|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wrzucam moje foto, tylko nie krzyczcie za głośno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak w ogóle to humor mi się nie poprawia, miałam iść na ćwiczenia dziś i nic...źle się czuję...jakby lekki nawrot anginy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale buziaczki Wam przesyłam ![]()
![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych napadów głodu to mi pomaga po prostu szklanka wody z cytrynką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mnie boli brzuch od tej pizzy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja też załączę zdjęcia, co by nie było, że o was zapomniałam, albo co gorsza Wy o mnie ![]() ![]() ![]() Co do brania M. Jestem już jakoś na 5-6 tabletce z 3 opakowania. Dziś mnie sssssstraaaaasznie żołądek boli. Byłam w aptece, podobno M. nie powinna mieć wpływu. Wzięłam też tabletki na zaparcia. Póki co, na wadze już 72kg ![]() ![]() Mam jedynie nadzieję, że żołądek jakoś przejdzie, zaparcia ustąpią-od nich tak strasznie boli mnie głowa-dzień w dzień! ;/ Noo to chyba tyle biadolenia ![]() Buziakuję Was moje chudziutkie inaczej ![]()
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Lineczko, piękne zdjątka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2887 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gratuluję -16kg!!!! fajnie że tak waga Ci spadła!!! a ćwiczysz coś czy tylko ograniczasz jedzenie przez M? ![]() ![]() gratuluję jeszcze raz i czekam na inne fotki z sesji ![]() Cytat:
![]() ja przez M też miałam te cholerne zaparcia jak wiecie... przez pewien okres piłam herbatki RECEPTURY NATURY wersja FIGURA na przemianę materii i spalanie tłuszczu! podobało mi się w nich to że są to herbatki przeczyszczające a wspomagające odchudzanie więc zapatrzałam sobie do dzbanka 4 saszetki i w ciągu dnia piłam... pomogło... chodziłam do WC... teraz jestem na diecie MM więc piję dużo kefirków, zsiadłego mleczka i też nawet 2 razy dziennie w WC... do tego trochę ruchu żeby jelitka ruszyć i DZIAŁA.... jeśli chodzi o napady głosu to ostatnio ich nie mam.... bo wiem że muszę poczekać do godzin posiłku które muszę przestrzegać w związku z dietką!!! jakoś daję radę! mam jakąś motywację, nie chcę być więcej gruba, źle się czuję... i to mnie motywuje do ćwiczeń i diety mimo że dzisiaj miałam kryzys z racji tego że waga skoczyła do góry, ale myślę że to dało mi powera do ćwiczenia!!! ![]() Tereskooo świetnie zdjęcia,ale nie widać Twoich zabójczych oczu! ![]() ![]() wiecie co musimy potem po odchudzaniu dać zdjęcia porówniania PRZED i PO ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to może ustalimy sobie jakiś termin wstawienia tych zdjęć? Może za pół roku? Powiem szczerze, że to dla mnie by była potężna motywacja, bo bym wiedziała, że nie mogę sobie odpuścić, bo czas leci i jakoś trzeba przed Wami wypaść ![]() ![]() A zdjątko sprzed pół roku, z mojej obrony, z kwiatkami dla komisji ![]()
![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Tereeska ale kwiatoow:d nooo ja nie wiem jak inne ale ja Cie pierwszy raz widze dopiero :P
Lineeeek morduchno Ty moja ![]()
![]() |
#2890 |
Wtajemniczenie
|
spoko spoko możemy sobie dać taką datę w której się pokażemy
![]() to kiedy może taka data 1 kwietnia 2009? prima aprilis? ![]() tylko żebyśmy pamiętały w tym kwietniu o tych zdjęciach ![]()
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
w prima aprilis to sie w photoshopie tak wyszczupleeee zebyscie mi zazdroscily :P:P hehe
nie noooo ja sobie nie daje zadnych terminow bo to u mnie nie dziala nic a nic:P
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no dooobra , ale pochwal się jak już zobaczysz różnice! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hahaha, w to ja mogę w kompie datę przesunąć na 1 kwietnia i w photoshopie co nieco pokąbinować i wstawić już dziś ![]()
![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
no ja to jestem mistrz photoshopa wiec wiecie:P uwazaaajcie bo nie wiecie czy to co widzicie to prawda czy falsz:P:P hje hje
![]()
![]() |
#2895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja mam dobre oko więc uważaj bo się dopatrzę Twoich sztuczek ![]() dobra Tereskoo to gdzieś tak tydzień PRZED przypomnij tutaj o tych fotkach ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
kuurde a ja dostalam uczulenia na klacie znowu i cosss nabieram podejrzen do moich perfum kurcze:/ ale bylby klops:/
![]() |
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Haha, małe cwaniarki, kombinatorki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2898 |
Rozeznanie
|
1 kwiecien 2009...to ja do tego czasu schudne, a pozniej przytyje do obecnej wagi
![]() ![]()
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2900 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i mam nadzieję że grono nam się nie wykruszy ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie nowe:/
nie wiem..moze to od arafatki bo mam podejrzenie ze ostatnio jak ja pralam to uzylam tego badziewnego proszku co mnie uczulil i 3 miesiace sie leczylam z uczulenia...perypetie to mialam..cale ramiona po wew.stronie..lokcie,uda boczki wszedzie uczulenie a tak swedzialo ze hej :/no i juz zaleczylam je a tu wczoraj krostki swedzace...ale ja wyczaje co to jest:P mam nadzieje ze arafatka bo szkoda takich perfumek ![]()
![]() |
#2902 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ale ważne że byłam w wc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2903 |
BAN stały
|
witam przyłączam się do was, bylam wczoraj u lekarza bo grypa mnie dopadła
![]() ![]() ![]() ![]() -> mam pytanie ile waga powinna spaść przy diecie i ćwiczeniach w ciągu 1 mca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2904 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oj o zaczynamy prawie tak samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
hm, mi się wydaje, że przy 76 kilogramach przy 165cm wzrostu już można chcieć sporo zrzucić. Ja przecież teraz mam 72 przy niecałym 160cm, a zrzucenie następnych 12 kg to jest minimum, dążę do 50 kilo. Pamiętajmy, że waga maksymalna w kolejnych progach BMI to waga dla osób np. umięśnionych, jeśli zamiast mięśni waży tłuszcz to pewnie sporo wcześniej można mówić o nadwadze czy otyłości.
Ale - lekarze przepisują takie leki jak leci, moja mama, ważąca 58 kilo (!!!) i będąca niewiele niższa ode mnie, zauważyła, że chudnę i polazła do lekarza po meridię. I tę receptę dostała. A lekarz też się odchudzał wcześniej na meridii, ale odstawił ze względu na pogorszenie nastroju. Hm, moja mama wcześniej miała od niego leki na depresję, dziwię się że jej z gabinetu nie wyrzucił. Fajnie, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
BAN stały
|
mam problem z moją wagą od ponad roku, pomimo ćwiczeń i tak zdazało mi sie rzucać na jedzenie!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2909 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratulacje! super że waga nadal spada!! ![]() ![]() Cytat:
![]() popieram to co pisały dziewczyny... masz nie dużą nadwagę i dlatego lepiej zacząć od M10 w ogóle zawsze warot zacząć od mniejszej dawki! dopiero przez parę miesięcy jak nie schudniesz 2 kg to przechodzi się na M15! jeśli jeszcze nie wykupiłaś ten recepty może idź ją zmień tym bardziej skoro się boisz skutków ubocznych! ![]() pisałaś o słodyczach! prawda jest taka że meridia ma za zadanie zmniejszenie łaknienia i nie pozbędziesz się ochoty na słodkości czy inne zakazane, niezdrowie, kaloryczne jedzenie!!! tutaj musi zadziałaś MOTYWACJA! aha no i cały czas powtarzamy nie ma sensu brać meridii skoro nie chcę zmienić nawyków żywieniowych! Jeśli tego nie zrobisz to waga wróci szybciej niż myślisz bo w końcu skąś te zbędne kilogramy się wzieły, prawda? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Ja o meridii dowiedziałąm się od dietetyka, który zapytał mnie czy chcę ,,ku pomocy'' jakieś leki. Nie wiedziałam, że są jakieś na receptę i po tym co mi powiedział szukałam dużo w necie co to i jak działa. Studiowałam ulotkę i nie chciałam kupić. Później trafiłam na to forum i zobaczyłam, że może nie jest tak źle z tymi ubocznymi, ale jesem na diecie 5 tygodni a wzięłam zaledwie 10 tabletek. Schudłąm dzięki diecie, ćwiczeniom i MOTYWACJI.. tak jak już któraś wspomniała to jest najważniejsze... Zawsze miałam nadwagę...od urodzenia... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.