MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 12:43   #2881
Dopefiend
Raczkowanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Kiedyś dawno temu z koleżanką gadałem o rozmiarach to powiem Ci, że przytrafiało się jej DWÓCH facetów... jeden miał uwaga.. 4cm.. a drugi 5cm.
Taa na pewno... A jak juz to byla na tyle bezczelna zeby im je miezyc? Jak zareagowala na ich widok? Chyba mieli po 4-5cm ale nie w stanie erekcji.

"czasem obydwoje Bober i Dopiefiend takie bzdury piszą,ze nie mogę się powstrzymać"

Jakie niby glupoty pisze?

BorsUuuuuuk ja Ciebie doskonale rozumiem, mam tak jak Ty problemy z małym fizyczne i psychiczne... Tobie bynajmniej staje odpowiednio a mi nie. Można przez to nienawidzic swiata, nie rozumiec go, nie rozumiec ludzi szczesliwych ale ku... chociaz troche sie ogarnij bo zaczynasz pisac strasznie ☠☠☠☠☠☠☠y. Jest Ci zal jakies tam dziewczyny, ktora jest smutna boCiebie nie poznala.

Nikt wiecej nie skomentuje mojego wypadku z szuflada?
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:48   #2882
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
No mnie np. urzekła Twoja historia. Jak byłam w podstawówce dostałam piłką lekarską w klatkę piersiową. Pewnie od tego moje cycki są teraz takie małe.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:49   #2883
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
Ale akurat to prawda - za niski testosteron u facetów - niższa inteligencja. Tylko nikt nie wie,czy bober faktycznie ma za niski :P
Cicho! Nie utwierdzaj Bobra w jego przekonaniach.
A tak serio - zwracam honor. Poczytałam trochę o testosteronie. Przy okazji natrafiłam na coś takiego:
Od testosteronu rosną piersi
To jest prawda!

Chociaż wydaje się to paradoksalne, nadmiar testosteronu (najczęściej właśnie przyjmowanego w charakterze dopingu, bo w naturalny sposób bardzo rzadko przekracza on normę) może doprowadzić do pojawienia się cech kobiecych, takich jak lipomastia czy ginekomastia. Zamiast więc osiągać sylwetkę atlety, Twoja sylwetka swoim kształtem zaczyna przypominać gruszkę, na dodatek gruszkę z piersiami.
Dlaczego tak się dzieje? Dodatkowe porcje testosteronu mogą ulegać przemianie w estrogen, czyli żeński hormon płciowy, a jego podwyższony poziom powoduje wydzielanie prolaktyny, która z kolei jest odpowiedzialna m.in. za rozrost gruczołów mlecznych i odkładanie się tłuszczu na piersiach i wokół brzucha.
Być może Bober ma podwyższony poziom męskiego hormonu. To by dopiero było. Cała życiowa filozofia, budowana tu zaciekle od roku, zostałaby zburzona.
Stary 2012-03-03, 12:51   #2884
maryanna3
Zakorzenienie

To ja poproszę trochę tego testosteronu
Stary 2012-03-03, 12:53   #2885
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
To ja poproszę trochę tego testosteronu
Ja też.
Stary 2012-03-03, 13:35   #2886
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
No mnie np. urzekła Twoja historia. Jak byłam w podstawówce dostałam piłką lekarską w klatkę piersiową. Pewnie od tego moje cycki są teraz takie małe.
a ja nie dostałam i też mam małe.... I chyba też zacznę się nad sobą uzalać. A co!
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:58   #2887
millenka80
Rozeznanie

Cytat:

Jakie niby glupoty pisze?

Nie, no ja wymiękam,Ty czerpiesz przyjemność,że Ci na te bzdury odpisujemy,każdemu coś tam się przydarzyło w młodości,ale to nie powód,żeby zaraz wszystko wypisywać na forum publicznym,od tego jest kto inny.Ja Ci naprawdę polecam dobrego psychologa.Cieszysz się z wszystkiego co napiszesz!!Nawet z tego pożal się Boże zdarzenia,bo dla mnie to żaden wypadek.Ja bym zwariowała z Tobą,z resztą z Bobrem też.Te Wasze posty są irytujące.Jeden zapija alkoholem,drugi użala się,wręcz popada w paranoję nad swym losem.

Cytat:
Dobre
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-03, 15:06   #2888
TmargoT
Zakorzenienie

naukowo udowodniono w jaki sposób sprawdzić ogólny poziom testosteronu .
jeśli palec wskazujący *(2) jest dłuższy od serdecznego *(4) wtedy testosteronu jest mniej.
jeśli palec serdeczny(4) jest równy,lub dłuższy od wskazującego(2) to oznacza dużo magicznego hormonu

*palec-kciuk,wskazujący,środkowy ,serdeczny,mały

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-03-03 o 15:07
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 16:54   #2889
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
naukowo udowodniono w jaki sposób sprawdzić ogólny poziom testosteronu .
jeśli palec wskazujący *(2) jest dłuższy od serdecznego *(4) wtedy testosteronu jest mniej.
jeśli palec serdeczny(4) jest równy,lub dłuższy od wskazującego(2) to oznacza dużo magicznego hormonu

*palec-kciuk,wskazujący,środkowy ,serdeczny,mały
serdeczny mam dłuższy, już wiem czemu cycki mam małe

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 17:11   #2890
iceland1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
A mój serdeczny jest trochę dłuższy od wskazującego czyli że mój 17β-hydroksy-4-androsten-3-on jest w normie lub ponad normę?To wyjasnia dlaczego jestem taki męskii waleczny.
iceland1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 17:22   #2891
maryanna3
Zakorzenienie

Taa jasne coś mi się teorie w tym stylu kojarzą z takimi, że jak ktoś wysoki to ma cienkiego penisa, a jak kobieta ma krótkie palce i jest chuda to w przyszłości będzie gruba. Może jeszcze jak w czasie pełni nie śpi to jest wilkołakiem... dajcież spokój hamerykańscy naukowcy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-03, 21:37   #2892
chwast
Zakorzenienie

ja mam równe i mam małe cycki...
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:24   #2893
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Taa na pewno... A jak juz to byla na tyle bezczelna zeby im je miezyc? Jak zareagowala na ich widok? Chyba mieli po 4-5cm ale nie w stanie erekcji.
Nie to, że mierzyła.... czasami widać "na oko" mniej więcej.... Ja swojej ex kiedyś się zapytałem na ile ona ocenia... pomyliła się....0,5 cm heh także myślę, że kobiety nie muszą mierzyć aby MNIEJ WIĘCEJ wiedzieć ile może mieć - oczywiście z dopuszczeniem granicy błędu.

Tak w stanie erekcji o tym piszę. Zawsze długość członka rozpatruje się w stanie erekcji... bo po co ludziom długość w spoczynku skoro ten stan do niczego się nie nadaje prócz siusiania

Jak zareagowała? Dobra mina do złej gry... ale w środku czuła mega niezręczna sytuację..
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:29   #2894
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Taa jasne coś mi się teorie w tym stylu kojarzą z takimi, że jak ktoś wysoki to ma cienkiego penisa, a jak kobieta ma krótkie palce i jest chuda to w przyszłości będzie gruba. Może jeszcze jak w czasie pełni nie śpi to jest wilkołakiem... dajcież spokój hamerykańscy naukowcy
te proporcje były podawane przez naukowców,którzy badali mężczyzn ,oglądałam to w programie "tajemnice seksualności"-polecam

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-03-03 o 23:30
Stary 2012-03-04, 10:18   #2895
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
A ja mam dłuższy wskazujący i też mam małe. Oszukano nas!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 10:38   #2896
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Napisane przez Jenna__ Pokaż wiadomość
A ja mam dłuższy wskazujący i też mam małe. Oszukano nas!!
ja też

Hahaha niech tylko dorwę winowajcę
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 16:36   #2897
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
Nie, no ja wymiękam,Ty czerpiesz przyjemność,że Ci na te bzdury odpisujemy,każdemu coś tam się przydarzyło w młodości,ale to nie powód,żeby zaraz wszystko wypisywać na forum publicznym,od tego jest kto inny.Ja Ci naprawdę polecam dobrego psychologa.Cieszysz się z wszystkiego co napiszesz!!Nawet z tego pożal się Boże zdarzenia,bo dla mnie to żaden wypadek.Ja bym zwariowała z Tobą,z resztą z Bobrem też.Te Wasze posty są irytujące.Jeden zapija alkoholem,drugi użala się,wręcz popada w paranoję nad swym losem.
Sam sobie jestem znakomitym psychologiem. Czemu tak myslisz, ze ciesze sie z tego co pisze? "zaden wypadek" ale czemu akurat w tym miejscu jest jakby zlamany (wiem nie mozna go zlamac) i nawet gdy cala reszta jest dosyc sztywna to w tamtym miejscu moge go zginac w kazda strone jak flakiem? Chyba kazda babka by zwariowała bez sexu ;>
Nie zapijam procentami problemow. Alkohol to moj taki TŻ
Mój los jest zalosny a ze potrafie do wielu rzeczy podejsc z na prawde duzym dystansem to zdarza mi sie smiac nawet z niego i z przyszlosci jaka mnie czeka choc na codzien to bardzo doluje

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Jak zareagowała? Dobra mina do złej gry... ale w środku czuła mega niezręczna sytuację..
Jestem zbyt ograniczony, zeby zrozumiec takich gosci, ktorzy z tak bardzo pustymi majtkami wychodza do ludzi...
ALE
Stary 2012-03-04, 16:43   #2898
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jenna__ Pokaż wiadomość
Cicho! Nie utwierdzaj Bobra w jego przekonaniach.
A tak serio - zwracam honor. Poczytałam trochę o testosteronie. Przy okazji natrafiłam na coś takiego:
Od testosteronu rosną piersi
To jest prawda!
Chociaż wydaje się to paradoksalne, nadmiar testosteronu (najczęściej właśnie przyjmowanego w charakterze dopingu, bo w naturalny sposób bardzo rzadko przekracza on normę) może doprowadzić do pojawienia się cech kobiecych, takich jak lipomastia czy ginekomastia. Zamiast więc osiągać sylwetkę atlety, Twoja sylwetka swoim kształtem zaczyna przypominać gruszkę, na dodatek gruszkę z piersiami.
Dlaczego tak się dzieje? Dodatkowe porcje testosteronu mogą ulegać przemianie w estrogen, czyli żeński hormon płciowy, a jego podwyższony poziom powoduje wydzielanie prolaktyny, która z kolei jest odpowiedzialna m.in. za rozrost gruczołów mlecznych i odkładanie się tłuszczu na piersiach i wokół brzucha.
Być może Bober ma podwyższony poziom męskiego hormonu. To by dopiero było. Cała życiowa filozofia, budowana tu zaciekle od roku, zostałaby zburzona.
Nie wiedzialem ze estrogen moze zwiekszac prolaktyne i ze to od niej moze byc ginekomastia. Mozesz podac link. Wiedzialem tylko ze decyduje proprcja estrogen testosteron a co dalej sie dzieje nie. Nadmiar prolaktyne da sie jakos leczyc przynajmniej.
Co do tych palcow to znaleziono receptory testosteronu na palcach ale zanikaja one jeszcze w okresie prenatalnym. Wiec to pokazuje tylko ile bylo testpsteronu przed narodzeniem. Mnie jadra zaczely bolec jak mialem 10lat. Chociaz juz od urodzenia byly inne niz u wszystkich. Co do swoich palcow to nie wiem ktory jest dluzszy zalezy jak patrzec i mierzyc. Od paru lat patrze wszystkim facetom na to jakie maja palce i tez na szerokosc brody. Z latwoscia mozna zobaczyc kto ma duzo a kto malo testosteronu.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-03-04 o 16:48
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 18:09   #2899
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
"zaden wypadek" ale czemu akurat w tym miejscu jest jakby zlamany (wiem nie mozna go zlamac) i nawet gdy cala reszta jest dosyc sztywna to w tamtym miejscu moge go zginac w kazda strone jak flakiem?
Z tego co piszesz brzmi jakbys go faktycznie zlamal. Chociaz pewnie nie bo po zlamaniu przybral by charakterystyczny ksztalt, ktorego bys pewnie nie przeoczyl. No ale lekarzem nie jestem moze da rade zlamac bez tego charakterystycznego "saksofonu" po zlamaniu. Zlamanie penisa jest mozliwe poczytaj zanim cos napiszesz i szczerze mowiac to ty opisujesz wlasnie skutki takiego zlamania. (chociaz na wielkosc to raczej nie wplyneloby ale tu juz na pewno nie moge powiedziec)

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 18:33   #2900
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Nie wiedzialem ze estrogen moze zwiekszac prolaktyne i ze to od niej moze byc ginekomastia. Mozesz podac link. Wiedzialem tylko ze decyduje proprcja estrogen testosteron a co dalej sie dzieje nie. Nadmiar prolaktyne da sie jakos leczyc przynajmniej.
Co do tych palcow to znaleziono receptory testosteronu na palcach ale zanikaja one jeszcze w okresie prenatalnym. Wiec to pokazuje tylko ile bylo testpsteronu przed narodzeniem. Mnie jadra zaczely bolec jak mialem 10lat. Chociaz juz od urodzenia byly inne niz u wszystkich. Co do swoich palcow to nie wiem ktory jest dluzszy zalezy jak patrzec i mierzyc. Od paru lat patrze wszystkim facetom na to jakie maja palce i tez na szerokosc brody. Z latwoscia mozna zobaczyc kto ma duzo a kto malo testosteronu.
Wkleiłam wszystko, co było. Ale masz, skoro chcesz. http://www.menshealth.pl/zdrowie/Pra...ie-4342-2.html

Dopefiend - kiedyś w DD TVN była mowa o 'złamaniu' penisa. http://dziendobry.tvn.pl/video/25-la...est,18638.html
Stary 2012-03-04, 18:35   #2901
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Z tego co piszesz brzmi jakbys go faktycznie zlamal. Chociaz pewnie nie bo po zlamaniu przybral by charakterystyczny ksztalt, ktorego bys pewnie nie przeoczyl. No ale lekarzem nie jestem moze da rade zlamac bez tego charakterystycznego "saksofonu" po zlamaniu. Zlamanie penisa jest mozliwe poczytaj zanim cos napiszesz i szczerze mowiac to ty opisujesz wlasnie skutki takiego zlamania. (chociaz na wielkosc to raczej nie wplyneloby ale tu juz na pewno nie moge powiedziec)
Jak juz to cos w srodku sie przerwało bo złamać mozna sobie jedynie kosci a w penisie żadnej nie ma
ALE
Stary 2012-03-04, 19:27   #2902
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Sam sobie jestem znakomitym psychologiem. Czemu tak myslisz, ze ciesze sie z tego co pisze? "zaden wypadek" ale czemu akurat w tym miejscu jest jakby zlamany (wiem nie mozna go zlamac) i nawet gdy cala reszta jest dosyc sztywna to w tamtym miejscu moge go zginac w kazda strone jak flakiem? Chyba kazda babka by zwariowała bez sexu ;>
Nie zapijam procentami problemow. Alkohol to moj taki TŻ
Mój los jest zalosny a ze potrafie do wielu rzeczy podejsc z na prawde duzym dystansem to zdarza mi sie smiac nawet z niego i z przyszlosci jaka mnie czeka choc na codzien to bardzo doluje
Ziomek, nie chcę Cię martwić, ale jesteś po prostu kiepski. I masz mentalność 15-latka. A dorosłe kobiety nie chcą sypiać z 15-latkami, przynajmniej zazwyczaj.
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 19:56   #2903
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak juz to cos w srodku sie przerwało bo złamać mozna sobie jedynie kosci a w penisie żadnej nie ma
nie piszę o złamaniu kości penisa więc nie wiem w czym problem.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C5%82amanie_pr%C4%85cia

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Stary 2012-03-04, 20:42   #2904
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez InkluzjaOstateczna Pokaż wiadomość
Ziomek, nie chcę Cię martwić, ale jesteś po prostu kiepski. I masz mentalność 15-latka. A dorosłe kobiety nie chcą sypiać z 15-latkami, przynajmniej zazwyczaj.
Ciekawe skad facet ma wiedziec czego chca kobiety chyba tylko geje to wiedza.
Stary 2012-03-04, 20:42   #2905
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
nie można złamać penisa,ale w trakcie uderzenia powstają zgrubienia/zbliznowacenia ciała jamistego,które mogą doprowadzić do deformacji penisa np. skrzywienia.w takich przypadkach jedyna forma leczenia to wyciecie blizn.
Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
nie zanikają ,ale testosteron kształtuje palce dloni,które zostają na zawsze.
Stary 2012-03-04, 22:08   #2906
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez InkluzjaOstateczna Pokaż wiadomość
Chłopaku, nigdy nie miałem mentalnosci 15latka nawet gdy mialem 15lat
"Misery is all I see, that's my mind's state." na jakiej podstawie twierdzisz, ze mam mentalnosc 15latka? Tylko dlatego, ze jestem swiadom tego, ze moje zycie to jeden wielki kawalek gowna? Dlatego, ze wiem ze pozniej bedzie jeszcze tylko gorzej, ze musze dalej tkwic w tym bagnie i potrafie sie z tego nic niewartego zycia cos wyciagnac i sie zniego smiac ;D Czy dlatego, ze mam gdzies psychologow, ktorzy mi nie pomoga?
Aha no i dla Twojej wiadomosci nie mam czym ani jak bzykac, więc mało interesuje to z kim chca sie kochac dorosle kobiety ;]

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
nie można złamać penisa,ale w trakcie uderzenia powstają zgrubienia/zbliznowacenia ciała jamistego,które mogą doprowadzić do deformacji penisa np. skrzywienia.w takich przypadkach jedyna forma leczenia to wyciecie blizn.
.
Mam jedna duza blizne i dosyc krzywego... ale to raczej malo wazne skoro nawet gdybym miał sprawnego to bym sie bał go uzyc Niestety mam juz tak zmarnowana psychike jesli chodzi o zycie seksualne.
ALE
Stary 2012-03-04, 22:16   #2907
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Chłopaku, nigdy nie miałem mentalnosci 15latka nawet gdy mialem 15lat
"Misery is all I see, that's my mind's state." na jakiej podstawie twierdzisz, ze mam mentalnosc 15latka? Tylko dlatego, ze jestem swiadom tego, ze moje zycie to jeden wielki kawalek gowna? Dlatego, ze wiem ze pozniej bedzie jeszcze tylko gorzej, ze musze dalej tkwic w tym bagnie i potrafie sie z tego nic niewartego zycia cos wyciagnac i sie zniego smiac ;D Czy dlatego, ze mam gdzies psychologow, ktorzy mi nie pomoga?
fakt typowe gimnazjalne zrzędzenie
Zaproponowałabym pójście do lekarza i z ciekawości sprawdzenie czy go 'złamałeś' faktycznie no ale wolałbyś umrzec niż zdjąć przed kimś spodnie więc sobie daruje chyba.

Stary 2012-03-04, 22:20   #2908
bober111
Rozeznanie

Z tego co pamietam zanikaja czyli testosteron ma wplyw na to tylko przez pewien czas i wiadomo jak bedzie go wtedy duzo to roznica bedzie bardziej widoczna a potem juz rosna pewnie wszystkie palce rowno. Najlepiej podaj link.
Stary 2012-03-04, 22:31   #2909
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
fakt typowe gimnazjalne zrzędzenie
Zaproponowałabym pójście do lekarza i z ciekawości sprawdzenie czy go 'złamałeś' faktycznie no ale wolałbyś umrzec niż zdjąć przed kimś spodnie więc sobie daruje chyba.
Jest blizna, jest krzywy ale raczej nie jest zlamany bo go zmizdzylem gdy byl spoczynku i nie jest ani na 99% nie byl taki czerwony jak na zdjeciach z google ;]

Sorry, ze pisze tak, ze ciezko mnie zrozumiec ale nie spalem przez 3 dni i ogolnie jestem wykonczony
ALE
Stary 2012-03-04, 22:41   #2910
Monis1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
a ja nie dostałam i też mam małe.... I chyba też zacznę się nad sobą uzalać. A co!
a ja spadając z drzewa zdarłam sobie sałą skórę (krew się lała!) a mam duże..
Monis1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości