni to sama byłam ze dwa razy na czarno w białe kropki, i to nie jest jakoś mega źle widziane w moich stronach (tylko rodzice i rodzeństwo młodych nie powinni być na czarno)
O widzisz, ja miałam wrażenie że kuzynka męża przyszła właśnie w "swojej przyszłej sukience" długa do ziemi, koronka na górze, rozkloszowana, koraliki i inne zdobienia.
Było mi po prost przykro, ja jej nic nie powiedziałam. Ale już moja ciotka tak(chociaż nikt jej nie prosił). Jesteśmy za śląska, a więc z natury jesteśmy zawzięte, zawistne to złe słowo, jakie tutaj padło wcześniej.
Jedni obwiniają własne dzieci, że nie mają czasu brać udziału w konkurach, grach czy imprezach, a inni mają "ale" o białą sukienkę na własnym weselu, ot takie życie

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2015-09-04, 12:02   #2894
kitka_28
Zadomowienie

Mam pizzę! Będzie dziś jedzonko do meczu
Stary 2015-09-04, 12:05   #2895
ciastecek
Zakorzenienie

Nie ma czego gratulować i bardzo dobrze.... i dziękuję wszystkim za miłe słowa, jakoś mi lżej i niech ex spada na drzewo i znajdzie sobie mniej dobrą ode mnie jak mu nie pasowało

I dziękuję - nie pamiętam kto wrzucił - ale wygrałam grę edukacyjną dla kuzynki o wartości 100 zł, więc mam prezent na święta z głowy
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 12:07   #2896
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
O widzisz, ja miałam wrażenie że kuzynka męża przyszła właśnie w "swojej przyszłej sukience" długa do ziemi, koronka na górze, rozkloszowana, koraliki i inne zdobienia.
Było mi po prost przykro, ja jej nic nie powiedziałam. Ale już moja ciotka tak(chociaż nikt jej nie prosił). Jesteśmy za śląska, a więc z natury jesteśmy zawzięte, zawistne to złe słowo, jakie tutaj padło wcześniej.
Jedni obwiniają własne dzieci, że nie mają czasu brać udziału w konkurach, grach czy imprezach, a inni mają "ale" o białą sukienkę na własnym weselu, ot takie życie
Myślę, że gdyby to była taka sukienka jak ta wrzucona tutaj w watku nie byłoby problemu, a nie żywcem wzięta z katalogu ślubnego. W tamtych stronach nie organizują poprawin, więc podejrzewam że to był akt oszczędności - zamiast kupić jakąkolwiek inną kieckę, nawet białą ale koktajlową a nie ślubną, ta laska radośnie przyszła w swojej sukni, więc tego ten...
Stary 2015-09-04, 12:07   #2897
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beatrix_76 Pokaż wiadomość
Mozesz podać link??

https://www.facebook.com/HooySportsw...notify_me_page
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:08   #2898
wolfik25
Rozeznanie

Jest i pizza
wolfik25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:13   #2899
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Kociary dzwoniła do mnie przemiła Pani z zastrzeżonego zapytać jak kici smakuje karma i poinformować, że dostanę kupon rabatowy na zakupy w ich sklepie. Także ten, spodziewajcie się niespodziewanego.
Ale czemu niespodziewanego jak tam na stronie napisali, że następnego dnia zadzwonią z pytaniem

Moja koszulka cydrowa z 19go też doszła. Cydzin z Bazin już ze mną

Bo teraz serca mam dwa
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 12:18   #2900
soanya
Raczkowanie

Ja byłam całkiem niedawno na ślubie i gościem była też kobietka którą znam i która zawsze chodzi ubrana na czarno. Nie ma jakiejś tam żałoby, po prostu taki styl. Na ślub oczywiście też przyszła w oba dni na czarno bez choćby odrobiny kolorowych dodatków. W ogóle mnie to nie zdziwiło, ale w trakcie imprezy stałam przez chwilę obok takiego kółka różańcowego i słyszałam jak te baby ją obsmarowały, że aż mi się jej żal zrobiło.
Stary 2015-09-04, 12:19   #2901
alamirka
Moderator

A co do niestosownych sukienek.. Byłam kiedyś na weselu, na którym dziewczyna (gość - osoba towarzysząca) ubrała się tak
Młoda chciała bić, a goście byli przekonani, że są dwa łączone wesela
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka z wesela.JPG (20,0 KB, 108 załadowań)

Bo teraz serca mam dwa
Stary 2015-09-04, 12:20   #2902
sabinkasob
Zakorzenienie

wrzucam jeszcze jeden konkurs http://akcje.babyonline.pl/silan/sensitive/#start
sabinkasob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:23   #2903
soanya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
A co do niestosownych sukienek.. Byłam kiedyś na weselu, na którym dziewczyna (gość - osoba towarzysząca) ubrała się tak
To jest już cios poniżej pasa, wcale się młodej nie dziwie Może ta kobieta liczyła, że się młody przy ołtarzu pomyli

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 12:26   #2904
alamirka
Moderator

Cytat:
To jest już cios poniżej pasa, wcale się młodej nie dziwie Może ta kobieta liczyła, że się młody przy ołtarzu pomyli
Przyszła z jednym, wyszła z innym, może celowała w młodego, kto wie

Bo teraz serca mam dwa

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2015-09-04 o 12:33
Stary 2015-09-04, 12:28   #2905
weronkaa84
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, to już totalne przegięcie. Ja nie mam nic przeciwko, jeśli dziewczyna- gość przyjdzie w białej, skromnej sukience, podobnej, jak wrzuciła ZacpanaRapem. Ale nie rozumiem typesek, które chcą się lasować w czyimś najważniejszym dniu i muszą być w centrum uwagi.
weronkaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:32   #2906
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
24.slub_koronkowa-sukienka1.jpg

Kuzynka miala taki przód sukienki, do ziemi była prosta.

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2015-09-04, 12:34   #2907
czekoladka3
Zakorzenienie

do mnie tez dzwonil zastrzezony nr od karm, ale akurat nie mialam tel przy sobie bo jadlam obiad ciekawe czy jeszcze raz beda dzwonic

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 12:35   #2908
SceneCat
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Załącznik 6045953

Kuzynka miala taki przód sukienki, do ziemi była prosta.
O kur ;/ To to już ktoś chyba z premedytacją robi, ewidentnie

Instagram
SceneCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:36   #2909
d53db55d5c43372a6959256a3eb4d32370068980_60a59871e0e92
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Są wyniki Gucci Bamboo z Douglasa https://www.douglas.pl/douglas/Tw%C3...x_c005001.html

Po raz pierwszy udało mi się coś wygrać w Douglasie
Nie udało się

Cytat:
Weszłam na facebookową stronę lokalnej telepizzy i zamieścili tam info o akcji więc nie powinno być problemów z odbiorem

Właśnie podali info, że oba kody ważne do 18.09
Czyli jednak spróbuję zdobyć

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Super! Też mam, a właśnie zamierzałam kupić! Ale się cieszę!
Gratki
d53db55d5c43372a6959256a3eb4d32370068980_60a59871e0e92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:37   #2910
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronkaa84 Pokaż wiadomość
Nie no, to już totalne przegięcie. Ja nie mam nic przeciwko, jeśli dziewczyna- gość przyjdzie w białej, skromnej sukience, podobnej, jak wrzuciła ZacpanaRapem. Ale nie rozumiem typesek, które chcą się lasować w czyimś najważniejszym dniu i muszą być w centrum uwagi.
Na weselu kuzynki laska przyszła w długiej do ziemi, tiulowej kiecce, gdzie serio wyglądało jak łączona impreza:/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości