|
|
#2911 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: woj.podkarpackie <piszcie> ;-)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale myśle, że kwiatuszka i tak dostaniesz Ja też Cię namawiam ..
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie rozumiem dlaczego nie lubicie walentynek
![]() Przecież na co dzień nie ma się nieraz czasu celebrować miłości między dwojgiem ludzi z różnych powodów: praca, studia, zmęczenie. Natomiast walentynki to taki dzień, kiedy dwoje ludzi mimo różnych zajęć rezerwuje sobie czas dla siebie. Wiadomo, że miłość trzeba sobie okazywać codziennie, ale walentyki to taki specyficzny dzień - jak dla mnie.
|
#2913 |
|
Zadomowienie
|
Edit - przepraszam
może taraz uda mi sie napisać epopeje Nie lubię walętynek z kilku istotnych powodów. Po pierwsze jakoś z reguły nie lubię zadnych świąt. Po drugie te wszystkie serduszka w sklepach, reklamy itd. mnie denerwują, święta dziś to nie to co kiedyś, a może jak byłam młodsza to nie widziałam całej tej otoczki. Kiedyś swięta chociażby Boze Narodzenia miały klimat, choinka, śnieg, wigilia i tak dalej... a taraz każde świetą to po poprostu okazja zeby zarobić... ze świetam jest tak jak z jedzeniem, czasem od samego patrzenia mozna się najeść... z jedna tylko róznicą ze czasem dalej mamy ochotę coś zjeść mimo że na to patrzymy, a od tych wszystkich reklam [mieściąc wcześniej] głupich sloganów itd. chce mi sie wymiotować. Po trzecie nie rozumiem tej tedencji w polakach, że raz na rok się zmieniamy... na święta jesteśmy tacy rodzinni, w walętynki się kochamy, w niedziele chodzimy do kościoła a przez reszte roku dalej jesteśmy sku*****ami. Po 4 [odniosę sie do tego co napisałaś] w walętynki nie ma szkoły, nie ma pracy, nikt nie jest zmęczony i nikogo nigdy nie boli głowa[?]. To jest zwykły dzień jak każdy inny, tylko ludzie z nudów nadali mu jakieś znaczenia. Jeśli ktoś się naprawde kocha to walentynki może mieć kiedy zechce, i nie wtedy co wszyscy. Po piąte jestem sama wiec nie mam czego świętować no i to by była płęta![]() ![]() miłej nocki
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
bnnk masz w niektórych kwestiach rację, np. te reklamy, sprzeadaż, itd. To też mnie denerwuje. Jednak ja do każdych świąt podchodzę uczuciowo. Chciałam kupić coś TŻ-owi, bo mi tak jakoś głupio z kilku powodów: wiem, że dostanę kwiatka (ale oprócz tego podejrzewam, że te walentynki będą dla nas szczególne i to nie ze względu na prezent
), poza tym on zawsze mi coś kupi, chociażby chipsy (jak się uczę pożeram niewiarygodne ilości - biedak codziennie pamiętał o chipsach)... i takich powodów jest mnóstwo. A ja sirota nigdy nie wiem co mu mam kupić może to głupio brzmi, ale tak jest. Co do świąt Bożego Narodzenia i całego tego szumu.... też mnie to wkurza... jednak u mnie w rodzinie nie praktykuje się prezentów na gwiazdkę, wigilia jest bezalkoholowa (rzadko się w ogóle pije), i co najważniejesze na co dzień staramy się każdemu pomóc w miarę możloiwowści - a nie tylko dlatego, że są święta... jeśli chodzi o atmosferę świąt, to niczym sie ona nie różni od codziennego dnia, bo: i tak chodzę do kościoła, mam częsty kontakt z rodziną, itd. Tyle tylko, że więcej się gotuje
|
#2915 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mądrze się zrobiło ..
![]() Ja się zgadzam z bnnk i nic więcej nie napisze na ten temat, bo to jak to ona ujęła nic nie przebije! Choć Ty edit też swoje racje masz, z tym brakiem czasu np. .. ![]() Ahaa bnnk pamiętaj, nie jesteś sama, masz mnie i mimo, że oboje nie rozumiemy celebrowania Walentynek to ja będę Twym Walentym hehe i coś Ci sprawie wiem, wiem, że się cieszysz, nie podstakuj tak z rodochyy
|
#2916 | |||||
|
Zadomowienie
|
ooo matko jak tu się rozwinęło
spróbuję się odnieść do wszystkiego hehe ![]() Cytat:
jak byłam malutka zawsze chciałam wcześniej wiedzieć co dostanę ale zauważyłam że wtedy już prezent mnie tak nie cieszył dlatego teraz zawsze chcę niespodzianki Cytat:
![]() Cytat:
myślę że by się ucieszył ![]() Cytat:
i zawsze ma się czas na to na co się chce go mieć Ja tam co spotkanie z moim Tż mam walentynki ![]() Cytat:
szczególnie jeśli chodzi o wytłuszczone lepiej bym tego nie ujęła
|
|||||
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
No tak... jak będziecie pracować to będziecie się cieszyć chociaż z jednego wolnego dnia spędzonego z TŻ.
Ja teraz przeżywam trudne chwile... spotkania z TŻ są bardzo ograniczone (ale jeszcze tylko 2 tygodnie i koniec)
|
#2918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
akurat mój Tż pracuje, a ja mam zwykle duzo nauki bo mam dość wymagającą szkołę i profil, dodatkowe zajęcia więc tego czasu też nie jest tak wiele. Ale ciesz się pewnie hehe ![]() też bym do kina poszła na ladies... ale on nie lubi takich filmów :| |
|
|
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
hejka a ja jestem z okolic narola. i fajnie ze trafiłam na ten watek bo jak będę miała sprawę to penie mi pomożecie. wyszłam za maż za chłopaka z tamtąd i nic nie wiem na temat tego województwa nawet ie wiem gdzie tam jakieś fajne sklepy a teraz pilnie potrzebuję osoby zajmującej sie decoupage i bardzo prosze jesli są osoby które to wykonują lub znaja osoby z okolic narola i wogóle podkarpackiego to proszę o kontakt chodzi mi o wykonanie na moim łóżku i szafie właśnei takich wzorów. pozdrawiam serdecznie...
pomózcie..... http://picasaweb.google.com/lalunia105/NaszSlub20102007 |
|
|
|
#2920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze napisz w wątkach o decoupage do dziewczyn, moze któraś jest z podkarpacia
|
|
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu pustki
uczycie się tak dużo ![]() ![]() A ja sobie siedzę w domku i troszkę się nudzę. Z TŻ nie widujemy się od poniedziałku, więc mam aż za dużo wolnego czasu - za to mam książki i duuużo czytam.
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Lalunia witaj..
- nie pomogę Ci, bo nie znam osób, które sie z decoupagezajmują,ale Adusik dobrze Ci radzi.. ![]() Edit -ciesz sie z dużo wolnego czasu, jak bym tak chciała poleniuchować i na wszystko znalesc czas hmm.. nauka i przyjemności, nieszczęsne lektury..
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie to nie jest tak źle. Narzekać nie mam zamiaru, bo wreszcie masz czas na pazurki, farbowanie włosów, itd.
|
#2924 |
|
Przyczajenie
|
Witam =) Rzeszów się kłania =P
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na jaki kolor planujesz włoski zafarbować ??Renciaq witam Cie - teraz masz obowiązek udzielania sie na tym wątku..
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2927 |
|
Zadomowienie
|
renciaq witam
![]() Aaaa ja się uczę :/ non stop prawie do tego stopnia, że z Tż sie widziałam w niedziele ostatnio... Jutro się dopiero zobaczymy może na godzinke . spadam uczyć się dalej ![]() Miłego wieczora
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Adusik a Ty co tak kujesz?? Ja tegoroczna maturzysta, aż tyle co Ty raczej nie kuje.. zawsze staram sie czas dla Tz znaleść
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wczoraj sie widzieliśmy, dzisiaj i w niedziele bedziemy wiec ok
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko znajdę pracę, to palnujemy razem zamieszkać. Ja już mu współczuję bo jak to on ostatnio stwierdził - ja jestem trudna w udomowieniu. Zapewne chodziło mu o moje zapędy feministyczne - u mnie nie ma tak, że on siedzi i ogląda mecz a ja gotuję obiad - wszystko ma być wspólnie robione o ile jest taka możliwość. Do kuchni to ja się nie dam zagonić za żadne skarby... no ale chłopak chyba już się do tego przyzwyczaił, chociaż czasem się buntuje. Ja zawsze się go wtedy pytam czy mam napisane na czole, że mam siedzieć w kuchni albo czy ja mam inne ręce od niego. No i TŻ jest wtedy pokonany.
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Edit dobrze robisz ! Podział obowiązków ma być.. chłopak w kuchni, tez może od czasu do czasu posiedzieć i pomagać - a nie czerpać zyski nic nie robiac !
Tv zawsze może poczekać, ale pusty żołądek to juz raczej nie.. p
|
|
#2934 |
|
Przyczajenie
|
ohoho
nie było mnie tu zaledwie kilka dni.. a tu juz tyle ludu fajnie fajnie pozdro dla wszystkich z Rzeszowa
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też będę tak robiła bo gotować nie cierpię! mogę sprzątać, prać, piec placki, robić smakołyki, ale do gotowania mam dwie lewe ręce oczywiście nauczę się jak będzie trzeba, z tym że napewno nie będę robiła wszystkiego sama a on o 21 do mnie przyjsc nie może bo nie wypada jakoś. zwykle jak u mnie jest to wychodz ode mnie koło 23 nawet, ale na odwiedziny jest za późno jakoś tak było jest i będzie w moim domu może kiedyś jak będę starsza coś się zmieni
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do gotowania - to ja mam odwrotnie niż ty. W walentynki upiekłam pierwszego w życiu placka - nawet się udał.
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)też się wpraszam na następnego
|
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczę się ponadprogramowo, bo jadę na dwa dni na szkolenie... i może dostanę pracę... wszystko zależy od tego jak się spiszę na tym szkoleniu już się zaczynam bać... studia się kończą i zaczyna prawdziwe życie, czyli schodki... nie ma łatwo
edit 29 Edytowane przez edit23 Czas edycji: 2008-02-18 o 20:26 |
|
|
|
|
#2940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już się wykręca ![]() uu bidna ja też się ucze ponadprogramowo... spędziłam dzisiaj hmm policzmy 6 godzin nad historią i nie umiem wszystkiego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

To ja pewnie, tez.. o kurde kto sie zacznie za mnie uczyc
? Sa jakies chetne..
w ogóle sobie na to święto nic nie kupujemy z Tż. On go tak jakby nie uznaje
mówi że mnie kocha przez cały rok a nie tylko w walentynki i to święto jest glupie 

może taraz uda mi sie napisać epopeje