|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Witam się i ja. Zimno jak cholira, musze zupę zrobić i raczej się nie wybieram do siostry 😉 aż dziwnie co?
Mysia ja kupiłam w Tesco z f&f i bardzo sobie chwale 😀 ja bez czapki chodziłam jako gimbaza w krótkich włosach i od tego czasu never ever. Ziajka o ja też chodziłam tak odstawiona, dzisiaj jak patrze na te młode z odpietymi kurtkami to aż mi zimno 😂 No to idę sprzątać, zapuszcze świąteczny mjuzik 😉 tak u nas już nadszedł na to czas 😁 i będę szaleć 😁
#2882 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
To że ja kupie nawet tą czapkę to nie znaczy , że będę w niej chodziła
![]() Migotko, vaty meczą ![]() Ziajka powiem Ci , że ja już dzisiaj w botkach też zmarzłam.. czas chyba wyciągnąć zimowe kozaczki.
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2015-11-25 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Wtajemniczenie
|
Bry Dzien!
Mysia Ło matko, bez czapki a Ty masz takie krotkie wlosy - brrrrr. A jak czapki niet to moze nauszniki chociaz jakies? Ja cale zycie z czapa, a sa rozne smieszne, takze cos sie znadzie. Teraz kupialm jedna, bo na gwalt byla potrzebna, zeszloroczna jest oblesnie brzydka. Ale chyba poszukam innej w pl, bardziej miziatej. Ja w pracy. Znalazlam dzis nowa trase i skrocilam dojazd o 5 min!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Mysia to może jakiś fajny ciepły szal, komin na głowę, plus kaptur. Jakoś trzeba radzić sobie ;-)
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- U nas koniec śniadanka. Kuba bawi sięw akuku z... jaglanką ![]() ![]() Jakie dodatki do jaglanki jeszcze? Żurawinę na pewno zakupię. A zaraz pewnie herbatka z synkiem. Teraz ma fazę na siadanie z kubeczkiem przy stole i pije herbatkę ze mną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Nocka koszmarna,Lenka do 3 prawie noc stop sie budzila, i goraczka doszla, no ale po 3 juz troche pospala do 8, no ale katar nam doszedl.I ja tez czuje ze cos mnie bierze, witaminy i sobie zapodalam i czosnek do kanapki. Teraz mala spi, tz pojechal do pracy, a ja mialam sie polozyc ale chce mi sie sprzatac, wiec zaraz sobie poogarniam. mysia ja czapke zaczelam nosic w ciazy i teraz musi byc! Zimno mi okropnie w uszy i glowe. Juz jak tylko chlodniej sie zrobilo czy wiatr zawila to ja juz z czapka na spacery. Sliczne sa takie dluzsze szale co i na glowe mozna jako kaptur zalozyc, widzialam swietny w ciuchu, no ale ja z tym marzne wiec nie wzielam. ziajka o widze dalej aktywnie i w biegu ![]() A! uwage chale sie!Lenka dzis powiedziala "Halo mojej mami cie" ![]() ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
U mnie były siostry, dopiero poszły. Teraz zmykam na obiad. Zimno okrutnie ale wybieram ze później do siostry😀
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam dzis straszny zapieprz w pracy.Nie moge sie juz doczekac przytulić Domisia ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Wtajemniczenie
|
Arletko Kuba wogóle lubi jeść
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kluska przed ciążą i w ciąży prawie w ogóle nie chorowałam, a jeśli nawet to nie trzymało mnie tygodniami jak teraz .. pomyślę o tej szczepionce Mysiu koniecznie czapę na głowę! Ja chodzę od zawsze, w technikum miałam moment buntu i pokłóciłam się z czapą, bo wiadomo, że nie każdy wygląda dobrze ![]() ![]() Arletko jaka kochana ![]() ![]() Ziajka my też płatki jaglane na śniadanko jemy, dzisiaj takie sotte ![]() ![]() ![]() W zimowych butach od dawna śmigam, bo zmarzluch jestem ![]() Musisz koniecznie kupić, bo jak nóżki marzną U nas dzisiaj takie słoneczko piękne, że nawet 2 spacerki zaliczyliśmy, mimo iż trochę zimno, ale wolę taką pogodą niż wiatr i deszcz poza tym nic ciekawego, ja nadal kaszlę niestety ![]() Natek już śpi ![]() Miłego wieczorku ![]()
#2891 |
Zakorzenienie
|
Lila u mnie tez bylo w ciagu dnia piekne slonce. Ale co z tego.. wyszlam z pracy po 16 i juz bylo ciemno
![]() Arletko, masz cudna corcie ![]() Ja ugotowalam obiad sobiena jutro, umylam sie i zrobila w koncu ten peeling kawowy. Zapach obledny no ale jak dla mnie drobinki slabe.. ja lubie mocne scieraki a ten to taki delikates ![]()
#2892 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja niestety o tem porze dopiero.
Cytat:
O kurcze ja tez bym sparalizowana stala Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Odnownie jak dzeci zaczynaja mowic . Slodziak kochany ♥ Mysia ja tez nie chodzilam w czapkach az do ciazy a pozniej to juz w czapce . W tamtym roku zgubilam i dzis jechalam po czapke . Kupilam i jestem z niej zadowolona Migociu jak bedziesz miala czas to chetnie sie spotkam Kasiu kochana rozumiemy . Bedziesz mial czas to wejdziesz . No i bylam u dentysty i nie zrobilam zeba bo mi powiedziala ze mam opryszczke i zaraz mi to na cale usta rozsieje . No i sie umowilam za tydzien . Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
U mnie masakra 20:30 a ja padam Dobrze ze jeszcze jutro i weekend
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Mysia ja też lubię grube peelingi,zawsze robienia w tygodniu😉
Basiu a nic nie mów, o 16tej to już nawet na spacer nie ma po co wyjść 😡 Lila Ty naprawdę za często chorujesz, ciesze się ze Natek daje Ci teraz wieczorem odpocząć 😉 Młody śpi, idę do wanny. Tatuaż juz misie łuszczy wiec niedługo będę mogła normalnie funkcjonować 😉
#2895 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
Tak,, przynajmniej się wysypiam ![]() ![]() Mysia- ja jak zaczyna wiać w pażdzierniku to wkładam czapkę- a przecież spod domu wsiadam w auto... ale ja po prostu nienawidzę jak mi zimno, więc opatulam się jak babulina ![]() Jak lubisz peeelingi gruboziarniste- to spróbujpo prostu cukru brązowego, albo zwykłego, z odrobinką żelu pod prysznic ![]() Lila- mam nadzieję,że szybko minie przeziębienie ![]() ![]() ![]() Iza- spokojnej nocy ![]() Kluska- my kiedyś z mamą na przystanku ratowałyśmy chyba alkoholika z padaczką... okropność... Yss- no 5 minut rano jest na wagę złota ![]() Ziajka- u nas też śniadanka na cieĻło- kaszka jaglana- ja daję owoc, wiórki kokosowe, cynamon, żurawinę, morelee, oraz mam mix ziarno kakaowca, sezam, siemię lniane, i orzechy- wszystko zmielne- dodaję max łyżeczkę. wcina chętnie albo jajka na miękko, piratki, kaszkę mannę... no mixujemy żeby było jak najbardziej urozmaicone ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- lecimy oglądać serial. Pakt- oglądałyście?? Sciskam, i smutno mi, że ciągle muszę nadrabiać... ale na bieżąco nie mam szans być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Mili żeś mnie zainspirowała kupiłam dzisiaj komin termo z funkcją czapki
![]() ![]() ![]() Zophiee nie oglądałam Paktu ![]() ![]()
#2897 |
Zakorzenienie
|
Jestem. Do domu dotarłam po 17 k tak zlecialo, że dopiero znalazłam chwilę żeby usiąść, wypić lampkę domowego wina, zjeść migdały i posłuchać z tż starych nutek
![]() Mysia niestety vaty dzisiaj wymęczyły, najgorsze jest to, że informatyk do tej pory nie przyszedł, nie zaktualizowal programu i tam gdzie jest o.o. muszę przepisywać ręcznie ![]() Zophiee no trzeba pracować, a czas z Boryskiem będziesz nadrabiać po pracy i w weekendy. Najważniejsze, że praca jest! ![]() Basia ja w piątek przyjadę z tż, wizytę mam 11:15, ale po chętnie się z Tobą spotkam, o ile znajdziesz dla mnie chwilkę ![]() Bo w sumie jak Ty jesteś przeziebiona to nie chce Ciebie ciągnąć po zimnicy. Lila fajnie, że wieczory masz już dla siebie. Wykuruj się dobrze bo strasznie długo Ciebie trzyma ![]() Ziajka zdradź w końcu tą receptę na tą energię, którą w sobie masz ![]() Kluska co się będziesz przejmowała jakąś babą, ustąpiła miejsca to trzeba było to wykorzystać ![]() Kasia będzie dobrze ![]() Arletka Twoja Lenką jest cudowna ![]() ![]() Gianka jak tam teściowa, nie działa na nerwy? ![]() Rudaska już mjuzik świąteczny? Fajnie ![]() I zapomniałam co jeszcze ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Arletka, a Ty masz jakieś plany na piątek? Jak będziecie się dobrze czuły z Lenką to może i Tobie udałoby się przyjechać do L.?
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Ja sie zastanawiam czy zapisywac Dominika od przyszłego roku do przedszkola.Bo jak my pracujemy w systemie zmianowym i wymieniamy sie to w sumie nie ma takiej koniecznosci.Zwykle tesc jest na 2 h.A jak nam wypadaja razem zmiany to przedszkole i tak by nas nie ratowało bo 2 zmiane mamy 14-22,a pierwsza od 6-14.Na 1 zmiane wychodzimy juz o 4:50 wiec nawet nie miałby kto go zaprowadzić do przedszkola.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
na wstępie przepraszam, że mnie nie było ale jest źle. Jaśka jeszcze nigdy taka chora nie była. Dzisiaj znowu idziemy do lekarza, bo dziąsła jej strasznie popuchły, już zębów oprócz 1 nie widać, nic nie może jeść. Ciągle chodzi I mówi, że ją boli, płacze,w nocy się regularnie budzi. No kuźwa jak nic jeszcze zapalenie paszczy. Do tego jak zaczęły sie problem z Jaśką, to I z tż. Jak zwykle naburmuszony, że musi się dzieckiem zajmować jak siedzę w pracy. Wczoraj to już nawet usłyszałam że jestem **ujową matką. I tak to leci. Chodzę teraz na 6 do pracy, żeby się z tym patafianem wymianiać. Jest okropnie, bez kitu...okropnie. lofka
#2900 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ziajak ojej jestem w szoku jak Kubula ladnie zajada! u nas bylo juz tez fajnie, ale Len a ma swoje humory i teraz mi nie chce jesc, pewnie tez przez chorobe. zophie oj dlugo Borysek bedzie w przedszkolu, no ale wyjscia nie ma, a jemu sie tam krzywda nie dzieje. migotko kurcze chetnie bym sie do was wybrala, ale po pierwsze Lena jeszcze chora a po drugie nie mam samochodu, moj jeszcze u tz sis, a tz ma 2 zmiane w pracy.Takze nie uda mi sie. iza przedszkole to wcale nie kiepski pomysl. Domis pobawi sie z dziecmi,podlapie nowe umiejetnosci, a co do prowadzania to pogadaj z tesciem, mama, zeby na zmiany go prowadzac. Na pewno to lepsze wyjscie niz tesc ma sie nim zajmowac, tak to sie maly bedzie integrowal z grupa ![]() aga o matko, ale ci sie Jaska pochorowala, biedna. No a stary to juz odwala, tak jakbys ty tylko miala sie Jaska zajmowac, a on co??? No nock aznowu kiepks, ja juz nie wiem czy ja cos boli czy ona sie czegos przestraszyla, budzi sie z rykiem, kopnie nogami, mnie odpycha, nie chce isc na rece, tylko wyje w lozeczku, ja juz nie mam mocy, prawie sie poryczalam bo nie wiedzialam jak jej pomoc, dawalam syropy 2 razy bo myslalam ze cos boli ale i po syropie byly takie dziwne pobudki.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Aga no ja piernicze nie dosc ze Jaska chora to stary znowu świruje:-/ Ustaw go do pionu ze to tez jego dziecko,i to nie jej wina ze jest chora.Skoro ty jestes chu..wa matka niech on sie zastanowi jakim jest ojcem jak nie potrafi sie zajac chorym dzieckiem:-/
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2015-11-26 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
![]() Migotko widzę winiacz i migdały ![]() ![]() ![]() Agabi, się dzieciak wymeczy no ![]() Ja coś źle spałam dzisiaj, jakaś jestem niedorobiona. Może po pracy podjadę do rodziców, ale najpierw wyczaje co maja na obiad ![]()
#2903 |
Zakorzenienie
|
Hej
Agabi o mamo to się u Was porobiło ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mysia dokładnie, nawet wino wypiję żeby endo było ładne ![]() ![]() Arletka może przelej wosk Lence? ciężkie masz te noce ![]() Agabi, ale Jaśminkę wzięło, biedna ![]() ![]()
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Mysia tez się nie mogę doczekać aż rodzice wrócą i będę mogła wpaść na obiad
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Arletka, Iza jak nam się dzieci rozgadaly ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Ewciu juz piosenki świąteczne? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- dołączam do.klubu zmarzluchow ![]() dziś nie mogłam wstać i słabo się czułam. teraz juz lepiej na szczęście. dojeżdżam do pracy, dziś zostaje dłużej a potem na imprezę. miałam nie iść, nawet swoje zapro oddalam ale wczoraj wieczorem koleżanka mnie namówiła żeby jednak iść ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Kluska to impreza pracowa?
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- To tz bedzie caly wieczór z Hania?
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
![]() A przexiebienie mi przeszlo . Zeba mi nie zrobila ze wzgledu na opryszczki ![]() ![]() Cytat:
Arletko zdrowka Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2908 | |||
Wtajemniczenie
|
Bry Dzien!
Cytat:
Agabi Zdrowka dla was. Na TZ brak mi slow. Cytat:
Cytat:
![]() U nas spokojnie. Wieczory glownie spedzamy razem. Ostatnio ja gram, TZ kibicuje. Rodzice dostali kopie jednego z wazniejszych pism w ich sprawie, decyzja i ocena ich sytuacji pozytywna - w sensie ze bank powinien przychilic sie do ich prosby. Takze czekamy nadal, ale ciagle jest do przodu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Mili , Gianna , Magdot jestescia . Wiem ze macie teraz mniej czasu
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Klusia milej zabawy Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Kurcze albo juz milm owulacje albo przez dzisiejsze wstawanie o 4 zrobil mi sie ogromny skok temp . Po sluzie uznaje ze jeszcze owulacji nie bylo . No zobaczymy . Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2015-11-26 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co ![]() ![]() ![]() Cytat:
WTF? ![]() Dobrze, że idziesz na imprezę. Jest kiecka?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.