|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zadomowienie
|
Dot.: ściana-sofa-okno - jak to zestawić???
I kolejne propozycje...
#2912 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przemeblowanie pokoju
no nie do konca chodzilo mi o to zeby lozkiem przedzielic pokoj czyli zeby postawic lozko na srodku pokoju w szerz reszta tak jak na rysunku a po ktorej stronie szafy i komp. to juz od ciebie zalezy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Przyczajenie
|
Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje
Pomocy! Chcę zmienić pokój, ale nie wiem jaki kolor wybrać na ściany. Myślę nad turkusowym, ale aktualnie mam kolor niebieski ,więc nie wiele się by zmieniło. Myślę też o czerwonym i różowym, ale myślę, że rużowy jest zbyt dziecinny(bardzo lubię różowy). Niestety mam jeszcze jeden problem, bo mieszkam na poddaszy więc mam pochyłe ściany i tylko 2 normalne. Prosze pomóżcie mi co mam zrobić
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
BAN stały
|
Co w pokoju ?
Kupiłam nowe mebelki - szafa i barek + biurko - kolorek olcha . Mam tapete w kolorze mieniacego sie granatowego. Co zrobić w pokoju żeby był świeży i taki JASNY ?? Z gory dziekuje za odpowiedzi
Mile widziane porady co w pokoju jest zbedne a co wygląda efektownie ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co w pokoju ?
jak masz granatoe sciany to raczej pokój nie bedzie jasny.... watek przenoszę na "dom i ogród"
#2916 |
BAN stały
|
Jest to kolorek ciemniejszy niebieski no i bialy sufit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Raczkowanie
|
jasne ściany to kolor dekoral herbaciana róża, czerwona to dojrzała wiśnia. Sofa jest zupelnie czarna w takim prostym, nowoczesnym stylu.
Mam dylemat co z tymi roletami i zasłonami, nie chcę, żeby mi się to wszystko zlało ze sobą ani, żeby się zrobiło jak na placu zabaw... Pomóżcie ![]()
#2918 |
BAN stały
|
Pomoze mi ktos ? Co zrobic zeby odswiezyc i rozjasnic pokoj ??? Bardzo prosze o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Rozeznanie
|
Powinnaś dać dodatki w kolorze słonecznej żółci. Zasłonki, poduszki, wazonik, doniczki najlepiej w jakieś wzorki albo geometryczne, albo kwiatowe, jak lubisz itp.
#2920 |
Rozeznanie
|
Może z dwa tony jaśniejsze od jasnego koloru i rolety i zasłony ten sam kolor.
#2921 |
Zadomowienie
|
malinowy krzew2.JPG
Pomózcie mi kobietki ![]() ![]()
#2922 |
Raczkowanie
|
Ja również jestem w trakcie remontu swojego pokoju i bardo proszę o pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Za kilka dni malowanie, więc zobacze co z tego wyjdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
![]()
Hello!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebna pomoc i inspiracja...:)
Jeszcze dwa zdjecia...uchylone drzwi bez toreb to sa drzwi wejsciowe do mojego pokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Dot.: Potrzebna pomoc i inspiracja...:)
Matko
![]() ![]() sprzatanko by sie przydało hehe ![]() wszystko pozbieraj z trych szafek, komodek, powywalaj co niepotrzenbne.. straszny bałagan tam masz... jesli chodzi om kolor scian to stawiałabym na jakis słoneczny..jasny.. ja mam żółto-zielony pokoj i kanape niebiesko-zółta.. w dumie fajne połaczenie ale lepsze moim zdaniem zółto-zielone sciany i pomaranczowe dodatki.... wtedy moim zdaniem u ciebie byłoby idealnie... U ciebie byłoby idealnie.. lustro masz swietne.. mogłaby np przymocowac je do drzwi.. oszczednsc miejsca... ale.. tam gdzie wisi tez prezentuje sie super... Gdybys sie zdecydowała przewiesic je na dzrwi, w tamto miejsce np pozawieszaj ramki ze zdjeciami .. fakjny ciepły motyw... Rure opatuliłabym materiałem, tworzywem, które nie prześwituje.. oczywiscie kotary tam nie zawieszaj, ale staraj sie ja bardziej zakryc. Obrazek przy drzwiach nad komodka- nie pasuje!!! własnie ta komodke przesunełabym troche bardziej w prawo.. blizej sciany... (bardziej na srodku a nie tak blisko drzwi) wogole co ty tam trzymasz?? wielgasna szafa, kilka komod.. eh.. za duzo tego.. jak masz mozliwosc wyniesienia szafy gdzies blisko pokoju to zrob to... duzó ładniej bedzie.. a jesli nie to chociaz nic na niej nie stawiaj.. Na kosmetyki to miejsce na pewno masz w łazience.. Nie przesadzaj ![]() Ta rure to moze czyms z imitacj gałazek bys opatuliła?? cos z drewnem.. no nie wiem jak sie to nazywa... To cos z bombkami- out ![]() Ta póleczka koło kaloryfera: kartki -no wybacz ![]() łózko- pomysl nad inna narzuta... kartka nad łózkiem ; kolejnyy raz ![]() ![]() Zdjecie z biurkiem.. po kolei: stllik z lampka nocna-zostaw tam tylko lampke.i to cos w wazonie, ciekawie wyglada... chyba ze zmienisz kolorystyke na zielono zółto pomaranczowo to elementy nie pasujace do reszty out, czyli wazonik z tym czyms tez ![]() Komodka przy biurku- ewentualnie moze zostac...choc te swieczki to tak jakos słaobo widoczne sa.. Biurko- mi tam na nim brakuje kwiotka jakiegos ![]() krzesełko dla własnego zdrowia zmien..plis ![]() miejsce na komputer- wsadz tam ten kosz na smieci.. a ksiazki schowaj... POWODZENIA ![]() ![]()
#2928 |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebna pomoc i inspiracja...:) - metamorfoza pokoju
Hehe no pozadek to swoja droga…wiem ze jest tam maly “burdelik” ale wszystko jest do naprawienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2008-03-05 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Rozeznanie
|
mi sie widza jakies zólte morelewo zielone albo jakies pokrewne kolory
wszystko co lezy na szafkach do pudelek ;D ogolnie schowaj to co na wierzchu .. ja bym do tego dala pomaranczowe zaslonki albo zielone dodala troche kwiatkow ... lampa stojaca jak najbardziej i moze stelarz ?? ;P no i narzute ale zacznij od sprzatniecia tych rzeczy im mniej tym lepiej i mniej do sprzatania
#2930 |
Rozeznanie
|
Uporządkuj rzeczy a rurę obklej jakimiś ładnymi zdjęciami, czy wycinankami z prasy.
Pozdrawiam ![]() Edytowane przez kraajanka Czas edycji: 2008-03-05 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Wtajemniczenie
|
narazie takie cosik jak cos fajnego jeszcze znajde do podesle...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Raczkowanie
|
O matko jedyna…strasznie mi sie podoba zestawienie kolorystyczne z pierwszej grupyzdjec drugie I trzecie…wlasnie cos takiego bym chciala…to co bylo na tej wyszokiej szafce juz uporzadkowane I dwa koszyki wiklinowe tam stoja …jak myslicie w jakim stylu pasowalby jakis stoliczek zamiast tego nieszczesnego biurka??…ja myslalam o jakiej odskoczni od drewna…a co myslicie o sposobie pomalowania scian jakbyscie wy to zrobily?Chyba najlepiej byloby przeciwne na sciany na inne kolory poprostu chociaz teraz wam powiem ze te paski nie daja mi spokoju ale nie wiem czy sama jestem je w stanie zrobic…beztalencie ze mnie…
![]() Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2008-03-05 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Wtajemniczenie
|
scarsss wieksze litery błagam... !!!!!!!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Raczkowanie
|
To nie ja bo w moim watku byly normalne ...to ktos kto polaczyl tak zrobil...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zadomowienie
|
Proszę dziewczynki niech ktoś zerknie na mój post tam ciut wyżej bo już niedługo remoncik się kończy i mi kolor dodatków potrzebny
![]()
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Rozeznanie
|
Dzika Ropucho masz zestawienie 3 kolorów w pokoju więc powinnaś zostać przy góra dwóch zestawieniach - żółty- fiolet albo kość słoniowa-fiolet, kość słoniowa - żółty- odpada
![]() Mozesz dać też dodatki tylko w jednym wybranym kolorze spośród 3, które już masz .
![]() |
#2938 |
Wtajemniczenie
|
niewiem czy o to lazi no ale niech bedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Przyczajenie
|
Proszę dajcie mi namiar na forum w którym jest mowa o salonie i jego urzadzaniu , pierwsze zdjęcia i posty wpisywała AGAW'A co prawda odnalazłam to forum, ale nie wiem co sie stalo z nim dalej, ostatni post jest z grudnia, a wcześniej bylo bardzo aktywne codziennie ktos coś pisał może gdzieś przeniesino proszę o pomoc!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.