![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Skrobałam szyby rano. Nie jestem na to jeszcze przygotowana
![]() ![]() Może za chwilę wstawić się tu zdjęcie, które wysłałam ze swojego tel. Sprawdzająco. Coś mam w tel poprzestawiane. Miszka gratulacje i miło się czyta o czyimś szczęściu ![]() Tak czytam o waszych wyczynach w kuchni. Ja nie robię nic. Kompletnie. Jadam poza domem. Doszło już do tego, że zjadłam gotowe sushi z biedronki ![]() ![]() Rodziców od czasu do czasu poproszę o jakąś potrawę. Dziś poprosiłam ich o upieczenie drobiu, tak na zimno, do kolacji. Odeszła w dal moja chęć do gotowania. Miszka życzę wytrwałości w podjętych zadaniach na siłowni ![]() Znalazłam zajęcia jogi. Pojadę. Ocenię i się pochwalę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
Dzięki Kama
![]() Miszuś, byłam na poczcie, odebrałam, jeszcze raz dziękuję ![]() ![]() ![]() Wracając z poczty zaszłam do Rossmanna i zakupiłam w promocji bazę Bielendy ![]()
![]() |
#2883 |
Gang Iren
|
A jak się stosuje bazę pod makijaż? Na krem? Zamiast?
I wtedy jak? Serum, krem, baza, podkład, puder ![]() ![]()
#2884 |
Zakorzenienie
|
Gosia, pod podkład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
Gosia, na etykiecie jest napisane, że w przypadku cery normalnej mozna stosować zamiast kremu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2886 |
Gang Iren
|
Żartowałam, dziewczyny
![]() Wonder, daj znać jak ta baza ![]() Kiedyś z próbki miałam bazę, jakąś drogą, ale już nie pamiętam jaką, różnicy nie robiło, a raczej negatywną: podkreślało zmarszczki, a raczej, jak nie miałam, to po użyciu tego się pokazały ![]()
#2887 |
Zakorzenienie
|
Aussie dla nas tez ,rocznica poznania jest ważniejsza.
Bliższa sercu chyba ![]() Było magicznie i magicznym jest co roku 12.10 ![]() Oby, zawsze była. Kochane trzeba celebrowac chwile. Są ulotne. Życie jest nieprzewidywalne.. Czasem kończy się zbyt szybko,czasem daje mocno w dupę. Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje. ![]() Wonder jak ta baza? Oglądałam je w rosmanie.Są 3 chyba.Brązująca,rożswietl ająca i jeszcze jakaś ![]() Daj znać czy sie sprawdza ![]() Kama dyniowo -paprykowego jeszcze nie było ![]() ![]() Gosia w tym Twoim peselu coś mi nie pasuje ![]() Wyglądasz jak 18,masz 34 ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Anyż ![]() ![]() Z biedrą da się przezyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
W temacie baz pod makijaż mam podobne doświadczenia jak Gosia - miało być lepiej - a efekt odwrotny. Już ich tyle wypróbowałam, nie wiem co źle robię???
Najlepszą bazą okazał się... krem Henriksena :ehem: oraz ostatnio odkryte serum HadaLabo o którym wam niedawno pisałam. Genialne jest! Coraz bardziej mi się podoba. Kaloryfery już włączone, powietrze suche, włosy się elektryzują - a buźka ładnie nawilżona. Nawet jeszcze nie wyciągnęłam kremu z shea! ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Miszka, jak pięknie jest się obudzić pośród róż! My ostatnio zmęczeni jesteśmy okrutnie, dziś wyrwaliśmy się na siłownie i to było święto :D A potem włączyłam film "niemoralna propozycja" - pamiętacie??? - i tyle z romantycznych porywów na dzisiaj. Słabo, ale przynajmniej Redforda pooglądałam :ehem: |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pecha - tak się szykuje, kiecka, torebka, buty...a tu o 4 rano obudziły mnie bóle brzucha - @...No i połowe przyjemności licho wzięło, bo ja pierwzy dzień mam ciężkawy, wszystko mnie będzie bolało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Gang Iren
|
Kama, a tabletki jakieś może pomogą? I miejmy nadzieję, że będziesz bawić się tak dobrze, że zapomnisz o bólu
![]()
#2891 |
Zakorzenienie
|
Wonder wychwalana ta baza jest pod niebiosa, że exlusiv wygląd, stosowanie. Na insta bije rekordy popularności. Widać mają dobrego marketingowca. Wie co się teraz ogląda
![]() Czekam na Twoją recenzje. Również nie trafiłam na swoją bazę. Lubię rano serum nałożyć i na to podkład. Nie świecę się i nie spływa mi makijaż po kilku godzinach. ` W ochniku jest promocja -20%. Moje kozaki również są przecenione i jestem ciekawa czy stacjonarnie również ta promocja obowiązuje. Podobają mi się te kozaki bardzo, tylko miałam oszczędzać ![]() ![]() Byłam wczoraj na drugiej mezo w okolicach oczu. Dziś wyglądam wiadomo jak. Do tego mikrodermabrazja i kawitacyjny. Mam ochotę iść na laser. I w tym temacie jestem laikiem. Proszę Was o poradę. Jaki wybrać? |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Caffe
![]() ![]() Film bardzo lubię.. Serum HadaLabo ![]() Dasz linka kochana? To dobra jest ta baza Bielendy czy nie? Kam ![]() Ostatni rzut okiem na roladę z łopatki(z biedry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Gang Iren
|
Moja mama dała dziś mnie i Młodej torebki w prezencie. Moja ta większa
![]() ![]()
#2894 |
Zakorzenienie
|
Gosia - fajne, co to za okazja?
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Miszka: http://sklep.dax.com.pl/japonski-gle...uronowym-p1181 Bardzo lekki i skuteczny, nawilża jak marzenie. Jest jeszcze wersja light (Japońska) - nie wierzę że może być jeszcze lżejszy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Gang Iren
|
Caffe, bez okazji. Mama była 2 miesiące w Polsce i tak jakoś u nas się przyjęło, że jak się gdzieś jedzie, to przywozi się prezenciki
![]()
#2896 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry przy końcówce porannej (ekhm...) kawy.
Potwierdzam, że nawilżacz Hada Labo w wykonaniu Daxa jest skuteczny. Pielęgnacja wieczorna za pomocą trio - Hada Labo a do tego serum i krem Reti Age Sesdermy to naprawdę skuteczny zestaw. Rano na tak wypielęgnowaną skórę serum z witaminą C, lekki krem i podkład Catrice i naprawdę efekt jest zauważalny - wypoczęta (nawet w przeciwieństwie do właścicielki) i zdrowa skóra. Z makijażowych odkryć mogę Wam polecić "błyszczyk" czy tint do powiek Armaniego: https://www.douglas.pl/douglas/Makij...eRef=wpUCbjJ3_ Tani nie jest, ale z jakimś kuponem rabatowym w prezencie dla siebie - produkt- cudo ![]() Pora udać się w kierunku kuchni - mam w planach zupę - krem z pieczonego kalafiora i kalarepki, mięsa już przygotowane a na deser muffinki czekoladowe z węgierkami. Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Gang Iren
|
Wypróbowałam nowo kupiony tusz. Fajny jest, tyle że nie bardzo pogrubia, ale wydłuża świetnie i rzęsy są perfekcyjnie rozdzielone (i jeszcze jakieś próbki dostałam)
![]()
#2898 |
Zakorzenienie
|
Wesele udane, nawet tz się podobało, a on nie imprezowy wybitnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie używam cieni, ale po takim ładnym opisie wypróbuje, gdy będę w Douglasie ![]() http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...tment/P2674015 ma niby wypełniac okolice pod oczami...Ale ta cena zniecheca... |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]()
#2900 |
Zakorzenienie
|
dla wielbicielek sesderma - promocja na zestaw z wit C
http://www.sklepestetyka.pl/sesderma...ef107&smlid=16 Yonelle natomiast wypuściło kolejna serie. http://yonelle.pl/produkt/trifusion-...krem-napinacz/ nikt mi nie powie, ze nie przesadzają z cenami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Hej słodziaki
![]() Miszka dzielnie zaliczyła pierwszą godzinę z personalnym i szykuje sie na jutrzejsze wyzwanie.. ![]() Po drodze z Siechnic,w niedzielę,wstąpiłam do Douglasa.Kupiłam tą nową wersję linergie ![]() Testuję ostatnio Guerlain Abeille Royale Preparing Toner. Ma się to niby wklepywać w twarz .Odradzono waciki ![]() To wcieram RĘCAMI ![]() ![]() ![]() Kama -przesadzają! Gosia fajnie tak zostać obdarowanym ![]() Caffe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Kama - fajnie, że wesele udane! Dawno nie byłam na takiej imprezie... kiedyś nie znosiłam - teraz nawet lubię
![]() ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Dircik - prawda że super jest ta seria Hada Labo? Jednak nawilżenie to absolutna podstawa ![]() ---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- U nas już kaloryfery włączone... Myślę o zakupie drugiego nawilżacza, coby facjata mi nie wysychała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
stosuję obecnie oba sera z liq - z witamina CC po południu, a glikolowe wieczorem. Sympatyczne. Dobrze, ze podkłady mnie nie kusza, zużywam miracle teint air czy jakos tak z lancome, bardzo lekki i miły. Albo filtry ze skinceuticals, tez maja pigment, wiec zamiast podkładu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Wykańcza mnie ta pogoda
![]() ![]() ![]() Co z tego, ze rano nakręciłam włosy, ułożyłam fryzurę. Zanim dotarłam do pracy wyglądałam prawie jak zmokła kura ![]() ![]() Powoli, bardzo powoli wykańczam zapasy ze Stanów i innych super okazji...jeszcze trochę i będę mogła kupić nową odżywkę do włosów ![]() W tusze się zaopatrzyłam ostatnio ponownie ![]() ![]() Niestety nadal walczę z plamką na twarzy. Już chyba nic jej nie zlikwiduje. Miszka masz coś nowego co działa? Kamlisa- super, że dobrze się bawiłaś na weselu i że but się spisały. Nie ma nic gorszego na takiej imprezie niż niewygodne buty. Wieki temu nie byłam...Szkoda tylko, że taki niewypał w torebką ![]() Zaczynam myśleć o prezencie dla młodego pod choinkę i nie wiem co ??? pomożecie? Dircik ty masz dziecię w podobnym wieku. Masz jakieś pomysły? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Żart dekady. ![]() Acz docenić należy wolę walki. ![]() Stawiam 5:0 dla realu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Aussie, ja już kupiam prezent gwiazdkowy - Lego. Niezawodne.
Przyłączam się do narzekań na pogodę. Gdzie jest słońce??? ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Aussie, na plamkę - witamina C w dużym stężeniu, C20. |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Aussie mogę Ci wysłać trochę pigmanormu na ta plamkę,jak chcesz.
Też mam co wybielać,tylko czasu do tego brak ![]() Trzeba się wyłaczyć z życia (poza domem)na ok mc.. Dziś byłam na drugim treningu ![]() Caffe zanotowałam Twoich sojuszników w nawilżaniu ![]() Wasylisa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Miszka- jasne że chcę. Ona mnie już wykańcza
![]() ![]() ![]() ![]() Mi brakuje czegoś na sobotę. Nie żebym miała czas, ale brakuje mi. Zajęcia 2 razy w tygodniu to dla mnie za mało. Muszę czegoś poszukać ![]() Caffe- serum z wit c nie działa na nią. Nic nie działa ![]() Znowu mgła i ciemno .... Kawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Aussie, niedawno byłam u kosmetyczki - w salonie Eris. No i dyskutujemy sobie co by tu z moją facjatą zrobić, ja oczywiście chciałam coś na przebarwienia, bo mam melazmę - a ona.... : " żadnych przebarwień tu nie widzę". Wtedy dopiero zdałam sobie sprawę że naprawdę jest już ok, przecież prawie całe lato chodziłam bez make-upu!
Co podziałało? Właśnie C20 Svr - systematycznie, ale nie za dużo, nie chodzi o to aby obłazić ze skóry. Do tego - zaprzestałem katować się filtrami, owszem - 50tka na dłuższe wyjścia na słońce, ale bez przesady. Dałam jej złapać nieco koloru. Wydaje mi się, że jak tak rygorystycznie chronimy skórę to potem melanocyty głupieją ![]() Także: cierpliwość - jedyne wyjście... ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Aha - przy okazji - zabieg z witC w Erisie - genialny!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
szaro, ponuro, kapiąco...Zdecydowanie nic się nie chce...A tu trzeba pracować, bo remont nadal trwa
![]() ![]() Wczoraj się trochę zdołowałam, bo przegladałam zdjęcia z aparatu, z wesela i jeszcze z wakacji. Pomyslec, ze uważałam, ze wyglądam niezle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.