|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedłużanie włosów w domu
Dzięki dziewczyny
![]() meyham to mnie troche podłamałaś bo wczoraj właśnie sobie tak myślałam że jak będe kupować włosy to właśnie od d_o_n_a. Moje pasemka co prawda są założone po raz drugi i reraz zgrzewy nie są w najlepszym stanie bo są zaciśnięte w innym miejscu ale prawie wcale się nie wyczesują. Wcześniej jakaś dziewczyna na tym forum pisała o proteinach wtedy się poprawiła że chodzilo o ceramidy, więc pisała że nie wolno używać kosmetyków z ceramidami bo coś niszczą ( nie pamietam dokładne). A jak pamiętam z reklamy pantim-provi ma ceramidy. Nie wiem dokłądnie czy on szkodzi naprawde włosom ale jak chcesz to to sprawdź. Pozdrawiam ![]()
URATUJ PSIAKA http://www.morusek.pl/ogloszenia/pol...y-oddam-psa/0/ , http://www.morusek.pl/ogloszenie/357...ima-na-dworze/ , http://www.schronisko.net/ Adoptując psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego psa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
mi tam sie w ogole nie podobaja przedluzane wlosy....
![]() ![]()
#2913 |
Raczkowanie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Chcialabym przedluzyc wlosy, ale nie wiem jakiej firmy sa lepsze remy czy la trend?? i czy da sie to jakos sprawdzic u osoby ktora bedzie mi przedluzac wlosy?? bo tak na slowo nie uwierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczęta.
Właśnie wróciłam od fryzjera i jestem załamana gdyż obcieła mi jakies 10 cm włosów,pocieniowała tak ze ledwo moge je spiąć. Mowiłam ze nie chce krótkich bo zawsze miałam krótkie a od 2 lat staram sie zapuscic... Chce je teraz przedłżyc i tu mam pytanie o jakis dobry salon w KRAKOWIE. Prosze o pomoc bo nawet nie mam siły czytac calego watku... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Raczkowanie
|
pewnie jeszcze zaplacilas za usluge majac fryzure nie taka jak chcialas plus smutna minke z powodu utraty zapuszczanych wloskow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
glamour-girl wydaje mi sie ze lepsze sa remy to jest jakis juz wyzszy standart wlosow.ja mialm kiedys remy i byly o niebo lepsze od tych vco mam teraz (teraz mam humanity hair europejskie nie remy)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Raczkowanie
|
Cczarnula19 dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My natomiast jestesmy zadowolone ze swoich a przedluzane mamy tak , ze nikt nie zauwazy i o to w tym wszystkich chodzi . Ofiary domowych przedluzan , ofiary kiepskich fryzjerek maja wlosy brzydkie i sianowate. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Meyham, wszyscy polecają bardzo Kerasilk do włosów ekstremalnie suchych i ja też planuję zakupić jak będę mieć przedłużone. Ja używam do moich własnych naturalnych włosów takiej odżywki regenerującej (włoska, tylko w hurtowniach fryzjerskich) z olejkiem kokosowym i świetnie sie po tym rozczesują włosy więc mogę to polecić. Poza tym to nie mam za bardzo pojęcia co bardzo nawilża włosy...Jak coś odkryjesz cudownego to pochwal się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Święta prawda. Włosy przedłużone mogą być piękne tylko gdy robota dobrze wykonana i dba się o nie bardziej niż normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Można oczywiście doczepić tylko na dole, ale to możliwe tylko po tylnej stronie głowy. Koszta zależą przede wszystkim od fryzjerki. Włosów na pewno będzie mniej wykorzystanych więc trochę niższe niż na całą głowę. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mi się bardzo podobają przedłużane włosy milci - bardzo naturalnie wyglądają i bardzo ładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
|
ja przedluzalam ostatnim razem w salonie na keratyne i tez mi sie wyczesuja, poprzednio mialam na tasmie i czesciowo racoon i tez sie wyczesywaly wiec tak chyba musi byc skoro wiecej z nas ma ten problem.
jesli chodzi o kosmetyki to w salonie powiedziano mi zeby nie uzywac do przedluzonych wlosow kosmetykow z proteinami wiec znalazlam czerwona subrine w drogeri do wlosow suchych i zniszczonych i jestem zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Raczkowanie
|
To jednak chodziło o proteiny?- to kiepsko
Ja przez cały czas używam balsam z proteinami jedwabiu Profisilk, kupiłam go na allegro razem z jedwabiem. Teraz mam mieszane uczucia czy go nadal używać ![]() dora90 ![]() ![]()
URATUJ PSIAKA http://www.morusek.pl/ogloszenia/pol...y-oddam-psa/0/ , http://www.morusek.pl/ogloszenie/357...ima-na-dworze/ , http://www.schronisko.net/ Adoptując psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego psa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Raczkowanie
|
meyham tak, mam włosy od d_o_n_a na mikroringi ale mi sie nie wyczesują. Mam serie do włosów płynny jedwab z GlissKur ale odżywek używam tylko jak mam czas czyli nie zawsze, a tych bez spłukiwania to już prawie wogole i wlski sa ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Raczkowanie
|
tually dziękuje za odpowiedź , tylko że moje wlosy mają zakończenia do mikroringów zrobione z kreatyny i to właśnie te zakończenia są włożone do ringa więc nie jestem pewna czy ten problem mnie nie dotyczy.
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Przyczajenie
|
Pojawiam sie ja jako d_o_n_a - o ktorej tak duzo tutaj piszecie. Droga Gosiu mowiac, ze dba sie jak o wlasne mialam na mysli uzywanie dobrych kosmetykow a nie tych z rossmana bo one naprawde sa kiepskiej jakosci!!! Z tego co pamietam mowilas, ze kupilas sobie jakas droga odzywke ale z tego co piszesz wcale na to nie wyglada!!! Serie do wlosów Pantene sa beznadziejne i do włosów przedłużanych generalnie sie nie nadaja!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Przyczajenie
|
Włosy doczepione od dołu przy włosach dośc krótkich nie bedą wyglądaly zbyt ładnie....będą się mocno odcinały!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Rozeznanie
|
dona to ja mam pytanie co robic zeby te wlosy sie tak nie wyczesywaly?? chyba wszytskie mamy ten problem;/ ty jestes bardziej obeznana moze cos poradzisz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Raczkowanie
|
Hej Kasiu
![]() ![]()
#2933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Proszę pomóżcie!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak sie dzieje z keratyna.... Natomiast jezeli mowimy o tulejkach - wloski praktycznie wcale sie nie wyczesuja i pasemka nie spadaja.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Przyczajenie
|
Czy do zaciskania tulejek trzeba mieć specjalne cążki?? Bo trzeba to zacisnąć na tzw. książeczkę! Na allegro są do kupienia jednak strasznie drogo...
![]()
#2936 |
Przyczajenie
|
na ksiazeczke??? No prosze zakladam wlosy a pierwszy raz slysze o ksiazeczce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Przyczajenie
|
tually dzięki za odp
![]() oczywiście, ale chodzi mi o metode typu microringi, warkoczyki bez zgrzewania i innych cudów... w miare tanio oczywiście. może w tym temacie możecie mi coś doradzi? ![]() Cytat:
![]() - zdjęcie. btw. ja mam trochę dłuższe włosy naturalne <niż dziewczyna na zdjęciu> takie leciutko za ramiona.. a górę i grzywkę mam obciętą tak samo.. więc mniej-więcej o to chodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Raczkowanie
|
na ksiazeczke- czyli zacisniecie tulejki na plasko a nastepnie jeszcze raz skladajac plaskie lacze na pol i zacisniecie. specjalne cazki do tulejek maja tak wyprofilowane konce i wyzlobienia ze bardzo ulatwiaja takie zaciskanie tulejek, poniewaz nie sciskaja calkowicie na plasko tulejki a formuja ja w litere v ktora bez problemu mozna zamknac.
takie zacisniecie tulejki daje prawie 100% gwarancji ze pasemko sie nie zsunie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.