![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Ja o życiu erotycznym mogę zapomnieć
![]() ![]() Mamy już miesiąc przymusowego celibatu za soba, przed nami 2 do czerwca plus jeszcze połóg ![]() Wczoraj mi się śniło ze kupiłam grzechotkę z dzwiekiem której nie mogłam wyłączyć. A to był męża budzik ![]() Edytowane przez avilka77 Czas edycji: 2017-03-31 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Kocham ten moment i to uczucie. A nie długo z dwojeczka tak sobie bedziemy kimac
![]() Chętnie bym tak polezala ale pralka się domaga opróżnienia ![]() Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2017-03-31 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Bylam tez na sr o problemach z kamieniem..w sumie wszystko wiedzialam.. Jak babka zapytala o dietę matki karmiacej..to wszystkie laski hucznie, ze nie mozna tego i tamtego..wszystko gotowane..ja powiedziałam..ze można wszystko ale z umiarem.poprsotu zdrowo..obserwowac..i tyle..wzrok tych kobiet..bezcenny..az pomyslalam..ze moze głupstwo palnelam..ale babka pow..ze dokladnie jest tak jak mowie i życzy powodzenia tym..ktore chca rok jesc wszystko gotowane ![]() Vela..no poki co sie trzyma porzadek..jakos tak latwiej..po remoncie..stolarz sie nie odzywa..zaraz zrezygnuje z tej zabudowy kaloryfera i tyle. Vanesska hahaha co za sen..ja dzis mialam tez jakis dziwny..ala kryminalne zagadki.. ![]() Mmona..mam nadzieje..ze wszystko wporzadku..ja czuje slabiej..ale mysle..ze poprostu ma mniej miejsca. Jelonek..oby jednak was zatrudnili wszystkich dalej..mimo wszystko.. ![]() Musze zalozyc dzisiaj ta karte rossne..zobacze..czy zrobię zakupy u nas czy przez neta..bo u nas pewnie polowy rzeczy nie bedzie.. Marika 😂 bedzie lustro..tylko nie wiem..kiedy maz zawiesi..bede robila u mamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7243258 2]Hejka. Właśnie wróciłam z labo. Dziś robiłam morfologię, mocz, TSH ze skierowania. Za pozostałe TSH (tf3, tf4, A-TPO, A-TG) musiałam zapłacić, w sumie wyszło ok 116 zł. Masakra. Teraz szukam endokrynologa. Wyniki pewnie będą w poniedziałek. W przychodni do której się przepisałam pani jakaś nieogarnięta - bo powiedziała że będę czekać ponad 4 miesiące jak znajdę jakiegoś, bo nie ma tam o tej specjalizacji lekarza. A ja jej że teraz weszła ustawa dla kobiet w ciąży i nie czeka się dłużej niż 7 dni na wizytę - jeśli pacjentka jest w ciąży. Masakra pracować w takim miejscu i być nie zorientowanym.
Próbuję dzwonić dalej - może gdzieś uda mi się dodzwonić.[/QUOTE] Dzwon gdzie indziej. Napewnk macie duzo endokrynologow w Łodzi. A jak mozesz to poszukaj endokrynologa ginekologa. Tak jest najlepeij moim zdaniem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7243316 7]Masakra. Właśnie zadzwoniłam do drugiej przychodni - SALVE. Tam uwaga ze skierowaniem od lekarza z opcją pilne czeka się 2,5 roku ![]() Mam nadzieję że moje wyniki będą jednak bez zarzutu i nie będę musiała iść prywatnie. A o ustawie nikt nie słyszał również u mnie jak dzwonię. Czyli znów teoria teorią a praktyka praktyką.[/QUOTE] A moze warto przyroczyc tą ustawe? Podac nr artykulu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam celibat na poczatku ciazy..a teraz od grudnia.. Jedynie co to po 37 tyg moze cos porobimy jak dotrwam
![]() ![]() Vanesska oj jak slodko.mi zes musiala o praniu przypomniec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2920 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie zmywarka woła, ale najpierw Rossmann ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ktoś pisał o krzywym stawianiu nóg przez dziecko - my tak mamy z Amelią. Jak miała 14 miesięcy kupiłam jej buciki - emu i wtedy zauważyłam problem.. chodziła w nich jak kaleka. Byliśmy u rodzinnej i powiedziała , że jeszcze jest baaardzo wczesnie i pewenie wyrośnie. Dała siekirowanie do poradni wad postawy i tak sobie tam chodzimy raz w roku, ale szczerze to już praktycznie nic nie widać. Ortopeda tłumaczył , że to wina mięśni , które są jeszcze nie wyćwiczone. Rozmawiałam z innymi mami na ten temat i żadne wkładki tutaj nie pomogą. Cierpliwość plus ewentualnie wizyta u fizjoterapeuty , który zaleci ćwiczenia . Mój brat cioteczny jest właśnie dziecięcym fizjoterapeuta on na pokazał zestaw ćwiczeń. Super jest taka piłka z uszami do skakania. Ahaa i zakaz zakładania kapci, papci itd. Najlepiej jak dziecko dużo chodzi na boso. Ja dziś od rana załatwiam sprawy. Mam takie sprawy spadkowe i tak odbijam się od zusu po sąd. Mam nadzieje , że tym razem się uda wszystko załatwić. Plus byłam w Rossmanie. Kupiłam pieluchy i skorzystałam z tej promocji 2+2 tylko.. Okazało się , że moja karta rossnę już jest nie aktywna. Na szczęście babka mi dała swoją do skasowania i udało się załpać na promocje. Gdybym była z mężem to kupilabym więcej 😂 ale sama musialam dotachać do domu wiec kupilam tylko 2× pampersy zielone 1, Chusteczki w wielopakach - Hippy, Velvet, Haggies- wszytkie polecane przez srokao.pl, resztę Hipp i Babydream do kąpieli i balsam plus krem taki malutki na buzię lub gdzieś indziej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Jestem po badaniu ginekologicznym i usg oraz dwoch ktg. Wszystko jest ok. Nie ma powodu do niepokoju.
Troche sie wystraszylam bo jeszcze takiej bezsennej nocy nie mialam...cala noc kopala😮 Normalnie bym sie cieszyla ale po tej ostatniej slabej aktywnosci to bylo dziwne😕 Kopie mnie caly czas ale lekarz wykluczyl.zaplatanie w pepowine. Zobaczymy jak tam wyniki krwi i moczu, chociaz robilam tydzien temu i bylo ok. Takze czeka mnie super weekend👍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam celibat i ubolewam
![]() Tez musze do rosska skoczyc. Migotek piszesz, ze nie bedziesz nic kupowac bo data. Troche glupie myslenie. U mnie tez Tz tylko zarabia i to nie duzo, wiec skoro jest taka okazja (kupujesz 2 produkty i dwa dostanie za darmo) to dlaczego mam pozniej placic podwojnie? Dla mnie to spora oszczednosc bo kupie to co potrzebuje a zaoszczedzone pieniadze wydam na dalsza czesc wyprawki. Paula dzieki za link ![]() ![]() Vanessa jaki sen ![]() Vela widze, ze z tych samych powodow chcemy SN. U mnie w szpitalu jest tak, ze dzidzius moze do 2 godzin lezec na mnie po porodzie, ponoc sam sie dopelza do cyca po zapachu. Chociaz i mialybysmy 10 minut polezec to bedzie cudowny moment. Po cc na sekunde przytula do buzi i to wszystko ![]() ![]() Chyba mam juz wszystko dla siebie do szpitala, zostaly dokupienia nakladki papierowe na wc, woda z dziubkiem i zel do higieny intymnej ale te najwazniejsze rzeczy mam. Wczoraj w cerrfourze kupilam wkladki laktacyjne za 5 zl - helen harper. I na pierwszy rzut oka wydaja sie calkiem super, zwlaszcza w tej cenie. W domu mam jeszcze z firmy baby ono, dostlam od kolezanki ale klej maja jakos wysoko, sa grube i niewygodne ale wykorzystam je. Ciekawe jakie beda te marketowe. U mnie pogoda iscie letnia! Goroca, az sie upocilam cala, ale u mnie to norma. Wypis ze szpitala odebrany. |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
A no i wazymy dzis 1240g😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz jak dotrwam do donoszenia to moze cos pomyslimy. Ale watpie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
To super, ze wszystko jest ok!
Na wypisie mam wpisane, w jakich przypadkach mam odrazu kontaktowac sie z lekarzem lub IP i jest wlasnie punkt- nadmierna aktywnosc dziecka. Ale kurcze jak to rozumiec, moja co noc czy co druga jest taka mocno aktywna, kopie jak szalona! I mam za kazdym razem na IP jechac? Nie rozumiem wlansie tego i jak to rozroznic od czegos zlego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Maja no faktycznie ten koleś był podobny do tego Iwo tylko ze dużo chudszy, taki patyczak
![]() A Jeśli chodzi o wkładki laktacyjne to przetestowalam chyba wszystkie możliwe i tylko babyono mnie zadowolały. Inne się zwijały, odklejały, byly za małe, za duże... A te w sam raz. I teraz już kupiłam 2 opakowania babyono i innych juz nawet nie próbuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja wlasnie napiera glowa strasznie na szyjke.. od dawna juz plywa glowa w dol i chyba wolalabym w takim przypadku tez zeby keszcze polezala odwrotnie. No ale.. byle do 7.05. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() |
#2929 |
Rozeznanie
|
Ja dostałam wkładki laktacyjne po szwagierce. Ona kupiła na zapas i jej zostały. Mam nadzieje , że nie będą jakieś mega tandetne - firmy Akuku. 5 opakowań po 50+17 .
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Twoja jest taka ruchliwa w nocy to spoko. Moja nigdy az tak nie dawala czadu i troche mnie to przestraszylo. Tak naprawde to juz w srode na wizycie mnie przestraszyl lekarz a teraz po tej nocy nawet sie nie zastanawialam tylko ip, bo w domu bym sie zamartwiala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Konto usunięte
|
Ile ja bym dała za pożądanie choć w minimalnym stopniu chociaż. Nic. Zero. Wszyscy mi mówili że w ciąży to mega ochota na seks. U mnie odkąd zaszłam w ciążę nie mam parcia - jakby ta swera dla mnie nie istniała, nawet odrobiny podniecenia nie ma. Nie wiem czemu tak mam. Po prostu nie mam ochoty na seks. Więc jak mówią, że po porodzie jest brak ochoty całkowity na seks to powiem wam że raczej się u mnie nie poprawi. Boję się że już nigdy nie doświadczę seksu jaki miałam kiedy staraliśmy się o dzidzi.
Może i się przejdę do tego rosmana. Nie lubię po prostu kupować na zaś. Chusteczki mam, podkłady mam do przewijania, majtki poporodowe 1 sztuka, podkład poporodowy 20 sztuk... nie wiem... co kupić. Może jutro się przejdę - dziś już się nabiegałam - byłam w przychodni, potem pieszo w jedną stronę ponad 40 min do apteki po femibion - bo tam płace normalną cenę 44,90 a nie 80 zł za opakowanie. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-03-31 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Ja tez dostalam prawie cala paczke wkladek z babydream i narazie więcej nie kupuje. Jak bedzie mi sie ulewalo to sie dokupi..pojade na zakupy sporzywcze..wezne ta karte..zarejestruje..zoba cze co tam maja..zrobię liste i jutro kupie..jak nie to przez neta. Ide robić obiad i pranie.
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nam ten temat będzie rozwijać, ale wygląda na to że po ludzku podchodzą do tematu ![]() Cytat:
Moje pytanie stąd, że jak dziewczyny o tm napisały to moja pierwsza myśl, czemu matka nie zauważyła. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
kawa i ciasteczka zaliczone ,od rana wysprzatałam mieszkanie
![]() ![]() byłam juz w pracy z L4 na zakupach a teraz ide poz ziemniaczki i biore się za obiad,od kiedy malutka się obróciła całkiem inaczej się czuję, jest mi lżej troszke w niektóych pozycjach no i dzięki temu macica się dzwigła i rwa przestała bolec ![]() no nic damy radę jakos przetrwac . W celibacie to ja juz od pażdziernika -zapomniałam co to bzykanko ![]() ![]() ![]() ![]() kupiłam wczoraj koszule do karmienia jedną a dwie mam jakies tam po bratowej wiec juz nic nie kupuje dla siebie jedynie podkłady podpaski xxl i majty poporodowe + tantum rosa no i tyle. dla małej kupie kosmetyki pod koniec maja ,po co ma mi to lezec w domu zwłaszcza ,że nie mam gdzie tego trzymac. u mnie piekna pogoda siedze i opalam sie w oknie dachowym -daje po oczach ,że juz chyba musze się odsunac bo parzy mnie w czoło ![]() ![]() ![]() wkładki laktacyjne przetestowałam chyba kazdej firmy -najlepsze z tego co pamiętam wtedy bo wiadomo ze jakosc na 100% sie poprawiła po tylu latach były te z rossmana -dlaczego? nie zostawiały tych włosków z waty na sutkach ani nie przemakały szybko ,wiem ze tylko w rossmanie brałam.
#2935 |
Konto usunięte
|
U mnie pochmurno i zanosi się na deszcz. Kiedy wróci słońce z poniedziałku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7244119 2]Ile ja bym dała za pożądanie choć w minimalnym stopniu chociaż. Nic. Zero. Wszyscy mi mówili że w ciąży to mega ochota na seks. U mnie odkąd zaszłam w ciążę nie mam parcia - jakby ta swera dla mnie nie istniała, nawet odrobiny podniecenia nie ma. Nie wiem czemu tak mam. Po prostu nie mam ochoty na seks. Więc jak mówią, że po porodzie jest brak ochoty całkowity na seks to powiem wam że raczej się u mnie nie poprawi. Boję się że już nigdy nie doświadczę seksu jaki miałam kiedy staraliśmy się o dzidzi.
Może i się przejdę do tego rosmana. Nie lubię po prostu kupować na zaś. Chusteczki mam, podkłady mam do przewijania, majtki poporodowe 1 sztuka, podkład poporodowy 20 sztuk... nie wiem... co kupić. Może jutro się przejdę - dziś już się nabiegałam - byłam w przychodni, potem pieszo w jedną stronę ponad 40 min do apteki po femibion - bo tam płace normalną cenę 44,90 a nie 80 zł za opakowanie.[/QUOTE] Ja tez nie mam ochoty na seks, tak ze mi ten celibat poki co na rękę. Mąż wie ze nie możemy bo lekarz dał czerwone światło gdy byłam z nim na wizycie. Raz czasem domaga się jakichś pieszczot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Piękna pogoda się teraz zrobiła. Popiekłam biszkopty i siedzimy na podwórku. Hania biega z psami, a ja łapię słońce na ławce
![]() U nas też posucha. Nawet fajnych snów nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.