![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
Henna na pewno Ci wyblaknie. Ja sobie robię brwi czarną i w pierwszy dzień to wyglądam jakbym wyszła z kopalni takie czarne, a potem schodzi ![]() Biała Perła Ja tez sobie tym wybielam zęby i widzę różnicę. Dobra sprawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim dzisiejszym PM
życzę pięknej pogody, opanowania, radości i szampańskiej zabawy oraz Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty za dokładny miesiąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze myślałam,że masz za dokładnie miesiać wesele bo patrze data 1 września ale nie zobaczyłam na rok a to zaręczyny był. Ty masz jeszcze czasu a marasu na przygotowania. Pewnie większość z Nas będzie miała już dzieci a Ty będziesz wtedy dopiero mówiła Tak... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co tu tak cicho? Nasze Panny Młode pewnie odpoczywają a inne pewnie korzystają z uroków słoneczka
![]() Byłam wczoraj z TŻ i mamą na sali, mam baaaaaarrdzzzzooooo zadowolona, bardzo jej się podobało. Było akurat ustrojone przed weselem więc miałam pogląd na wszystko. To co mnie interesowało to się wypytałam. Więc tak, kawę i herbatę mam bez ograniczeń, witają nas chlebem i solą i to też jest od sali, do stłuczenia mamy piękne długie kileichy udekorowane do stłuczenia (kieliszki na zdjęciu coś podobnego tylko że białe całe)i to też daje sala ![]() ![]() Młodzi co tam mieli wczoraj wesele mieli pokrowce na krzesłach i udekorowane taką ziloną wiosenną organzą i mamie i TŻ tak się podobały, że też je wypożyczamy. Choć chiała mieć taką surową drewnianą salę (bo tam są stropy drewnianie, słypy, belki i dekoracja brązowo-zielona-take mają zasłonki w oknach. Najpierw chciałąm dekorację i bukiet zielony, potem żółty, później niebieski a teraz jak zobaczyłąm tą wiosenną zieleń to chcę taką ![]() ![]() ![]()
#2917 |
Przyczajenie
|
SRR-to fajnie ze Ci sie podobało. Moge wiedzieć gdzie zamawiasz pokrowce. Ja tez mam zamówione wacham się tylko nad kokarda kolor albo róz albo własnie zieleń( jasna ale kolor bardziej groszkowy)
Chyba ze ta babka Wam poleciła kogoś to daj namiar. Ja mam zaklepane narazie Piekary Sląskie-firma dekor. To są pokrowce tylko na obudowe pionową krzesłą czyli na siedzeniu już nie ma( Dlatego tak bo nie umiałam znaleźś takich co ładnie wygladały tylko jak prześcieradła albo za badzo świecące) Płace 3,5 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
SSR doskonały wybór!
Też bym wybrała te zielone no są prześliczne! Ja chiałam bukiet zielony taki jak na zdjęciu, ale w kwiaciarni powiedzieli mi że zielone róże są dostępne, ale nie wiadomo czy na dzień ślubu będą, więc zamiast zielonych będą pomarańczowe i dodatki zielone jak na drugim zdjęciu. Mam wizję i powiem Ci mam sale pomarańczowo-łososiową to mój bukiet idealnie będzie pasował ![]() A co do kieliszków Ja się nie dopytywałam jakie będą itd, ale chciałam aby rozlany szampan w kieliszkach był ułożony na okrągłym stole w kształcie serca(serce z tych kieliszków z szampanem) tak jak na zdjeciu i po złożonych życzeniach goście albo podchodzą do stołu i biora szampan albo kelnerki podaje je gościom ![]() Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-08-02 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ci wczorajsi młodzi to meli jeszcze takie świeczniki na stołach takie jakby kilichy duże w nich świeczki i wianuszki. Za sobą na materiale mieli wianki i takie plecione serduszka. A i bukiet przed nimi ale taki skromniuśki i mi się nie podobał. A i mieli jeszcze stolik z alkoholami i dwie patery za słodyczami (cukierki czekoladowe w papierkach). Zespół akurat miał próbę 3osobowy ale strasznie głośno śpiewali, że nic nie słyszałam co mi właściciel do ucha mówi ![]() A o obsługę się nie martw, kelnerki się tam uwijały jak w ukropie, były chyba trzy stoliki kelnerskie, gdzie mieli czyste talerzyki , kawę, filiżanki i w ogóle super ![]() A i jedyne co mi się nie podobało to siępytałam go czy jak postawięwino na stołach to dostaną goście kieliszki (bo stały tylko szklanki i kielonki do wódy przy nakryciach), a on, że jak dostają szampana to idą z nim do stolika i każdy już kieliszek ma ![]() A i kieliszki były takie szerokie do wina, a nie szampanówki, a dla dziecie był sok w tych kieliszkach przygotowany i brzegi oblepione cukrem (fajnie to wyglądało) Cytat:
![]() A pomarańczowe róże też są ładne i ładnie się z zielenią komponują, będzie ekstra do łososiowej sali ![]() Moi gości mieli do wczoraj czas na potwierdzenie, na 95osób (lista łącznie z niemowlakami) odpowiedziało na NIE na razie 10osób, ale dziś będziemy po południu dzwonić to się może coś wyklaruje. Dużo mam takich gości co mają sytuację (choroba, małe dzieci), że albo przyjadą w sobotę rano i odjeżdżają zaraz po weselu (nie zostając na drugi dzień) albo jeszcze nic nie wiedzą. No ale daję im czas do 10sierpnia bo potem śpią na ulicy ![]() A we wtorek jesteśmy umówieni na 16 na spisanie protokołu z farorzem, no chyba spiszemy go (jak nam nic ne będzie brakować)-powiedział, że mamy sobie zarezerwować 45minut ![]() ![]() Ciekawe jak Kitkowi, anilaurze i moniqce udały się weselicha? Dziewczyny czekamy na relację ![]()
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
SSR ten protokoół tyle trwa. najpierw wspolnie, potem pytania indywidualnie
![]()
#2921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś do goście nie dzwoniliśmy (odwlekło się do jutra), a jutro jadę po moje buciki ![]() ![]() LAdy co ty masz? A i kiedy dziewczyny robicie podziękowania dla rodziców, przed oczepinami czy kiedy?
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() * powodzenia z bucikami * podziekowania to jeszcze nie wiem kiedy, wiem że bedzie bez tańcow, i wiem jaki utworek (cliver-podziękowania dla rodziców) - dopiero się wybieram do szefa zespołu pougadywać szczególy, tp.. * na pierwszy taniec chcemy unchained melody jak postęp z figurką??
![]() |
#2923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenie na buciki się przyda, bo boję się, czy pan mi je dobrze rozciśnie. JAk przymierzałam 39 to były małe, ale mi powiedział, że mi jes poszerzy i będzie ok, a znów 40 to mi pięta trochę wyskakiwała, nawet przy zapiętym pasku. Mam nadzieję, że będą takie jak mają być ![]() Musimy coś w końcu wybrać na 1 taniec i dla rodziców. Mam nadzieję, ze w tym tygodniu dojdziemy do porozumienia ![]() Lady a kiedy dajesz podziękowania dla śwadków i jako to będiz ewyglądało, jakiś utworek też? A z figurką, napisali, że w połowie miesiąca (lipca) sie odezwią do mnie i cisza, ale ja ich pogonię, jużmoja w tym głowa ![]()
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
SSR zgapiaj jak chcesz
![]() Co do protokołu to najpierw spisują Wasze dane, imiona rodziców itp, potem każdy odpowiada osobno jest odp tak albo nie, jak pójdziesz pierwsza to w sumie pytania trudne nie są ale jak pójdziesz druga wiesz jak odpowiadał narzeczony bo na kartce wszystko napisane jest i chcąc nie chcąc wiesz jak odpowiadał. Pytanie np.Czy nie jesteś zmuszana do zawarcia Sakramentu Małżeńskiego?! Tutaj masz napisane pytania i daj sobie czytaj dalej... Ja nie miałam wszystkich na szczęście ![]() http://www.przewodnikmp.pl/art/proto...informacje.php A dzisiaj patrzymy na zapowiedziach u Tż wisimy i moje imię przekręcone baa nawet dane drugie imię a nie pierwsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Jestem z PM 2011 ![]() ![]() My niby 2 lata czasu mamy a ja już piosenkę do pierwszego tańca wybieram ![]() Przejrzałam sobie Wasz wątek trochę, ale powiem szczerze, że tyle stron, że chyba nigdy w całości bym tego nie przeczytała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tez nazwisko przekręcone, znaczy kreseczkę mam nie nad tą literą co trzeba, ale i tak wiadomo, że to ja.. bo tylko jest jedno takie naziwsko w miastezku Cytat:
![]()
![]() |
#2927 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gdzie będziesz miała wesele i na ile osób planujecie? Pisz co już masz i pytaj się co chcesz ![]() Dziewczynki jadę dziś po moje buciki do ślubu, trzymajcie kciuki, żeby były takie jak chce i wygodne ![]() Jutro idziemy na 16 do kancelarii, protokół i te sprawy, trzeba jeszcze do gości dzwonić i do zespołu, normalnie zaczyna się ![]()
![]() |
#2928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne pisz śmiało. Jak będziemy umiały doradzić to na pewno doradzimy, prawda dziewczyny?! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale pytania są takie łatwe właśnie że nie trzeba patrzeć co odpowiedział Tż, Ja np tak samo odpowiedziałam jak on ![]() ~~*~~ SSR a My dzisiaj idziemy oddać koszule brudną jaką kupiliśmy, ciekawe co teraz wymyślą pindy w sklepie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Rozeznanie
|
Ja tak na chwilunię. I już po. U nas było prawie tak jak miało być, do godz. 19.30 jeszcze spoko a potem Dj i wodzirej zrobili bunt (o nich to napiszę kiedy indziej, ale moje obawy się potwierdziły i w sumie rozwalili nam pół wesela. Teraz kombinujemy żeby pisać pismo o odszkodowanie. A co!
Najważniejsze że pogoda była rewelacyjna i wyszło sypanie płatków, gołębie i bryczka. Goście na początku byli troszkę w szoku ale potem się ciut rozkręcili. Dj miał pretensje że po 12 nie chcieliśmy już zabaw, ale ludzie byli zmęczenie, ciut podpici więc nie widzieliśmy sensu żeby robić zabawy. Zresztą na spotkaniu było mówione, żeby po 12 już raczej zabaw nie było. Mało od dzieci było , praktycznie tylko 1 zabawa a miało być więcej, mówiliśmy ze będzie dużo dzieci. No i potem Dj gra ł jak ludzie byli na podworku a jak przyszli do stołu to robił przerwy ![]() ![]() ![]() abawa skończyła się tak koło 02.30. I dobrze. Jedzenia to nam zostało na pół roku. Prawie cały tort, prawie wszystkie ciasta!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak niby się bałam, że bralnie, bo tyle ludzi lubi słodycze. A! pisałam kiedyś ile było alkoholu, to oświadczam że u nas czystej wódki poszło 11 butelek! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do prezentów to tak średnio zadowoleni jesteśmy. No cóż. Wklejam 1 fotkę, bo tyle mam na razie, na dzień dzisiejszy aHA! miałam STRASZNIE LUŹNĄ SUKNIE W BIUŚCIE, CAŁY CZAS MI SPADAŁA.
![]() |
#2930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wierze budujcie swój wspólny dom Choćby był mały jak muszelka Nie zburzy go żaden życia sztorm, Bo wasza miłość jest wielka! to wszystkiego naj naj naj, sto lat szczęścia, dużo radości na codzień, mało stresów, powodzenia w tym Twoim leczeniu a przede wszystkim wielkiej miłości aż po kres dni ![]() Tobie to dobrze, bo już masz to z głowy, w ogóle extra wyglądałaś w tej opasce, * a z tą sukienką to miałaś za luźno uszytą, czy schudłaś tak w ostatnim czasie?? * i co to za rycerz?? * fajne te pokrowce na krzesłach ![]() * ile miałaś ostatecznie ludzi że tak mało alkoholu??
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2009-08-03 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
kitek wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
![]() ale cos mam wrazenie ze nie specjalnie jestes zadowolona z przebiegu wesela czy to tylko moje takie wrazeenie....
![]() |
#2932 |
Raczkowanie
|
Kitek, wszystkiego naj!!!!!
Ja też odniosłam wrażenie, że nie byłaś zachwycona weselem. A powiedz jak obsługa na sali?? i jak Wam się tańczyło??, bo powiem Ci, że ja byłam na weselu tam gdzie Ty miałaś swoje.
![]() |
#2933 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wyglądałaś super, a ta opaska, szerze mówiąc wyobrażałam ją sobie taką wąziutką tasiemkę, a tu proszę, szeroka, ale fajnie do Twoich włosów pasowała. Ciekawa jestem relacji o dj i wodzireju, co takiego zmajstrowali ![]() Nie chcę Cię męczyć pytaniami (jak zwykle ![]() Skończyliście wesele o 2.30, a o której miałaś ślub? Goście byli już zmasakrowani, że tak wcześnie, czy to przez czekające Was jeszcze poprawiny? A pamiętam jak pisałaś, że Twoi goście lubią słodkości i tyle musisz tego nakupić, szkoda że tego nie zjedli, a to Wy będziecie się opychać do woli ![]() A tej wódki to Ci poszło hhohoohhohohhoho ![]() Ta Twoja spadająca kieck to pewnie ze stresu i schudnięcia zjedżała, dobrze, ze ja nie będę mieć tego problemu, ale myślę, że aż tak tragicznie to nie było co? A z prezentów co żeście dostali, że jesteś nie do końca zadowolona? A i widzę, że salę miłą na fiolet/lila udekorowane, fajnie, a łabędzie były i sie spisały? A ja wróciłam do domku, bo po butki mam jechać dopieor po 15- własnie szewc je kończy, ale pan mówił mi, że zrobione są na tęższą stopę (tzn. chciałąm rozbite), zeby mi sie noga nie wylewałą, ani szycia nie piły. więc myślę, że będzie ok ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Rozeznanie
|
Lady Sith
Było 53 gości, w tym 14 dzieci i ze 6 osób niepijących. Duzo też było kolorowych i może dlatego ta czysta tak poszła. W sumie to absolwent wogóle nieruszony. Teraz patrzę na kolorowe i też mało co ruszone. ![]() Więc w sumie niepotrzebnie wydaliśmy o 2 tyś (ciasta i alkohol) - ależ jestem materialistką ![]() Rycerz to był z tego zamku, mieliśmy powitanie chlebem przez rycerzy a poem był pokaz rycerski. Dośc to fajnie wyszło. Wszytskim się podobało. A suknię miałam dopasowaną, jak odbierałam to była jeszcze ciut za ciasna ![]() ![]() ![]() Anika222 To Twoje spostrzeżenia są słuszne. Jak już wspomniałam dj wogóle nie zastosował się do naszych ustleń, robił se co chciał, grał sobie co chciał Eh! Miałam wrażenie że z innymi ludźmi ustalaliśmi wszystko a inni przyszli na wesele. Cały nasz wkład w plan wesela poszedł na marne. Wczoraj cały dzień przeryczałam. No ale z tymi moimi koordynatorkami będziemy pisac reklamację. Umowa nie została dotrzymana, wiec mam do tego prawo. SRR Dj nawalił na całej linii, naszych piosenek wogóle nie puszczał, był chamski. Eh! Opis tej osoby to sobie zostawię na kiedy indziej. Goście - nie wiem, miałam wrażenie że jakoś ich zszokowało, że w tym kościele jest kwartet, że tak ładnie udekorowany, że były te gołębie, że ci rycerze, że ta bryczka. Tak mi się wydaje. Goście poszli o 2.30 bo o 3 niby miał i tak być koniec, poza tym te dzieci były i większość osób szła pewnie przez te zmasakrowane dzieci. A ślub był o 13. Ale pogoda pewnie też zrobiła swoje. A! gościom b. się podobało wypuszczanie tych balonów z helem, jakbyśmy wiedzieli to byśmy kupili ich więcej. Zostawili se kilka, potem wdychali se hel i gadali, ale mieli ubaw ![]() ![]() ![]() Nie wiem co ci goście pili: czystej nie bardzo, kolorowych nie bardzo. Może co mieli ze sobą i brali po kryjomu ![]() ![]() ![]() Z prezentów to przeważnie kasa. Poza tym garnki ( już mam); robot wielofunkcyjny (też mam), kołdrę i poduszki (też mam). A w kopertach mieliśmy różnie: 100zł, 200zł, 500zł. Przreróżnie. Każdy dał tyle na ile było go stac i OK! Wolałabym dostac 100zł do koperty niż niewydarzony preznt za 500 (wiem, ze jeden tyle kosztował bo go kurier przywoził). No ale może go opchnę na alle. Zamiast kwiatów dostaliśmy książki, paterę, filiżanki, pościel, ręczniki, szklanki do soku; kwiatek do doniczki - b. fajne rzeczy. Od szwagierki zażyczyłam sobie książkę "perfekcyjna pani domu" ![]() ![]() Od znajomych zażyczyłam sobie poduszkę do sypialni (taką z gołąbkami, naszymi imionami i datą ślubu - potem wkleję fotkę) Szkoda tylko, że ci co dali książki to się w nich nie podpisali a ja już nie pamiętam co od kogo było). Chyba tylko 2 labo 3 są podpisane. Ogólnie to z kasy uzbieraliśmy tak 10tyś Łabędzie i drzewko się spisały. Monia ch. Obsługa REWELACJA, byliśmy tak zadowoleni, że daliśmy im jeszcze paczkę z ciasteczkami. Nawet ta koordynatorka nam mówiła, ze nie musiała ich tam za bardzo pilnować, że były b. wyrozumiałe. Gorzej tam jest z panią menager, też taka niekumata jak ten dj i wodzirej. A tańczyło mi się b. dobrze, lepiej niż na kafelkach ale ciut gorzej niż na parkiecie. Aha! Kawy/herbaty też mało zeszło (chodzi mi o dodatkowo zamówione); Stolik do szampana był tak udekorowany jak chcieliśmy (niestety nie było truskawek , nasze się skończyły a zagraniczne nie dojechały, ale trudno, może to i lepiej bo ten stolik całkiem fajnie wyglądał). Dzieciom podobał się ich kącik, widziałam, że były b. zadowolenie, że siedzą osobno. Te mniejsze dzieci ponoć b. przeżywały sypanie płatkami po wyjściu z kościoła. Tort i ciasteczka też były takie jak chciałam, chlebek na powitanie też Patery świecące też fajnie wyszły Dekoracje też super. Kwartet w kościele się spisał. W sumie wszystko się spisało na 5 prócz dj i wodzireja. a! Jeszcze była akcja z księdzem (zamiast o 13 to wyszedł se o 13.10), ale to opiszę jak będę pisała o wodzireju. Może ksiądz dostał za mało kas? Ale cały czas gadał że nic nie chce, a przed ślubem stroił jakieś fochy.Szkoda, że nei pwoiedział: zaliczka już była a teraz czeka na resztę. Nie wiem co mu odbiło, bo ja go od tej strony nei znałam.
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2010-01-05 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
najgorsze comoze sie chyba przytrafic to byc niezadowolonym ze swojego własnego wesela
na pewno bedzie cos co mozesz milo wspominać procz wesela a jak odbyla sie ceremonia w kosciele bo nic nei piszesz szkoda ze to sie tak ułozyło bo wiem ile zaangazowania włozyłam w przygotowania zamawiałas jezdzilas zalatwiałas dzwoniłas do wszystko a tu taki klops czasem sie zastanawiam po co my sie tak angazujemy jak i tak cos moze nei wypalic albo po prostu nikt naszych wysiłków nie dostrzeże
![]() |
#2936 |
Rozeznanie
|
Ogólnie to wszystko się udało, prócz dj.
Jakby na nie zależało, to byśmy mu powiedzieli: rób co chcesz. Wyraźnie mówiłam dj'owi o co konkretnie mi chodzi. A on wszystko robił po swojemu, wg własnego widzi mi się. Odwalili amatorszczyznę jak nie wiem. Nie podoba mi się, że ktoś nie szanuje mojego czasu, moich pomysłów na moje wesele, nie szanuje mnie i moich gości. Jakoś wszystkie inne firmy robiły wszystko wg ustaleń,nikt nie robił nic poza plan, nie konsultując się z nami.
#2937 |
Zakorzenienie
|
kitek_fm wszystkiego dobrego
![]() a na tego dj'a skąd miałaś namiary? Współczuje, że zamiast się bawić musiałaś się zajmować się takim typkiem ![]() ![]() ![]() SSR wesele mamy mieć w Dworku nad stawem w Wodzisławiu Śląskim na około 100-110 osób ![]() ![]() ![]() A Wy do gości będziecie po potwierdzenie dzwonić, czy inną sprawę macie? ![]() LadySith, zanetaa88 dzięki za przygarnięcie ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-03 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Kitek ja to w zasadzie prawie nie udzielam się w wątku ale podczytuję wiec życze wszystkiego naaaaaaajlepszego na wspólnej drodze życia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit Kitku podaj koniecznie nazwiska tych panów aby ostrzec innych przed nimi. Jak się nie spisali to nalezy się antyreklama. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2009-08-03 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że te 53 osoby wypełniły parkiet i wszyscy fajnie się bawili ![]() ![]() Ale za to pogodę mieliście superową, choć trochę ciepło było co nie? A jak pozostałe menu sprawdziło się? Było coś z czego można było w zupełności zrezygnować (oprócz połowy ciast)? Szkoda, że nie wszystkie prezenty wypaliły ![]() ![]() A ciekawe co temu księdzu odbiło ![]() ![]() A Wy żeście nie mieli kawy/herbaty b/o, ile kosztowały domówione filiżanki? a jak sprawdziłe się bukiet? A i już ostanie pytanie: było coś bez czego mogłabyś się obejść? chodzi mi czy coś było zbędnego i nikt na to nie zwrócił uwagi a tyle czasu i nerwów zajmowało przed weselem?? Cytat:
![]() O mojej sali te nie było opinii (bo nowa), a jak byłą to oczywiście zła, więc się nie martw ![]() A do gości oczywiście o potwierdzenie muszę dzwonić, bo noclegi musze zaklepać, więc jak nie chcą spać na ulicy i nie raczyli zadzwonić do 1sierpnia to ja muszę, ale przynajmniej będę spokojna ![]()
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
SSR nic nie załatwiliśmy
![]() ![]() ![]() ~~*~~ Kitek powiem Ci szczerze, wiedziałam że coś nie wyjdzie. Za bardzo chciałaś mieć wszystko pod kontrolą a tego niestety zrobić się nie da ![]() Nie raz tak Ja np mam że jak ZA BARDZO chce to nie wychodzi i u Ciebie się to potwierdza, chciałaś Dj a widzisz on nawet Ciebie nie słuchał ![]() Nie zapłaciłabym mu takiej sumy jaką by chciał, za to że np sama TY się źle bawiłaś. Szkoda, że wyszło tak jak wyszło ![]() A prezenty, myślę że to kiedyś na pewno się z przyda. Ja bym chciała dostać taki zestaw sztućców , mimo że takie mamy bo będziemy mieszkać z teściami ale to będzie tylko MOJE I Tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.