![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wycieczka nawet nieźle, z pół godziny przed wyjazdem usnęła, ale i tak budziliśmy bo pielucha, szybki cyc i jazda. Gały całą drogę otwarte, ale bez marudzenia. Marudzenie i płaczki u pediatry a w drodze powrotnej też gały otwarte i marudzenie, ale smoczek załatwił temat. A u pediatry co, no kolki. ( Pojechaliśmy w sumie, bo tak ryczala, że już myślałam że to coś innego się dzieje) ale jednak nie. No i co, mogę trochę lżej jeść ( bo w sumie jem naprawdę wszystko). I to co do tej pory: BioGaia, Kolzym, Espumisany,( i te wszystkie zamienniki). Masaże, ciepłe okłady itp. I przetrwać. Powiedziała że jak sąsiedzi policji nie wzywają, to ok. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez grejpfrutowa01 Czas edycji: 2019-06-24 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Żona Gargamel
|
Moja jak na złość śpi czwartą godzinę i nie wiem czy budzić, żeby mi potem na noc chciała spać
![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, a ja w sumie nie wiem ile mi śpi. Jakoś nigdy nie liczyłam.
Ale ale co miałam napisać. Panienka kilka razy pod rząd się do mnie uśmiechnęła! (A raczej oduśmiechnęła, bo to ja zaczęłam). Tak to jeszcze nie miałyśmy. Były pojedyncze uśmieszki rano. No ale dzisiaj to kilka razy. Bosko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wygląda takie spotkanie?Sama głównie mowisz, czy on też?Zadaje dużo pytań?Podsumowuje coś? Cytat:
W zeszłym tygodniu było jakoś 14-15 godzin. Teraz 18-20...
![]() |
#2916 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Konto usunięte
|
Motylku No ja właśnie mam niewiele swoich rzeczy, reszta Fifka, więcej ma niż ja 😂
Czym mnie mąż wkurzył... Wszystkim po trochę, nazbierało mu się od bałaganu po samotne siedzenie na weselu bo on się napil i zaginął po opiekę na dzieckiem, gdzie wpakował małemu do wody pitnej łyżkę cukru, a ja potem się modlilam żeby biegunki nie dostał. Nie długo mu naleje pepsi do butelki, albo trzyma małego i nie trzyma główki albo chciał mu dać biszkopt, no takie rzeczy i mam ochotę żeby małego nie dotykał. Ale nie on wie lepiej. Już organizuje imprezę w domu, bo trzeba małego opic i pewnie myśli, że ja mam na to siły plus gotowanie zakupy i kto wie co jeszcze. A i jeszcze jego wujek do mnie, że siedzę w domu z dzieckiem to pewnie mi się nudzi. Nosz chyba sobie roboty poszukam, tak się kuźwa nudzę cały tydzień... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Absolwentka najgorzej słuchać facetów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Konto usunięte
|
No, jak mu napisałam, że ja nie mam siły myślec o imprezach to mi odpisał, że ja nigdy nie mam siły
![]() No tyle wolnego bez roboty i nie wypoczelam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja nienawidzę wesel. Mój zawsze, no zawsze się nawali i coś odwali. Zdecydowanie te toasty i szybka wódka mu nie służy. Za to ja chyba nigdy w życiu kielicha nie wypiłam i tylko sączę cienkie drinki. Nie pamiętam bym się kiedyś na weselu upiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zanim pokażesz fizjo to możesz zrobić tak jakbyś glaskala od głowy do pupy i jak będziesz już hm zjeżdżać z pupy do linii gdzie łączy się pupa z udami to się w tym miejscu zatrzymaj i wlsnsie tym głaskaniem przycisnij. Ciężko to opisać. Ale jakby ruch nacisku nie od góry w dół tylko takie zawiniecie jakbyś zjeżdżala ręką z pupy ![]() ![]() ![]() Ale jak. Masz w planie fizjo to super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czym mnie mąż wkurzył... Wszystkim po trochę, nazbierało mu się od bałaganu po samotne siedzenie na weselu bo on się napil i zaginął po opiekę na dzieckiem, gdzie wpakował małemu do wody pitnej łyżkę cukru, a ja potem się modlilam żeby biegunki nie dostał. Nie długo mu naleje pepsi do butelki, albo trzyma małego i nie trzyma główki albo chciał mu dać biszkopt, no takie rzeczy i mam ochotę żeby małego nie dotykał. Ale nie on wie lepiej. Już organizuje imprezę w domu, bo trzeba małego opic i pewnie myśli, że ja mam na to siły plus gotowanie zakupy i kto wie co jeszcze. A i jeszcze jego wujek do mnie, że siedzę w domu z dzieckiem to pewnie mi się nudzi. Nosz chyba sobie roboty poszukam, tak się kuźwa nudzę cały tydzień...[/QUOTE]Cukier do wody ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Faken!!! Kapie mi z cycków, no szit, nugdy tak nie miałam! A jak karmię butelką to czuję napływ pokarmu. Mysle, że to przez to ze stres mi odszedl bo karmie mm. Gadałam z cdl i mówiła że tak właśnie może byc. Ze teraz oksytocyna dopiero się uwalnia. Tylko ze Kazik nie łapie już piersi. No szit szit szit. I albo wyciszam laktację, albo próbuje odciągać do butli. Nie wiem co zrobić
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86933281]No, jak mu napisałam, że ja nie mam siły myślec o imprezach to mi odpisał, że ja nigdy nie mam siły ![]() No tyle wolnego bez roboty i nie wypoczelam ![]() Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Sq ja ide za tydzień,również z obstawa
![]() anuhaaaa piąteczka ![]() ![]()
#2925 |
Zakorzenienie
|
Eceea odciągaj do uczucia ulgi i tyle. Samo się wyciszy niedługo.
Ostatnio to ja się upijam na weselach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Ansolwentka jestem pełna podziwu dla pomysłowości twojego męża...ale nie dla podważania twojego zdania...masakra skad on to wszystko wytrzasnął
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Tego nie próbowałam. Dzięki!!! Jutro sprawdzę
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Eceea zeszło ciśnienie i presja związana z kp to puściło. Nie bez powodu mówi się, że kp zaczyna się w głowie, choć wiem, że Was to drażni
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak wy to robicie, ze altywne na forum jesteście? Ja was czasem podczytuje Ale na więcej mnie nie stać
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2930 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czym mnie mąż wkurzył... Wszystkim po trochę, nazbierało mu się od bałaganu po samotne siedzenie na weselu bo on się napil i zaginął po opiekę na dzieckiem, gdzie wpakował małemu do wody pitnej łyżkę cukru, a ja potem się modlilam żeby biegunki nie dostał. Nie długo mu naleje pepsi do butelki, albo trzyma małego i nie trzyma główki albo chciał mu dać biszkopt, no takie rzeczy i mam ochotę żeby małego nie dotykał. Ale nie on wie lepiej. Już organizuje imprezę w domu, bo trzeba małego opic i pewnie myśli, że ja mam na to siły plus gotowanie zakupy i kto wie co jeszcze. A i jeszcze jego wujek do mnie, że siedzę w domu z dzieckiem to pewnie mi się nudzi. Nosz chyba sobie roboty poszukam, tak się kuźwa nudzę cały tydzień...[/QUOTE]No, i jeszcze nic nie robisz i w ogóle to masz wakacje, tylko ci drinka z palemką brakuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Rany nadrobilam, przynajmniej część ![]() No, mam już wszystko na chrzest ustalone, łącznie z menu, napitkami, dekoracja itd itd. jutro rodzice przyjeżdżają, może wreszcie uda mi się na plażę skoczyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czym mnie mąż wkurzył... Wszystkim po trochę, nazbierało mu się od bałaganu po samotne siedzenie na weselu bo on się napil i zaginął po opiekę na dzieckiem, gdzie wpakował małemu do wody pitnej łyżkę cukru, a ja potem się modlilam żeby biegunki nie dostał. Nie długo mu naleje pepsi do butelki, albo trzyma małego i nie trzyma główki albo chciał mu dać biszkopt, no takie rzeczy i mam ochotę żeby małego nie dotykał. Ale nie on wie lepiej. Już organizuje imprezę w domu, bo trzeba małego opic i pewnie myśli, że ja mam na to siły plus gotowanie zakupy i kto wie co jeszcze. A i jeszcze jego wujek do mnie, że siedzę w domu z dzieckiem to pewnie mi się nudzi. Nosz chyba sobie roboty poszukam, tak się kuźwa nudzę cały tydzień...[/QUOTE]OMG! Umordowałabyn! Serioooo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy z Maja w przychodni O 20-30 Bo od Płaczu ma straszna chrype i Wystraszyłam sie o jej gardło. Wszystko z nia ok ale chyba zaburzylismy jej rytm dnia bo wróciliśmy 21-30 I miala drzemkę 40 min po 22 i to tyle. Tz z nia robił ja drzemalam, dostała mm ponad godz temu a teraz cycala ale na krótko bo się zakrztusila i próbuje ją uśpić ehh
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2019-06-25 o 00:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Hej
Nasz kawaler juz ochrzcxony.wytrwal cala msze i wiekszosc imprezy w lokalu przespal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rączki ma jakoś super pod tuowiem nie, ale też nie rozjechane daleko. A nogi nie są w górze. Ale jeszcze przyobserwuję. Usmichechy są przecudowne. Kocham kocham. Cytat:
Matko kochana, moja wieś nie śpi. Jest 4.45 a ludzie już traktorami jeżdżą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
A ja spać nie mogę coś. Dzieci jak susełki, tz też a ja się przewracam z boku na bok. Pff. Dziś tz zabiera młodego i jadą na lotnisko po szwagra, więc liczę na jakieś 2 godziny wzglednefo spokoju. Z kolei dla równowagi tz potem jedzie na lotnisko po moich rodziców już trochę dalej więc popołudnie sama z dziećmi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86933151]Motylku No ja właśnie mam niewiele swoich rzeczy, reszta Fifka, więcej ma niż ja ![]() Czym mnie mąż wkurzył... Wszystkim po trochę, nazbierało mu się od bałaganu po samotne siedzenie na weselu bo on się napil i zaginął po opiekę na dzieckiem, gdzie wpakował małemu do wody pitnej łyżkę cukru, a ja potem się modlilam żeby biegunki nie dostał. Nie długo mu naleje pepsi do butelki, albo trzyma małego i nie trzyma główki albo chciał mu dać biszkopt, no takie rzeczy i mam ochotę żeby małego nie dotykał. Ale nie on wie lepiej. Już organizuje imprezę w domu, bo trzeba małego opic i pewnie myśli, że ja mam na to siły plus gotowanie zakupy i kto wie co jeszcze. A i jeszcze jego wujek do mnie, że siedzę w domu z dzieckiem to pewnie mi się nudzi. Nosz chyba sobie roboty poszukam, tak się kuźwa nudzę cały tydzień...[/QUOTE]No brawa dla tż, naprawdę ![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Dostojna peema.
|
Agadzie, fajnie, że rodzinka się zjawia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.