|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
Ale ściany wczoraj odkurzyłam Świetna sprawa
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Niewyczymie.
|
Wieczne sprzątanie to bywa po prostu mus - albo zbieram kalafiorowaty tyłek w troki i sprzątam, albo po dosłownie jednym dniu tonieeeeemy wszyscy w syfie jak jeden mąż.
![]() Ale. W sprzątaniu bardzo pomaga mi... kominek. Bo niektóre śmieci można po prostu spalić. I nie dość, że nie ma syfu, to jeszcze jest nam ciepluśko. ![]() Ups, chyba trochę przeholowałam z Sheridanem... i Jagermeisterem... ups. Rachell - a ściany można też łatwo domyć tym takim wynalazkiem na parę wodną Pięc minut i po bólu. Tzn opłytkowane ściany, w łazience czy w kuchni.
Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2015-12-20 o 22:39 |
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2884 |
|
Niewyczymie.
|
Ja co chwilę tak czyszczę, ale już niedługo... niech no tylko przyjdzie styczeń, wymienię wszystkie te pięćdziesięcioletnie płytki, wszystkie, bez litości!
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Piers do przodu
|
Czytam Was i czytam i wychodzi, że jestem brudasem
![]() To tyle ... w temacie ....
|
#2887 |
|
Niewyczymie.
|
A tam brudasem! Powiem Ci tyle, że mam w sobie wrodzoną awersję do sprzątania i gdybym mogła, tonęłabym w bałaganie.
Ale nie mogie. I tylko dlatego sprzątam. Powinnaś była zobaczyć mój panieński pokój...
|
|
|
|
#2888 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#2889 |
|
Niewyczymie.
|
Chłop mój, Brytyjczyk, który po polsku ni me, ni be, właśnie zanurkował w otchłanie youtube i od godziny zachwyca się polską muzyką góralską.
Oj, będą z niego ludzie.
|
|
|
|
#2890 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o hohoh yhhh powidziala ynteligebtnie Polly o 3 w nocy ale wicie o co cho
|
|
|
#2891 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
za egzamin ![]() fajnie ze grasz na wiolonczeli Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale nie jest mi z tym jakoś bardzo źle ![]() Cytat:
|
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 |
|
To ja :)
|
Poniedzialek. Zombie, bo zasnęłam o 3, ale głowa nie boli
|
#2893 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zawsze to coś...
Znalazły się moje karty ![]() I dotarła moja allegrowa kiecka, co to ją upolowałam za niecałe 40zł (z transportem!), i bardzo dobrze się w niej czuję. Na temat sprzątania się nie wypowiadam, wczoraj po obiedzie raczyłam odkurzyć i to wszystko. MotherDivine,
|
#2894 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak już kiedyś odchowam dzieci to uderzę z zapytaniem co zwiedzać na Wyspach - wybieramy się zaocznie od kilku lat ale przeszkadzają nam właśnie dzieci lub cionsze ![]() Cytat:
Spoko, ja też nie myję ścian
|
||
|
|
|
#2895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podejrzewam rozwód ![]() Cytat:
Cytat:
o jak zazdroszczę edit: doleciał mój wisiorek z Młotem Thora! http://static1.rockmetalshop.pl/pol_...R-170868_2.jpg Akurat dziś w czarną dzianinowa sukienke sie wbiłam, to super pasuje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-21 o 10:50 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ewuś, już po promo, ale pewnie za kilka tygodni znowu będzie ![]() No to ja tez jestem brudas przy Was ...trudno, musze z tym żyć
|
|
|
|
#2897 |
|
Piers do przodu
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wiedzieć, nie napalam się więc ![]() no chyba że upadnę na głowę i kupie bez promo
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Niewyczymie.
|
Red, na Wyspach zwiedzać warto głównie przepiękne widoki.
Chyba najbardziej podobali mi się... ludzie. To tak bardzo maleńka społeczność, gdzie praktycznie każdy zna każdego, nikt nie zamyka drzwi na noc, bo przestępstwa jakiekolwiek to wielka rzadkość. Domki są dosłownie jak wyjęte z obrazka Bardzo mi się tam podobało. Sama nie mogłabym tam mieszkać, choćby dlatego, że w sklepach, a raczej sklepikach, wybór jest mocno ograniczony... ale ludzie sobie radzą, zamawiają co im trzeba u ludzi jeżdżących do Danii. ![]() Jeśli planujesz pojechać z dziećmi, to Wyspy będą dla nich dosłownie idealnym miejscem. Spokojnym, pięknym, duuużo miejsca do biegania i po prostu bycia dzieckiem. Jeśli lubisz takie właśnie miejsca to albo Wyspy Owcze, albo Szetlandy - swoją drogą też absolutnie przepiękne. Od rana piłuję na tej wjolonszeli. Egzamin już jutro. Mam sztresa i do czwartej rano sprzątałam, bo nie mogłam zasnąć ani sobie miejsca znaleźć. W dodatku Chłop mnie straszy, że na tym egzaminie dostanę Bardzo Trudny Utwór do zagrania bez przygotowania. Mam ochotę wyrzucić go (Chłopa) do kosza. Jedyne co mnie dzisiaj pocieszyło to to, że godzinę temu zadzwonił do nas pan prawnik. Za dwa tygodnie dostaniemy odszkodowanie za to, że jakiś kałmuk w vanie wjechał prosto w mojego Chłopa w marcu. Nie będzie to taka kwota, na jaką liczyliśmy, ale zawsze coś! Ej, a te maski Biovax Glamour są wydajne? Bo wiem, że mają niewielką pojemność, i przymierzam się do nich od jakiegoś czasu. Wydaje mi się, że zdenkowałam już na tyle dużo kosmetyków do włosów, że może mogłabym sobie pozwolić na jedną, skromną maseczkię... tylko jedną.... |
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam włos za łopatki i na jakieś 10/12 x starcza, a nie żaluję sobie nigdy. Najfajniejsza kawiorowa i orchid, jak dla mnie
|
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (poka, poka )Mi starczają na 5-6 użyć
|
|
#2903 |
|
Niewyczymie.
|
|
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zerknęłam tez na post o odchudzaniu i mój sposób na wyeliminowanie cukru - słodzik ![]() Pakuję go wszedzie, gdzie się tylko da zjeśc cos na słodko i dzięki temu moge przeżyć całe dnie bez czekolady ![]() I tez całe życie byłam małym pulpetem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-21 o 15:20 |
|
|
|
|
#2905 |
|
Niewyczymie.
|
Dla mnie słodzik niestety odpada
Dopiero wyszłam z uzależnienia od aspartamu, więc trzymam się od niego z dala. Piłam kiedyś 2 litry dietetycznej coli dziennie, w końcu rzuciłam, było gorzej niż z rzucaniem fajek, więc niestety ja tak cukru nie obejdę, trzeba przecierpieć.
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aspartamu nie lubię, bo ma jakis dziwny smak, ale teraz mam jakiś cyklaminian i sacharyny i jest ok. jak mam chcicę na czeko, to robie sobie na goraco (odtłuszczone kakao, wrzatek, słodzik i 1 smietanka do kawy) i mam cały duży kubas i się zapycham Ta, wiem, że to ponoć na wątrobę źle działa bla bla bla... Alkohol też ![]() Choć dziś na przedświątecznym działowym wypadzie na piwko (i wódkę) za dużo nie popiję, żeby jutro dentysty biednego nie zabić swoim chuchem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-21 o 15:42 |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Nindżopesz
|
Maja, fajny wisior!
Ja tymczasem wreszcie porządnie przymierzyłam ciuchy kupione w cionszy i łeee, fartuch z Zary wygląda jak fartuch... A niby-nindżopszowa kiecka Giny Tricot ze zwisem jak zwykła wyjściowa kieca, do której przykleiła się bez sensu za długa apaszka... I tak siłą rzeczy muszę sobie kupić coś nowego żeby mieć w czym chodzić Np. http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Long-S...224&gridsize=3Cytat:
Plan jest taki żeby jechać docelowo na Islandię i obczaić kilka miejsc, których nie zdążyliśmy nawiedzić (np. Landmannalaugar o ile dobrze napisałam), na ze dwa, trzy dni wyskoczyć na Wyspy Owcze jeśli da się tam gdzieś przenocować) i tak samo w drugą mańkę czyli na Grenlandię. Tak więc z małymi dzieciami, z których jedno zamarznie, a drugie zabije się na klifach nie będę jechać Czyyyli jeszcze ze trzy lata nim się wybierzemy, jarl Eryk musi podrosnąć żeby go wcisnąć którejś babci...Ad. 2 do kominka go! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Niewyczymie.
|
Wszędzie przy brzegach jest pięknie, ja np. większość czasu spędziłam w Tórshavn i bardzo mi się podobało
Z komunikacją jest naprawdę ok, co mnie nieco zdziwiło - są większe i mniejsze, regularne busy, małe promy przez które łatwo się dostać na mniejsze wysepki, można też wynająć samochód - my tak zrobiliśmy. W większych osadach łatwo znaleźć hotel, w mniejszych też jest sporo b&b. I są domki z trawą, widziałam! ![]() Kurde, nie ma to jak zostawiać dosłownie wszystko na ostatnią chwilę... nie mam jeszcze prezentu dla teściowej i szwagierki! ;( |
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za kciuki już po rozmowie, sama nie wiem co myśleć dostanę 2 testy na maila i po tym stwierdzą czy się nadaję, a ja czy chcę w to wejść... ![]() Cytat:
tylko tam gdzie kawą chlupnęło, gdy ratowałam laptopa ![]() albo didka szła umyć ręce po malowaniu farbkami i gdzieś dotkła albo jakiś mebel ślad zostawił i widać po odsunięciu wszystkie inne metody skutkowały rozmazaniem plamy lub zdarciem jej razem z farbą, czyli koniecznością malowania. niestety nie mam farb zmywalnych a tak w kwadrans 2 pokoje ocalały doszedł też lakier do renowacji skór, więc się spróbuję pobawić w odnowę torebek i butów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

).

Pięc minut i po bólu. Tzn opłytkowane ściany, w łazience czy w kuchni.

za egzamin

Jestem z Ciebie dumna!
Najpierw odszkodowanie.