|
|
#2911 |
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Żony 2016 część 6.
Mi w sumie praca nie doskwiera teraz, sprawia mi przyjemność, no i też jednak nie chciałabym pracować ciągle na cały etat, więc nie rozpatruję tego w kategorii czegoś,co mnie męczy,za to jeśli chodzi o te czasy liceum i nie daj Bóg studiów to jednak był stres. W liceum nie aż tak, bo mimo że chodziłam do bardzo wymagającego to jednak była super atmosfera, ale studiów bym nie chciała drugi raz przechodzić, wolę pracować.
No ale to też każdy ocenia według tego, co mu się najbardziej w życiu podoba - nasze życie to jednak jeżdżenia, zwiedzanie, a tego nie robiliśmy mając 16-17 lat aż tak.Niby ja jeździłam od zawsze z rodzicami,ale zawsze było to tak pod nich, nie tam gdzie ja chcę, a tam gdzie im pasuje.
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
Fiole, fantastyczne wieści! serduszko
Butterfly, powodzenia u lekarza Carmen, extra z tą działką! ![]() Ja czasem sobie myślę, że chętnie wróciłabym do czasów studenckich - to jednak było beztroskie życie . Ale z drugiej strony cieszę się z tego, jak żyjemy i jakie mamy planu na przyszłość Nie wiem co się ze mną dzieje - jestem nerwowa, płaczliwa i cierpię na bezsenność. Dziś spałam dwie godziny - od 2.00 do 4.00
|
|
|
|
#2913 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Powiem Wam,że jestem zachwycona jak ubierają się Francuzi i Francuzki. Większość nosi takie mega proste rzeczy, ale kurcze jakoś tak z klasą wyglądają. Widać,że to wszystko takie mega porządne. Mam wrażenie,że u nas nie ma sklepów z tak skrojonymi rzeczami, albo tak dobrej jakości. A często jak patrzyłam to nie są specjalnie droższe niż u nas, bo np. za 90-100 e da się naprawdę super buty kupić a i u nas często tyle sobie wołają.A a propos butów, zamawiała któraś z Was w Akardzie? Upatrzyłam sobie te buty i zastanawiam się jak u nich z jakością i ogólnie trwałością? W sumie fajnie by było mieć polski produkt.
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to ona powiedziała, po porodzie nie jest ważne, aby dziecko dobrze ssało pierś, ważne jest to, aby jak najszybciej zmieścić się w spodnie sprzed ciąży korekcja plastyczna po porodzie sn czy ogólnie ciąży to podstawa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-10-24 o 20:42 |
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Japońska rzepa
|
Czytałam,że waginoplastykę mają nawet na kasę chorych jak Monsieur jest niezadowolony po porodzie
Wedlug mnie w sumie to calkiem spoko, bo moze pomaga kobietom czuć sie nie tylko matką ale i kobietą. No ale i bez przesady bo parcie też nie jest dobre.Mi akurat nie chodzi o zadbanie czy nie tylko o ich jakośc ubrań i sam styl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Lolus, ja mieszkając we Francji miałam identyczne zdanie na temat Francuzek. I w sumie Francuzów też
Oni wiecej zarabiaja, kupują sporo droższe ciuchy i lubią luksusowe marki. My tam się jak lumpy momentami czulismy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2918 |
|
Japońska rzepa
|
No wlasnie ja tez sie tak czuje haha
Jeszcze teraz w podrozy to w ogóle Po prostu widać ta jakość Faceci to chyba nawet bardziej niż kobiety, w ogóle tylu przystojnych Francuzów się naoglądałam,że szok, jak z żurnala Jak u nas rzadko kiedy się obejrzę za facetem na ulicy to tu mi się już z tuzin razy zdarzyło
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2017-10-24 o 21:34 |
|
|
|
#2919 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
Cytat:
stresem były tylko sprawdziany i odpytywania
|
|
|
|
|
#2920 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
wtedy nie bede miała czasu na myślenie o głupotach ![]() Cytat:
to co ja mam powiedzieć Hehehe nie ![]() Super ![]() Tak, tak
|
||
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie, że jakieś dwa dni temu również myślałam o tym jakbym chciała mieć znów 15 lat
męczy mnie to dorosłe życie..:PPoza tym rozumiem Petit, bo ja czuję się podobnie |
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ale Ty nadal wyglądasz jak nastolatka, a mnie zaczynają wkurzac moje zmarszczki mimiczne
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2923 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym sie nigdzie nie chciała wrócić
![]() Dobrze mi tak jak jest teraz i czuje sie dobrze. Spełniamy sie oboje, przed nami fajny czas, urządzamy sie po swojemu na swoim, nasze marzenia i cele pomału sie spełniają stopniowo i jestem szczęśliwa. Do żadnych czasów bym sie nie wracała bo mam wrażenie ze zaczęliśmy wlasnie teraz te najlepsze lata
|
|
|
|
#2924 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2925 |
|
Japońska rzepa
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;78245111]Ja bym sie nigdzie nie chciała wrócić
![]() Dobrze mi tak jak jest teraz i czuje sie dobrze. Spełniamy sie oboje, przed nami fajny czas, urządzamy sie po swojemu na swoim, nasze marzenia i cele pomału sie spełniają stopniowo i jestem szczęśliwa. Do żadnych czasów bym sie nie wracała bo mam wrażenie ze zaczęliśmy wlasnie teraz te najlepsze lata [/QUOTE] I tak trzymać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmarszczki? Jakie zmarszczki![]() Cytat:
Mentalnie czuje się na jakieś 24:P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2927 |
|
luckygirl
|
Czas leci, ale trzeba z niego brać co najlepsze
starość Ci nie groźbą moja droga, bo jestes delikatna blondynka, a takie kobiety długo zostają młode i długo wyglądają młodo ![]() Mi nikt nie daje tyle ile mam, ale po prostu dobrze kłamią |
|
|
|
#2928 |
|
Japońska rzepa
|
Mnie jedyny smutek jaki bierze to że ponoć kobiety najlepiej wyglądają jak mają 25 lat a tu kurde patrzę w lustro i chyba nie
Za to przyjemnie mi sie na tz patrzy, jak sobie pomysle, że z kolei faceci w wieku 35 mają swoj szczyt to az się boję Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aż chyba zacznę oglądać swoje zdjecia w sumie jak spojrze na moje w PWZ i dyplomie, a porownam te które robiłam niedawno do paszportu to faktycznie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2930 |
|
luckygirl
|
LadyI toc to szczera prawda jest
Nie pamietam, zebym wtedy najlepiej wyglądała najlepiej szczerze powiedziawszy czułam sie po ślubie. Wtedy uważam, ze wyglądałam najlepiej. I nie mówię - dzień/ dwa, ale tak pare miesięcy po. Ile ja sie nasłuchałam komplementów wtedy, olaboga.
|
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomka![]() Jaki z tego wniosek? Szesliwa kobieta=piękna kobieta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2932 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Cały czas jestem szczęśliwa, a tej piękności nie widze |
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z tramwaju
![]() To ja slyszalam, ze wlasnie w okolicy 30 kobieta rozkwita i patrzac po moich kuzynkach czy teraz kolezankach - sprawdza sie takze ja wierze, ze teraz wygladam najlepiej zaczynam sie czuc kobieco a nie jak nastolatka, w koncu![]() Lady, Ty to laska jestes, jak z okladek magazynu Tak samo Panna Jak Was zobaczylam to pozalowalam, ze nie przylozylam sie do stroju czy makijazu:P ciagle mi sie marzy, ze chodze tak elegancko ubrana ale na zakupach wybieram sportowe ciuchy:P
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie od dziecka nie czułam się w sportowym stylu, ale od jakiegoś roku zdarza mi się kupić sportowe obuwie czy coś luźniejszego aż sama siebie nie poznaję
|
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() A starość? Kiedyś nadejdzie i mam zamiar przyjąć ją z uśmiechem na ustach. Tylko tych siwych włosów się obawiam, ale bardziej ze względu na to, że musiałabym farbę kupować a lubię swój kolor ![]() Super, gratki!
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wróciła na studia, tak na 3 rok ;D nie dość że najlepiej wtedy wyglądałam, to byłam najbardziej wyluzowana
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mnie się podoba bycie w miejscu w jakim jestem teraz no, może czasem chciałabym bezkarnie nie pójść do pracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2938 |
|
Japońska rzepa
|
Skoro tak mówicie to bedę czekac na 30stkę
![]() Dzień dobry ![]() Tż śpi jeszcze, ale niech pośpi,nie budze go bo juz niedlugo bedzie musial wstawac codziennie rano. No i dzielnie prowadzi, nalezy mu sie ![]() Dzisiaj mamy spokojniejszy dzień, zwiedzamy Caen, wczoraj mieliśmy szybki wypad na kolacje to zobaczylismy troche i miasto śliczne A po poludniu jedziemy w okolice Mont Saint Michel i tam zostajemy,jutro bedziemy zwiedzać bo ma byc 21 stopni.Mamy mega szczescie z pogodą bo tydzien temu zapowiadali ,że calutki wyjazd będzie lać a tak w sumie to lalp 2 dzien i drugi lekko mżyło a tak mamy super pogodę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Carmen, gratuluję działki!
Sophie, przesadzasz z tym cukrem ![]() Ja też najbardziej cenię należność i w sumie nie ma co narzekać. Witam się ostatni raz w tym tygodniu z pracy. Jutro Bolonia, więc muszę wydrukować chociaż co warto zobaczyć:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2940 |
|
Dostojna peema.
|
Lolusl a co za pracę dostał twój TŻ?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

A często jak patrzyłam to nie są specjalnie droższe niż u nas, bo np. za 90-100 e da się naprawdę super buty kupić a i u nas często tyle sobie wołają.
jak to ona powiedziała, po porodzie nie jest ważne, aby dziecko dobrze ssało pierś, ważne jest to, aby jak najszybciej zmieścić się w spodnie sprzed ciąży 
Wedlug mnie w sumie to calkiem spoko, bo moze pomaga kobietom czuć sie nie tylko matką ale i kobietą. No ale i bez przesady bo parcie też nie jest dobre.Mi akurat nie chodzi o zadbanie czy nie tylko o ich jakośc ubrań i sam styl

Po prostu widać ta jakość